Bár nem vagyok bi, de szívesen kipróbálnám, milyen érzés férfit, férfi ként szopni.
Semmi más nem foglalkoztat, csak a szopás.
Na, meg a más sperma ize is.
Semmi más nem foglalkoztat, csak a szopás.
Na, meg a más sperma ize is.
nagy faszú pasi megdugjon.
Intelligens Roma hölgyet orgazmusig kényeztetni!
Élvezni ahogy a számba élvez!
Diszkréció természetes.
Élvezni ahogy a számba élvez!
Diszkréció természetes.
Sziasztok fèrjemmel keresünk fiatal nagy farkü pasit aki kemènyen megdugná kopasz puncimat heves ès Szolnok megye
Találkozni valakivel, akit szintén izgat a
pi
!
alf
si alf
sz alf
ex
Sziasztok ! Párokhoz csatlakoznék harmadiknak cuckold vagy creampie szexre ! Budapest és Pest megye max 20-km es hatósugarában. Lehet közben fotózni az aktust vagy akár videózni is.... Ha más hármas vagy többes vágyaitok vannak , bármit megbeszélhetünk ! Házibarát is lennék állandóra , vagy szerepjátékot is szívesen játszok , ha igény van rá.....
Ez nekem is bejönne
(Ez egy válasz szombatiferi üzenetére (2026. 08. 21. péntek 07:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Nejem ma reggel:-- Tudod,mire vágynék? Egy görög Isten alkatú, tényleg biszex, passzív Pasira! Megnézném,ahogy szopja a farkad!
Duci puncit nyalni,baszàs előtt alatt utàn!
egyszer részt venni egy csoportos maszturbáláson
Nos az egyik pipa! Párral lenni..
50+ os hölggyel lenni hosszan sex.
Hm, nekem most a legnagyobb vágyam az, hogy párként egy másik szimpatikus párral megismerkedjünk és barátkozzunk. Közös programok, kirándulás, vacsora, egyebek. Miután idővel kialakul a kölcsönös szimpátia és bizalom, akár egy közös wellness hétvégét is össze lehetne hozni... ahol akár egy "feleségcserét" is ki lehetne próbálni egy-egy éjszakára. Utána izgalmas lenne elmesélni egymásnak, kinek milyen élménye volt.
Persze a közös élmények is izgalmasak, de mindkettőnek más a hangulata szerintem...
Persze a közös élmények is izgalmasak, de mindkettőnek más a hangulata szerintem...
Egy régi vágyam , hogy egy jól szituált párnál harmadikként , 69-ezzek a feleséggel , miközben a férje hátulról dugja kualftyalfa pózban ! Szívesen nyalnám tisztára a teleélvezett punciját és a kicsússzanó farkat is lenyalogatnám !
Intelligens Roma hölgyet orgazmusig kényeztetni!
Nyalni masszírozni hogy a számba élvezne!!!
Nyalni masszírozni hogy a számba élvezne!!!
Egyet tudok érteni a leírtakkal abszolult!
(Ez egy válasz Mindkettőnknek üzenetére (2026. 08. 18. kedd 11:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 08. 18. kedd 11:50
Találni olyanokat aki még tudja mik azok a fogalmak hogy tisztelet, udvariasság, köszönés, elköszönés, elfogadás, visszautasítás stb és ezeket tudja kombinálni is. Nem arosztokrata szinten, csak mint halandó. Az intelligencia is szexi...
Vagyunk így páran…
Mi tagadás,ezt mi is imádjuk! Vágynánk is rá ismét.....
(Ez egy válasz bambuszliget üzenetére (2026. 08. 19. szerda 06:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 08. 19. szerda 06:31
Újra átélni azt az élményt, újra látni azt, hogy a feleségemet ketten-hárman is lágyan simogatják, miközben ajkaival engem kényeztet.
Jól megmasszírozni egy hölgyet szépen masszázs olajjal utána pedig elvezésig nyalni.
Újra átélni azt az élményt, újra látni azt, hogy a feleségemet ketten-hárman is lágyan simogatják, miközben ajkaival engem kényeztet.

vazelinator

sasa3