jó nagy faszra ráülnék.
5 dik kerületbe keresnék szeretöt. Ez nagy vágyam
Mi is voltunk így, tényleg kellemes időtöltés.
Szeretkezés közben előfordult, hogy egymás vágyairól beszéltünk. Ilyenkor a lányok kicsit ellazulnak, nyitottabbak bizonyos dolgokra. Kérdezte, hogy nekem mi a vágyam? Mondtam, hogy szeretnék elmenni a szádba és utána csókolózni. Simán lecsúszott a farkamról - éppen Ő volt felül - addig csinálta szájjal, amíg el nem mentem és azonnal csókolóztunk. Fura volt, mert nem gondoltam, hogy komolyan veszi, de ez is nagyon izgi volt. (Próbáld ki vele te is.) (Ez egy válasz TitkosJáték üzenetére (2026. 06. 05. péntek 12:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 05. péntek 12:53
Szeretkezés közben előfordult, hogy egymás vágyairól beszéltünk. Ilyenkor a lányok kicsit ellazulnak, nyitottabbak bizonyos dolgokra. Kérdezte, hogy nekem mi a vágyam? Mondtam, hogy szeretnék elmenni a szádba és utána csókolózni. Simán lecsúszott a farkamról - éppen Ő volt felül - addig csinálta szájjal, amíg el nem mentem és azonnal csókolóztunk. Fura volt, mert nem gondoltam, hogy komolyan veszi, de ez is nagyon izgi volt. (Próbáld ki vele te is.) (Ez egy válasz TitkosJáték üzenetére (2026. 06. 05. péntek 12:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Tegnap este feleségem mondta, hogy ha szőrtelen puncit akarok, akkor borotváljam le. Hát mit mondjak... Megvan az új fetishem.
Izgató Roma hölgyet orgazmusig nyalni kényeztetni!
Izgató Roma hölgyet orgazmusig nyalni kényeztetni!
Szemtelenül fiatal lányokkal! Hatalmas ciciket keresek hancúrozni és nudizni!
Tegnap este feleségem mondta, hogy ha szőrtelen puncit akarok, akkor borotváljam le. Hát mit mondjak... Megvan az új fetishem.
Kikötözött nőt élvezésig nyalni ...
Akkor is ha a nő nem a felesége ?
(Ez egy válasz OralHero üzenetére (2026. 06. 04. csütörtök 07:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 04. csütörtök 07:45
Ha egy nő az én farkamon tanítaná szopni a férjét. Az nagyon bejönne.
Ugyanígy de átfordulhatnánk 69be és szopom a csiklóját miközben döngeted a punciját
(Ez egy válasz kitarto20as üzenetére (2026. 06. 03. szerda 00:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 03. szerda 00:23
Elképzeltem egy szituációt, hátha van köztetek, aki hasonlóra bukik.
A csaj pucsít az ágyon, feneke magasra tolva, háta rendesen beeívelve. A másik srác már alatta fekszik, farka tövig a puncijában, és lassan döngeti.
Én mögötte térdelek a kemény faszommal a szűk popsija előtt. Lassan berakom neki… először ellenáll, aztán megadja magát, és centiről centire besiklik. Ekkor keményen megmarkolom a csípőjét, és rendesen döngetni kezdem csattanós, mély lökésekkel, a tököm a pinájához verődik minden lökésnél. A másik srác alulról ugyanolyan tempóban… Időnként jól rácsapok a fenekére és még vadabbul tolom a seggét. Ő meg sikítozik, a teste remeg többször elmegy…
Mit szóltok hozzá, srácok? Van hasonló élményetek, vagy hogyan folytassuk?
A csaj pucsít az ágyon, feneke magasra tolva, háta rendesen beeívelve. A másik srác már alatta fekszik, farka tövig a puncijában, és lassan döngeti.
Én mögötte térdelek a kemény faszommal a szűk popsija előtt. Lassan berakom neki… először ellenáll, aztán megadja magát, és centiről centire besiklik. Ekkor keményen megmarkolom a csípőjét, és rendesen döngetni kezdem csattanós, mély lökésekkel, a tököm a pinájához verődik minden lökésnél. A másik srác alulról ugyanolyan tempóban… Időnként jól rácsapok a fenekére és még vadabbul tolom a seggét. Ő meg sikítozik, a teste remeg többször elmegy…
Egy nővel együtt szopni egy nagy faszt és smárolni a spermával a szánkban
(Ez egy válasz OralHero üzenetére (2026. 06. 04. csütörtök 07:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 04. csütörtök 07:45
A szabadban kukkolni egy párt
Nejem tegnap esti vágykifejtése:-- Elmenni négyesben wellnessezni. Vacsi után hanyattfekszel,én elkezdelek szopni és közben kopognak. A másik Pár bejön,a Pasi se szó,se beszéd elkezd engem dugni,a csaj meg beszáll mellém és ketten szopjuk tovább a farkadat.
Van olyan rajtam kívül aki imádja hallgatni szex közben hogy a párja másról beszél?
Gyönyörű a nejed, fantasztikus videók, képek.
(Ez egy válasz naxos üzenetére (2026. 06. 01. hétfő 20:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 01. hétfő 20:34
Hogy egyszerre ketten dugjuk a nejem pináját. Elméletben nagyon izgatná a dolog, de nem meri bevállalni. Pedig tudom,ha benne lennénk nagyon élvezné.
60 feletti nőt rendszeresen nyalni lehetőleg szőrös puncit
Egy közös maszti csoport… vágyak álmok kibeszelesek.. képek cseréje.
Egy hófehér csajszival szexelni vágyait kielégiteni.
Elképzeltem egy szituációt, hátha van köztetek, aki hasonlóra bukik.

vazelinator

walace
Shay Hendrix