Egy ilyenre mi is vágyunk!
(Ez egy válasz foursomefan üzenetére (tegnap 13:03), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 13:03
Vágyunk? Szeretnénk újra egy free use wellness hétvégét egy Párral és egy plusz Pasival
Éppen masztizok meztelenül a kanapén ülve közben csoportos orgiát nézek.
Szokás szerint az ajtó nincs rá zárva igy bárki rám nyitható és látná az álló farkamat.
Pl Szomszéd asszony vagy a lánya, menyem,párom kolléga női, egyébként napközben meglátokegy kívánatos nőt és már állok is.
Szokás szerint az ajtó nincs rá zárva igy bárki rám nyitható és látná az álló farkamat.
Pl Szomszéd asszony vagy a lánya, menyem,párom kolléga női, egyébként napközben meglátokegy kívánatos nőt és már állok is.
Nem rossz, de hogyan kemény a másik pasi, ha előtte teletöltötte a nejed punciját...?
(Ez egy válasz jatekosmel üzenetére (tegnap 14:21), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 14:21
Most éppen az a fantázia jött fel, hogy egy pohár borral kezemben végigmoziznám, ahogy nejem egy szexi párral hancúrozik. Aztán a teletöltött punciját én is tele spriccelném, főleg ha nő másik párja az arcára ül, a pasi pedig a kemény farkát a számba teszi
Kiváló !
(Ez egy válasz jatekosmel üzenetére (tegnap 14:21), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 14:21
Most éppen az a fantázia jött fel, hogy egy pohár borral kezemben végigmoziznám, ahogy nejem egy szexi párral hancúrozik. Aztán a teletöltött punciját én is tele spriccelném, főleg ha nő másik párja az arcára ül, a pasi pedig a kemény farkát a számba teszi
Vágyunk? Szeretnénk újra egy free use wellness hétvégét egy Párral és egy plusz Pasival
Sógornőmre már én is vertem
(Ez egy válasz glumbo üzenetére (tegnap 11:30), amit ide kattintva olvashatsz)
rokonnal, sógornömmel
Még mindig,találni egy valós párt egész napra,vagy hétvégére
Gyere. Keress meg és megoldjuk
(Ez egy válasz Marvel üzenetére (2026. 05. 06. szerda 06:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 05. 06. szerda 06:03
(Ez egy válasz Marvel üzenetére (2026. 05. 06. szerda 06:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Szívesen guggolnék le én is bukkake kör közepén, csőre töltött farkak előtt!
16 éve vagyok özvegy azóta nem voltam nővel ismerkednék valakivel aki lehetőséget adna szexre kis méretem van
Egszer Passions taggal együtt élvezni el.
Nagyon tudok ezzel azonosulni. Vágyak, amiket kiadnak a férfiak és nők magukból, játszanak ezekkel a képi világgal, beleélik magukat ezekbe a pillanatokba. Olykor a szavak előjönnek az együttlétek alatt, ahol még inkább elhatalmasodik a vágy az emberben, hogy megtörténjen.
Gyakran fantáziálok ilyen és hasonló pillanatokról.
"Még magamhoz sem tértem, annyira hamar jutottak el oda, hogy testükről lekerült a ruha. A mások által érinthetetlen nőm ott állt a fiú előtt, akinek kezei finoman furakodtak a hátától megindulva a feneke felé. Határozottan megszorította, majd magához húzta. A mellei a férfi mellkasához nyomódtak, a nejem közben kipillantott, hogy megnézze, mutat-e bármilyen jegyeket a testem. Mondanom sem kell, alig vártam, hogy folytassák ...." (Ez egy válasz bambuszliget üzenetére (2026. 05. 19. kedd 22:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 05. 19. kedd 22:25
Gyakran fantáziálok ilyen és hasonló pillanatokról.
"Még magamhoz sem tértem, annyira hamar jutottak el oda, hogy testükről lekerült a ruha. A mások által érinthetetlen nőm ott állt a fiú előtt, akinek kezei finoman furakodtak a hátától megindulva a feneke felé. Határozottan megszorította, majd magához húzta. A mellei a férfi mellkasához nyomódtak, a nejem közben kipillantott, hogy megnézze, mutat-e bármilyen jegyeket a testem. Mondanom sem kell, alig vártam, hogy folytassák ...." (Ez egy válasz bambuszliget üzenetére (2026. 05. 19. kedd 22:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Örülök annak, hogy neked is tetszett.
Ez csak csupán egy fantázia, ősszinte vágy, amit igyekeztem emészthető, és kulturált formába önteni. Ami valószínűleg akkora eséllyel fog megvalósulni, mint az összes többi, amit eddig leírtam. De ez nem is baj.
Ez játék, szórakozás, a gondolatok szavakba öntése, és nem társkeresés.
A személyleírás nem véletlen. Számomra-számunkra szimpatikusabbak a hozzánk hasonló, nem tökéletes, átlagos hétköznapi emberek.
Ez csak csupán egy fantázia, ősszinte vágy, amit igyekeztem emészthető, és kulturált formába önteni. Ami valószínűleg akkora eséllyel fog megvalósulni, mint az összes többi, amit eddig leírtam. De ez nem is baj.
A személyleírás nem véletlen. Számomra-számunkra szimpatikusabbak a hozzánk hasonló, nem tökéletes, átlagos hétköznapi emberek.
Animal szexet valakivel kettesben.
Találni olyan nőt, akinek nagy, amolyan kisebb fütyi méretű csiklója van, ilyet szeretnék szopogatni akár többszörös élvezésig.
Biszex férfitagú párral szexelni.
Örülök annak, hogy neked is tetszett.
A személyleírás nem véletlen. Számomra-számunkra szimpatikusabbak a hozzánk hasonló, nem tökéletes, átlagos hétköznapi emberek. (Ez egy válasz Driller üzenetére (2026. 05. 19. kedd 16:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 05. 19. kedd 16:06
A személyleírás nem véletlen. Számomra-számunkra szimpatikusabbak a hozzánk hasonló, nem tökéletes, átlagos hétköznapi emberek. (Ez egy válasz Driller üzenetére (2026. 05. 19. kedd 16:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Ahogy olvasom ezt a kis sztorit, egyből arra asszociálok, hogy én vagyok a "figyelő" ember, még a jellemzése is stimmel
Ahogy olvasom ezt a kis sztorit, egyből arra asszociálok, hogy én vagyok a "figyelő" ember, még a jellemzése is stimmel
(Ez egy válasz bambuszliget üzenetére (2026. 05. 17. vasárnap 17:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 05. 17. vasárnap 17:20
(Ez egy válasz bambuszliget üzenetére (2026. 05. 17. vasárnap 17:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Egy kilátóban szexi fotókat és masztis videót készítek feleségemről. Már végeztünk, a többit majd a hotelszobaban tervezzük, így a feleségem igazgatja magán a ruhát, amikor észrevesszük azt, hogy egy korunkbeli, pocakos, szakállas, tetoválásokkal televart férfi figyel minket. Mindhárman zavarba jövünk... de aztán bevillan a lehetőség ... hozzuk ki a legjobbat a helyzetből. Megkérdezem tőle, hogy mióta leskelődik. Így megindul egy beszélgetés. Majdnem 10 perce figyel, de sajnos inkább csak sejti, mi történt, mert a lépcsőről igen kevés dolog látható. Meginvitáljuk, jöjjön fel rendesen, és nézzen minket, a kedvéért még pár pózólás belefér. Feljön... Nem tolakodó, nem obszcén... de szemmel láthatóan tetszik neki a feleségem, ezért oda adom néki a a Canont. Jól fotóz, jó érzékkel kattintgat, néha mintegy véletlenül hozzáér a feleségemhez, akit ez mulattat... Talán kicsit izgatja is a helyzet, hogy vadidegen legelteti rajta a szemét, és az érintése sem hagyhatta hidegen.
Majd fél óraval később meginvitáljuk a hotelszobánkba, hogy ha van kedve, ott is fotózhatna, filmezhetne...
Majd fél óraval később meginvitáljuk a hotelszobánkba, hogy ha van kedve, ott is fotózhatna, filmezhetne...
Egy kellemes lagziban vagyok,az emberek tàncolnak,vîgadalom.Màr éjfél elmúlt,félhomàlyba teremben.Hosszú asztalnàl ülök egymagam,a fehér asztalterîtő a földig ér.Màr kellemesen hatott az
al
,làbaimat kitàncoltam.Az asztal alatt matatàst érzek a farkam körül.Nem merek lenézni,mert szemben valaki beszél hozzàm.Csak véletlen lehet,vagy valaki takarît.De a markolàszàs nem szűnik meg.Merevedésem hatàsàra màr szűk a nadràg,de az a "valaki" lehúzza a sliccem,és farkam szabadon àgaskodik az asztal alatt Màr nem tudok felàllni,tény,hogy valami törtrénik odalent.De ki lehet?Forrósàsgot érzek,a szàjàba vette titokzatos szeretőm,és vehemensen szopja.Màr nem tudok koncentràlni beszélgető partneremre,ő nem sejti,mi folyik odalent.De viselkednem kell idefent, mégiscsak egy lagziban vagyok.A vehemens oràl nem lassul odalent,érzem,közeleg a pillanat.Most nincs a közelemben senki,két poharat szorïtok,úgy élvezek el, közben összefolyik a tàncoló emberek làtvànya.Szinte magamnàl sem vagyok.A kéz visszahelyezi farkam a nadràgba, mintha misem történt volna.Lenézzek?Ne nézzek?Amig ezen meditàlok,az asztal alatt megszűnik a mozgàs.De valahol úgyis kibújik,vagy mégsem? Néhány méterre szemben öltönyös úr ül,alig ismerem.Szemét becsukta,talàn ott van most az "idegen"???
alf
ko alf
ho alf
l
Szőr mentes puncit nyalni élvezésig,(itthon nem igen lehet a párom nem engedi pedig jól csinálom) esetleg a férfi taggal a szopást oda vissza a párja elött..

vazelinator

Aston