Találtál már szexpartnert itt a Goldengate-n? Hogyan találj?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Találtál-e partnert már itt, és ha nem, mit érzel hibának, mi a sikertelenség oka szerinted?

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek!!!!

pasinak: ha találni akarsz valakit. legyen egy normális bemutatkozásod, legyél őszinte dugni akarsz akkor dugni és kész, na persze ne alpári módon jelezd. fórumozzál értelmesen szóljál hozzá az amatőr képekhez, persze ne annyit, hogy "faxa", hanem értelmesen kerek mondat. "nagyon csinos a hölgy,szívesen megismerném" nők felmérik és megítélnek ez alapján, söt könnyebben is reagálnak vissza ha van is hozászolásod és értelmes.
ha nem titokban keressel vállad be az arcod, ha titokban, vagy egyéb okok, akkor egy zorró álarccal is látszanak a szemeid, nők egy része szem fétises, illetve legyen gondozott kézfejed, ha meg van azt sem árt rá csempészni a fotóra, másik nagy női fétis. alakos fotó sem árt, de nem levetkőzve, hanem kulturáltan öltözve (itt nem árt ha oldalról letudod fotózni magad lényeg látsszon a segeden feszülő gatya, de azért ne az érződjön a fotón hogy ez az igazi cél, harmadik női fétis jó seg)... farkadról ne rakj ki képet, max ha pasit keressel, ha akar kér a nő, bár akkor gyanakodj, hogy kép gyűjtögető pasi
bemutatkozásra kitérve még nem árt néha az ön kritikus őszinteség, ezt el is ütheted akár viccelődéssel. "van egy kicsi sör has, na jó nem kicsi, de a bájomat a mosolyom adja, szerencsére nem foghíjas."
ne várjatok áttörést egy sablonos "hello dugni akarok....... ezek a paramétereim...... " adat laptól vagy levéltől sikert.

nőknek: igazán nincs mit tanácsolnom, letolja a bugyit és pasinál megállt az ész.... és.... na jó nem teljesen de majd nem.. minden nő típusnak meg van a maga minden felé kedvelője ahogy a ducinak az ultra szép kigyúrt fiú, ha jelzed, hogy keressel, akkor úgy is írnak és válogathatsz... tudom, hogy idióták a pasik és hiába írod le neki hogy nem öt keresed csak azért is ír és jobb nem írni, mert, akor nem kezd elerősködni, de szerintem akkor is írj neki és max a második levelét válaszolatlan hagyod. "sajna nekik az igen az igen a nem az is igen csak még kéreted magad" elutasítás kezelése is sokat el mond a pasiról, néha pont így derül ki egy pasiról hogy értelmes amit le irt az elutasításra. illetve fordíthatsz a folytatón is az az te keresed meg aki tetszik, de ehhez olvasgasd a fórumot, a képek reakcióit és tuti találsz értelmest akire rá írva jóval nagyobb az esély értelmes normális pasira.

általában ezek a sikeresek trükkjei itt.

Az eddigi hozzászólások

... 191 192 193 194 195 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#7025   2020. 08. 09. vasárnap 20:45
X Törölt felhasználó (3989732)
Igazából a vessző meg a "hogy" közé meg kéne egy kis szünet; a kettőspontot meg az előtte lévő szó végére illesztjük.
(De persze ez gondolom csak elgépelés.) smile
(Ez egy válasz csak együtt üzenetére (2020. 08. 09. vasárnap 18:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 09. vasárnap 18:32
Pedig nélkülözi. A jól esik azt jelenti, hogy zuhog az eső
Ha valami kellemes azt úgy írjuk,hogy :jólesik.
#7024   2020. 08. 09. vasárnap 18:32
csak együtt csak együtt
Pedig nélkülözi. A jól esik azt jelenti, hogy zuhog az eső
Ha valami kellemes azt úgy írjuk,hogy :jólesik.
#7023   2020. 08. 09. vasárnap 06:24
X Törölt felhasználó (4132002)
Sziasztok!
Köszönöm szépen a biztatást!
Jól esik.
Valahol nem igazán a feladásról szól az egész.Mint ahogy írtad is,igen,"helyén kezelem a dolgokat."
A külsőség az egy dolog.Persze számít, az ápoltság, valamint hogy hogy a vágyaknak, az "igényeknek " megfeleljen,kinek mely alkat,külső jön be. S ezt maximálisan meg is értem.
Írtam jó pár levelet,gondosan ügyelve arra,hogy csak és kizárólag azoknak írjak,akiknél beleférek a keresései feltételekbe. Többször átolvasva az adatlapot, hogy még véletlenül se hibázzak.
A leveleim nem egy- két szavas semmitmondó firkálmányok ,hanem némileg humoros,kulturált, (a helyesírást sem nélkülöző) bemutatkozás. S nem titkolva el semmit,nem mellébeszélve, szépítve dolgokat írtam a bemutatkozást.
Választ talán két esetben kaptam.
S ami meglepő,a magukat intelligensnek,igényesnek tartott párok egyik tagjától kb. ennyi volt: " nem téged keresünk "
Se köszönés,se hogy köszi a levelet,vagy valami.
Elhiszem,hogy rengeteg levelet kapnak a párok, némelyik gondolom kritikán aluli,s hogy elegük van,kiakadnak, stb.
Sohasem tettem szóvá, ha nemleges választ kaptam,avagy nem is kaptam viszontlevelet.
Elfogadtam,megértettem, hogy nem én vagyok a keresett férfiú.
Nem szóltam be,nem pocskondiáztam, nem bunkóskodtam.

Egy kis szösszenet.
Már voltam házaspárral. Jó pár évvel ezelőtt.(Nem itteni ismeretség)
Tudtam a helyem a kapcsolatban. Még gondolati szinten sem került fel bennem,hogy a hölggyel külön találkozzak, hogy bepróbálkozzak ilyen téren. Kellő alázattal, tisztelettel viseltettem irányukba.
Sajnos,munka miatt dunántúlra költöztek.

Hát,most ez van.
Csüggedés nincs.
Csak vidámság, optimizmus.
(Ez egy válasz SzofiBobi üzenetére (2020. 08. 08. szombat 16:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 08. szombat 16:48
Te legalább belátod, átlátod, helyén kezeled a dolgokat. Az 50 év nálunk is határ, viszont a kisfiú testű, vagy a kigyurt full csupaszok sem etalonok. Valahol a középút, az átlagos, (mint mi) lehet anyerő. Persze az összkép a lényeg. Azért sok sikert. Nem szabad feladni.
#7022   2020. 08. 08. szombat 16:48
SzofiBobi SzofiBobi
Te legalább belátod, átlátod, helyén kezeled a dolgokat. Az 50 év nálunk is határ, viszont a kisfiú testű, vagy a kigyurt full csupaszok sem etalonok. Valahol a középút, az átlagos, (mint mi) lehet anyerő. Persze az összkép a lényeg. Azért sok sikert. Nem szabad feladni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 07. péntek 14:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4132002)
2020. 08. 07. péntek 14:46
Sziasztok!
Nem,Nem tálaltam. Nem is fogok,mert már nem keresek,csak olvasom a hozzászólásokat.
Nem siránkozom,nincs miért!
Csak a tényeket,tapasztalataimat írom le.
Numera 1: Nős férfi. Áááá,felejtős. Mikor,hol,meddig ér rá, sötöbö...nehéz az egyeztetés, körülményes minden.
Numera 2: Nős, ötvenes férfi. Ahogy látom, az 50 év a választóvonal. Fellette már nem igazán keres senki férfit. Hát,ez is "kuka" manus.
Numera 3: Nős, ötvenes, szőrös mellkasú, testű pasi. Na ez a legjobban nem keresett egyed. Nem nagyon kultiválandó a mellkas,test "bolyhossága "!Az intim rész persze szőrmentesíthető.De a többi.
Numera 4: Nős, ötvenes, szőrös, nem kigyúrt, kicsit pocakos hímegyed. Na efféle férfiú éppen nem kerestetik egyáltalán.
Numera 5: Ja,ilyen már nincs is. Vagyis,lehet,hogy de. Ez a minden másban nem felel meg kategória.
Szóval ez van.
Életkoromon változtatni nem tudok,mint ahogy a testszőrzetemen,és pénisz méretén sem.(ohh,de cizelláltan fogalmazok)
Azzal gazdálkodok, amit dobott az élet.
A testalkaton lehet,s rajta is vagyok az ügyön. Már csak azért is,hogy jobban érezzem magam a kedves kis bőrömben.
Úgy nagyvonalakban ennyi.
A teljesség igénye nélkül.
Kívánom mindenkinek,hogy tálalja meg a számára legmegfelelőbb embert.
Kellemes,szép hétvégét mindenkinek!
#7021   2020. 08. 08. szombat 15:48
X Törölt felhasználó (2912422)
Nem igazán találni szexpartnert.
#7020   2020. 08. 07. péntek 14:46
X Törölt felhasználó (4132002)
Sziasztok!
Nem,Nem tálaltam. Nem is fogok,mert már nem keresek,csak olvasom a hozzászólásokat.
Nem siránkozom,nincs miért!
Csak a tényeket,tapasztalataimat írom le.
Numera 1: Nős férfi. Áááá,felejtős. Mikor,hol,meddig ér rá, sötöbö...nehéz az egyeztetés, körülményes minden.
Numera 2: Nős, ötvenes férfi. Ahogy látom, az 50 év a választóvonal. Fellette már nem igazán keres senki férfit. Hát,ez is "kuka" manus.
Numera 3: Nős, ötvenes, szőrös mellkasú, testű pasi. Na ez a legjobban nem keresett egyed. Nem nagyon kultiválandó a mellkas,test "bolyhossága "!Az intim rész persze szőrmentesíthető.De a többi.
Numera 4: Nős, ötvenes, szőrös, nem kigyúrt, kicsit pocakos hímegyed. Na efféle férfiú éppen nem kerestetik egyáltalán.
Numera 5: Ja,ilyen már nincs is. Vagyis,lehet,hogy de. Ez a minden másban nem felel meg kategória.
Szóval ez van.
Életkoromon változtatni nem tudok,mint ahogy a testszőrzetemen,és pénisz méretén sem.(ohh,de cizelláltan fogalmazok)
Azzal gazdálkodok, amit dobott az élet.
A testalkaton lehet,s rajta is vagyok az ügyön. Már csak azért is,hogy jobban érezzem magam a kedves kis bőrömben.
Úgy nagyvonalakban ennyi.
A teljesség igénye nélkül.
Kívánom mindenkinek,hogy tálalja meg a számára legmegfelelőbb embert.
Kellemes,szép hétvégét mindenkinek!
#7019   2020. 08. 07. péntek 13:16
gabi606 gabi606
privibe pár szó hátha megértjük egymást...nem lehetsz elég pervi
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 07. péntek 12:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4389762)
2020. 08. 07. péntek 12:56
Azert remelem a ket veglet kozott is leteznek meg egyedek....
Na ott keresem a megfeleloen perverz tarsam... kacsint
#7018   2020. 08. 07. péntek 12:56
X Törölt felhasználó (4389762)
Azert remelem a ket veglet kozott is leteznek meg egyedek....
Na ott keresem a megfeleloen perverz tarsam... kacsint
(Ez egy válasz egysportospasi üzenetére (2020. 08. 07. péntek 11:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 07. péntek 11:31
Én még emlékszem...
Szóval először jönnek a legférfiasabb, ellenállhatatlan alfahímek, a végén meg a legfrusztráltabb omegahímek. smile
#7017   2020. 08. 07. péntek 12:04
Azt hittem talaltam valami/ valaki egeszen kulonlegeset......
Aztan kuderult, hogy o mindenidok legjobb vadasza. Ot ismerve biztosan fogja olvasni, igy elismeresem neki itt is....
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 07. péntek 11:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3989732)
2020. 08. 07. péntek 11:56
Azoknak szerintem van egy bevésődött rutinjuk: meglátják, hogy új reg, és ész nélkül azonnal rárepülnek. nyes

Mi volt egyébként az oka a szünetnek?
#7016   2020. 08. 07. péntek 11:56
X Törölt felhasználó (3989732)
Azoknak szerintem van egy bevésődött rutinjuk: meglátják, hogy új reg, és ész nélkül azonnal rárepülnek. nyes

Mi volt egyébként az oka a szünetnek?
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 07. péntek 08:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 07. péntek 08:10
Igen. Mar reg elfelejtettek...
De az is igaz, hogy tobben par napon belul ujra elkuldik az elso bemutatkozo levelet, mintha meg sem irtak volna. vigyor2
Egyelore meg nagy az erdeklodes, de lecseng ez majd. Egyebkent is ugy tapasztaltam, hogy az elso korokben a "vadaszok" irnak, csak joval kesobb kerulnek elo az atlagemberek. En oket kedvelem inkabb. vigyor2
#7015   2020. 08. 07. péntek 11:45
Kávébab Kávébab
Ne legyél kishitű, fő az optimista hozzáállás. smile ))
(Ez egy válasz MILF-shooter üzenetére (2020. 08. 05. szerda 07:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 05. szerda 07:46
Hát igen ... Az 50-60km-es körben található 0db nőből nehéz megtalálni azt az 1 ideálist sajnos... vigyor5
#7014   2020. 08. 07. péntek 11:31
egysportospasi egysportospasi
Én még emlékszem...
Szóval először jönnek a legférfiasabb, ellenállhatatlan alfahímek, a végén meg a legfrusztráltabb omegahímek. smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 07. péntek 08:10), amit ide kattintva olvashatsz)
De az is igaz, hogy tobben par napon belul ujra elkuldik az elso bemutatkozo levelet, mintha meg sem irtak volna. vigyor2
Egyelore meg nagy az erdeklodes, de lecseng ez majd. Egyebkent is ugy tapasztaltam, hogy az elso korokben a "vadaszok" irnak, csak joval kesobb kerulnek elo az atlagemberek. En oket kedvelem inkabb. vigyor2
#7013   2020. 08. 07. péntek 08:33
gabi606 gabi606
igen a csendes langyos vízbe jó üldögélni wave
#7012   2020. 08. 07. péntek 08:28
szterak szterak
Nem!
#7011   2020. 08. 07. péntek 08:10
(Ez egy válasz egysportospasi üzenetére (2020. 08. 06. csütörtök 22:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 06. csütörtök 22:41
Ezek szerint ha a régi tagok újra megjelennek ismét levéltömeg fogadja őket? smile
#7010   2020. 08. 07. péntek 03:42
X Törölt felhasználó (4293192)
Igen van. Hajrá ne add fel. smile
(Ez egy válasz Valaki_aki_hetero-és-szexelni_akar üzenetére (2020. 08. 06. csütörtök 12:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 06. csütörtök 12:27
Sziasztok!

20 éves arab (nem, nem cigány) srácként van esélyem párt találni itt a GoldenGaten?
#7009   2020. 08. 06. csütörtök 22:41
egysportospasi egysportospasi
Ezek szerint ha a régi tagok újra megjelennek ismét levéltömeg fogadja őket? smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 06. csütörtök 12:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 06. csütörtök 12:01
Nezd. Volt akire en irtam ra anno, mert olvastam a forum bejegyzeseit es nagyon megtetszett a gondolkodasa. Nem is bantam meg a kalandunkat.
Nagyon inspiralo es otletes ferfi volt a szexben is. Azt szoktam mondani, lehet a legjobb szerszammal megaldva valaki, ha rosszul hasznalja. Ismerek ilyet is innen. Kar azert a farokert, jobb gazdat erdemelne....
Szoval nokent is lehet kezdemenyezni, nincs abban semmi ciki. Eddig a leveltomeget mazsolazgattam, a megkereseseket, de hamarosan magam nezek korul ferfi fronton. Aztan meglatjuk mi lesz? Nem sietek. Az egy jot keresem, akinek en is a vagya targya lehetek. kacsint
#7008   2020. 08. 06. csütörtök 12:27
Valaki_aki_hetero-és-szexelni_akar Valaki_aki_hetero-és-szexelni_akar
Sziasztok!

20 éves arab (nem, nem cigány) srácként van esélyem párt találni itt a GoldenGaten?
#7007   2020. 08. 06. csütörtök 12:01
Nezd. Volt akire en irtam ra anno, mert olvastam a forum bejegyzeseit es nagyon megtetszett a gondolkodasa. Nem is bantam meg a kalandunkat.
Nagyon inspiralo es otletes ferfi volt a szexben is. Azt szoktam mondani, lehet a legjobb szerszammal megaldva valaki, ha rosszul hasznalja. Ismerek ilyet is innen. Kar azert a farokert, jobb gazdat erdemelne....
Szoval nokent is lehet kezdemenyezni, nincs abban semmi ciki. Eddig a leveltomeget mazsolazgattam, a megkereseseket, de hamarosan magam nezek korul ferfi fronton. Aztan meglatjuk mi lesz? Nem sietek. Az egy jot keresem, akinek en is a vagya targya lehetek. kacsint
(Ez egy válasz gabi606 üzenetére (2020. 08. 05. szerda 13:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 05. szerda 13:51
El se hiszed milyen nehéz még beszélgető partnert találni...hát még olyat akivel lehet találkozni is...némileg irigyelek a sikereigért
#7006   2020. 08. 05. szerda 21:08
Hedonisz69 Hedonisz69
Egy másik oldalon egy párral volt az első többes. De innen is találkoztam már egy párral évekkel ezelőtt. Az első párral lehetett beszélgetni is, a másodiknál inkább csak hús-vér kiegészítő voltam.
Szerintem (igazi, nem kamus) lányok ezen az oldalon alig vannak. Ritka lehet mint a fehér holló. Páromnak van egy barátnője akiről tudjuk hogy swingerezett. De ő (szerintem) nincs ilyen oldalakra regisztrálva. Inkább bulikban ismerkedik.
Nyugati swinger szlengben hívják unicorn-nak a szingli bi lányokat akik párokhoz csatlakoznak. Nem véletlen. Nem sokan láttak még.

... 191 192 193 194 195 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitás ideje: 2013. 01. 10. csütörtök
Üzenetek: 10865db
Utolsó üzenet: ma 13:04

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!