Mind a kettő sógornőmet alaposan meg dugni!
Vàgy egy jó baràtra baràtokra mindenre is
50+ nőt kényeztetni

Sokszor elképzelem,hogy stoppolok,mert lerobbant az autóm,és egy kisbusz áll meg,és én beszállok és ott hét munkás van,akik munkából hazafelé tartanak.mmmm,szerintem a többit kitaláljátok

Találkozni Anna900-zal és minden vágyát teljesítve, egy felejthetetlen estét eltölteni vele.
Egyszer voltam egy rossz lánynál, többen voltak a lakásban, nem zavartatták maguk, míg az egyik lánnyal elvoltunk, másik kettő ott pakolta be a bőröndöt, néztek közben. Annyira izgató volt... Na ezt is szeretném egyszer újra élni! Azóta is szeretek mások előtt maszturbálni is, 90%-ban neten keresek embereket, akik néznék. Ha van itt valaki, írjon üzenetet és adok linket, ahol megnézhet.
Hát most egy lazító erotikus masszázs rámférne
Biszex párnál házibarát lenni . Szinte lehetetlen találni ilyet .
Szimpatikus vágy.
A négykezes masszázst a feleségem is nagyon szereti. A hat kezest még nem próbálta.
Majd egyszer, majd valamikor, majd a jövőben ... Merthogy sajnos nem könnyű összehozni már egy négykezes masszázst sem. (Ez egy válasz BarbaTrukk üzenetére (2025. 07. 14. hétfő 15:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 07. 14. hétfő 15:28
A négykezes masszázst a feleségem is nagyon szereti. A hat kezest még nem próbálta.
Majd egyszer, majd valamikor, majd a jövőben ... Merthogy sajnos nem könnyű összehozni már egy négykezes masszázst sem. (Ez egy válasz BarbaTrukk üzenetére (2025. 07. 14. hétfő 15:28), amit ide kattintva olvashatsz)

Én csak egy négykezes masszázsra vágynék mostanság. Néha hatkezesre :P
Bpesten ápolt időseb elhanyagolt növel nagyot szeretkezni, nyalnám a punciját.
69 pozban nyalni holgypartnerem aki kozben csak a szajaban tartogatna a farkam
kinek van kevés spermája
Egy szép farkat kemenyre szopni, hogy aztan óvarosan beleüljek élvezésig.
Egy orál kedvelő idegen nő rám írna ,találkoznánk és leápolná a farkam .Autó-lakás bárhol. Persze én is kényeztetném ahogy szeretné.

Ó, engem holnap fognak kényeztetni
(Ez egy válasz BarbaTrukk üzenetére (2025. 07. 14. hétfő 15:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 07. 14. hétfő 15:28

jó nagy faszba beleülni leszopni
Ha egy hőlgy meztelenkedne vagy masztizna.
Most egy bisex kaland esne jól.Szép nagy farkat szopni egy nővel közösen élvezésig például egy tisztáson.El tudnám képzelni hogy egy arra járó pár kukkol minket majd beszállnak.
Zalakaroson csábítanák a feleségem