Végig nézni egy pár szeretkezését
Azt szeretem mikor valaki az arcomra veri a farkát.
Fiatal lányok hatalmas melleivel jászani!
Eggy jó punci illatú bugyira spriccelni☺️☺️☺️
Negyvenes páromat nézni ,ahogy egy vagy több nagyfarku pasit szop élvezettel és utána keményen megbasszák!Ez nagyon tetszene.Remélem egyszet rátudom venni.
Végignézni egy pár dugasat, majd tisztára nyalni, szopni őket
nagyon szeretném már, hogy
szürcsölném a gyöngyöző arany szökőkutat
le
egy csaj egy szépen borotvált punciból alf
pi alf
si alf
ljenszürcsölném a gyöngyöző arany szökőkutat
Én egy párral kényeztetném a nejem 3 an simogatnánk. Sajna nekem meg a nejem nincsen benne, csak szex közben, ha mondom neki mit csinálnánk vele. Pedig akkor akkorákat élvez. Igaz baráti pár sincsen akikkel óvatosan de határozottan el tudnánk csábitani
(Ez egy válasz Többesbenjobb 7664 üzenetére (tegnap 06:38), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 06:38
Szivesen nézném ahogy egy pár mindkét tagja kielégiti a feleségem,de sajna erre nem találunk megfelelő párt.
Négykézláb állva valaki megfejne
Egy hétig nem dolgozni, csak egymást élvezni újra meg újra!
Végig nézni egy pár szeretkezését
Jó lenne, ha lenne egy hozzám hasonlóan gondolkodó, nudista kertszomszédom, aki szintén meztelenül kertészkedik, nyírja a füvet stb.. Közbe át-át járnánk egymáshoz dumálgatni,
f
. Akár pasi akár nő is lehetne, vagy akár pár is.
alf
rö alf
cc alf
sözni
Nekem van pár azért.. pár mellé csatlakozni vagy férfival.. jó lenne, nem csak mindig magamnak kiverni, kiverném másnak is. Érdekelne egy jó szopás is.. hogy milyen, az amikor egy faszt szopok, vagy egy pasi szopja nekem. Pároknál izgatna, ha valamelyik fél végignézi az egészet.. de az is, ha együtt dugjuk meg a csajt. Dupla szopatás, dupla farok a punciban, miközben a farkunk összeér. De ha a nedves punciból húzta ki a farkát és leszophatom, az is tökéletes lenne. Pasival pedig egy jó szopás, verni a farkát... Dugna, miközben a farkam veri és magamra élvezek.. aztán a saját farkát a farkamra veri.. szóval vágyak vannak bőven..
Izgalmas, már attól álltam ahogy végig olvastam.
(Ez egy válasz LOV3NEU üzenetére (tegnap 05:22), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 05:22
Férjem szivesen nézném , egy páros találkozó keretében a női partnert ketten dugják közben én vibrátoral masztizok a látványra ! Nagyon élvezném, ha közösen szopnánk a hölgy társammal illetve a gecit egymas szajaba at csorgatnank
Élvezném, ha nyalna a nő én szopnám a párom és kozben verném a másik pasinak is ,, mindenki az en arcomra elvezne vagy a masik no puncijaba és ki nyalnám onnét
Élvezném, ha nyalna a nő én szopnám a párom és kozben verném a másik pasinak is ,, mindenki az en arcomra elvezne vagy a masik no puncijaba és ki nyalnám onnét
Ápolt 50-60 párhoz csatlakozni a hölgy örömére.
Szivesen nézném ahogy egy pár mindkét tagja kielégiti a feleségem,de sajna erre nem találunk megfelelő párt.
Férjem szivesen nézném , egy páros találkozó keretében a női partnert ketten dugják közben én vibrátoral masztizok a látványra ! Nagyon élvezném, ha közösen szopnánk a hölgy társammal illetve a gecit egymas szajaba at csorgatnank
60as pârnàl nyalni a puncit,baszàs előtt,alatt utàn!
biszex párral dugni
Találni egy 50-60-as párt minden finomságra kb.

vazelinator

Arpibi
Corina Clark