Megneznem most, hogy a parom massal kefel egy nagyot.
Egy 50 + os ápolt diszkrét hölgyet élvezésig kinyalni.
Nővel vagy párral lenni aki szeret pasit dugni.
Van egy lány itt a gg-n akit szívesen "mókuskerékbe" raknánk haverokkal.
Forgathaó bárszék, négyen körülötte, aztán ha már mindenhol tele van és folyik kifelé belőle a sperma akkor elküldeni zuhanyozni. Aztán újrakezdés, és még egyszer, és még egyszer.....
Forgathaó bárszék, négyen körülötte, aztán ha már mindenhol tele van és folyik kifelé belőle a sperma akkor elküldeni zuhanyozni. Aztán újrakezdés, és még egyszer, és még egyszer.....
jó nap hogy ot van egy vágyam hogy legalább egyszer még szexelhessek egy nővel ha érdekel a dolog vedd figyelembe hogy már 16 éve özvegy vagyok és azóta nm voltam nővel 73 éves vagyok és a méretem is kicsi üdvözlettel János
Sziasztok! Lenne egy pár kérdésem felétek el tudnátok mondani a ti velemenyeteket?
Először is 14 éve vagyok a feleségemmel boldogan élünk van 2 gyerek is! Viszont utóbbi 2 év be nagyon erősen izgat a gondolat hogy be vegyünk egy srácot persze csak is olyat aki neki tetszik! Ezt sokáig nem mertem neki mondani. Aztán egy alkalommal szex közben elkezdtünk jacadozzni beszélni hogy kinek van titkolt kaland vagy stb… es kérdezte tőlem hogy nekem van e ilyen vagy volt es en előadták neki egy kamu sztorit egy labdák
Először is 14 éve vagyok a feleségemmel boldogan élünk van 2 gyerek is! Viszont utóbbi 2 év be nagyon erősen izgat a gondolat hogy be vegyünk egy srácot persze csak is olyat aki neki tetszik! Ezt sokáig nem mertem neki mondani. Aztán egy alkalommal szex közben elkezdtünk jacadozzni beszélni hogy kinek van titkolt kaland vagy stb… es kérdezte tőlem hogy nekem van e ilyen vagy volt es en előadták neki egy kamu sztorit egy labdák
Egy teleélvezett puncit kinyalni
párom úgy látni mint a kezdő kisvideon lengedezne a melle
Pécsen ma délutan szopathatod popsiba is fiatal csinos felesegem . Bi előnyben
Igen, nagyon gáz. Ennek ellenére egyedül hirdeted magad...
(Ez egy válasz Fantomas14 üzenetére (ma 01:40), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 01:40

Sziasztok! Teljesen új vagyon itt! Viszont lenne egy kérdésem tőletek 14 éve vagyok a feleségemmel igazából tok jó minden sajnos nem mindig tudom ot ki elégíteni es ezt fusztral engem elege! Viszont idő közben elkezdtem játszania. Gondolattal mi lenne ha be vonnak egy 3-ik át aki jó erősen meg tudna dugni előttem m. Szerintetek ez ennyire gaz?
Szerintem az a gáz, hogy nem tudsz leírni pár mondatot érthetően...
Megkérdezted a párod, hogy mire vágyik?
Hogy hogyan szeretné ha izgatnád?
Vagy ki a f.szt érdekel, majd te tudod?
Ha kettőtök közt nem működik rendesen a kommunikáció és a szex, ne akarj odavinni senkit!
Bár nem is értem, hogyan tennéd a párod tudta nélkül.
Vele beszélgess erről, ő tudja mire vágyik. (Ez egy válasz Fantomas14 üzenetére (ma 01:40), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 01:40

Megkérdezted a párod, hogy mire vágyik?
Hogy hogyan szeretné ha izgatnád?
Vagy ki a f.szt érdekel, majd te tudod?
Ha kettőtök közt nem működik rendesen a kommunikáció és a szex, ne akarj odavinni senkit!
Bár nem is értem, hogyan tennéd a párod tudta nélkül.

Vele beszélgess erről, ő tudja mire vágyik. (Ez egy válasz Fantomas14 üzenetére (ma 01:40), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok! Teljesen új vagyon itt! Viszont lenne egy kérdésem tőletek 14 éve vagyok a feleségemmel igazából tok jó minden sajnos nem mindig tudom ot ki elégíteni es ezt fusztral engem elege! Viszont idő közben elkezdtem játszania. Gondolattal mi lenne ha be vonnak egy 3-ik át aki jó erősen meg tudna dugni előttem m. Szerintetek ez ennyire gaz?
Sziasztok mostanába arra vágyom hogy jó lenne egy idősebb hölgyet kényeztetni maszirozni és a kivánságait teljesiteni.
biszex párral szexelni
Csak nézni azt, ahogyan egy idegen férfi simogatja, vetkőzteti a feleségemet, lehúzza a bugyiját, látni azt hogy ujjazza, nyalja... Azt látni, ahogy farkát körülöleli a feleségem puncija, hallani azt, ahogy behatoláskor a feleségem felnyög, vagy látni azt, hogy a feleségem meglovagolja. Hallani-látni feleségem egymás utáni élvezéseit...
Egy szép puncit nyalni élvezésig. Erre vágyom most.
Egy telt nagymellű nővel már régota varom hogy osszehozzon a sors.Nagyon vágyom rá
Írtunk privátban
(Ez egy válasz qka888 üzenetére (tegnap 13:30), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 13:30

Sziasztok
Melyik hotelbe mentek mert én is épp azon gondolkodom hogy a párommal elmennénk egy kicsit lazulni ... aztán ha alakul valami az sem baj
Melyik hotelbe mentek mert én is épp azon gondolkodom hogy a párommal elmennénk egy kicsit lazulni ... aztán ha alakul valami az sem baj

Sziasztok
(Ez egy válasz foursomefan üzenetére (tegnap 10:45), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 10:45

Most mire vágynánk? Hm. Leginkább arra,hogy pl a következő wellnessezésünk alkalmával XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX moderálva! találkozzunk egy hozzánk hasonlóan vagány Párral,esetleg egy jófarkú,kissé biszex Pasival
Most mire vágynánk? Hm. Leginkább arra,hogy pl a következő wellnessezésünk alkalmával XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX moderálva! találkozzunk egy hozzánk hasonlóan vagány Párral,esetleg egy jófarkú,kissé biszex Pasival