Ápolt szép puncit élvezésig ki nyalni.
Vágyam? Egy dögös negyvenesről ledumálni a ruháit és átszeretkezni egy egész éjszakát.
Igen,ezért vagyunk bajban a választásnál.
(Ez egy válasz bullpasit üzenetére (ma 11:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Sajnos tűt a kazalban. Aki nem kamu, ritkán elégszik meg egy puncival.
(Ez egy válasz Cuckpár3 üzenetére (2026. 01. 01. csütörtök 09:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 01. 01. csütörtök 09:17
Jó lenne megtalálni az igazi hazibaratot aki csak a miénk és nem vágyik másik nőre csak páromra.
Végig nézni egy pár szeretkezését
Egy határozott hölgyet párt!
Egy nővel valamilyen futáros dolgot eljátszani. Én megérkezem azzal amit rendelt, ő pedig meztelenül fogad. Esetleg Szegeden valaki?
Sziasztok az ihlet tegnap jött, ültünk a párommal az új jakuzziban, és perverz dolgainkról beszélgettünk, mondtam neki milyen izgató lenne ha most ő bent a szobában lenne meg kötözve, én kint a vízben, jó zene lazulás, és miután kiélvezte őt a beszálló pasi, kijönne én bemennék izgatottan, és látnám a kócos haját, és a gecit csordogálni a puncijából, és azonnal a magáévá tenném.
Nagy mellű nyugdíjas néni melleit gyúrnám!
2026-ban is egy jó biszex élvezetet hölgy/pár vagy pasi.. de biszex! Ne írj ha most akarod kipróbálni velünk, és akkor se írj, ha láttad hallottad ismerted tuti jó lenne stb stb Hölgy lehet kezdő, megoldom, hogy feloldódjon
)) BUÉK mindenkinek
)) BUÉK mindenkinek
Érett izgató Roma hölgyet kényeztető masszázsban részesíteni Szabolcsban!!
Végignézni egy fiatal csaj masztiját.
anonim szex, pasi maszkban vár álló farokkal
Egy igazi MILF...érettebb nő...minden kívánságát teljesíteném.
Az én vágyam egy telt hölgytagú pár, ahol a férj biszex, szép farka van és kedvelik a spermás játékokat.
Ezt imádom meg ha a szájába élvez smárolni vele
(Ez egy válasz Cuckold sex 22.22 üzenetére (2025. 12. 26. péntek 15:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 12. 26. péntek 15:48
Találni egy párat ahol a férj beleélvez a pàrjába én meg kinyalnám. Vagy hátulról dugja én meg nyalnám közben és mikor beleélvez a parjá a számra ülne gecis puncival.
Nekem fordítva a vágyam hogy miközben rajtam lovagol egy hatalmas faszt vagy kettő többször egymás után leszopja és nem lenyelné hanem a szájában tartaná meg hagyná kifolyni a mellére miközben szopik tovább meg a számba csorgatná csókolozva
(Ez egy válasz veldriver üzenetére (2025. 12. 28. vasárnap 14:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 12. 28. vasárnap 14:25
Szopatni a nejemet miközben valaki dugja hátulról vagy lovagolna valakin.
Titkos vágyam leszopni egy pasit a párja előtt.
Szeretkező párt nézni
Csak a szokásos, találni egy olyan hölgyet aki szereti ha élvezésig nyalják. Alkat kor stb nem szempont csak imádja a nyelvem

vazelinator

Denisa 2