Szia szendvicsben benne lennek ha megfelelek számodra . Ha gondolod íro privatot beszéljünk. Csók
(Ez egy válasz Christine1989 üzenetére (ma 11:16), amit ide kattintva olvashatsz)
a klub nekem baromira személytelen, ismeretlen emberekre nem tudok felizgulni
(Ez egy válasz Angyal78 üzenetére (ma 14:47), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 14:47

Nem gondolkodtál inkább clubban?
Jó ideje keresel és nem találsz.
Ott személyesen láthatod a ,,felhozatalt"+ kommunikáció. Ezek a vágyaid nem megugorhatatlanok ott és mègsem egy plázamosdó.
Ott személyesen láthatod a ,,felhozatalt"+ kommunikáció. Ezek a vágyaid nem megugorhatatlanok ott és mègsem egy plázamosdó.
Nem gondolkodtál inkább clubban?
Ott személyesen láthatod a ,,felhozatalt"+ kommunikáció. Ezek a vágyaid nem megugorhatatlanok ott és mègsem egy plázamosdó. (Ez egy válasz Christine1989 üzenetére (ma 11:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Ott személyesen láthatod a ,,felhozatalt"+ kommunikáció. Ezek a vágyaid nem megugorhatatlanok ott és mègsem egy plázamosdó. (Ez egy válasz Christine1989 üzenetére (ma 11:16), amit ide kattintva olvashatsz)
köszi
(Ez egy válasz Banderas79 üzenetére (ma 11:40), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 11:40

Szurkolok, hogy jókor, jó helyen összejöjjön, és jól is süljön el (beváltsa, vagy akár masszívan meghaladja a hozzá fűzött reményeket).
Szurkolok, hogy jókor, jó helyen összejöjjön, és jól is süljön el (beváltsa, vagy akár masszívan meghaladja a hozzá fűzött reményeket).
(Ez egy válasz Christine1989 üzenetére (ma 11:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Volt már részed valamelyikben?
(Ez egy válasz Christine1989 üzenetére (ma 11:16), amit ide kattintva olvashatsz)
szendvicsben lenni 2 pasival, egy punci, egy popo
nőt nyalni
nőt nyalni
60-70-80+,szexkedvelő hölgy,minden nyílásába élvezni.
Egy orál kedvelő idegen nő rám írna ,találkoznánk és leápolná a farkam .Autó-lakás bárhol. Persze én is kényeztetném ahogy szeretné.
Nyelvpiercing már csak állom lenne

Tapasztalt ujjaktól kapni egy kellemes prosztata masszázst és/vagy egy kedves hölgyet találni aki felcsatolhatóval felavatna hátulról (abban sajna még nem volt részem)
Hétvégén napközbe Bp-i párral találkoznék.Enyhe bi játékkal fűszerezett hármas élvezethez!
Budapesten ápolt elhanyagolt növel, nagyot szeretkezni élvezésig nyalni a punciját.
Régi vágyam , egy középkorú párocskánál harmadiknak lenni... Úgy.... Hogy a picike feleséggel 69-ezünk , miközben a párja kutya pózban dugja ! Közben nyalnám a férj tojásait...és a kicsusszanó farkát is... Aztán , ha teleélvezte a párját , akkor tisztára nyalnám a szép csupasz puncit !
Egy orál kedvelő idegen nő rám írna ,találkoznánk és leápolná a farkam .Autó-lakás bárhol. Persze én is kényeztetném ahogy szeretné.

Bárhol amikor meglátok egy csinos izgató nőt akkor s szex jár a fejemben.
Milyen lehet meztelenül?
Kopasz e a puncija?
Hogy néz ki ki tarulkozva?
Hogy mozog az ágyban?
Nyöszörg vagy sikitozik szex közben?
Illetve elkepzelem hogy hogyan állna a farkam a szájába.
Ebben a jó időben ez jár a fejemben.
Milyen lehet meztelenül?
Kopasz e a puncija?
Hogy néz ki ki tarulkozva?
Hogy mozog az ágyban?
Nyöszörg vagy sikitozik szex közben?
Illetve elkepzelem hogy hogyan állna a farkam a szájába.
Ebben a jó időben ez jár a fejemben.
Hát ebben énis bennelennék szivesen.
(Ez egy válasz Zorró üzenetére (2025. 07. 18. péntek 23:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 07. 18. péntek 23:59

Egy olyan nőt dugni,akibe már előttem legalább hárman beleèlveztek.
Nem volt a vágyaim között, hogy jacuzziban szexeljek (most már másképp gondolnám
), de a hétvégén erre is sor került. Isteni volt, örülök, hogy megtörtént.

Izgatna ha valaki csinálna nekem egy kis erotikával fűszerezett intim szőrtelenítést

Aftert kedvelő párhoz beszállni