Független S
zabolcsi vagyok ! alig ír vissza valaki!
zabolcsi vagyok ! alig ír vissza valaki!
Nem is tudom. Szerintem ez az oldal nem társkereső, komoly kapcsolatot pláne nehéz lehet itt találni. Többen említették, hogy sok a komolytalan "profil". Ha valaki többször belefut ilyenekbe, megértem ha előbb utóbb elmegy a kedve. Ez azért csak egy írásos műfaj, ahol sokkal könnyebb kovetkezmények nélkül kamuzni. Azért kitartás
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 07. 18. szombat 22:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 18. szombat 22:28
Törölt felhasználó (2317382)

Én is inkàbb egy baràtot kerestem mert itt lehetetlen az àllandò partner.
Én is inkàbb egy baràtot kerestem mert itt lehetetlen az àllandò partner.
(Ez egy válasz Triboro üzenetére (2020. 07. 18. szombat 22:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 18. szombat 22:24

Eddig egyszer sikerült legalább levelezésbe keveredni valakivel. Minden esetre ez is egy lehetőség. Korábban volt néhány jól működő kapcsolatom ahol a sex kifejezetten jól tudott működni baráti alapon. Gondoltam egy ilyen oldalon talán könnyebb partnert találni hasonló elvárásokkal.
Eddig egyszer sikerült legalább levelezésbe keveredni valakivel. Minden esetre ez is egy lehetőség. Korábban volt néhány jól működő kapcsolatom ahol a sex kifejezetten jól tudott működni baráti alapon. Gondoltam egy ilyen oldalon talán könnyebb partnert találni hasonló elvárásokkal.
Hát igen, vannak ilyenek is . Volt is pár is akivel megbeszéltem mindent és eltünt.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 07. 18. szombat 21:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 18. szombat 21:57
Törölt felhasználó (4376082)
VIP

Kb 2 napja vagyunk fent, de épp az előbb beszéltük, hogy elkeserítő a helyzet.. A kezdő lelkesedésünket elveszik az idióta, unatkozó pöcsfejek. Normális stilusban, hosszan bemutatkoztunk, beszélgetni kezdtünk. Majd amikor szóba került, hogy esetleg más platformon beszéljünk, hirtelen mély hallgatás és soha többé válasz.. vagy pár levélváltás után hirtelen köddé foszlás (pedig ezt mindenkitől kifejezetten kérjük,- természetesen megértjük és elfogadjuk a nemleges választ is, - csak tudjunk róla..
Kb 2 napja vagyunk fent, de épp az előbb beszéltük, hogy elkeserítő a helyzet.. A kezdő lelkesedésünket elveszik az idióta, unatkozó pöcsfejek. Normális stilusban, hosszan bemutatkoztunk, beszélgetni kezdtünk. Majd amikor szóba került, hogy esetleg más platformon beszéljünk, hirtelen mély hallgatás és soha többé válasz.. vagy pár levélváltás után hirtelen köddé foszlás (pedig ezt mindenkitől kifejezetten kérjük,- természetesen megértjük és elfogadjuk a nemleges választ is, - csak tudjunk róla..
Volt pàr úriember innen...de mindegyik strigulahúzogatò volt.Én hülye meg bedöltem a mézes màzas dumàjuknak...Szerencsére azért van aki normàlis és hosszabb szexkapcsolatot akar.De azt ne itt keressétek.
Volt egy néhány hónapos románcom innen egy hasonlóan beteg nővel. Neki még férje is volt, mégis arra pazarolta az idejét, hogy bosszút álljon amiért nem mentem minden este, amikor az ura dolgozott. Jókat derültem rajta, de a gyengébb idegzetűek szerintem a rendőrséghez fordultak volna.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 06. 18. csütörtök 19:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 06. 18. csütörtök 19:12
Törölt felhasználó (4188242)

Megtisztelő.

Ez igen is igaz,nehéz egy nemfüggetlen pasival össze hozni valamit,de azért szerintem meg lehet próbálni,de egy 60-as pasi nem biztos hogy eldobandó,előbb meg kellene győződni,mi előtt leírnák,némelyik még nagyon jó karban van.
Mi mindenkinek válaszolunk. Ugyanakkor a válasz hiánya is egy egyértelmű nem!
(Ez egy válasz gabi606 üzenetére (2020. 07. 16. csütörtök 15:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Sajnos még nem, pedig pár éve már itt vagyok..
A távolság volt akadály:(
Sajnos még nem, pedig pár éve már itt vagyok..
A távolság volt akadály:(
Sziasztok! Nem találtam! Üdv
Volt már rá példa.. de kb lottó ötös esélyével vetekszik... inkább swinger klub...
sziasztok..mondhatnám kár hogy köztünk van a távolság én Monor környékén keresgélek hasonló eredménnyel bár te is emliteted a 60 már mit keres...kicsit érintve érzem magam néha még össze jön..szoval igazad van sok furcsa szerzet van itt és szerintem mind megtuná magyarázi hogy miért igy csinálja
(Ez egy válasz gabi606 üzenetére (2020. 07. 16. csütörtök 15:04), amit ide kattintva olvashatsz)
igen meg értem de egy nemleges válasz is jol esne
(Ez egy válasz SzofiBobi üzenetére (2020. 07. 16. csütörtök 14:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 16. csütörtök 14:54

Sokszor nem az a baj, hogy nem független. Hanem az, hogy csak olyankor ér rá egy nős pasi amikor pl mi nem! Így a kivitelezés nem megoldható.
Sokszor nem az a baj, hogy nem független. Hanem az, hogy csak olyankor ér rá egy nős pasi amikor pl mi nem! Így a kivitelezés nem megoldható.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 06. 19. péntek 08:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 06. 19. péntek 08:55
Törölt felhasználó (2912422)

Sajna még nem sikerült,nem igazándiból kapós a nem független pasi,sajna.
szia..én keresek söt találkozni is merek meg szeretek...igaz a pár a vágyam de semmilyen választ nem kaptam még erre az ajánlatomra de már le tiltotak mert konkrétabban fogalmaztam
(Ez egy válasz 750es üzenetére (2020. 07. 16. csütörtök 14:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Itt senki nem keres senkit,ha mégis,akkor szóljatok..))
Sajna még nem sikerült,nem igazándiból kapós a nem független pasi,sajna.
Nemcsak férfi van ilyen, hanem nő is. Sőt az még veszélyesebb is lehet.