Találtál már szexpartnert itt a Goldengate-n? Hogyan találj?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Találtál-e partnert már itt, és ha nem, mit érzel hibának, mi a sikertelenség oka szerinted?

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek!!!!

pasinak: ha találni akarsz valakit. legyen egy normális bemutatkozásod, legyél őszinte dugni akarsz akkor dugni és kész, na persze ne alpári módon jelezd. fórumozzál értelmesen szóljál hozzá az amatőr képekhez, persze ne annyit, hogy "faxa", hanem értelmesen kerek mondat. "nagyon csinos a hölgy,szívesen megismerném" nők felmérik és megítélnek ez alapján, söt könnyebben is reagálnak vissza ha van is hozászolásod és értelmes.
ha nem titokban keressel vállad be az arcod, ha titokban, vagy egyéb okok, akkor egy zorró álarccal is látszanak a szemeid, nők egy része szem fétises, illetve legyen gondozott kézfejed, ha meg van azt sem árt rá csempészni a fotóra, másik nagy női fétis. alakos fotó sem árt, de nem levetkőzve, hanem kulturáltan öltözve (itt nem árt ha oldalról letudod fotózni magad lényeg látsszon a segeden feszülő gatya, de azért ne az érződjön a fotón hogy ez az igazi cél, harmadik női fétis jó seg)... farkadról ne rakj ki képet, max ha pasit keressel, ha akar kér a nő, bár akkor gyanakodj, hogy kép gyűjtögető pasi
bemutatkozásra kitérve még nem árt néha az ön kritikus őszinteség, ezt el is ütheted akár viccelődéssel. "van egy kicsi sör has, na jó nem kicsi, de a bájomat a mosolyom adja, szerencsére nem foghíjas."
ne várjatok áttörést egy sablonos "hello dugni akarok....... ezek a paramétereim...... " adat laptól vagy levéltől sikert.

nőknek: igazán nincs mit tanácsolnom, letolja a bugyit és pasinál megállt az ész.... és.... na jó nem teljesen de majd nem.. minden nő típusnak meg van a maga minden felé kedvelője ahogy a ducinak az ultra szép kigyúrt fiú, ha jelzed, hogy keressel, akkor úgy is írnak és válogathatsz... tudom, hogy idióták a pasik és hiába írod le neki hogy nem öt keresed csak azért is ír és jobb nem írni, mert, akor nem kezd elerősködni, de szerintem akkor is írj neki és max a második levelét válaszolatlan hagyod. "sajna nekik az igen az igen a nem az is igen csak még kéreted magad" elutasítás kezelése is sokat el mond a pasiról, néha pont így derül ki egy pasiról hogy értelmes amit le irt az elutasításra. illetve fordíthatsz a folytatón is az az te keresed meg aki tetszik, de ehhez olvasgasd a fórumot, a képek reakcióit és tuti találsz értelmest akire rá írva jóval nagyobb az esély értelmes normális pasira.

általában ezek a sikeresek trükkjei itt.

Az eddigi hozzászólások

... 193 194 195 196 197 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#7185   2020. 09. 19. szombat 09:31
X Törölt felhasználó (3989732)
Az ember, a vágyai, az ösztönei az őskor óta nem változott. Csak a módszerei meg az eszközei. smile Nagyanyáink és nagyapáink is ugyanúgy odavoltak a szexért, ugyanannyi normális/perverz/meleg/satöbbi volt köztük, mint ma. Csak mások voltak a társadalom által elvárt megnyilvánulási normák. Na ebben lehet olyan különbség, amit néha hiányol az ember, mert neki jobban fekszik az a módi, ami mondjuk száz éve volt divat. De van, akinek meg teher lenne ugyanaz.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 09. 19. szombat 09:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4389762)
2020. 09. 19. szombat 09:23
Legyen tiszta szerintem mindenkinek, hogy ez egy szexpartner kereso oldal. Nekem is megvannak a kulsore, egyeb adotrsagokra vonatkozo preferenciaim melyek alapjan elsodlegesen kivalasztom ki johet szoba egyaltalan. Aztan lehet tovabb lepni, ismerkedni, a szexualis beallitottsagainkat egyeztetni. Sajnos tobb ponton bukhat a dolog, de ez ugye nem is baj, mert en pl nem arra vagyom, hogy legyen aki a puncimat gyorsan megdugja ( pedig van, hogy veszettul kivanom a szexet ), hanem szeretnek igazan elvezetes idot tolteni azzal a ferfivel, akivel jol passzolunk. Ha a szex jo koztunk es a fejunkben is hasonlo rend uralkodik, akkor semmi sem kizart. Akar kapcsolat is lehet belole. Ez nem varazslat, hanem az elet valtozott kisse. Nagyanyaink vilaga mas volt, neha nekem is hianyzik par vonatkozasaban. De barmibol kialakulhat egy tartalmas dolog, csak 2 emberen ( vagy tobben wink ) mulik. Am ha a szex utan azt erzem, hogy egy gyenge reszeles volt, akkor elpazarolt idonek gondolom. Ezt az elmenyt nem keresem sem itt, sem a normal eletemben.
#7184   2020. 09. 19. szombat 09:23
X Törölt felhasználó (4389762)
Legyen tiszta szerintem mindenkinek, hogy ez egy szexpartner kereso oldal. Nekem is megvannak a kulsore, egyeb adotrsagokra vonatkozo preferenciaim melyek alapjan elsodlegesen kivalasztom ki johet szoba egyaltalan. Aztan lehet tovabb lepni, ismerkedni, a szexualis beallitottsagainkat egyeztetni. Sajnos tobb ponton bukhat a dolog, de ez ugye nem is baj, mert en pl nem arra vagyom, hogy legyen aki a puncimat gyorsan megdugja ( pedig van, hogy veszettul kivanom a szexet ), hanem szeretnek igazan elvezetes idot tolteni azzal a ferfivel, akivel jol passzolunk. Ha a szex jo koztunk es a fejunkben is hasonlo rend uralkodik, akkor semmi sem kizart. Akar kapcsolat is lehet belole. Ez nem varazslat, hanem az elet valtozott kisse. Nagyanyaink vilaga mas volt, neha nekem is hianyzik par vonatkozasaban. De barmibol kialakulhat egy tartalmas dolog, csak 2 emberen ( vagy tobben wink ) mulik. Am ha a szex utan azt erzem, hogy egy gyenge reszeles volt, akkor elpazarolt idonek gondolom. Ezt az elmenyt nem keresem sem itt, sem a normal eletemben.
#7183   2020. 09. 19. szombat 09:17
X Törölt felhasználó (4293192)
Sajnos nem ismerjük egymást, egymás történetét. Nem tudjuk az életútját. Soha nem tudni kinek mikor borul a bili. És sajnos azbigazságtalanság mindenütt ott van. Kevés nagyon sokszor a türelem. Lehet kitartó ha a sikerhez vezető útba belefárad. Főleg a vágyainknál fontos. Nagyon rossz az az érzés amikor valaki valamit nem kap meg. És itt fontos tényező az idő.
(Ez egy válasz Felhőék üzenetére (2020. 09. 19. szombat 08:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 19. szombat 08:42
Semmi személyeskedés nem volt venne szerintem. De ahhoz hogy találj tenni kell nem várni hogy valaki megssjnálja és bevegye... na mindegy. Ahhoz hogy találjon az ember kitartás, türelem kell.
#7182   2020. 09. 19. szombat 08:42
Felhőék Felhőék
Semmi személyeskedés nem volt venne szerintem. De ahhoz hogy találj tenni kell nem várni hogy valaki megssjnálja és bevegye... na mindegy. Ahhoz hogy találjon az ember kitartás, türelem kell.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 09. 19. szombat 08:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4293192)
2020. 09. 19. szombat 08:30
Én látok igazságot benne amit ír jo 126. Mindenki mást keres. Mindenkinek más értékek fontosak. Párként megint más a prioritás is. Elhiszem hogy nehéz neki. Bíztatni kéne szerintem hogy legalább megértő fülekre találjon. De ez hogy állandóan elhamarkodottan ítélkezünk meg a személyeskedés határát súroljuk ez nem vezet sehova. Van itt mindenkinek elég gondja. Én mindenkinek sok sikert kívánok! És kitartást!!
#7181   2020. 09. 19. szombat 08:30
Én látok igazságot benne amit ír jo 126. Mindenki mást keres. Mindenkinek más értékek fontosak. Párként megint más a prioritás is. Elhiszem hogy nehéz neki. Bíztatni kéne szerintem hogy legalább megértő fülekre találjon. De ez hogy állandóan elhamarkodottan ítélkezünk meg a személyeskedés határát súroljuk ez nem vezet sehova. Van itt mindenkinek elég gondja. Én mindenkinek sok sikert kívánok! És kitartást!!
#7180   2020. 09. 19. szombat 07:43
mivagyunk12 mivagyunk12
Szerintünk ahhoz, hogy itt valaki találjon partnert sok-sok szerencse és még több kitartás kell, de nem lehetetlen a küldetés. smile
#7179   2020. 09. 18. péntek 14:21
goni13 goni13
Talán, mert sok az ingerszegény profil.
(Ez egy válasz EnjoyTheLife üzenetére (2020. 09. 17. csütörtök 19:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 17. csütörtök 19:19
Az alapkérdés továbbra is az: miért nehéz találni? Mikor itt tényleg garmadával vannak a jelöltek.
#7178   2020. 09. 18. péntek 05:30
SzofiBobi SzofiBobi
Igen, a legtöbb pasi ezt gondolja. Biztos a férj impotens, az asszony meg egy fehérmájú prosti. Aztán amikor kiderül, hogy a feleség egy izgalmas érzéki nő, a férj meg potensebb mint ők, akkor jön a "fél hat". Meg a "fáradt voltam" , stb stb!
(Ez egy válasz mgakaland üzenetére (2020. 09. 17. csütörtök 19:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 17. csütörtök 19:53
ez nem csak akkor van, ha kezdeményezel. Azt tapasztaltuk, hogy már attól is nyeregben érzik magukat a potenciális partnerek, ha nem futunk felesleges köröket, hanem egy randi után a másodikra tennénk valamit. Akkora már úgy jönnek, (tisztelet egy-két, na jó egy kivételnek) mint akik szivességet tesznek, és a házasságunkat rakják rendbe az impotensnek hitt férj mellett, hiszen miért másért vennének be egy harmadikat. Volt akinél már az előzetes beszélgetésnél kiderült, de volt olyan is akinél csak a helyszinen. Biztos nehéz lehet beszállónak is lenni, de azért nem megváltók, akik nélkül nem lehet élni.
#7177   2020. 09. 17. csütörtök 19:53
mgakaland mgakaland
ez nem csak akkor van, ha kezdeményezel. Azt tapasztaltuk, hogy már attól is nyeregben érzik magukat a potenciális partnerek, ha nem futunk felesleges köröket, hanem egy randi után a másodikra tennénk valamit. Akkora már úgy jönnek, (tisztelet egy-két, na jó egy kivételnek) mint akik szivességet tesznek, és a házasságunkat rakják rendbe az impotensnek hitt férj mellett, hiszen miért másért vennének be egy harmadikat. Volt akinél már az előzetes beszélgetésnél kiderült, de volt olyan is akinél csak a helyszinen. Biztos nehéz lehet beszállónak is lenni, de azért nem megváltók, akik nélkül nem lehet élni.
(Ez egy válasz SzofiBobi üzenetére (2020. 09. 16. szerda 12:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 16. szerda 12:53
Mi is megpróbáltunk kezedményezni eleinte. Mindnek ugyanaz lett az eredménye. Az urak azt hitték, hogy nyeregben vannak, diktálni akartak, hisz mi kezdeményeztünk. Akkor mi vagyunk akik őt akarjuk, akkor teljesítsük azt amit ő kér.
#7176   2020. 09. 17. csütörtök 19:38
X Törölt felhasználó (4413692)
Na ,ja a többit kár,hogy nem ragoztad oda,talán sokan magukra ismernek mennyire bunkók.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 09. 17. csütörtök 19:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4293192)
2020. 09. 17. csütörtök 19:30
Nincs bizalom, kompromisszum, túl sok az elvárás és az előítélet. Nincs idő nincs kedv üzengetni. Igénytelenek sokan ezen a téren is. Kb összefoglalva.
#7175   2020. 09. 17. csütörtök 19:30
Nincs bizalom, kompromisszum, túl sok az elvárás és az előítélet. Nincs idő nincs kedv üzengetni. Igénytelenek sokan ezen a téren is. Kb összefoglalva.
(Ez egy válasz EnjoyTheLife üzenetére (2020. 09. 17. csütörtök 19:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 17. csütörtök 19:19
Az alapkérdés továbbra is az: miért nehéz találni? Mikor itt tényleg garmadával vannak a jelöltek.
#7174   2020. 09. 17. csütörtök 19:19
EnjoyTheLife EnjoyTheLife
#7173   2020. 09. 17. csütörtök 04:37
SzofiBobi SzofiBobi
Nincs értelme alá, vagy fölé rendelt szerepekben gondolkodni. Mindenkinek ugyanannyi szava van. Mindenkinek el kell fogadni a másik fél határait. Éppen ezért nehéz megtalálni azt a partnert akivel minden stimmel, mert mi sem szeretnénk pl egy nős pasinak kellemetlenséget okozni azzal, hogy otthon baj legyen, mert kimaradt este éjszaka. Ezért kezdjük azzal az ismerkedést, hogy aki csak úgy gondolja, hogy ezt meg tudja oldani, de nem biztos benne, az inkább ne. Lehet, hogy tök jó fej, meg tuti lenne minden, de ha hely, idő, nem összeegyeztethető, akkor fölösleges kellemetlenségek lehetnek. Ami senkinek sem jó. Van itt olyan férfi, akivel már találkoztunk, szimpatikus is de 2 éve "nemsokára megold" egy szabad estét. Ezt mi megértjük, ha valakinek nem megy de legyen tisztában ő is a határaival. Különben ez a vége.
#7172   2020. 09. 16. szerda 19:18
facér7 facér7
Talaltam de már régen, kb 3éve.
#7171   2020. 09. 16. szerda 18:51
Egyáltalán nem kell alázatosnak lennie. Normálisnak kell lennie, aki a helyén kezeli a dolgokat. Felfogja, amit mondunk, és nem próbálja meg ránkerőszakolni, ha más az elképzelése, és az nem passzol a miénkkel. De ez nagyon nem egyenlő azzal, hogy neki csendben, szolgaian tennie kell, amit mi kitalálunk.
A barátunkkal mi is szinte minden alkalommal megbeszéltük, hogy ki mit szeretne kipróbálni. Ami passzolt mindenkinek, azt kipróbáltuk.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 09. 16. szerda 17:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4394842)
2020. 09. 16. szerda 17:20
Pedig pont a pasinak kéne "alázatosnak lennie ", mert ki lett választva és megengedve neki, hogy veletek lehessen. Nem értem miért ilyen a legtöbb pasi, de másoknál is ezt olvastam.
Én már nem is merek kezdeményezni, mert szinte értelmetlen az ilyen pasik miatt.
Egy idő után minden pár általánosítabi kezd, ha csaj ilyenekkel találkozik.
Ha megkeresne más annak persze nagyon örülnék, de erre csekély a valószínűség.
Így maradok itt, nézelődök, beszélgetek maximum és remélem, hogy annak akinek komolyak a szándékai sikerül találnia partnert. smile
#7170   2020. 09. 16. szerda 17:20
X Törölt felhasználó (4394842)
Pedig pont a pasinak kéne "alázatosnak lennie ", mert ki lett választva és megengedve neki, hogy veletek lehessen. Nem értem miért ilyen a legtöbb pasi, de másoknál is ezt olvastam.
Én már nem is merek kezdeményezni, mert szinte értelmetlen az ilyen pasik miatt.
Egy idő után minden pár általánosítabi kezd, ha csaj ilyenekkel találkozik.
Ha megkeresne más annak persze nagyon örülnék, de erre csekély a valószínűség.
Így maradok itt, nézelődök, beszélgetek maximum és remélem, hogy annak akinek komolyak a szándékai sikerül találnia partnert. smile
(Ez egy válasz SzofiBobi üzenetére (2020. 09. 16. szerda 12:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Mi is megpróbáltunk kezedményezni eleinte. Mindnek ugyanaz lett az eredménye. Az urak azt hitték, hogy nyeregben vannak, diktálni akartak, hisz mi kezdeményeztünk. Akkor mi vagyunk akik őt akarjuk, akkor teljesítsük azt amit ő kér.
#7169   2020. 09. 16. szerda 17:03
SzofiBobi SzofiBobi
Így van!
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 09. 16. szerda 13:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3989732)
2020. 09. 16. szerda 13:01
Jó, de ez szűrőként is működik, nem? Ha valaki ennyire elszáll magától, ha látszik rajta, hogy nem a helyén kezeli a dolgokat, tévesen értelmezi a kezdeményezést, akkor az már mehet is a kukába.
#7168   2020. 09. 16. szerda 16:13
titokban00 titokban00
Sajnos nemigazán. Mikor szóba került, hogy akkor telefonon beszéljünk sajnos mindig volt kifogás. Persze 1-2 alkalommal megérti az ember, de hát na... Volt mikor ki derült egy úriemberrel beszélek. Ritka szerintem. Bár egyszer sikerült
#7167   2020. 09. 16. szerda 13:01
Jó, de ez szűrőként is működik, nem? Ha valaki ennyire elszáll magától, ha látszik rajta, hogy nem a helyén kezeli a dolgokat, tévesen értelmezi a kezdeményezést, akkor az már mehet is a kukába.
#7166   2020. 09. 16. szerda 12:53
SzofiBobi SzofiBobi
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 09. 16. szerda 12:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4389762)
2020. 09. 16. szerda 12:10
En idonkent kezdemenyezek. Igaz, hogy jol megnezem kinel. Szerintem nem ciki. Ha esetleg nem tetszem, akkor sincs semmi. El tudom fogadni, hisz velem is sokszor megesik, hogy bar elozetesen kommunikalunk, kepet cserelunk stb es amikor eloben talalkozunk megis visszalepek.
Am azt tapasztaltam, hogy a hozzam jobban passzolo ferfiak altalaban passzivabbak, igy ha rajuk kell varjak, elkepzelheto, hogy eltelik az eletem....
En azt mondom, teljesen mindegy ki kezdemenyez, csak valami jo suljon ki belole. wink

... 193 194 195 196 197 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitás ideje: 2013. 01. 10. csütörtök
Üzenetek: 11065db
Utolsó üzenet: tegnap 22:10

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!