Ha egy férj felkérne,,,,
hogy szopassam meg, vagy esetleg basszam meg, lovagoltassam meg a feleségét heti 1-2 alkalommal, mert azt élvezné ha a neje pinájába belemártogatom a szőrös vastag nem túl nagy faszomat, ami mindig teli van.És írányítana engem hogyan csináljam.Vagy épen megmondaná hova spricceljem a forró gecimet a nejére.
hogy szopassam meg, vagy esetleg basszam meg, lovagoltassam meg a feleségét heti 1-2 alkalommal, mert azt élvezné ha a neje pinájába belemártogatom a szőrös vastag nem túl nagy faszomat, ami mindig teli van.És írányítana engem hogyan csináljam.Vagy épen megmondaná hova spricceljem a forró gecimet a nejére.
60as hàzaspàrhoz csatlakozni,nyalni a puncit baszàs előtt alatt utàn!
Egy nőt több órán át kényeztetni játékokkal, nyelvvel, ujjal és minden vágyát teljesíteni. Közben akár többször is ráélveznék.
Végig nézni egy pár szeretkezését
Összeakadni egy legénybúcsús társasággal, és a feleségem meginvitálná a vőlegényt egy búcsúdugásra... aki élne is a lehetőséggel.
Sziasztok! párommal keresnénk olyan nyaralási vagy wellnessezési helyszínt ahol lehet párokkal ismerkedni és swinger élményeket szerezni. Nem swinger klubot keresünk, hanem kevésbé nyilvánosan is ismert huncutkodó helyeket! Privatba irjatok kèrlek
Felesegemet , ha valaki jol megdugna en meg a felesegem anyjat!
Sziasztok! Vágyak?
Nos, mi egy (nem házas)pár vagyunk. Izgat minket a szembekötős szex. Amikor mi fiúk egy lakásban varjuk a kedvest, de ugy hogy nem tudja hogy hányan vagyunk! Végig egy alvómaszk van rajta. De ez csak az egyik....
Nos, mi egy (nem házas)pár vagyunk. Izgat minket a szembekötős szex. Amikor mi fiúk egy lakásban varjuk a kedvest, de ugy hogy nem tudja hogy hányan vagyunk! Végig egy alvómaszk van rajta. De ez csak az egyik....
Sok néződ lenne.
(Ez egy válasz Joifan üzenetére (2026. 04. 16. csütörtök 22:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Szőrös puncit megdolgozni
Felveni egy stopost és utközben huncutkodni.
Csókolózni egy teljesen ismeretlen Nővel random
Pizzát vinni egy szexi Budapesti párnak s utána kényeztetni a hölgyet.
Egy ismeretlen elott elovenni es masztizni.
Ezért nem kekk ckubba menni,itthon is megoldható
(Ez egy válasz foursomefan üzenetére (2026. 04. 16. csütörtök 21:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 04. 16. csütörtök 21:37
Elmenni egy Párral klubba és miközben a Hölgy az én farkamat szopja élvezettel nézni,ahogy a Nejemet a Férfi tag és egy másik Pasi dugja-szopatja .... Imádnám.....
Elmenni egy Párral klubba és miközben a Hölgy az én farkamat szopja élvezettel nézni,ahogy a Nejemet a Férfi tag és egy másik Pasi dugja-szopatja .... Imádnám.....
Izgató Roma hölgyet orgazmusig nyalni hogy a számba élvezzen.!
nő vagy pár dugjon.
Bi párral sexelni.A csaj szopna közben én szopnám a pasiját.
Végig nézni egy pár szeretkezését

vazelinator