Na neeeee!
Szerintem kezdj el egy új listát összeállítani! Sikerülni fog.
(Ez egy válasz Unicumos üzenetére (2026. 09. 23. szerda 07:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Szerintem kezdj el egy új listát összeállítani! Sikerülni fog.
(Ez egy válasz Unicumos üzenetére (2026. 09. 23. szerda 07:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Igényes Roma hölgyet orgazmusig nyalni kényeztetni @
Egyik vágyam, hogy egy teleélvezett punci az arcomra ülljön és kinyalhassam.
Nekem már minden ki van Xelve a bakancslistáról
A vágyam az adatlapom szerint találni egy kapcsolatot.
Sajnos ahogy észlelem nincs rám igény. (Sajnos)
Sajnos ahogy észlelem nincs rám igény. (Sajnos)
egy jó nagy faszt szopni.
Egy kellemes meztelenkedős legalább fél nap... nem egyedül... a program meg majd alakul...
Nálunk ez megvolt csak nem ágyon hanem térdelve várt minket
(Ez egy válasz sensuality69 üzenetére (2026. 09. 22. kedd 03:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 22. kedd 03:38
Egy Pár hoz elmenni és ott a hölgy bekötött szemmel lenne az ágyon meztelenül.
Biztos sokan le hurrogtok most de
ka
persze véletlenszerűen
alf
ki alf
sz alf
ex
Szép nagy cicikre, közösen ráélvezni!
Hmm, ez jo ötlet….
(Ez egy válasz sensuality69 üzenetére (2026. 09. 22. kedd 03:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 22. kedd 03:38
60as puncit nyalni miközben dugjàk!
Barátkozni egy bi párral / férfi +nő!/ vagy egy olyan bi hölgyet/ társat / találni akivel el lehetne /ilyen -olyan / párcserés szexre más párokhoz menni és csatlakozni /kevés Tabu ! / és nyitott mindenre is és kipróbálni új dolgokat közösen / ha lehet hosszútávra és a közelből csak ! Írj privátba !! finom NO HOMO ! Anyagiaktól mentesen !
egy jó nagy faszt leszopni.
szeritnem teljesen helytálló. ha megnézzük az előző napokat, kb ugyanaz a pár ember írja be ugyanazt a banális vágyát. Alig akad élvezhető ...
(Ez egy válasz Ynara üzenetére (2026. 09. 21. hétfő 02:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 21. hétfő 02:15
Hát... ha tényleg csak őszintén: a
Persze a haverom kérte, hogy írjam ezt ide helyette. Ja, nem. Szóval a vágy őszintén - mivel megváltozni nem tudok - az lenne, ha valahogy át tudnám törni ezt a kommunikációs szakadékot. Introvertáltként ez egy ilyen közegben alig tűnik kivitelezhetőnek. Jöhet a flamer, hogy lúzer vagyok. Köszi!
fó
olvasgatva az az érzésem, hogy ez a topic a frankó látlelet. Marha nehéz bármilyen kapcsolatot teremteni bárkivel. Társkereső részen úgysem talál meg senki, hiába írok őszintén magamról, hiába pakolok fel fotót. Szóló pasiból annyi van, mint a franc, a lila ködökben farkat markoló, "úúúdemegdugnálak, agyrázkódást kapsz" típusú szóló pasiból még több. Ezerből egy arány miatt, persze, hogy nem áll neki keresni senki. Hát akkor itt a fórum! Next best thing! Vagy mégsem. A legtöbb alf
ru alf
m alf
posztokatfó
vagy egy zárt közösség ahonnan lepattannak a külsősök, vagy olyan témáról szól, ahová nem illik a mondandó, vagy ha illik, ott sem jön igazán reakció. Ezért mint utolsó mentsvár ide beírnak dolgokat azok a bizonyos szóló pasik. Aztán erre sem reagál senki. Aztán el lehet könyvelni, hogy itt sem terem babér. alf
ru alf
m alf
topicPersze a haverom kérte, hogy írjam ezt ide helyette. Ja, nem. Szóval a vágy őszintén - mivel megváltozni nem tudok - az lenne, ha valahogy át tudnám törni ezt a kommunikációs szakadékot. Introvertáltként ez egy ilyen közegben alig tűnik kivitelezhetőnek. Jöhet a flamer, hogy lúzer vagyok. Köszi!
Valakivel kozossen kiverni egymas farkat
Egy kedves kínai lányka kezei között elsülni...
Sziasztok! Elhanyagolt, igènyes, ápolt puncit nyalni èlvezèsig akár egyoldalúan is. Igènyes, diszkrét vagyok.

vazelinator

Réka