Nehéz,nem egyszerű.
Mi amíg akrívak voltunk, csak itt kerestünk. Nehéz volt kiválogatni több száz levél közül azt a pár jelentkezőt akivel sikerült. Azok a találkozók jól sikerültek. Mi is jártunk úgy, hogy felültetett srác.. ez benne van sajnos pakliban.
Egyedül is és párommal is találtam-találtunk itt partnert. De tény, hogy nagyon sok olyan van, aki csak levelezni akar, találkozni már nem. De az nem igaz, hogy lehetetlen. Nem szabad feladni a keresést el kell fogadni, hogy sajnos sok a műveletlen bunkó, aki annyira nem képes, hogy egy " kösz de nem" választ kicsikarjon magából, de évek óta hirdet. Meg ugye ott vannak a párként hirdetők, akik mire találkozóra kerülne a sor akkor "sajnos a feleségem/barátnőm nem ért rá, így is érdekelne" c. lemezt teszik fel.
Nem találtam, de nem is kerestem még ezen az oldalon. Ha keresnék arcképes fotót kérnék telefonszámmal. Természetesen viszonoznám. Aztán hármasban (nejemmel) egy kellemes beszélgetés egy kávézóba, és ha van szimpátia következő alkalommal szex.Ha működik akkor még több szex......
Minden más ferdítés csak halandzsa

Ugy gondolom ehhez a temahoz ilik: semmikeppen sem ugy, hogy tiltolistara teszel mindenkit aki nem valaszol azonnal vagy elutasit (kulturaltan). Ezt annak kapcsan irom, hogy meglepodve vettem eszre tobb felhasznalonak a tiltolistajan vagyok. Kivancsisagbol rajuk kerestem es mindegyikkel uzenetet valtottunk.
Ettol persze en nyugodtan fogok aludni, csak azoknak irom akik valoban keresgelnek. Aki sertodos annak ez a mufaj nem fog mukodni.
Ettol persze en nyugodtan fogok aludni, csak azoknak irom akik valoban keresgelnek. Aki sertodos annak ez a mufaj nem fog mukodni.
Így van. Mi is ott találkoztunk először a barátunkkal. Még azt is megbeszéltük előre, hogy ha a páromnak nem jön be a srác, akkor pár perccel a beszélgetés megkezdése után szól, hogy valamit kint maradt a kocsiban a táskája, és kimegy érte. Aztán visszajön és beszélgethetünk tovább. Így én is megtudom, hogy a srác nem lesz jó a szexre, és őt se bántjuk meg azzal, hogy szimplán felállunk, elköszönünk és lelépünk.
Ellenben mákunk volt, jó sokat beszélgettünk, és a srác is kiválóan bevált harmadiknak. Nem kellett trükközni a táskával.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 01. 19. szerda 10:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 01. 19. szerda 10:45
Ellenben mákunk volt, jó sokat beszélgettünk, és a srác is kiválóan bevált harmadiknak. Nem kellett trükközni a táskával.

Törölt felhasználó (4612442)

Érthető, hiszen egy kávézóból 3 perc alatt le lehet lépni, ha nem vagytok szimpatikusak egymásnak. Ezért is gyakori randihelyszín a normál társkeresésben is. Nem kell belelátni semmi rosszat, van ilyen.
Érthető, hiszen egy kávézóból 3 perc alatt le lehet lépni, ha nem vagytok szimpatikusak egymásnak. Ezért is gyakori randihelyszín a normál társkeresésben is. Nem kell belelátni semmi rosszat, van ilyen.
(Ez egy válasz Parosszex üzenetére (2022. 01. 18. kedd 07:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 01. 18. kedd 07:01

Mi első találka helynek egy fürdőt, naturista szaunát vagy strandot szoktunk javasolni. Valahogy ez nem tetszik a pároknak. Sokan kávézgatni szeretnének.
Sziasztok! Nem független pasiként nagyon nehéz, de nem lehetetlen én is találtam már. A találkozók nagyon nehezen jönnek össze. Elvárások vannak, önkritika már kevesebb. 99% - ban válasz sem jön a levélre. Pl. tisztában vagyok azzal ,hogy nézek ki. Utcán standon , hogy néznek rám . Nagyobb eséllyel találok, találtam magamnak nőt mint itt, csak az a gond az így megismert hölgyek kis idő múlva többet akarnak .
Mi első találka helynek egy fürdőt, naturista szaunát vagy strandot szoktunk javasolni. Valahogy ez nem tetszik a pároknak. Sokan kávézgatni szeretnének.
lehet találni de nem egyszerü
Ilyen is van igen erre írtuk mikor útolsó pillanatban megfútamodnak .valószínűleg akkor jönnek rá hogy ami otthon az ágyba kettesben izgatja őket az akkor este be fog teljesülni és megijedtek! Sajnos!
(Ez egy válasz mivagyunk12 üzenetére (2022. 01. 16. vasárnap 15:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 01. 16. vasárnap 15:45

Csak egy szösszenet tegnap beszéltünk egy párral már este szexet szerettek volna..... Adtunk telefonszámot azóta semmi....
Sziasztok.
Teljesen igazatok van a chat egy nulla!
De már mi is találtunk innen párt is meg pasit is és teljesen minden rendben volt velük!de erre időd kell szakítani ami persze nekünk sincs sok meg persze a tali előtt nem vissza táncolni mert akkor soha nem is jön össze semmi! (Ez egy válasz Lilu és Laci üzenetére (2022. 01. 16. vasárnap 15:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 01. 16. vasárnap 15:22
Teljesen igazatok van a chat egy nulla!
De már mi is találtunk innen párt is meg pasit is és teljesen minden rendben volt velük!de erre időd kell szakítani ami persze nekünk sincs sok meg persze a tali előtt nem vissza táncolni mert akkor soha nem is jön össze semmi! (Ez egy válasz Lilu és Laci üzenetére (2022. 01. 16. vasárnap 15:22), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok.igen lehet talalni de nem a cset ben. Ott ugyanis ugyan az a 10-15 ember beszélget klikkesedve
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX Moderálva! Az oldalon tilos másik felhasználó megnevezése, minősítgetése lejáratás (rossz hír keltés) céljából. Ha probléma van egy felhasználóval, jelezd ügyfélszolgálatunknak, amennyiben a panasz jogos, intézkedünk!
A cset gatyátn van.Eszre vehetnek már hogy az oldalt csak tönkre teszik nem segítik.Sosem az oldal a hibas hanem a használok!Ha figyelmes vagy igen is lehet találni partnert.
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX Moderálva! Az oldalon tilos másik felhasználó megnevezése, minősítgetése lejáratás (rossz hír keltés) céljából. Ha probléma van egy felhasználóval, jelezd ügyfélszolgálatunknak, amennyiben a panasz jogos, intézkedünk!
A cset gatyátn van.Eszre vehetnek már hogy az oldalt csak tönkre teszik nem segítik.Sosem az oldal a hibas hanem a használok!Ha figyelmes vagy igen is lehet találni partnert.
Párként.
Beszéltem itt olyanokkal akik évek óta nem találtak partnert.Az nem az oldal hibája!Parketta ki írok 3 fórumba megkeresest 20an jelentkeznek perceken belül,és van köztük megfelelő.
Az ország én fele nincs senki.
Csak egy szösszenet tegnap beszéltünk egy párral már este szexet szerettek volna..... Adtunk telefonszámot azóta semmi....
Sziasztok.igen lehet talalni de nem a cset ben. Ott ugyanis ugyan az a 10-15 ember beszélget klikkesedve
Nagyon szeretnem, ha vegre sikerulne! De nagyon nehez mindenkinek megfelelni.....valakinek tetszik a szoros faszom, valaki utalja a szort......ilyenkor nehez okosnak lenni.....es ez csak egy pelda a sok aprosag kozul.
Nekünk több olyan is volt, hogy egy párral ejutottunk a telefonos beszélgetésig, képet is cseréltünk, majd egyszerűen felszívódtak, még a korábban engedélyezett képeik láthatóságát is megvonták tőlünk. Nem tudjuk az okát.
A másik rendszeres hozzáláás itt párok, hölgyek részéről, hogy egyszerűen annyit nem válaszolnak egy levélre, hogy köszönjük, de nem titeket keresünk. Levélírás előtt elolvassuk az adatlapot és olyanoknak írunk, akiknek az elvárásaiba beleférünk, de még csak annyi korrektség, tisztelet sincs bennük, hogy írjanak egy nagy "NO"-t.
Másik oldal: az adatlapunkon tisztán le van írva, hogy kit keresünk, pont azért, hogy ne fussunk fölösleges köröket, de még így is sok levelet kapunk szóló pasiktól. Arra nem reagálunk. Meg arra sem, ha valaki, akár pár is lehet, csak kapcsolatra jelöl minket, de annyit nem ír oda, hogy mit akar. Főleg, ha még csak egy nyomorult kép sincs fent róla. De tényleg, Ők miben reménykednek?
A másik rendszeres hozzáláás itt párok, hölgyek részéről, hogy egyszerűen annyit nem válaszolnak egy levélre, hogy köszönjük, de nem titeket keresünk. Levélírás előtt elolvassuk az adatlapot és olyanoknak írunk, akiknek az elvárásaiba beleférünk, de még csak annyi korrektség, tisztelet sincs bennük, hogy írjanak egy nagy "NO"-t.
Másik oldal: az adatlapunkon tisztán le van írva, hogy kit keresünk, pont azért, hogy ne fussunk fölösleges köröket, de még így is sok levelet kapunk szóló pasiktól. Arra nem reagálunk. Meg arra sem, ha valaki, akár pár is lehet, csak kapcsolatra jelöl minket, de annyit nem ír oda, hogy mit akar. Főleg, ha még csak egy nyomorult kép sincs fent róla. De tényleg, Ők miben reménykednek?
Sziasztok!
Régebben kicsit könnyebb volt, manapság arányaiban több a megválaszolatlan üzenet. Én itt vagyok, ha valaki férfit keres.
Régebben kicsit könnyebb volt, manapság arányaiban több a megválaszolatlan üzenet. Én itt vagyok, ha valaki férfit keres.