kinek van kevés spermája
Egy szép farkat kemenyre szopni, hogy aztan óvarosan beleüljek élvezésig.
Egy orál kedvelő idegen nő rám írna ,találkoznánk és leápolná a farkam .Autó-lakás bárhol. Persze én is kényeztetném ahogy szeretné.

Ó, engem holnap fognak kényeztetni
(Ez egy válasz BarbaTrukk üzenetére (2025. 07. 14. hétfő 15:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 07. 14. hétfő 15:28

Én csak egy négykezes masszázsra vágynék mostanság. Néha hatkezesre :P
jó nagy faszba beleülni leszopni
Ha egy hőlgy meztelenkedne vagy masztizna.
Én csak egy négykezes masszázsra vágynék mostanság. Néha hatkezesre :P
Most egy bisex kaland esne jól.Szép nagy farkat szopni egy nővel közösen élvezésig például egy tisztáson.El tudnám képzelni hogy egy arra járó pár kukkol minket majd beszállnak.
Zalakaroson csábítanák a feleségem
STD szűrési negatív lelettel rendelkező párt vagy esetleg szóló partnert találni, (utóbbi aki szimpatikus és az adottságai is kompatibilisak a feleségem alkatával.) Látszólag ezek nem nagy igények, pláne amikor azt olvasom "milyen lehetetlen" a GG-n partnert találni. Szerintem meg nem lehetetlen, csak tehetetlen.
Guminőt, szex babát gangbangba vágni 2-3 másik pasival.
Azt is megírhattad volna, mi volt az?
(Ez egy válasz Akodka üzenetére (2025. 07. 13. vasárnap 08:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Átèlni azt amit az asszony mondott tegnap szex közben.
Kölcsön venni valakinek a felesègèt vagy barátnőjèt ès menet közben meglepne minket a pár fèrfi tagja ès hárman folytatnánk.Vagy csak kettesbe maradnèk a hölgyel de nem lehetne tudni,hogy jön e párja vagy sem. finom
Megnéznék egy párt, ahogy szexel egy jót előttem. Siófok
Egy idegen nő rám írna találkoznánk és leápolná a farkam .Persze én is kényeztetném ha igényelné.

Egy szép feneket kinyalnék
Már 16 éves korom óta izgatnak az idős hölgyek, 18 évesen egyből elmentem egy 61 éves mamihoz a rosszlányokról akivel minden vágyamst kiélve hatalmasat keféltünk. Azóta is így 32 évesen sokkal voltam és izgat ha egy minnél öregebb mami szopja a fiatal kemény faszom. 74 volt a rekord, de nincs felső határ. Ha jönne egy 90 éves annak is a szájába adnám
Egy egymast szerető sub párt használni.
Illetve
Maszkos anonim együttlét.
Maszkban , ridegen, használva.
Előre letisztázott helyen (szabadban is) időben. Szerepek , igények ugyanúgy. Helyszinen már semmi vagy minimális beszéd.
Parner vagy partnerek neme , kora, külseje a dolog jellegéből adódóan másodlagos.
Akár többször , hosszabbtávon is. Anélkül hogy megismernénk egymást.
Illetve
Maszkos anonim együttlét.
Maszkban , ridegen, használva.
Előre letisztázott helyen (szabadban is) időben. Szerepek , igények ugyanúgy. Helyszinen már semmi vagy minimális beszéd.
Parner vagy partnerek neme , kora, külseje a dolog jellegéből adódóan másodlagos.
Akár többször , hosszabbtávon is. Anélkül hogy megismernénk egymást.
Puncit nyalni miközben dugják.