Adóm magam, hmmmmmm
(Ez egy válasz Zoolee77 üzenetére (2026. 08. 05. szerda 11:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 08. 05. szerda 11:35
Hasonló elképzelés, de a másik oldalról nézve. Nézni ahogy a páromat egy nagydarab pasi keményen megdugja, szopatja minden helyzetben. Amikor az élvezettől már
má
, alf
mo alf
ro alf
sön
állapotba kerül, és kéri, követeli, hogy még jobban, keményebben,....akkor csatlakoznék, és ketten dugnánk, szopatnánk felváltva, és egyszerre is. Hosszasan, hogy többször is elélvezzen. A végén pedig előttünk térdelne, felválva szopna, majd az arcára, szájába élvezni.
alf
kí alf
vü alf
leti
Szőrös puncit nyalni èlvezèsig!!!
Nagyon szőrös srácot találni a fővárosból.
Szőrmánias vagyok: de sajnos eddig nem sikerült találni. Pedig jó lenne!
Szőrmánias vagyok: de sajnos eddig nem sikerült találni. Pedig jó lenne!
Párt, lány párt nézni szex közben, közös maszti, érett hölgy.
Nagy vàgyam egy baràt vagy kettő, vagy pàr akivel mindent lehet , pàrom lerendezné, rendeznék minden lenne, de sajnos ez csak vàgy
Az nagyon jó vágy. Csak javaslom hogy próbáld ki. Nekem nagyon be jött hatalmasat élveztem tőle
(Ez egy válasz masszőz üzenetére (2026. 08. 06. csütörtök 05:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Egy hölgy felcsatolhatóssal megdugjon.
Egy korombeli, vagy fiatalabb leányzót/nőt/hölgyet meztelenül, füles hajráffal, nyakörvvel és tailpluggal tartani, mint háziállatot 0/24
Egy nálam nagyobb farkú bi vagy meleg srác tegyen magáévá alaposan...
hú
hú
Sziasztok! Egy igènyes ápolt puncit nyalni èlvezèsig akár egyoldalúan is.
Hasonló elképzelés, de a másik oldalról nézve. Nézni ahogy a páromat egy nagydarab pasi keményen megdugja, szopatja minden helyzetben. Amikor az élvezettől már
2026. 08. 03. hétfő 16:10
má
, alf
mo alf
ro alf
sön
állapotba kerül, és kéri, követeli, hogy még jobban, keményebben,....akkor csatlakoznék, és ketten dugnánk, szopatnánk felváltva, és egyszerre is. Hosszasan, hogy többször is elélvezzen. A végén pedig előttünk térdelne, felválva szopna, majd az arcára, szájába élvezni.
(Ez egy válasz Bettasoft üzenetére (2026. 08. 03. hétfő 16:10), amit ide kattintva olvashatsz)
alf
kí alf
vü alf
leti
Hosszan végignézni, ahogy a férjem egy másik csinos nőt keményen megkúr!
Először csak nézném, ahogy lovagol a hölgy rajta, közben a férjemet csókolom! Majd beszállnék én is a szórakozásba!
A hölgyet hanyatt fektetném, majd 69ben ráfeküdnék. Itt egymás kényeztetnénk, miközben a férjem dugja a pináját, néha néha pedig a számba is elkalandozik. Ezt felváltva csinálná, addig amíg a csúcsponthoz nem érne. Ekkor levenné az óvszert, és a számba élvezne. Hmmm, ez egy a sok közül amire most vágynék!
Először csak nézném, ahogy lovagol a hölgy rajta, közben a férjemet csókolom! Majd beszállnék én is a szórakozásba!
A hölgyet hanyatt fektetném, majd 69ben ráfeküdnék. Itt egymás kényeztetnénk, miközben a férjem dugja a pináját, néha néha pedig a számba is elkalandozik. Ezt felváltva csinálná, addig amíg a csúcsponthoz nem érne. Ekkor levenné az óvszert, és a számba élvezne. Hmmm, ez egy a sok közül amire most vágynék!
A legnagyobb vágyam egy (érett) hölgy meztelen testét beolajozni és érzékien átmasszírozni, különös figyelemmel a cicikre!
Kettő is van mostanában, egy szép tiszta szimpi faszt leszopnék. A másik , idegen nők előtt kiverném, semmi érintés, csak nézniük kell , esetleg egy ki JOI.
Nekem is ilyen vágyaim vannak!
(Ez egy válasz Peppin1985 üzenetére (2026. 08. 04. kedd 17:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 08. 04. kedd 17:24
Szűz puncit, érett hölgyet kényeztetni esetleg közös maszti párral is.
Szűz puncit, érett hölgyet kényeztetni esetleg közös maszti párral is.
Egy normálsi párral szinte mindent is megélni!
Intelligens Roma hölgyet orgazmusig nyalni kényeztetni!
Megismerni egy idősebb nőt vagy párt ahol a hölgy ráncos , lógó mellű és rendszeresen kinyalhatnám
bisex házaspárrel találkozni, örömködni orálisan.
Régi vágyam es lehet hogy az is marad…
Találni egy 50-60 év közotti jófarku faszit aki havi1-2 alkalommal velem uritteti a farkat! Viszonzast nem várok mert felizgat ez a felállás. Szeretnem ha csak arra kellenek neki hogy elelvezzen es ezt vagy a szamba vagy bennem tenne meg! 41 vagyok passziv bi Szigetszentmiklos.
Találni egy 50-60 év közotti jófarku faszit aki havi1-2 alkalommal velem uritteti a farkat! Viszonzast nem várok mert felizgat ez a felállás. Szeretnem ha csak arra kellenek neki hogy elelvezzen es ezt vagy a szamba vagy bennem tenne meg! 41 vagyok passziv bi Szigetszentmiklos.

vazelinator

Tamás1971
Romana