A nem komolyan keres, és nem molesztál senkit, nem egymást kizáró, sőt. Épp ellenkezőleg, nem zavarja a távolság, nem számít, hogy mi van az adatlapon, de írogat, annak ellenére, hogy ő maga is tudja, hogy nem tudja kivitelezni. Viszont izgatja, hogy ilyen szituációban van. Hogy esetleg valaki igent mond, egy fotóra, ettől kap valami pluszt.
(Ez egy válasz egysportospasi üzenetére (2020. 09. 09. szerda 23:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 09. szerda 23:00

Miért csapna be egy olyan férfi bárkit, aki senkit nem érdekel, mert egyáltalán nem jó parti? Például nem független, nem ér rá, távol van, csak szexet akar, stb. Még öröm is lehet a nőknek, ha egy ilyen férfi nem komolyan keres és nem molesztál senkit.
Az, hogy itt vannak, irogatnak, aztán amikor valóban találkozni kellene akkor valahogy mindíg közbe jön valami? Esetleg az, hogy azt mondják függetlenek, de csak délelőtt tudnak találkozni, Skype-olni, fotót nem mernek küldeni? Az, hogy addig tart csak az érdeklődés amíg egy puncis fotót kikunyerálnak? Arról már ne is beszéljünk, hogy ami itt 17cm, többlövetű, kitartó, stb, stb, az a valóságban 14(jó esetben) 2perces, ha egyáltalán felál. Nem azt mondjuk, hogy mindenki ilyen, de kB 700 jelentkezőből kB 20randi, 10 szex, 3 olyan amilyennek mondta magát. Lehet velünk van a baj....! Lehet igazad van. Nem tudjuk, mi hölgyeket nem keresünk. Gondolom Te sem levelezgetsz sok férfival, hogy legyen róluk tapasztalatod. Ha igen, akkor bocs.
(Ez egy válasz EnjoyTheLife üzenetére (2020. 09. 09. szerda 21:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Miért csapna be egy olyan férfi bárkit, aki senkit nem érdekel, mert egyáltalán nem jó parti? Például nem független, nem ér rá, távol van, csak szexet akar, stb. Még öröm is lehet a nőknek, ha egy ilyen férfi nem komolyan keres és nem molesztál senkit.
(Ez egy válasz SzofiBobi üzenetére (2020. 09. 09. szerda 04:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 09. szerda 04:43

Szerintünk pedig aki valóban komolyan szeretne itt ismerkedni, az helyén kezeli a dolgokat. Annak van önkritikája, tudja mit szeretne. A legnagyobb problémát az okozza, hogy az ittlevők nagy százaléka nem valós kereső, hanem unatkozó, álmodozó. Annak pedig mindegy mit ír, hisz az itteni fotókunyeráláson, esetleges beszélgetésen kívűl úgysem lép tovább. Persze ezt ő is tudja, de mivel izgató a gondolat, így itt van. Persze az nem érdekli, hogy ezzel esetleg másokat becsap. Ezzel együtt kell élni.
Azért mert leveleztem már olyab hölggyel aki pont a kopaszokat zárta ki a körböl a társkeresés során. Aztán megkérdeztem tőle mi lenne akkor ha minden klappolna és mind belsőleg mind külsőleg leszámitva a kopaszságát szimpatizálna a választottjával. És azt válaszolta hogy egyértelműen akkoris visszautasítaná amiatt mert kopasz. Mondhatni dobja a tökéletes férfit mert van egy ilyen berögződése. És sajnos tényleg előfordul ilyesmi nagyon ritkán de van ilyen. Na de mi van ilyenkor az önkritikával? A férfi részéről?
(Ez egy válasz EnjoyTheLife üzenetére (2020. 09. 09. szerda 21:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 09. szerda 21:39

Valaki nem szereti a kopaszokat? (Ezt én is egyre több helyen olvasom amúgy.)
Ez mért lenne nevetséges dolog? Neki nem jön be, pont.
Ez mért lenne nevetséges dolog? Neki nem jön be, pont.
Azért ez inkább a nőkre jellemző.
(Ez egy válasz SzofiBobi üzenetére (2020. 09. 09. szerda 04:43), amit ide kattintva olvashatsz)

Szerintünk pedig aki valóban komolyan szeretne itt ismerkedni, az helyén kezeli a dolgokat. Annak van önkritikája, tudja mit szeretne. A legnagyobb problémát az okozza, hogy az ittlevők nagy százaléka nem valós kereső, hanem unatkozó, álmodozó. Annak pedig mindegy mit ír, hisz az itteni fotókunyeráláson, esetleges beszélgetésen kívűl úgysem lép tovább. Persze ezt ő is tudja, de mivel izgató a gondolat, így itt van. Persze az nem érdekli, hogy ezzel esetleg másokat becsap. Ezzel együtt kell élni.
Valaki nem szereti a kopaszokat? (Ezt én is egyre több helyen olvasom amúgy.)
Ez mért lenne nevetséges dolog? Neki nem jön be, pont. (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 09. 08. kedd 21:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 08. kedd 21:17
Ez mért lenne nevetséges dolog? Neki nem jön be, pont. (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 09. 08. kedd 21:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4293192)

Önmagában ez sem vezet sikerhez. Az önkritika. Amennyi csalódást meg rossz tapasztalatot adott férfi társaimnak az oldal azt hiszem pontosan tudja mindenki kit és mit szeretne és ki való hozzá. Sőt sokunk túlzott önkritikával is rendelkezik a folytonos visszautasítások miatt. Pl olyan nevetséges dolgok miatt hogy valaki nem szereti a kopaszokat. Mindenki hangoztatj az önkritikát de igazából nem visz közelebb a sikerhez én úgy vélem.
Érdekes dolog állt elő hosszú idő után találtunk 1 személyt. Valoszinü az lehet az oka hogy nem 2 szavas űzikkel írt és nem akart kibujni a válaszok alól, és lehet azt mondani hogy a kinézete pont az ellenkezője a miénknek.
Azt elhiszem, hogy a valóban kereső pasiknak ez. Viszont ezen változtatni nem nagyon lehet, mert arra nem kötelezhető a hölgyek, hogy itt keressenek partnert. Valamint a pasikra jellemzőbb az, hogy csak szexre keresnek partnert. Viszont akik már itt vannak, azok nagy része sem valós kereső.
(Ez egy válasz MILF-shooter üzenetére (2020. 09. 09. szerda 07:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 09. szerda 07:57

Én megmondom mi okozza a legnagyobb problémát. A környező 2-3 megyében 1 vagy 2 női hirdető van. Na ez azért okoz némi áthidalhatatlan problémát.
Igen, igen...meg még jó pár tucat női hirdető...PÁRBAN

Én megmondom mi okozza a legnagyobb problémát. A környező 2-3 megyében 1 vagy 2 női hirdető van. Na ez azért okoz némi áthidalhatatlan problémát.

(Ez egy válasz EnjoyTheLife üzenetére (2020. 09. 08. kedd 21:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 08. kedd 21:02

Első olvasatra nem értem, hogy miben nem értesz egyet.
Mert szerintem a lényeg az önkritika, s ha valakinek nincs, az a baj.
(Ebből vannak általában a legnagyobb félreértések, mikor valaki "nem magához" illőt akar, hanem "jobbat".)
(Ebből vannak általában a legnagyobb félreértések, mikor valaki "nem magához" illőt akar, hanem "jobbat".)
Önmagában ez sem vezet sikerhez. Az önkritika. Amennyi csalódást meg rossz tapasztalatot adott férfi társaimnak az oldal azt hiszem pontosan tudja mindenki kit és mit szeretne és ki való hozzá. Sőt sokunk túlzott önkritikával is rendelkezik a folytonos visszautasítások miatt. Pl olyan nevetséges dolgok miatt hogy valaki nem szereti a kopaszokat. Mindenki hangoztatj az önkritikát de igazából nem visz közelebb a sikerhez én úgy vélem.
(Ez egy válasz EnjoyTheLife üzenetére (2020. 09. 08. kedd 21:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 08. kedd 21:02

(Ebből vannak általában a legnagyobb félreértések, mikor valaki "nem magához" illőt akar, hanem "jobbat".) (Ez egy válasz kiskoko34 üzenetére (2020. 09. 08. kedd 12:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 08. kedd 12:14
(Ebből vannak általában a legnagyobb félreértések, mikor valaki "nem magához" illőt akar, hanem "jobbat".) (Ez egy válasz kiskoko34 üzenetére (2020. 09. 08. kedd 12:14), amit ide kattintva olvashatsz)

Ezzel nem értek egyet. Manapság már nem mondhatod ki azt, hogy valaki jól néz ki és valaki nem. Miért? A nagy mozgalmak miatt: "Fogadd el magad", "Mindenki szép", "Plus size modellek" stb stb.. alapjában véve egy kövér ember nem szép, viszont van, akinek az tetszik, akkor szép vagy nem? Mi a konszenzus? Illetve a különböző social media oldalak elterjedésével eltorzult az emberek énképe is. Instagramon már bárki lehet influencer, ha valaki kitesz egy képet facebookon, jönnek a "de gyönyörú vagy", "ilyen-olyan szép vagy" kommentek és ha valaki azt írja, hogy szerintem nem szép, nagy az orra, bandzsa, szőrös, stb stb, akkor nem azt mondják, hogy igazad van, hanem azt, hogy "ne is törődj az irigyekkel" meg "úgy vagy szép, ahogy vagy" és ezt képesek elhinni az emberek, ha elég sokan mondják, aztán feljönnek az ilyen oldalra és kiírják az adatlapra, hogy "sportos, igényes, ápolt, gyönyörű" lány/pár keres igazi macsót, kigyúrt, 10-pack kockahasú, 25 cm hosszú farkú tenyésztett lovat, és mikor megnézed a képet akkor a lány combján egyértelműen rezeg a zsír, a hasán a csíkok és látszik, hogy talán életében egy 100 m-t nem futott.
ez a hozzászólásod olyan Schorbert Norbis volt aki a döngő léptű nőket ócsárolta, mert nálad is rendszeresen előjön, hogy csak a gátfutó alkattal rendelkező Hölgyek lehetnek szépek. Hát elárulom neked, hogy vannak férfiak, akiknek nem ez jön be, és nem csak hogy elfogadják, hogy a Hölgyeken lehet túlsúly, lehetnek az ideálisnak mondott 90-60-90 méretektől eltérő dimenzióik, mi úgyis nagyon kedveljük Őket. Adatlapodon is BMI indexezel, saját magad bemutatása helyett is ezzel a kérdéssel foglalkozol. És felesleges általánosítanod, nem mindenki keresi a 25 centis tenyészlovakat. Mi a bemutatkozásunkban is kiirtuk, hogy erősebb testalkatúak vagyunk, érdekes mód így is sokan érdeklődnek.
(Ez egy válasz kiskoko34 üzenetére (2020. 09. 08. kedd 12:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 08. kedd 12:14

Ezzel nem értek egyet. Manapság már nem mondhatod ki azt, hogy valaki jól néz ki és valaki nem. Miért? A nagy mozgalmak miatt: "Fogadd el magad", "Mindenki szép", "Plus size modellek" stb stb.. alapjában véve egy kövér ember nem szép, viszont van, akinek az tetszik, akkor szép vagy nem? Mi a konszenzus? Illetve a különböző social media oldalak elterjedésével eltorzult az emberek énképe is. Instagramon már bárki lehet influencer, ha valaki kitesz egy képet facebookon, jönnek a "de gyönyörú vagy", "ilyen-olyan szép vagy" kommentek és ha valaki azt írja, hogy szerintem nem szép, nagy az orra, bandzsa, szőrös, stb stb, akkor nem azt mondják, hogy igazad van, hanem azt, hogy "ne is törődj az irigyekkel" meg "úgy vagy szép, ahogy vagy" és ezt képesek elhinni az emberek, ha elég sokan mondják, aztán feljönnek az ilyen oldalra és kiírják az adatlapra, hogy "sportos, igényes, ápolt, gyönyörű" lány/pár keres igazi macsót, kigyúrt, 10-pack kockahasú, 25 cm hosszú farkú tenyésztett lovat, és mikor megnézed a képet akkor a lány combján egyértelműen rezeg a zsír, a hasán a csíkok és látszik, hogy talán életében egy 100 m-t nem futott.
(Ez egy válasz EnjoyTheLife üzenetére (2020. 08. 25. kedd 21:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 25. kedd 21:29

Szerintem teljesen természetes dolog, hogy nehéz találni.
Persze, sokkal nagyobb is a kiábrándultság, mikor 10-ből 9-szer előbb vagy utóbb elutasítás vár.
A természetnek pedig vannak törvényei, azt hiszem, mindenki tudja, hogy ki néz ki jól, s ki nem. A lényeg az önkritika lenne.
Persze, sokkal nagyobb is a kiábrándultság, mikor 10-ből 9-szer előbb vagy utóbb elutasítás vár.
A természetnek pedig vannak törvényei, azt hiszem, mindenki tudja, hogy ki néz ki jól, s ki nem. A lényeg az önkritika lenne.
Hát igen, a lódítók. Nekem amikor fiatalabb voltam az jött be, ha valakivel sokat beszélgettem és korrekt módon mindent megbeszéltünk. Mindenki tisztában volt vele, hogy mit miért csinálunk, ha valami változott akkor korrekt módon szólt és nem volt csalódás. Olyan velem is előfordult, hogy találkoztam valakivel, de nem jöttünk be egymásnak, viszont azt sem éreztem csalódásnak. Egy-két kellemetlen esetem volt, egyszer amikor valaki többször megígérte hogy eljön valahova, aztán amikor mindent megszerveztem nem jött, egyszer meg amikor valaki zaklatott. Sajnos a csalódás benne van a pakliban, de ha az embernek szerencséje van kifoghat jó partnereket. Csak ritkán történik ilyen.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 30. vasárnap 06:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 30. vasárnap 06:55
Törölt felhasználó (4389762)

Jol latod. Nokent sok ferfi megkeres. Ami jo kellene, hogy legyen. De sajnos barmilyen okos is probalok lenni es kiszurni a lehetosegert sokmindent belodito alanyokat, az elo randin tobbszor csalodtam mar. Aztan ennek az a kovetkezmenye, hogy besokall az ember lanya es inkabb nem is beszelget, vagy talalkozik. Ez pedig nem azert van, mert kiralynonek erzem magam a sok ferfi erdeklodes miatt stb. A normal eletben sem toltom az idom randizassal, ha valakivel nem erzem az osszhangot. Sokan szeretnek csak ugy ismerkedni uj emberekkel, kicsit brlogatni a csalit ugymond. Engem ez nem motival. Egyedul is jo tarsasagban vagyok es ezt csak olyan emberekert adom fel, akik valoban bejonnek nekem.
Ertem. Majd alkalomadtan rakerdezek kielegul-e? Bar azt hiszem ennyire nem erdekel a tortenetuk...
A felvilagositast koszonom.
(Ez egy válasz EnjoyTheLife üzenetére (2020. 08. 30. vasárnap 22:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 30. vasárnap 22:02
A felvilagositast koszonom.

A nimfomán nem tud kielégülni, hiába hajtja, ezért nincs siker.
A szexmániás meg ki tud elégülni, de több kell neki, mint az átlag.
Ez a difi a kettő között.
Ez a difi a kettő között.
A nimfomán nem tud kielégülni, hiába hajtja, ezért nincs siker.
Ez a difi a kettő között. (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 30. vasárnap 18:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 30. vasárnap 18:29
Ez a difi a kettő között. (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 30. vasárnap 18:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4389762)

Van itt egy két nimfomán is úgy látom. Amugy az egy betegség...csak szólok. Olyat ne találj magadnak, mert semmi nem lesz elég neki.

Van itt egy két nimfomán is úgy látom. Amugy az egy betegség...csak szólok. Olyat ne találj magadnak, mert semmi nem lesz elég neki.

Engem spec. kurvára érdekelne hogy hogyan lehetne.
Párként vagyunk fent az oldalon egyébként.
Közelből szeretnénk egy házibarátot lehetőleg korosztályunkban. Vagy barátkoznánk párral nagyon szívesen.
Ennek jó ideje már. Rájöttünk, hogy max fórumok olvasása és annyi. A megyében a fenti kritériumok alapján szinte az összes fasznak és sok párnak is írtunk.
Néha van válasz. Általában nincs. Képcsere már komoly siker.
Ígérgetés már felér egy orgazmussal.
Esetleg ha képcsere után is ok, akkor kamusok leszünk.
Mert az asszony nem szeret írogatni faszikkal. Inkább találkozna ha érdekes az alany. Az nem jó, biztos kamusok vagytok... Csak virtuálisan jó! Mi a fasz?
Marad a fórum.
Van még sok egyéb pofám leszakad szintű tapasztalat, de nem akarok tovább nyavajogni.
Remélem mások azért sokkal jobban járnak nálunk.
Egyszer csak lesz barink nekünk is, bassza meg a kutya.
Párként vagyunk fent az oldalon egyébként.
Közelből szeretnénk egy házibarátot lehetőleg korosztályunkban. Vagy barátkoznánk párral nagyon szívesen.
Ennek jó ideje már. Rájöttünk, hogy max fórumok olvasása és annyi. A megyében a fenti kritériumok alapján szinte az összes fasznak és sok párnak is írtunk.
Néha van válasz. Általában nincs. Képcsere már komoly siker.
Ígérgetés már felér egy orgazmussal.
Esetleg ha képcsere után is ok, akkor kamusok leszünk.
Mert az asszony nem szeret írogatni faszikkal. Inkább találkozna ha érdekes az alany. Az nem jó, biztos kamusok vagytok... Csak virtuálisan jó! Mi a fasz?
Marad a fórum.

Van még sok egyéb pofám leszakad szintű tapasztalat, de nem akarok tovább nyavajogni.
Remélem mások azért sokkal jobban járnak nálunk.
Egyszer csak lesz barink nekünk is, bassza meg a kutya.
Szerintem is, de sokaknak ez nem egyértelmű.
S azokkal is mi van, akikkel elkezdesz levelezni, aztán egyszer csak, pár nap, esetleg egy hét után, mintha mi sem történt volna, eltűnnek? (Ez a tapasztalat szerint az dolog, amely mindkét oldalon nagy számban van jelen, s nem kizárólag a nők "privilégiuma".) (Ez egy válasz egysportospasi üzenetére (2020. 08. 29. szombat 23:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 29. szombat 23:40
S azokkal is mi van, akikkel elkezdesz levelezni, aztán egyszer csak, pár nap, esetleg egy hét után, mintha mi sem történt volna, eltűnnek? (Ez a tapasztalat szerint az dolog, amely mindkét oldalon nagy számban van jelen, s nem kizárólag a nők "privilégiuma".) (Ez egy válasz egysportospasi üzenetére (2020. 08. 29. szombat 23:40), amit ide kattintva olvashatsz)

Szerintem ha valakinek nem válaszolnak az azt jelenti hogy bocs, de nem.