Ráélvezni valaki boxeralsójára
Amire vágyom és amit keresnék az elkövetkező időszakban...Szép nagy szilikon cicit megérinteni, megmarkolászni..Kíváncsi vagyok milyen érzés illetve milyen hatást vált ki. A másik pedig egy feltöltött ajkú hölgy orálja lenne..
Most alvó nejemre valakivel közössen kiverni rá
Nagyon szeretnék már ,egy szép farkat szopni. Akár töbször is,látni is szeretem ha kitör belőled a sperma, és a számba is szeretem ha spriccel a forró geci. Helyem sajnos nincs
Szeretném ha egy igazán nagy farkú ferfi a párom előt baszna meg .
Egy idegen orál kedvelő nő rám írna ,találkoznánk és leápolná a farkam .Autó-lakás bárhol. Persze én is kényeztetném ahogy szeretné. finom Nyelvpiercing már csak állom lenne
Hétvégén napközbe Bp-i párral találkoznék.Enyhe bi játékkal fűszerezett hármas élvezethez!
Egy párt nézni, miközben szexel.
Autóban vagy szabadban valaki mellére élvezni most
Egy szimpi párt találni,esetleg egy hazibaraátot hosszútávra.
Szeretnék férfiként leszopni egy férfit, első alkalom lenne, nagyon kíváncsi vagyok. Csókolgatnám is az izmos testét, hasát... és jól leszopnám amíg a számba nem élvez.
Időseb elhanyagolt növel nagyot szeretkezni,élvezésig kinyalni.
Találkoznèk egy hölgyel akivel egymás elött masztiznánk ès orálissan kènyeztetnènk egymást.
Idösebb párnál kukkolda szerepet betölteni.
biszex párral szexelni.
Lesbi párt néznék hogy játszadoznak egymással.
Régi vágyam , egy középkorú párocskánál harmadiknak lenni... Úgy.... Hogy a picike feleséggel 69-ezünk , miközben a párja kutya pózban dugja ! Közben nyalnám a szép puncit és a férj tojásait...és a kicsusszanó farkát is... Aztán , ha teleélvezte a párját , akkor tisztára nyalnám a szép csupasz puncit !
50 +os hölgyel ismerkednék és szereti a kölcsönös orális szexszet szeretek puncit nyalni.Vas v Zala megye.
elég messze vagy hozzá
(Ez egy válasz 2010Nyalos üzenetére (2025. 07. 30. szerda 17:28), amit ide kattintva olvashatsz)

Egy idegen orál kedvelő nő rám írna ,találkoznánk és leápolná a farkam .Autó-lakás bárhol. Persze én is kényeztetném ahogy szeretné. finom Nyelvpiercing már csak állom lenne