Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Csak vágyak leírása!

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek!!!!

Az eddigi hozzászólások

1 2 3 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#11351   ma 15:41
nn1995 nn1995
Megneznem most, hogy a parom massal kefel egy nagyot.
#11350   ma 13:07
maci74 maci74
Egy 50 + os ápolt diszkrét hölgyet élvezésig kinyalni.
#11349   ma 13:00
colamatyi colamatyi
Nővel vagy párral lenni aki szeret pasit dugni.
#11348   ma 12:34
komisz35 komisz35
Van egy lány itt a gg-n akit szívesen "mókuskerékbe" raknánk haverokkal.
Forgathaó bárszék, négyen körülötte, aztán ha már mindenhol tele van és folyik kifelé belőle a sperma akkor elküldeni zuhanyozni. Aztán újrakezdés, és még egyszer, és még egyszer.....
#11347   ma 11:40
bi szex bi szex
jó nap hogy ot van egy vágyam hogy legalább egyszer még szexelhessek egy nővel ha érdekel a dolog vedd figyelembe hogy már 16 éve özvegy vagyok és azóta nm voltam nővel 73 éves vagyok és a méretem is kicsi üdvözlettel János
#11346   ma 11:12
Fantomas14 Fantomas14 VIP
Sziasztok! Lenne egy pár kérdésem felétek el tudnátok mondani a ti velemenyeteket?
Először is 14 éve vagyok a feleségemmel boldogan élünk van 2 gyerek is! Viszont utóbbi 2 év be nagyon erősen izgat a gondolat hogy be vegyünk egy srácot persze csak is olyat aki neki tetszik! Ezt sokáig nem mertem neki mondani. Aztán egy alkalommal szex közben elkezdtünk jacadozzni beszélni hogy kinek van titkolt kaland vagy stb… es kérdezte tőlem hogy nekem van e ilyen vagy volt es en előadták neki egy kamu sztorit egy labdák
#11345   ma 10:40
Sbeela Sbeela
Egy teleélvezett puncit kinyalni
#11344   ma 10:27
nagyrobert nagyrobert
párom úgy látni mint a kezdő kisvideon lengedezne a melle
#11343   ma 10:07
Sexmasszázs Sexmasszázs
Pécsen ma délutan szopathatod popsiba is fiatal csinos felesegem . Bi előnyben
#11342   ma 09:08
Curvy Wife Curvy Wife
Igen, nagyon gáz. Ennek ellenére egyedül hirdeted magad...
(Ez egy válasz Fantomas14 üzenetére (ma 01:40), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 01:40
Sziasztok! Teljesen új vagyon itt! Viszont lenne egy kérdésem tőletek 14 éve vagyok a feleségemmel igazából tok jó minden sajnos nem mindig tudom ot ki elégíteni es ezt fusztral engem elege! Viszont idő közben elkezdtem játszania. Gondolattal mi lenne ha be vonnak egy 3-ik át aki jó erősen meg tudna dugni előttem m. Szerintetek ez ennyire gaz?
#11341   ma 07:56
cupidus cupidus
Szerintem az a gáz, hogy nem tudsz leírni pár mondatot érthetően... violent
Megkérdezted a párod, hogy mire vágyik?
Hogy hogyan szeretné ha izgatnád?
Vagy ki a f.szt érdekel, majd te tudod?
Ha kettőtök közt nem működik rendesen a kommunikáció és a szex, ne akarj odavinni senkit!
Bár nem is értem, hogyan tennéd a párod tudta nélkül. pardon1
Vele beszélgess erről, ő tudja mire vágyik.
(Ez egy válasz Fantomas14 üzenetére (ma 01:40), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 01:40
Sziasztok! Teljesen új vagyon itt! Viszont lenne egy kérdésem tőletek 14 éve vagyok a feleségemmel igazából tok jó minden sajnos nem mindig tudom ot ki elégíteni es ezt fusztral engem elege! Viszont idő közben elkezdtem játszania. Gondolattal mi lenne ha be vonnak egy 3-ik át aki jó erősen meg tudna dugni előttem m. Szerintetek ez ennyire gaz?
#11340   ma 07:35
A férfi A férfi
Sziasztok mostanába arra vágyom hogy jó lenne egy idősebb hölgyet kényeztetni maszirozni és a kivánságait teljesiteni.
#11339   ma 01:40
Fantomas14 Fantomas14 VIP
#11338   tegnap 22:10
colamatyi colamatyi
biszex párral szexelni
#11337   tegnap 21:56
bambuszliget bambuszliget
Csak nézni azt, ahogyan egy idegen férfi simogatja, vetkőzteti a feleségemet, lehúzza a bugyiját, látni azt hogy ujjazza, nyalja... Azt látni, ahogy farkát körülöleli a feleségem puncija, hallani azt, ahogy behatoláskor a feleségem felnyög, vagy látni azt, hogy a feleségem meglovagolja. Hallani-látni feleségem egymás utáni élvezéseit...
#11336   tegnap 15:37
baden07 baden07
Egy szép puncit nyalni élvezésig. Erre vágyom most.
#11335   tegnap 14:31
Zsolt2011 Zsolt2011
Egy telt nagymellű nővel már régota varom hogy osszehozzon a sors.Nagyon vágyom rá
#11334   tegnap 13:47
foursomefan foursomefan
Írtunk privátban
(Ez egy válasz qka888 üzenetére (tegnap 13:30), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 13:30
Sziasztok
Melyik hotelbe mentek mert én is épp azon gondolkodom hogy a párommal elmennénk egy kicsit lazulni ... aztán ha alakul valami az sem baj smile
#11333   tegnap 13:30
qka888 qka888
Sziasztok
Melyik hotelbe mentek mert én is épp azon gondolkodom hogy a párommal elmennénk egy kicsit lazulni ... aztán ha alakul valami az sem baj smile
(Ez egy válasz foursomefan üzenetére (tegnap 10:45), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 10:45
Most mire vágynánk? Hm. Leginkább arra,hogy pl a következő wellnessezésünk alkalmával XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX moderálva! találkozzunk egy hozzánk hasonlóan vagány Párral,esetleg egy jófarkú,kissé biszex Pasival
#11332   tegnap 10:45
foursomefan foursomefan
Most mire vágynánk? Hm. Leginkább arra,hogy pl a következő wellnessezésünk alkalmával XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX moderálva! találkozzunk egy hozzánk hasonlóan vagány Párral,esetleg egy jófarkú,kissé biszex Pasival

1 2 3 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vazelinator vazelinator
Nyitás ideje: 2012. 12. 31. hétfő
Üzenetek: 11351db
Utolsó üzenet: ma 15:41

Hírek

2025. 10. 09. csütörtök 11:48
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább
2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 999 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 966 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 997 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 931 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 387 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!