Vágyok egy jó autos kalandra.
Na erre kíváncsi lennék...
(Ez egy válasz Axel0123 üzenetére (2025. 05. 05. hétfő 11:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Kár, hogy a nejem nem lenne benne pedig tetszene..
(Ez egy válasz Axel0123 üzenetére (2025. 05. 01. csütörtök 14:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Egyszer szivesen nyalnék élvezésig puncit egy feleségnek akkár a párja előt is vagy titokba is.. szép lenne.
Nagy farok, sok spermás bi fiú…
Szép pinát ki nyalni.
Jólene egy nagyot élvezni miközben meglesek valakit szex közben.
Letesztelni a Nő hűségét a férj mindenről tudna

Mellbimbót nyalogatni miközben kiverik a farkam.
Egy pár mellé beülni a kocsiba és mellet kényeztetni.
Pórázon bevezetésének és a Nő popsiját kellene kinyalnom,előnyalni a pár szeretkezés előtt.
Közösen masztizni segédeszközöket egy nővel,és a nő puncinedves vibrátorát leszopni közösen.
Egy pár az arcomon szeretkezne.
Egy pár mellé beülni a kocsiba és mellet kényeztetni.
Pórázon bevezetésének és a Nő popsiját kellene kinyalnom,előnyalni a pár szeretkezés előtt.
Közösen masztizni segédeszközöket egy nővel,és a nő puncinedves vibrátorát leszopni közösen.
Egy pár az arcomon szeretkezne.
Szertném ha egy hölgyel orálian kielégitenénk egymást a párom meg végignézné.
Szopni egy vagy több pasit egyszerre!

már rnagyon jó lenne egy barát vagy baráti pár aki párom elcsábítgatná stb
Én nagyon szeretném, ha valaki megkukkolna önkielégítés közben, nagyon régi vágyam lenne.
Vágyom rá hogy valaki alaposan leápoljon.

Kinyalni egy gecis puncit akár úgyis hogy más élvezte tele
közösen cumiztatni egy feleséget a férjjel

Nekem is a legerősebb vágyak a feleségemmel kapcsolatosak…
A páromat levetkőztetni és hassal az ágyra fektetni a popojára egy paplant tennék,majd egy pasival megmasszíroztatnám akivel megbeszéltem előre, hogy szépen lassan masszázs közben kezdje el óvatosan izgatni és amikor már látom a páromon,hogy felizfult elkezdeni egy meglepi hármast. (Még sosem hármasoztunk)
Szeretnék egy idösebb hölgyet orálisan kielégiteni.
Egy (de inkább több) hétvége édes Annával. (Anna900)