Guminőt, szex babát gangbangba vágni 2-3 másik pasival.
STD szűrési negatív lelettel rendelkező párt vagy esetleg szóló partnert találni, (utóbbi aki szimpatikus és az adottságai is kompatibilisak a feleségem alkatával.) Látszólag ezek nem nagy igények, pláne amikor azt olvasom "milyen lehetetlen" a GG-n partnert találni. Szerintem meg nem lehetetlen, csak tehetetlen.
Zalakaroson csábítanák a feleségem
Most egy bisex kaland esne jól.Szép nagy farkat szopni egy nővel közösen élvezésig például egy tisztáson.El tudnám képzelni hogy egy arra járó pár kukkol minket majd beszállnak.
Én csak egy négykezes masszázsra vágynék mostanság. Néha hatkezesre :P
Ha egy hőlgy meztelenkedne vagy masztizna.
jó nagy faszba beleülni leszopni
Ó, engem holnap fognak kényeztetni
(Ez egy válasz BarbaTrukk üzenetére (2025. 07. 14. hétfő 15:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 07. 14. hétfő 15:28

Egy orál kedvelő idegen nő rám írna ,találkoznánk és leápolná a farkam .Autó-lakás bárhol. Persze én is kényeztetném ahogy szeretné.

Egy szép farkat kemenyre szopni, hogy aztan óvarosan beleüljek élvezésig.
kinek van kevés spermája
69 pozban nyalni holgypartnerem aki kozben csak a szajaban tartogatna a farkam
Bpesten ápolt időseb elhanyagolt növel nagyot szeretkezni, nyalnám a punciját.
Szimpatikus vágy.
A négykezes masszázst a feleségem is nagyon szereti. A hat kezest még nem próbálta.
Majd egyszer, majd valamikor, majd a jövőben ... Merthogy sajnos nem könnyű összehozni már egy négykezes masszázst sem. (Ez egy válasz BarbaTrukk üzenetére (2025. 07. 14. hétfő 15:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 07. 14. hétfő 15:28
A négykezes masszázst a feleségem is nagyon szereti. A hat kezest még nem próbálta.
Majd egyszer, majd valamikor, majd a jövőben ... Merthogy sajnos nem könnyű összehozni már egy négykezes masszázst sem. (Ez egy válasz BarbaTrukk üzenetére (2025. 07. 14. hétfő 15:28), amit ide kattintva olvashatsz)

Biszex párnál házibarát lenni . Szinte lehetetlen találni ilyet .
Hát most egy lazító erotikus masszázs rámférne
Egyszer voltam egy rossz lánynál, többen voltak a lakásban, nem zavartatták maguk, míg az egyik lánnyal elvoltunk, másik kettő ott pakolta be a bőröndöt, néztek közben. Annyira izgató volt... Na ezt is szeretném egyszer újra élni! Azóta is szeretek mások előtt maszturbálni is, 90%-ban neten keresek embereket, akik néznék. Ha van itt valaki, írjon üzenetet és adok linket, ahol megnézhet.
Találkozni Anna900-zal és minden vágyát teljesítve, egy felejthetetlen estét eltölteni vele.

Sokszor elképzelem,hogy stoppolok,mert lerobbant az autóm,és egy kisbusz áll meg,és én beszállok és ott hét munkás van,akik munkából hazafelé tartanak.mmmm,szerintem a többit kitaláljátok

50+ nőt kényeztetni