A szavak is izgatóak lehetnek..
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 10. 24. csütörtök 21:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 10. 24. csütörtök 21:33
Törölt felhasználó (898557)

hmmm most arra vágyom, hogy valaki elkapjon és jól felizgasson.
Ha máshogyan nem, legalább szavakkal.

hmmm most arra vágyom, hogy valaki elkapjon és jól felizgasson.
Ha máshogyan nem, legalább szavakkal.

Szerintem ilyen testtel nincs miért aggódnod.
Nyalni falni való.
Nyalni falni való.
nekünk csak az a vágyunk a szerdára tervezett 3 as jol sikerüljön

Törölt felhasználó (897841)

Masztizni szeretnék egy pasival!
Valakit jól elnáspángolni

Vágy? Hm. A 18-al odapattintani egy hölgynek úgy életszerûen

Törölt felhasználó (880653)

Arra vágyom h barátnőmet körbeállja 5-6 fiú és a szájába élvezzen és ő pedig lenyelje az egészet.Imád szopni,imádja nyelni.
Arra vágyom h barátnőmet körbeállja 5-6 fiú és a szájába élvezzen és ő pedig lenyelje az egészet.Imád szopni,imádja nyelni.
Én arra vágyom hogy a párom egyszer annyira felizguljon hogy ne bírjon gondolkodni
))

én a feleségem húgával lennék
már kilestem

Sőt, ha jobban belegondolok, tök izgató lenne végignézni, ahogy egy szép nagy farkú emberke jó keményen megdug egy szép testű, vadóc nőcikét. Szinte hallom a kéjes nyögéseket

Vágyak....Most semmi más vágyam nincs, mint egy mézédes puncika itt előttem az asztalon a monitor helyett... :p ()
Van egy tűzoltó barátom, őt rendre elkapja a egyenruhástól párja, amikor szolgálatból hazaér.
Hasonlóról mesélt egy rendőr ismerős is. Bár én egyik szakmát sem választanám, egyszerűbb beszerezni valami hacukát.
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 10. 20. vasárnap 23:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 10. 20. vasárnap 23:10

Törölt felhasználó (884178)

Az egyenruha nőkre gyakorolt hatását alá tudom támasztani.
és ezt már sok egyenruhás ismerősömtől is hallottam.

Az egyenruha nőkre gyakorolt hatását alá tudom támasztani.
és ezt már sok egyenruhás ismerősömtől is hallottam.
(Ez egy válasz Nyúlmedve üzenetére (2013. 10. 20. vasárnap 22:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 10. 20. vasárnap 22:55

A nők valamiért rajonganak az egyenruháért. Amikor katona voltam, akkor imádott a feleségem katonaruhástól magára húzni. Felavattuk a laktanya sportszerraktárját, sporttermét, a szolgálati UAZt is.
Aztán ráismételtünk úgy 10 éve, ám akkor egy kis szerepjátékot játszottunk. Rajtam kommandós cucc, fekete Police feliratú póló, gumibot, bilincs stb. Izgalmas volt. Igazoltatás, letartóztatás, megvesztegetés szopással, dugással.
Használtuk a bilincset, de a gumibotot is itt és ott. No meg az igazit is.
Szeretjük a szerepjátékokat.
Hogy topik ON legyek, vágyom arra, hogy egy másik rendőr vagy katonai ruhás férfi társaságában a feleségemet letartóztassuk, autóhoz, ágyhoz lehessen bilincselni, majd kényeztetni, megdugni. És fotózni azt, ahogy az idegen nyelv játszik a testén, ahogy belehatol a puncijába az idegen farok, miközben enyém a szájában van. És ez felváltva.
Volt már hármas élményünk, de illő lenne majd ráújráznunk. Majd valamikor, egyszer.
Aztán ráismételtünk úgy 10 éve, ám akkor egy kis szerepjátékot játszottunk. Rajtam kommandós cucc, fekete Police feliratú póló, gumibot, bilincs stb. Izgalmas volt. Igazoltatás, letartóztatás, megvesztegetés szopással, dugással.

Hogy topik ON legyek, vágyom arra, hogy egy másik rendőr vagy katonai ruhás férfi társaságában a feleségemet letartóztassuk, autóhoz, ágyhoz lehessen bilincselni, majd kényeztetni, megdugni. És fotózni azt, ahogy az idegen nyelv játszik a testén, ahogy belehatol a puncijába az idegen farok, miközben enyém a szájában van. És ez felváltva.
Volt már hármas élményünk, de illő lenne majd ráújráznunk. Majd valamikor, egyszer.
A nők valamiért rajonganak az egyenruháért. Amikor katona voltam, akkor imádott a feleségem katonaruhástól magára húzni. Felavattuk a laktanya sportszerraktárját, sporttermét, a szolgálati UAZt is.
Használtuk a bilincset, de a gumibotot is itt és ott. No meg az igazit is.
Szeretjük a szerepjátékokat.
Volt már hármas élményünk, de illő lenne majd ráújráznunk. Majd valamikor, egyszer. (Ez egy válasz pár8476 üzenetére (2013. 10. 20. vasárnap 21:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 10. 20. vasárnap 21:28

Volt már hármas élményünk, de illő lenne majd ráújráznunk. Majd valamikor, egyszer. (Ez egy válasz pár8476 üzenetére (2013. 10. 20. vasárnap 21:28), amit ide kattintva olvashatsz)

Léna rendőr fantáziája tényleg nagyon kellemes, én még kiegészíteném annyival..
A párom a kocsiból végignézné az igazoltatást..

Léna rendőr fantáziája tényleg nagyon kellemes, én még kiegészíteném annyival..
(Ez egy válasz Zsola24 üzenetére (2013. 10. 20. vasárnap 12:16), amit ide kattintva olvashatsz)

Egy nõt alaposan megdugni,akár egy egész éjszakán át! Úgy,hogy másnap semmihez ne legyen kedvem,a szexen kívül!

Ha egy jo vastag fallosz a párom előtt jol el rendezne