Mikor meglátok egy nőt az utcán az jár a fejemben milyen volna vele a szex. Már a tudattól is meredezek.
A jó idő és a mini szoknyás időszak be köszöntél egyre sűrűbben ez jár a fejemben.
A jó idő és a mini szoknyás időszak be köszöntél egyre sűrűbben ez jár a fejemben.
Mikor meglátok egy nőt az utcán az jár a fejemben milyen volna vele a szex. Már a tudattól is meredezek.
Barátkozni egy bi párral / férfi +nő!/ vagy egy olyan bi hölgyet találni akivel el lehetne /ilyen -olyan / párcserés szexre más párokhoz menni / és nyitott mindenre is és kipróbálni új dolgokat közösen / ha lehet hosszútávra és a közelből /
Fiatal 18--28 lányt-párt találni állandó sex kapcsolatra
jó nagy fasz dugna szopatna.
Hátulról ölelni csókolni egy hölgyet. Simogatva vetkoztetni,, miközben a férje szemből ugyan ezt teszi vele.
Most, hogy itt az ideje a strandolgatásnak, nudizásnak... Párszor úgyis megyünk Berénybe.
Nudista strandon összefutni az egyik volt tanítvány édesapjával, aki már a suliban is pajzán gondolatokat ápolt a husi tancinénivel kapcsolatban, párszor már kiverte rá, mert fantáziált arról, hogy de jó lenne a fenekébe markolni, a nyakába csókolni, s aztán simogatná, levetkőztetné, végigcsókolná kerek fenekét, asszonyos combjait, nyalná-habzsolná a szép punciját. Majd farkát betolná az izgalomtól és kéjvágytól vágyakozón, Őt befogadni vágyó punciba.
Anno mindezt a tanári asztalon képzelte el, de erről lemondana más helyszín javára, igazából bárhol is jó lenne neki, csak érinthesse szeretkezhessen vele.
A testének reakciói beszédesek, s a beszélgetésünk is egyre őszintébb, ezért estére meghívjuk az apartmanunkba... és ott teljesül a vágya... párszor...
Ami voltaképpen az én vágyam, fantáziám.
Nudista strandon összefutni az egyik volt tanítvány édesapjával, aki már a suliban is pajzán gondolatokat ápolt a husi tancinénivel kapcsolatban, párszor már kiverte rá, mert fantáziált arról, hogy de jó lenne a fenekébe markolni, a nyakába csókolni, s aztán simogatná, levetkőztetné, végigcsókolná kerek fenekét, asszonyos combjait, nyalná-habzsolná a szép punciját. Majd farkát betolná az izgalomtól és kéjvágytól vágyakozón, Őt befogadni vágyó punciba.
Anno mindezt a tanári asztalon képzelte el, de erről lemondana más helyszín javára, igazából bárhol is jó lenne neki, csak érinthesse szeretkezhessen vele.
A testének reakciói beszédesek, s a beszélgetésünk is egyre őszintébb, ezért estére meghívjuk az apartmanunkba... és ott teljesül a vágya... párszor...
Ami voltaképpen az én vágyam, fantáziám.
Valószinüleg nem házas pasit keresünk nappali kalandra,hanem havert hétvégékre!
(Ez egy válasz valaki35 üzenetére (2026. 07. 06. hétfő 22:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 06. hétfő 22:45
Szerintem ti is csak disznek vagytok itt!Régebben irtam nektek de semmi válasz .
Nézni egy párt miközben kényeztetik egymást.
Szerintem ti is csak disznek vagytok itt!Régebben irtam nektek de semmi válasz .
(Ez egy válasz 40es bisexhazaspar üzenetére (2026. 07. 04. szombat 09:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 04. szombat 09:50
Nagy vágyunk,hogy találjunk a közelünkben egy 50+ -os bisex uni pasit,akivel eljátszadozhatnánk rendszeresen a feleség jelenlétében! Haverság extrákkal!
Kár hogy ilyen messze vagytok!
(Ez egy válasz 40es bisexhazaspar üzenetére (2026. 07. 04. szombat 09:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 04. szombat 09:50
Nagy vágyunk,hogy találjunk a közelünkben egy 50+ -os bisex uni pasit,akivel eljátszadozhatnánk rendszeresen a feleség jelenlétében! Haverság extrákkal!
Fiatal 18--28 lányt-párt találni állandó kapcsolatra
titokban kefélném a feleséget úgy hogy a férj mindenről tud
Női hűség próba
Női hűség próba
csak nézni egy fotelből ahogy kefél egy pár
Mostanában egy feleséget élvezésig masszírozni,kényeztetni,simogatni.Majd ráélvezni ahova kívánja a gecit.
Szívesen szopatnék meg dugnék egy csajt most az erdőben. De úgy, hogy már előtte levetkőztetem és sétáltatom kicsit az ösvényen, mielőtt megállunk a megfelelő helyen. Utána kimoshatja a pináját a patakban, de közben még lehet, hogy szájba lövöm.
Nejem elcsábítani egy házaspárral.
Ismeretlenül csókolózni egy Nővel, szavak nêlkül
Duci gecis puncit nyalni
Páromat 3-4 pasi kényeztesse előttem körbeálják és felváltva szopassák és utánna jól megdugják teleélvezzék minden testnyillását

vazelinator

cicus1