Mint a videódban amit láttam.
(Ez egy válasz Dr.Horváth Rezső üzenetére (ma 16:19), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 16:19
(Ez egy válasz Dr.Horváth Rezső üzenetére (ma 16:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Egy nő(feleség),illetve jegyben járó pár hölgy tagjának száját,fekvő helyzetben tele verni.
Szó szerint,tátott szájjal belefejném magam.Brutál spriccekkel.
Szó szerint,tátott szájjal belefejném magam.Brutál spriccekkel.
Egy nő(feleség),illetve jegyben járó pár hölgy tagjának száját,fekvő helyzetben tele verni.
Szó szerint,tátott szájjal belefejném magam.Brutál spriccekkel. (Ez egy válasz Massimo üzenetére (ma 13:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Szó szerint,tátott szájjal belefejném magam.Brutál spriccekkel. (Ez egy válasz Massimo üzenetére (ma 13:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Lennék a szoknyás nő férje.
(Ez egy válasz Room309 üzenetére (ma 02:09), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 02:09
Valamilyen parkban (mint Városliget vagy Margitsziget) találkozni egy ismeretlem éretebb nõvel aki szoknyában van...nézunk egymás szemében és mosolyogni...azután mennjunk egy sötétebb helyen és megnyalni õt meg megbaszni ....igy hogy semmi szó.
Megdugni valakinek a feleségét és azután spriccelni a férje szájába...igy hogy nem érintem az ajkai a faszommal.
Egy családi szex SZEREPJÁTÉK csinálni .
Tanulni irni helyesen magyarul
Megdugni valakinek a feleségét és azután spriccelni a férje szájába...igy hogy nem érintem az ajkai a faszommal.
Nekem is csak fordítva, hogy az én feleségemet dugják meg előttem.
(Ez egy válasz A férfi üzenetére (ma 08:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Végig nézni egy pár szeretkezését
Legjobb,nagyon izgató.
(Ez egy válasz Dawszi üzenetére (ma 04:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Valaki feleségét a férje tudtával megdugni.
Két fiatal fiúval látni a feleségem.
Valamilyen parkban (mint Városliget vagy Margitsziget) találkozni egy ismeretlem éretebb nõvel aki szoknyában van...nézunk egymás szemében és mosolyogni...azután mennjunk egy sötétebb helyen és megnyalni õt meg megbaszni ....igy hogy semmi szó.
Ez jó ! Nekem is tetszene !!!
(Ez egy válasz werwer üzenetére (tegnap 20:19), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 20:19
Egy párnál, a nővel csókolózni közben a melleit gyúrnám a párja meg a farkamat szopná!
Egy párnál, a nővel csókolózni közben a melleit gyúrnám a párja meg a farkamat szopná!
Egy igazán Nőies Női ruhát kedvelő passzív partnert találni!!
Ha egy férj felkérne,,,,
hogy szopassam meg, vagy esetleg basszam meg, lovagoltassam meg a feleségét heti 1-2 alkalommal, mert azt élvezné ha a neje pinájába belemártogatom a szőrös vastag nem túl nagy faszomat, ami mindig teli van.És írányítana engem hogyan csináljam.Vagy épen megmondaná hova spricceljem a forró gecimet a nejére.
hogy szopassam meg, vagy esetleg basszam meg, lovagoltassam meg a feleségét heti 1-2 alkalommal, mert azt élvezné ha a neje pinájába belemártogatom a szőrös vastag nem túl nagy faszomat, ami mindig teli van.És írányítana engem hogyan csináljam.Vagy épen megmondaná hova spricceljem a forró gecimet a nejére.
60as hàzaspàrhoz csatlakozni,nyalni a puncit baszàs előtt alatt utàn!
Egy nőt több órán át kényeztetni játékokkal, nyelvvel, ujjal és minden vágyát teljesíteni. Közben akár többször is ráélveznék.
Végig nézni egy pár szeretkezését
Összeakadni egy legénybúcsús társasággal, és a feleségem meginvitálná a vőlegényt egy búcsúdugásra... aki élne is a lehetőséggel.
Sziasztok! párommal keresnénk olyan nyaralási vagy wellnessezési helyszínt ahol lehet párokkal ismerkedni és swinger élményeket szerezni. Nem swinger klubot keresünk, hanem kevésbé nyilvánosan is ismert huncutkodó helyeket! Privatba irjatok kèrlek
Felesegemet , ha valaki jol megdugna en meg a felesegem anyjat!
Sziasztok! Vágyak?
Nos, mi egy (nem házas)pár vagyunk. Izgat minket a szembekötős szex. Amikor mi fiúk egy lakásban varjuk a kedvest, de ugy hogy nem tudja hogy hányan vagyunk! Végig egy alvómaszk van rajta. De ez csak az egyik....
Nos, mi egy (nem házas)pár vagyunk. Izgat minket a szembekötős szex. Amikor mi fiúk egy lakásban varjuk a kedvest, de ugy hogy nem tudja hogy hányan vagyunk! Végig egy alvómaszk van rajta. De ez csak az egyik....

vazelinator

Astrás
Agata