Találtál már szexpartnert itt a Goldengate-n? Hogyan találj?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Találtál-e partnert már itt, és ha nem, mit érzel hibának, mi a sikertelenség oka szerinted?

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek!!!!

pasinak: ha találni akarsz valakit. legyen egy normális bemutatkozásod, legyél őszinte dugni akarsz akkor dugni és kész, na persze ne alpári módon jelezd. fórumozzál értelmesen szóljál hozzá az amatőr képekhez, persze ne annyit, hogy "faxa", hanem értelmesen kerek mondat. "nagyon csinos a hölgy,szívesen megismerném" nők felmérik és megítélnek ez alapján, söt könnyebben is reagálnak vissza ha van is hozászolásod és értelmes.
ha nem titokban keressel vállad be az arcod, ha titokban, vagy egyéb okok, akkor egy zorró álarccal is látszanak a szemeid, nők egy része szem fétises, illetve legyen gondozott kézfejed, ha meg van azt sem árt rá csempészni a fotóra, másik nagy női fétis. alakos fotó sem árt, de nem levetkőzve, hanem kulturáltan öltözve (itt nem árt ha oldalról letudod fotózni magad lényeg látsszon a segeden feszülő gatya, de azért ne az érződjön a fotón hogy ez az igazi cél, harmadik női fétis jó seg)... farkadról ne rakj ki képet, max ha pasit keressel, ha akar kér a nő, bár akkor gyanakodj, hogy kép gyűjtögető pasi
bemutatkozásra kitérve még nem árt néha az ön kritikus őszinteség, ezt el is ütheted akár viccelődéssel. "van egy kicsi sör has, na jó nem kicsi, de a bájomat a mosolyom adja, szerencsére nem foghíjas."
ne várjatok áttörést egy sablonos "hello dugni akarok....... ezek a paramétereim...... " adat laptól vagy levéltől sikert.

nőknek: igazán nincs mit tanácsolnom, letolja a bugyit és pasinál megállt az ész.... és.... na jó nem teljesen de majd nem.. minden nő típusnak meg van a maga minden felé kedvelője ahogy a ducinak az ultra szép kigyúrt fiú, ha jelzed, hogy keressel, akkor úgy is írnak és válogathatsz... tudom, hogy idióták a pasik és hiába írod le neki hogy nem öt keresed csak azért is ír és jobb nem írni, mert, akor nem kezd elerősködni, de szerintem akkor is írj neki és max a második levelét válaszolatlan hagyod. "sajna nekik az igen az igen a nem az is igen csak még kéreted magad" elutasítás kezelése is sokat el mond a pasiról, néha pont így derül ki egy pasiról hogy értelmes amit le irt az elutasításra. illetve fordíthatsz a folytatón is az az te keresed meg aki tetszik, de ehhez olvasgasd a fórumot, a képek reakcióit és tuti találsz értelmest akire rá írva jóval nagyobb az esély értelmes normális pasira.

általában ezek a sikeresek trükkjei itt.

Az eddigi hozzászólások

... 439 440 441 442 443 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#2063   2015. 12. 16. szerda 20:54
mr75 mr75
Tudnék mutatni nektek pár levelet.Van olyan ahol magában a levél tárgya megér egy misét nyes pl: feleséged dugása
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 12. 16. szerda 17:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1031442)
2015. 12. 16. szerda 17:42
„Azért,mert keresik a kalandot,de csak olyan emberrel,akit teljes mértékben elfogadnak”

Ez a lényeg!!! eljen

Pár hét aktív keresgélés után sajnos csak megerősíteni tudjuk az előttünk szólok által leírtakat.
Pár példa.
Adott helyre és időszakra keresünk egy normális pasit. Ehhez képest igen sok a keresési feltételeinkhez köze nincs férfitól érkező levél. Heterot keresünk, de ír olyan, aki a hozzászólásai alapján inkább forró bi, de hogy nem hetero, az egészen biztos.
Az, hogy egy mondatot írnak, esetleg tele helyesírási hibával, az gyakori. Ezek a legsértődősebbek, amikor visszautasítást kapnak.
Volt, akinek válaszolok, hogy oké, nézzük meg egymást, látni szeretném azt szemtől szembe, már csak a kamusok kiszűrése miatt is, hogy kiféle-miféle ember az, aki szeretne a társaságomban a feleségemmel játszadozni, hiszen úgyis közel lakunk egymáshoz, fussunk össze. Na az gyorsan visszakozik, hogy ő előbb csak pár fényképcserét szeretne.
Aztán van, aki azzal kezd, hogy nincs autója és elvárná azt, hogy mi fuvarozgassuk, sőt még hogy a mi kontónkra lakjon napokon keresztül a mi hotelszobánkban. Normális az ilyen? vigyor2
Van, aki jön a bavágódós simulékony kulcsszavakkal, amit sokan hallani vágynak, mint például gyengédség, intelligencia, odafigyelés és hasonlók, de közben a hozzászólásaiból árad a bunkóság, az arrogancia, a primitívség, a durvaság, az igénytelenség.
#2062   2015. 12. 16. szerda 20:31
X Törölt felhasználó (861182)
Teljesen igy gondolom en is ahogy leirtad az utolso 2 hozzaszolasodban.
(Ez egy válasz tintapatron üzenetére (2015. 12. 16. szerda 17:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 12. 16. szerda 17:52
Tisztában kell lennie azoknak az embereknek,akik párhoz csatlakoznak,hogy, "ki" is ő ott....

Sajnos mivel a férfiak ugyebár híresek sok mindenről,pláne a hol is hordom az eszem,ha látok egy puncit,így nem akarnak belelátni,annak a párnak-nőnek az életébe,akihez csatlakozna.Csak is egy cél vezérli.Több strigula a naptáramba...
Írom ezt most,mint a pár férfi tagja.
Kövezzen meg az a férfi,aki nem így gondolkodik.
Bezzeg ha belelátna,vagy akarna belelátni annak a párnak az életébe,vagy akár ha kicsit is,de magába szállna,ha Ő lenne ilyen helyzetben,mit is gondolna és hogyan csinálná.

Találkoztunk nem 1-2 emberrel innen az oldalról,megadva mindenkinek az esélyt.
Nem mondom,hogy bennünk nincs hiba...Sőt.De akik eljöttek és ahogyan van az adatlapjuk,inkább hagyjuk.

De ennek ellenére nem adjuk föl. Van még új a nap alatt smile

Téma off egy db-ig részünkről smile
#2061   2015. 12. 16. szerda 17:52
tintapatron tintapatron
Tisztában kell lennie azoknak az embereknek,akik párhoz csatlakoznak,hogy, "ki" is ő ott....

Sajnos mivel a férfiak ugyebár híresek sok mindenről,pláne a hol is hordom az eszem,ha látok egy puncit,így nem akarnak belelátni,annak a párnak-nőnek az életébe,akihez csatlakozna.Csak is egy cél vezérli.Több strigula a naptáramba...
Írom ezt most,mint a pár férfi tagja.
Kövezzen meg az a férfi,aki nem így gondolkodik.
Bezzeg ha belelátna,vagy akarna belelátni annak a párnak az életébe,vagy akár ha kicsit is,de magába szállna,ha Ő lenne ilyen helyzetben,mit is gondolna és hogyan csinálná.

Találkoztunk nem 1-2 emberrel innen az oldalról,megadva mindenkinek az esélyt.
Nem mondom,hogy bennünk nincs hiba...Sőt.De akik eljöttek és ahogyan van az adatlapjuk,inkább hagyjuk.

De ennek ellenére nem adjuk föl. Van még új a nap alatt smile

Téma off egy db-ig részünkről smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 12. 16. szerda 17:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1031442)
2015. 12. 16. szerda 17:42
„Azért,mert keresik a kalandot,de csak olyan emberrel,akit teljes mértékben elfogadnak”

Ez a lényeg!!! eljen

Pár hét aktív keresgélés után sajnos csak megerősíteni tudjuk az előttünk szólok által leírtakat.
Pár példa.
Adott helyre és időszakra keresünk egy normális pasit. Ehhez képest igen sok a keresési feltételeinkhez köze nincs férfitól érkező levél. Heterot keresünk, de ír olyan, aki a hozzászólásai alapján inkább forró bi, de hogy nem hetero, az egészen biztos.
Az, hogy egy mondatot írnak, esetleg tele helyesírási hibával, az gyakori. Ezek a legsértődősebbek, amikor visszautasítást kapnak.
Volt, akinek válaszolok, hogy oké, nézzük meg egymást, látni szeretném azt szemtől szembe, már csak a kamusok kiszűrése miatt is, hogy kiféle-miféle ember az, aki szeretne a társaságomban a feleségemmel játszadozni, hiszen úgyis közel lakunk egymáshoz, fussunk össze. Na az gyorsan visszakozik, hogy ő előbb csak pár fényképcserét szeretne.
Aztán van, aki azzal kezd, hogy nincs autója és elvárná azt, hogy mi fuvarozgassuk, sőt még hogy a mi kontónkra lakjon napokon keresztül a mi hotelszobánkban. Normális az ilyen? vigyor2
Van, aki jön a bavágódós simulékony kulcsszavakkal, amit sokan hallani vágynak, mint például gyengédség, intelligencia, odafigyelés és hasonlók, de közben a hozzászólásaiból árad a bunkóság, az arrogancia, a primitívség, a durvaság, az igénytelenség.
#2060   2015. 12. 16. szerda 17:49
X Törölt felhasználó (1234772)
Talált már itt valaki társat?
#2059   2015. 12. 16. szerda 17:42
X Törölt felhasználó (1031442)

Ez a lényeg!!! eljen

Pár példa.
(Ez egy válasz tintapatron üzenetére (2015. 12. 16. szerda 13:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 12. 16. szerda 13:59
Az,hogy párok fent vannak mint keresők,még nem vonja maga után azt,hogy teljesen végig is gondolták az egészet és készek arra,hogy akár szóló pasit,vagy párt beengedjenek a hálószobájuk és az életükbe.
Szóló férfi ként sokkal egyszerübb leírni,hogy "mert a párok,hölgyek stb"...
Nem nektek kell szembesülni,hogy utána mi lesz majd abban a kapcsolatban,ha nem teljesen érettek erre.Ti lépnétek be ebbe a kapcsolatba,amit egy párnak kell majd a későbbiekben feldolgozniuk egy életre.
Persze jogos lehet a felvetés,hogy akkor minek vannak itt...

Azért,mert keresik a kalandot,de csak olyan emberrel,akit teljes mértékben elfoganak és azt nem egy pár kép alapján fogják megtenni,vagy 10levél után.
#2058   2015. 12. 16. szerda 16:55
Gabriel_Grey Gabriel_Grey VIP Admin
Sajnos ez egy ördögi kör. Sok a nem megfelelő stílusú (hogy így fejezzem ki magam) ember, emiatt hamar megindul az általánosítás. A férfiak a nőket, a nők a férfiakat kezdik beskatulyázni, egy idő után még az is, akire amúgy ez nem jellemző. Emiatt mindenki még bizalmatlanabbá válik, az első intő jelre visszakoznak, ezáltal csak tovább erősítik a másikban is a bizalmatlanságot a következő alkalomra. Ez a hagyományos párkapcsolatokra is érvényes, itt meg fokozottan. És akkor ez még csak a stílus, a külső jegyekről, elvásárokról, plusz lakhely, szabadidő, rugalmasság kritériumairól nem is beszéltünk.
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 12. 16. szerda 11:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (861182)
2015. 12. 16. szerda 11:06
Ez ilyen sajnos, igazából kezdek rájönni itt a GG-s dolgokra, rengeteg férfi primitív bunkó. Mióta párként vagyunk regisztrálva napi 10 levél legalább, Feltételeinknek egyik sem felel meg .. el sem olvassa a bemutatkozást, Jönnek xy cm farok mérettel,kérdezősködik, világ végéről ír ő bármikor egy 3 asért elutazna 250-300kmert hehhh... érdekes meg küldjek képet magunkról ilyenek. Azokról meg is beszéljek akik úgy írnak mintha felsőbb rendűnek kellene néznünk őket és teljesíteni a vágyaikat az ilyenek mit várnak?? De most tényleg, eddig 1 srácot találtunk aki normális tisztelet tudó, megbecsüli hogy bevesszük a párommal a bizalmas kapcsolatunkba. Meg egy párt találtam szolo férfiként, de azoknak is többször írtam mire kiderült hogy nem vagyok egy bunkó f***. Néha sajnálom is hogy más férfiakhoz hasonlítanak itt ggről mivel mindig abszolút normálisan állok a dolgokhoz.
#2057   2015. 12. 16. szerda 13:59
tintapatron tintapatron
Az,hogy párok fent vannak mint keresők,még nem vonja maga után azt,hogy teljesen végig is gondolták az egészet és készek arra,hogy akár szóló pasit,vagy párt beengedjenek a hálószobájuk és az életükbe.
Szóló férfi ként sokkal egyszerübb leírni,hogy "mert a párok,hölgyek stb"...
Nem nektek kell szembesülni,hogy utána mi lesz majd abban a kapcsolatban,ha nem teljesen érettek erre.Ti lépnétek be ebbe a kapcsolatba,amit egy párnak kell majd a későbbiekben feldolgozniuk egy életre.
Persze jogos lehet a felvetés,hogy akkor minek vannak itt...

Azért,mert keresik a kalandot,de csak olyan emberrel,akit teljes mértékben elfoganak és azt nem egy pár kép alapján fogják megtenni,vagy 10levél után.
#2056   2015. 12. 16. szerda 13:40
joni002 joni002
Az elmúlt 3 nap mérlege : 10 elküldött levél, 9 olvasott levél, 0 válasz.
Pedig nem vagyok se bunkó, se iq szegény, bemutatkozok ki vagyok stb. Nem írok olyanoknak akik messze vanak , vagy nem keresnek harmadiknak pasit. Nem tudom mire volna még szůkség.
#2055   2015. 12. 16. szerda 12:59
X Törölt felhasználó (104575)
Ez persze nem a GG hibája, hogy ennyi "őszinte és szimpatikus" fiatalember keresi itt a lehetőséget.
Néha, nagy ritkán beleolvasok az urak hirdetéseibe, a "fényképpel, 40-45 között" be.
Megdöbbenek néha, komolyan mondom. Az persze világos, hogy mindenki azért keres lányt, párt, stb, hogy az élvezetek oltárán áldozzon, hogy így fejezzm ki magam finoman, azaz dugjon.
De hogy gondolja azt bárki, legyen az egy normális testű, farkú képpel rendelkező srác, hogy 23 levelet kap az ilyen szöveg után, hogy" lányt, pár női tagját dugnám". Ja bazdmeg, én is. De utazni nem akar, és itt most nem Miskolc-Sopron távolságról beszélek, lehetőleg hozzá menjen a nő/pár, akkor mikor neki jó, de inkább napközben. Ja míg a barátnőd, feleséged dolgozik mi ?
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 12. 16. szerda 11:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (861182)
2015. 12. 16. szerda 11:06
Ez ilyen sajnos, igazából kezdek rájönni itt a GG-s dolgokra, rengeteg férfi primitív bunkó. Mióta párként vagyunk regisztrálva napi 10 levél legalább, Feltételeinknek egyik sem felel meg .. el sem olvassa a bemutatkozást, Jönnek xy cm farok mérettel,kérdezősködik, világ végéről ír ő bármikor egy 3 asért elutazna 250-300kmert hehhh... érdekes meg küldjek képet magunkról ilyenek. Azokról meg is beszéljek akik úgy írnak mintha felsőbb rendűnek kellene néznünk őket és teljesíteni a vágyaikat az ilyenek mit várnak?? De most tényleg, eddig 1 srácot találtunk aki normális tisztelet tudó, megbecsüli hogy bevesszük a párommal a bizalmas kapcsolatunkba. Meg egy párt találtam szolo férfiként, de azoknak is többször írtam mire kiderült hogy nem vagyok egy bunkó f***. Néha sajnálom is hogy más férfiakhoz hasonlítanak itt ggről mivel mindig abszolút normálisan állok a dolgokhoz.
#2054   2015. 12. 16. szerda 11:06
X Törölt felhasználó (861182)
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 12. 16. szerda 09:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (104575)
2015. 12. 16. szerda 09:24
De azért az is megér egy misét, amikor olyan levél jön hogy : elmehetnék én is megdugni ?
Egy masszázsért cserébe én is dughatok egyet ?
De a legszebb, ez az általam csak "pudingos" srácoknak, fiúknak hívott egyforma elgondolása, miszerint : azt lehet, hogy először csak kettesben lennék a feleségeddel ?
Álnaívan megkérdezem, miért, és hogyan ?
Válasz : szeretném kipróbálni ! Gondolom halloták azt a reklámszlogent a tévében, hogy a puding próbája az evés.
Persze kamuból továbbkérdezősködök. Majd jönnek az elképzelések, hogy : ha bejön a párod, akár folytathatjuk hármasban is !?
Kérdezem, én meg addig a parkolóban üljek a kocsiban, míg te "kipróbálod" ?
Erre azért már nem nagyon van válasz, mert azt mégse meri írni, hogy igen, úgy gondolta ő is.
Persze a parkolásért, ha fizetni kellene, azt én tegyem, Te meg addig .... na jó, hagyjuk.
#2053   2015. 12. 16. szerda 10:53
Igen, a pudingos fiúkat hagyjuk is, annyi ér talán az egész, hogy kíváncsiságból vált az ember velük pár szót, (levelet)
Na persze, ha a nagy része az itt hirdető srácoknak olyan lenne, mint a mi "5-ik" barátunk akiről többször írtam, akkor igencsak mindenki meg lenne elégedve, minden tekintetben.
Mert az első alkalom után, ami nem túl sok logisztikát igényelt, a következő alkalmak meglehetősen simák voltak.
Hívtuk egynást, a kérdés mindig az volt : szombat este ?
Szerintem nem volt barátnője, mert mindig az volt a válasz, akkor jön, amikor nekünk jó.
Ezt egy párkapcsolatban nehéz észrevétlenül elintézni.
Ami a lényeg szerintem, nem volt kamus, tolakodó, rámenős nagydumás, és amit megbeszéltünk, az mindig úgy lett, legyen az az érkezése időpontja, vagy az ő kívánsága. ( Egyszer azt kérte, hogy a párom ne felöltözve, hanem egy szál bugyiban várja, nyisson neki ajtót, mert rögtön szeretné a szia puszi után cicizni, simizni még az ajtóban, mintha az ő barátnője lenne, ő meg most érkezett volna haza.)
(Ez egy válasz Gabriel_Grey üzenetére (2015. 12. 16. szerda 10:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Gabriel_Grey VIP Admin
2015. 12. 16. szerda 10:34
Persze, vannak nagyon komolytalan emberek is. De azért valljuk be, ezt nagyon nehéz összeegyeztetni, és valószínűleg ezért nagyon nehéz partnert is találni (mindkét nem számára), mert ez egy intim dolog, amihez jóval több bizalom és kémia kell, mint amit kizárólag a neten meg lehet teremteni, ugyanakkor nagyon sok olyan embert vonz a szex, mint amit te is említettél. Nehéz kibogarászni, hogy ki lenne a jó. smile Azelőtt én is szerepeltem a társkeresőben, de már nem. Ahogy régebben is írtam, már csak nektek drukkolok. A többi hűhó nem hiányzik. smile
#2052   2015. 12. 16. szerda 10:34
Persze, vannak nagyon komolytalan emberek is. De azért valljuk be, ezt nagyon nehéz összeegyeztetni, és valószínűleg ezért nagyon nehéz partnert is találni (mindkét nem számára), mert ez egy intim dolog, amihez jóval több bizalom és kémia kell, mint amit kizárólag a neten meg lehet teremteni, ugyanakkor nagyon sok olyan embert vonz a szex, mint amit te is említettél. Nehéz kibogarászni, hogy ki lenne a jó. smile Azelőtt én is szerepeltem a társkeresőben, de már nem. Ahogy régebben is írtam, már csak nektek drukkolok. A többi hűhó nem hiányzik. smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 12. 16. szerda 09:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (104575)
2015. 12. 16. szerda 09:24
De azért az is megér egy misét, amikor olyan levél jön hogy : elmehetnék én is megdugni ?
De a legszebb, ez az általam csak "pudingos" srácoknak, fiúknak hívott egyforma elgondolása, miszerint : azt lehet, hogy először csak kettesben lennék a feleségeddel ?
Válasz : szeretném kipróbálni ! Gondolom halloták azt a reklámszlogent a tévében, hogy a puding próbája az evés.
Persze kamuból továbbkérdezősködök. Majd jönnek az elképzelések, hogy : ha bejön a párod, akár folytathatjuk hármasban is !?
Erre azért már nem nagyon van válasz, mert azt mégse meri írni, hogy igen, úgy gondolta ő is.
Persze a parkolásért, ha fizetni kellene, azt én tegyem, Te meg addig .... na jó, hagyjuk.
#2051   2015. 12. 16. szerda 10:30
Partnerkeresőként megválaszthatod, kinek írsz. Ha látod, hogy már régen nem aktív az illető, akkor ne írj neki. Az pedig valóban nehézzé teszi a dolgot, hogy sokan csak hölgyet keresnek, de mindenkinek megvan a joga, hogy eldöntse, kit keres. Sajnos (szerencsére?) ez egy ilyen dolog. smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 12. 15. kedd 11:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (866957)
2015. 12. 15. kedd 11:30
Egy öltet: oldal felhasználási feltételeibe be kellene vinni, hogy 2-3 hónapnál régebbi, inaktív társkeresős adatlapok törlésre kerülnek. Most is nézelődtem, és találtam olyan adatlapokat, amiken 2010-ben (lassan 6 éve) volt utoljára aktivitás. Mindenki érdeke, hogy naprakészek legyenek a profilok.

Az meg az abszolút kedvencem, hogy a keresési feltételeknél bejelölöm, hogy olyan adatlapokat adjon, akik férfi(aka)t keresnek, és rengeteg adatlap leírásában első mondat, hogy "CSAK HÖLGYET KERESÜNK!!! SZÓLÓ PASI NEM!!!!". Ez aztán eléggé megnehezíti a dolgokat.
#2050   2015. 12. 16. szerda 09:24
(Ez egy válasz Gabriel_Grey üzenetére (2015. 12. 14. hétfő 17:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Gabriel_Grey VIP Admin
2015. 12. 14. hétfő 17:00
Mert nagyon sokan a monitor előtt ülve szívesen fantáziálnak, kommunikálnak, megosztják a gondolataikat, vágyaikat, fantáziáikat, de - még ha szimpatikus is a másik fél - a gyakorlati találkozótól már félnek. Vagy nem mondanak el mindent: a való életükben nem lehetséges a találkozó, mert házasok, vagy egyéb körülmény miatt. Viszont nem akarják, hogy odébb állj, tartani akarják a kapcsolatot, mert fantáziának jó, ezért aztán hitegetnek, amíg lehet. Ha már nem lehet, megszakítják a kapcsolatot, és keresnek mást erre a célra.
#2049   2015. 12. 16. szerda 07:22
fullánkos fullánkos
Teljesen igaza van Lacinak bármit irhatsz bárhogyan ha meg is felelsz és megtörténik a képcsre még az is szimpi utánna mind eltünnek! Tisztelelet !! a nagyon ritka kivételeknek akik és találkozni is mernek.
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 12. 14. hétfő 14:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (79958)
2015. 12. 14. hétfő 14:26
Ez is elgondolkodtató!
Mennyire éri meg manapság udvariasnak, nem tolakodónak lenni?
Ahogy leszűrtem, nagyon sok hölgy a szemtelen, már-már bunkó megnyilvánulásokat jobban értékeli.
A "rosszfiúkra" bukik.
Ha valaki válaszra méltat, néha olyan leveleket kapok, hogy nem vagyok biztos benne, hogy az illető nem unta-e meg a sulit, úgy második környékén. Nincs igény a normális fogalmazásra, helyesírásra.
De ilyen esetben én is elgondolkodom, hogy szeretnék-e bármit, annak ellenére, hogy nem az igényesség lenne a fő téma köztünk.
Nem Rólatok beszélek!!!
#2048   2015. 12. 15. kedd 21:44
X Törölt felhasználó (79958)
Igen, valószínűleg igazad van.
Csak az a baj ezzel, hogy hosszú távon, több "csalódás" után az ember már általánosít, elmegy a kedve.
Aztán sok pár "tollából" az t olvassa, hogy a férfiak többsége kamus, nem mer találkozni, megfutamodik.
De lassan kétségbe vonom, hogy van itt egyetlen hölgy, pár, férfi aki valóban azért van itt és azt akarja és meri is, amit leír...
(Ez egy válasz Gabriel_Grey üzenetére (2015. 12. 14. hétfő 17:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Gabriel_Grey VIP Admin
2015. 12. 14. hétfő 17:00
Mert nagyon sokan a monitor előtt ülve szívesen fantáziálnak, kommunikálnak, megosztják a gondolataikat, vágyaikat, fantáziáikat, de - még ha szimpatikus is a másik fél - a gyakorlati találkozótól már félnek. Vagy nem mondanak el mindent: a való életükben nem lehetséges a találkozó, mert házasok, vagy egyéb körülmény miatt. Viszont nem akarják, hogy odébb állj, tartani akarják a kapcsolatot, mert fantáziának jó, ezért aztán hitegetnek, amíg lehet. Ha már nem lehet, megszakítják a kapcsolatot, és keresnek mást erre a célra.
#2047   2015. 12. 15. kedd 21:38
X Törölt felhasználó (79958)
Szerintem sem kellene, illetve szabadna, de sajnos nem ez a tapasztalat.
Talán a téma vagy az arctalanság az ami miatt sokan úgy gondolják, nem kell erre adniuk, hiszen nem a szavak, hanem a tettek a lényegesek.
De úgy gondolom, hogy a szexet sem szabad (mindig) állat módjára űzni, annak is meg kell adni a módját,
odafigyelve a partner(-ek) igényire, élvezetére.
(Ez egy válasz félszáz üzenetére (2015. 12. 15. kedd 08:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 12. 15. kedd 08:29
Lehet,hogy túlkorosak vagyunk,de szerintünk a kulturáltságnak nem szabad divatját múltnak lennie. Szerintünk ne változtass smile
#2046   2015. 12. 15. kedd 11:30
X Törölt felhasználó (866957)
Egy öltet: oldal felhasználási feltételeibe be kellene vinni, hogy 2-3 hónapnál régebbi, inaktív társkeresős adatlapok törlésre kerülnek. Most is nézelődtem, és találtam olyan adatlapokat, amiken 2010-ben (lassan 6 éve) volt utoljára aktivitás. Mindenki érdeke, hogy naprakészek legyenek a profilok.

Az meg az abszolút kedvencem, hogy a keresési feltételeknél bejelölöm, hogy olyan adatlapokat adjon, akik férfi(aka)t keresnek, és rengeteg adatlap leírásában első mondat, hogy "CSAK HÖLGYET KERESÜNK!!! SZÓLÓ PASI NEM!!!!". Ez aztán eléggé megnehezíti a dolgokat.
#2045   2015. 12. 15. kedd 11:28
félszáz félszáz VIP
Így 55 után néha úgy érezzük smile . Mi igyekszünk minden üzenetre válaszolni,de valóban akad néhány az említett -hadevaukapanyél-kategóriában kategóriából is smile
(Ez egy válasz Franciacsók üzenetére (2015. 12. 15. kedd 08:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 12. 15. kedd 08:56
confused Túlkorosak? hehe Ez a popszakma, elsősorban, szimpátia & iq függő! szomoru1 Legalább is nálunk. Gondoljatok csk bele, ki néztek 1 párt, "beindul a kemia" osztan aztat mondják, Neketek: Hadevaukapanyél gunyos1 hehe
#2044   2015. 12. 15. kedd 08:56
Franciacsók Franciacsók
confused Túlkorosak? hehe Ez a popszakma, elsősorban, szimpátia & iq függő! szomoru1 Legalább is nálunk. Gondoljatok csk bele, ki néztek 1 párt, "beindul a kemia" osztan aztat mondják, Neketek: Hadevaukapanyél gunyos1 hehe
(Ez egy válasz félszáz üzenetére (2015. 12. 15. kedd 08:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 12. 15. kedd 08:29
Lehet,hogy túlkorosak vagyunk,de szerintünk a kulturáltságnak nem szabad divatját múltnak lennie. Szerintünk ne változtass smile

... 439 440 441 442 443 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitás ideje: 2013. 01. 10. csütörtök
Üzenetek: 10863db
Utolsó üzenet: 2025. 04. 29. kedd

Hírek

2025. 04. 01. kedd 14:49
Miért válaszd a Diszkrét Darabokat? Bemutatkozik a Diszkrét Darabok , Magyarország első olyan weboldala, amely kifejezetten használt fehérneműk adásvételére szolgál. Nálunk diszkrét és biztonságos környezetben találkozhatnak azok, akik egyedi darabokat keresnek, valamint azok, akik ezeket... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!