Sokszor elképzelem,hogy stoppolok,mert lerobbant az autóm,és egy kisbusz áll meg,és én beszállok és ott hét munkás van,akik munkából hazafelé tartanak.mmmm,szerintem a többit kitaláljátok

50+ nőt kényeztetni

Vàgy egy jó baràtra baràtokra mindenre is
Mind a kettő sógornőmet alaposan meg dugni!
Jó is volna szeretkezni egy ápolt nővel,Bp.
Nekem sikerült mind a kettőt felfűzni. Ráadásul a fiatalabbnak én voltam az első!!
(Ez egy válasz keménysex üzenetére (2025. 07. 17. csütörtök 11:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Uhh, nagyon szeretném seggbe baszni a feleségem, egyszer-kétszer megengedte régen de sajna nem szereti... az ujjamat szoktam bedugni csak, amikor hátulról tolom, vagy masszírozni a lukát, hogy szoktassam hozzá, de még nem bírt rendesen rákapni, hogy oda is kérje a faszt. Elképesztő jó segge van pedig, imádnám összegecizni is.
Egy orál kedvelő idegen nő rám írna ,találkoznánk és leápolná a farkam .Autó-lakás bárhol. Persze én is kényeztetném ahogy szeretné.

pedig az anális szex baromi jó dolog
(Ez egy válasz hnnngggh üzenetére (2025. 07. 17. csütörtök 16:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 07. 17. csütörtök 16:46

Uhh, nagyon szeretném seggbe baszni a feleségem, egyszer-kétszer megengedte régen de sajna nem szereti... az ujjamat szoktam bedugni csak, amikor hátulról tolom, vagy masszírozni a lukát, hogy szoktassam hozzá, de még nem bírt rendesen rákapni, hogy oda is kérje a faszt. Elképesztő jó segge van pedig, imádnám összegecizni is.
Egyedülálló valódi nőt találni itt, aki nem férfi
én a puncit jobban szeretem dugni, de volt csajom aki nagyon élvezte és lökni kellett neki tövig
(Ez egy válasz Christine1989 üzenetére (2025. 07. 17. csütörtök 18:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Párosunk hölgytagjának találni egy masszőrhölgyet.. Aki legfőképp az erogén zónákat venné célba..
Szeretném nézni, amint behatolnak a feleségem szűk puncijába, mert én már sajnos nem tudok. Elsősorban hölgyek tanácsát kérem, hogyerre hogy vegyem rá nem fiatal feleségem. Ismeri a vágyamat, de eddig még nem mondott igent, pedig tudom, hogy vágyna arra, hogy jól megdugják. Eddig még csak velem volt. Van javaslatok?
Egy olyan párral találkozni akik együtt leszopnának

(fiatal srácot (18+) szopatnék

Egy orál kedvelő idegen nő rám írna ,találkoznánk és leápolná a farkam .Autó-lakás bárhol. Persze én is kényeztetném ahogy szeretné.

Vágyok rá hogy orálisan kielégicsenek.
50-60+os hölgyeknek lennék házibarát, ez az en vágyam. 14. kerület előny

Szívesen végig nézném egy pár szeretkezését. Nem nagy vágy, de jó lenne megélni.