Nagyon tetszik az elképzelés....kis finomításokkal mi is szeretnénk egy ilyet átélni....
(Ez egy válasz Nyúlmedve üzenetére (2015. 10. 28. szerda 19:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 10. 28. szerda 19:32

Szeretnék egy fotelban hátradőlve hűs száraz bort kortyolgatni, míg feleségem szexi táncot lejt körülöttem, s szép lassan megszabadul az összes ruhadarabjától, s amikor már csak egy bugyi van rajta akkor odalépek hozzá, bekötöm a szemét, lefektetem az ágyra, két kezét érzékien odakötözném az ágyhoz, majd beengednék egy srácot az ajtón, s míg ő kényeztetni kezdi feleségemet, én újabb pohár bort kortyolgatnék el. Aztán ha elfogyott, én is beszállnék a játszadozásba…
Jó kis vágy-álom.
Jó kis vágy-álom.

Ha egy szexi nö végignézné a szeretkezésemet a párommal ...
Beleélvezni egy nő szájába. Az utolsó párkapcsolatomban ez sajnos nem fért bele, idegenkedett tőle a barátnőm és annyira hiányzik, hogy érezzem lüktető farkam egy szexi nő szájában...
Másban benne volt mindenben, orálszex, popsi (popsi mondjuk annyira nem izgatott), nyilvános hely, fotózás, stb...ez az egy hiányzott csak a menyországhoz
Másban benne volt mindenben, orálszex, popsi (popsi mondjuk annyira nem izgatott), nyilvános hely, fotózás, stb...ez az egy hiányzott csak a menyországhoz

Új lenne a punci öklözés is, de ha már kitágult megnézném hogy a tövig betolt farkam mellé betudnám-e még tenni a két golyómat is

Hmmm „szerva itt, csere ott” …
Hiába no, élni tudni kell!
(Ez egy válasz kandurmarci üzenetére (2015. 10. 29. csütörtök 20:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 10. 29. csütörtök 20:56

Hiába no, élni tudni kell!

Ha én lennék az a srác, akit bevezetnél, akkor én arra kérnélek, hogy a borból is haggyál. Aztán meg beosonna az én feleségem s neki meg én kötném be szemét. És én kortyolgatnám egy ideig a bort.
Egy ilyen vágyba én is szívesen benne lennék!
(Ez egy válasz Nyúlmedve üzenetére (2015. 10. 28. szerda 19:32), amit ide kattintva olvashatsz)

Szeretnék egy fotelban hátradőlve hűs száraz bort kortyolgatni, míg feleségem szexi táncot lejt körülöttem, s szép lassan megszabadul az összes ruhadarabjától, s amikor már csak egy bugyi van rajta akkor odalépek hozzá, bekötöm a szemét, lefektetem az ágyra, két kezét érzékien odakötözném az ágyhoz, majd beengednék egy srácot az ajtón, s míg ő kényeztetni kezdi feleségemet, én újabb pohár bort kortyolgatnék el. Aztán ha elfogyott, én is beszállnék a játszadozásba…
Jó kis vágy-álom.
Jó kis vágy-álom.

Imádok vendégségbe menni, más nejébe lenni!
Ha én lennék az a srác, akit bevezetnél, akkor én arra kérnélek, hogy a borból is haggyál. Aztán meg beosonna az én feleségem s neki meg én kötném be szemét. És én kortyolgatnám egy ideig a bort.

Jó kis vágy-álom.
Jó kis vágy-álom.

Egy olyan helyes fiatal fiút találni az oldalról akire vágyom
Reménytelen

2 bi csajhoz besegítenèk, de persze,akik szeretnek jól kinyalni! Egyik a farkamon másik a fenekemen! Majd jól kielégíteni őket
Szendvics szex és duplapunci...
Vágy? Talán megfelelő partnerrel. : )
Jó kis vágy-álom.
Jó kis vágy-álom.

Miért nem válaszoltok soha?
(Ez egy válasz par50-52 üzenetére (2015. 10. 27. kedd 14:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 10. 27. kedd 14:44

szeretnem ha parom punajat teletoltene nagy vastag eres fasz ma este !!! ?
puncit nyalni
szeretnem ha parom punajat teletoltene nagy vastag eres fasz ma este !!! ?
Flörtölni egy huszonéves hölggyel aztán megadni neki mindent ami a vágya :P
Egy cuckold félét próbálnék ki
Találni egy olyan barátnőt partnert magamnak aki elfogadja hogy enyhe bi vagyok és szereti a szexet

Törölt felhasználó (866441)

Sziasztok!
Rengeteg levelet kapunk,nagy részben pár szavasakat,hemzsegnek a helyesírási hibáktól,bemutatkozni 90% a képtelen.
Nem olvassa végig az igényeket,elvárásokat,csak irkálnak ész nélkül,értelmetlenül,az a "maradék 10%" aki esetleg megfelelne,a levele,vágyai,képei,lakóhelye és a mi elvárásaink alapján,ha számot kérünk tőlük a gyorsabb,közvetlenebb ismerkedés érdekében,akkor vagy eltűnnek,vagy jönnek a különböző,gyerekes kifogásaikkal,a jó előre megbeszélt,egyeztetett találkákról már ne is beszéljünk,általában elfelejtik,eltévednek,hálál eset a családba stb,szóval nevetséges az egész,de ez csak a mi tapasztalatunk,véleményünk.
Rengeteg levelet kapunk,nagy részben pár szavasakat,hemzsegnek a helyesírási hibáktól,bemutatkozni 90% a képtelen.
Nem olvassa végig az igényeket,elvárásokat,csak irkálnak ész nélkül,értelmetlenül,az a "maradék 10%" aki esetleg megfelelne,a levele,vágyai,képei,lakóhelye és a mi elvárásaink alapján,ha számot kérünk tőlük a gyorsabb,közvetlenebb ismerkedés érdekében,akkor vagy eltűnnek,vagy jönnek a különböző,gyerekes kifogásaikkal,a jó előre megbeszélt,egyeztetett találkákról már ne is beszéljünk,általában elfelejtik,eltévednek,hálál eset a családba stb,szóval nevetséges az egész,de ez csak a mi tapasztalatunk,véleményünk.