Régi vágyam-részt venni egy PINÁBA ÉLVEZÖS GANG-BANG partin...
Látni a feleségemről fotót ,videót itt az oldalon lánnyal vagy idegen pasival... Felizgatna a dolog nagyon!
Találni egy megfelelő bi lányt/párt/pasit aki/akik találkozni is mernek..nem kamu profilosok.. tudják mit szeretnének.. És nem “nyakig szőrösek…”
))) Ez olyan nagy álom!? :(((

Jolenne ugy puncit nyalni hogy egy masik pasi vagy a férj közben dugja.
Az de komoly élmény lehet!
Egész napos csoportos szexre vágyom , ,vegyesen bisex társasággal.
Szeretnék egy 60+ hölgyet kényeztetni hsszabb barátja lenni.
Nekem még mindig az, hogy egy szexelő párt nézve játszak magammal. Esetleg lenne olyan pár, akit izgatna az ilyen írjon és hozzuk össze!
Én szeretném végre elveszíteni a szüzességem, csak ne lennék olyan válogatós és szociálisan diszfunkcionális...

Egy⁷szer egy jó 4es hancurt összehozni.....
Vágyam egy idősebb hölgyel megismerkedni és kényeztetni hosszú távon.
Vannak hölgyek is
Aki keres, talál...

Több okból is nehéz eset.
A nem nagyon keresés nem segít.
Az oldalon sajnos sok faszveregető magát nőnek kiadó.
Gondolj bele, van egy szexi jó csaj, az itt írogat és keresget, vagy elmegy bulizni, tinderezik és minden este szexel?
Persze én ezt pasi fejjel gondolom így, szívesen meghalgatnék hölgyeket is. (Ez egy válasz GirlforFoursome üzenetére (2025. 09. 11. csütörtök 20:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 09. 11. csütörtök 20:05
A nem nagyon keresés nem segít.
Az oldalon sajnos sok faszveregető magát nőnek kiadó.
Gondolj bele, van egy szexi jó csaj, az itt írogat és keresget, vagy elmegy bulizni, tinderezik és minden este szexel?
Persze én ezt pasi fejjel gondolom így, szívesen meghalgatnék hölgyeket is. (Ez egy válasz GirlforFoursome üzenetére (2025. 09. 11. csütörtök 20:05), amit ide kattintva olvashatsz)

Hadd kérdezzem meg, csinos párként ezen az oldalon lehet találni egyedülálló lányt aki csatlakozma hozzánk? Mert jó ideje fent vagyunk, igaz nem olyan aktívan, de itt még semmi nem volt
Hadd kérdezzem meg, csinos párként ezen az oldalon lehet találni egyedülálló lányt aki csatlakozma hozzánk? Mert jó ideje fent vagyunk, igaz nem olyan aktívan, de itt még semmi nem volt
Szabolcsból keresünk érett izgató bi hölgyet illetve párt ahol a hölgy bi affinitással rendelkezik! Extra ha a hölgy Roma!
Egy Hölgy mögött ülve annak melleit és punciját simogatva Vele azt nézni,ahogy a Nejem a Férje farkát leszopja
Egy stopas csajt vagy párt elvini.
Egy egymást szetető sub párt "használni".
Anál szex kedvelő nőt találni! Mezőkövesd kőrnyékén
Egy rendszeres orgia csak helyiekkel.