egy tüzes nő

Lehetőleg itt a megyében egy pár,vagy swinger közösség diszkrét intim barátja lenni,ahol a szebbik nem tagjai bárhová engedik a magömlést,és a szex akár bdsm alapon is megy!
Az én nagy vágyam ami teljesült is már egyszer következő. Két lánnyal szex - az egyik a popsimat kényezteti, a másik a farkam. Óriási élmény..... : ) Erre sose mondanék nemet! : )

Hasonlóval én is kacérkodok csak annyival lenne más, hogy amíg a pár egymást kényezteti én fényképezem/videózom őket aztán egyszer csak odaadom a szájába és beszállok miközben tovább veszem a jeleneteket

Szentendre a kedvenc varosaim egyike... nagyon szeretek oda jarni...
(Ez egy válasz Trió üzenetére (2016. 09. 08. csütörtök 20:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 09. 08. csütörtök 20:47

A telefonal sem volt gond. Egy hétre előre le beszéltük mikor ,hol. Majd szombaton este 22:00 kor kiderült mégsem jön.
Persze pénteken még azt mondta: amit Ő mond az midig úgy van és kész.
A telefonal sem volt gond. Egy hétre előre le beszéltük mikor ,hol. Majd szombaton este 22:00 kor kiderült mégsem jön.
Sziasztok.
Ne is mondjátok ismerős a dolog. (Ez egy válasz X üzenetére (2016. 09. 08. csütörtök 18:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 09. 08. csütörtök 18:49
Ne is mondjátok ismerős a dolog. (Ez egy válasz X üzenetére (2016. 09. 08. csütörtök 18:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1130862)

Amíg levelezünk,ismerkedünk,addig semmi gond,minden stimmel,amikor mobilszámot kérünk,vagy találkozni kellene,akkor kezdődnek csak a problémák!
Amíg levelezünk,ismerkedünk,addig semmi gond,minden stimmel,amikor mobilszámot kérünk,vagy találkozni kellene,akkor kezdődnek csak a problémák!
(Ez egy válasz Bull86 üzenetére (2016. 09. 06. kedd 21:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Egy idősebb hölgyet kényeztetni ,egyszer volt szerencsém azóta is vágyok

Huuuuu, nagyon látványos a hölgy!
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 09. 06. kedd 15:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 09. 06. kedd 15:28

Sziasztok!
Megismerkedni,egy komoly és határozott férfivel,aki a közelünkben lakik,és hosszabb távon is gyakorolhatnánk,élvezhetnénk a hármas,többes szex nyújtotta örömöket,lehetőségeket.
Megismerkedni,egy komoly és határozott férfivel,aki a közelünkben lakik,és hosszabb távon is gyakorolhatnánk,élvezhetnénk a hármas,többes szex nyújtotta örömöket,lehetőségeket.
nagyon régóta vágyom rá hogy egy tapasztalatlan pár vagy éppen erősen bi pár megkeressen vagy reagáljon hogy szívesen kényeztetnének ....felváltva egyszerre cumiznának ..
A hölgyet elnézve ez másnak is vágya lenne
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 09. 06. kedd 15:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 09. 06. kedd 15:28

Sziasztok!
Sziasztok!
.... hogy írjon nekem egy idősebb hölgy.
Minimum egy pár,akikkel rendszeressé válhatna a közös élvezet!
(Ez egy válasz Caracas79 üzenetére (2016. 09. 01. csütörtök 19:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 09. 01. csütörtök 19:50

Az általam kulturált módon,több napi eltéréssel megkeresett telt hölgytagú párok zöld utat adjanak a többeshez,cuckoldhoz!
Az általam kulturált módon,több napi eltéréssel megkeresett telt hölgytagú párok zöld utat adjanak a többeshez,cuckoldhoz!
Szívesen "olvadnák" el egy dekoratív Hölgy testére, de csak akit izgat, felizgat a látványa..... Majd órákig hálálkodnák érte !
Szeptember végén.......
(Ez egy válasz Marton25 üzenetére (2016. 08. 31. szerda 05:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 08. 31. szerda 05:08

Vagy akár 1 lányt kényeztetni miközben a puncija mellett valaki a popsiban is lakik,
2 srác a mellét szopja, az ötödik a farkát nyomja a szájába...
Amikor a csaj elélvezett, 2 v 3pasi teleélvezi a testét...
2 srác a mellét szopja, az ötödik a farkát nyomja a szájába...
Amikor a csaj elélvezett, 2 v 3pasi teleélvezi a testét...
Az élet már csak ilyen, szerencsére. Nem egyformák a vágyaink.
(Ez egy válasz kisjanko üzenetére (2016. 08. 25. csütörtök 08:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 08. 25. csütörtök 08:48

A szendvics meg a dupla punci hibátlan. Még gumi nélkül is... De megdugatni magam nem biztos..., hogy szeretném.
Szeretnék újra visszarepülni 1995-be abba a siófoki kémia szertárba, ahol az akkor 27 éves tanárnőm kötözte be a sebemet, rendkívüli gondossággal. 16 éves voltam és csak egy kis adag bátorság választott el tőle... (Évekkel később kiderült, hogy minden évfolyamban volt egy kedvence, ... Lehet hogy csak én hagytam ki a ziccert)