Igazából találtam volna már , nem is keveset , csak valahogy nem jutunk el a találkozásig és ebben nem csak a másik hibája van benne , én sem merek közelebb kerülni , nem egyszerű ez. Valaki nagyon jól megfogalmazta , a fantáziánkat izgatja , de egy recskázással megoldod és nem bonyolódsz bele dolgokba , letudva a nehézség , igaz így soha nem lesz meg az az élmény , ez van. Sajnos .

Ma benéztem a "helyi" társkeresőbe.
Nagyon pontosan szerettem volna megfogalmazni ami beugrott,de végül idemásolni egyszerűbbnek tűnt.
Ha megsértődnél végül,az nem baj,akkor tudod hogy rólad van szó,és talán elgondolkozol a dolgon!
Viszont kritikát,csak saját "stílusban" fogadok el!
Remélem nem tűnik majd off-nak túlságosan,vagy netán alaptalanak,de nálam itt kezdődne ha keresnék valakit.
Wikipédia - Analfabetizmus
"Habár egy írástudó társadalomban az analfabetizmusnak olyan súlyú következményei vannak, mint egy fogyatékosságnak, mégsem tekinthető annak, mivel jellemzően az analfabéták is megtaníthatók (lennének) az írás-olvasásra. Még az értelmi fogyatékosok és speciális módszerekkel a diszlexiások is jó olvasókká és írókká válhatnak."
Ergó,ha fogyatékosnak tűnsz,úgy egy kicsit nehezebb társat találni!

Nagyon pontosan szerettem volna megfogalmazni ami beugrott,de végül idemásolni egyszerűbbnek tűnt.
Ha megsértődnél végül,az nem baj,akkor tudod hogy rólad van szó,és talán elgondolkozol a dolgon!

Remélem nem tűnik majd off-nak túlságosan,vagy netán alaptalanak,de nálam itt kezdődne ha keresnék valakit.
"Habár egy írástudó társadalomban az analfabetizmusnak olyan súlyú következményei vannak, mint egy fogyatékosságnak, mégsem tekinthető annak, mivel jellemzően az analfabéták is megtaníthatók (lennének) az írás-olvasásra. Még az értelmi fogyatékosok és speciális módszerekkel a diszlexiások is jó olvasókká és írókká válhatnak."
Ma benéztem a "helyi" társkeresőbe.

Találtam már, de az régen volt....
Sajnos mostanában szinte senki nem olvas adatlapot, vagy ha mégis, akkor nem tudja (vagy csak egyszerűen nem akarja) értelmezni az ott olvasottakat.:(
Sajnos mostanában szinte senki nem olvas adatlapot, vagy ha mégis, akkor nem tudja (vagy csak egyszerűen nem akarja) értelmezni az ott olvasottakat.:(
én is kaptam képet meg telefonszámot. de a gg-en nézve a sok keresését pár éve még ugyan ezen a néven férfi keresett. itt lett nekem kicsit gyanús és azért kérdeztem
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 03. 18. péntek 13:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 03. 18. péntek 13:45
Törölt felhasználó (14563)

Én kaptam, és beszéltem is vele telefonon.
Én kaptam, és beszéltem is vele telefonon.
(Ez egy válasz Hetyo87 üzenetére (2016. 03. 18. péntek 07:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 03. 18. péntek 07:58

Én csak addig jutottam, hogy küldtem neki képet.
Azt mondta, hogy oké helyes vagyok stb. Kértem tőle képet, hogy én is lássam de nem kaptam, hanem azt akarta, hogy a barátjával találkozzak először.
Kamus szaga van. Legalábbis szerintem.
Azt mondta, hogy oké helyes vagyok stb. Kértem tőle képet, hogy én is lássam de nem kaptam, hanem azt akarta, hogy a barátjával találkozzak először.
Kamus szaga van. Legalábbis szerintem.
Én csak addig jutottam, hogy küldtem neki képet.
Kamus szaga van. Legalábbis szerintem. (Ez egy válasz Jani88bp üzenetére (2016. 03. 15. kedd 20:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 03. 15. kedd 20:27
Kamus szaga van. Legalábbis szerintem. (Ez egy válasz Jani88bp üzenetére (2016. 03. 15. kedd 20:27), amit ide kattintva olvashatsz)

járt már valaki nála innen?
http://www.goldengate.hu/tarskereso/profil/874617
sziasztok, kérlek ha van itt perverz lány aki pisilne nekem az írjon rám <3

Azért ha mégis válaszol egy pár... az első kérdések között van.. : "Lehetne kettesben a lánnyal?". Ez is érdekes.
Egyébként itt lehetne de.. ha nem bennünk hanem a partnerben fogalmazódik meg.. akkor sajnos a továbbiakban nincs contact.

Ott a pont... love.hu, badoo, twoo, esetleg még a viszony.hu-n sokkal eredményesebben lehet szexpartnert találni mint a direkt szexpartner kereső oldalakon... fel fel nézegetek ide, de a goldengate, nem alkalmas partner keresésére. Illetve keresésre igen, de a találás már más téma
(Ez egy válasz attilka üzenetére (2016. 03. 11. péntek 23:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 03. 11. péntek 23:54

Őszintén mondom,bár innen is volt már partnerem,de még mindig a badoo a nyerő. Ott heti 3 simán összejön. És az a röhelyes,hogy a sem társkereső jön ritka,vagy pénzes profik vannak.Mondják sokan ismerkedni kell. Nos akkor döntsünk fecserészünk unalomból és talán talán ha összejön valami,vagy célirányosan témázunk. A tett a lényeg.
járt már valaki nála innen?
Tökéletesen egyetértek ezzel. Normális hangnemben írok rá arra, akire. Általában megnézem, hogy az illetőnél (lány/pár) férfi szóbajöhet-e az adatlap alapján, Amennyiben igen, írok, köszönök és megkérdezem mondjuk, hogy milyen elképzelés van. És vagy el sem olvasódik a levél vagy nincs soha válasz.
(Ez egy válasz fefe41 üzenetére (2016. 02. 24. szerda 06:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 02. 24. szerda 06:06

Mindenki azt írogat amit akar, én is írhatnám hogy már egy tucat partnerem volt innen meg hogy válogatok, és ki tudja ezeket megcáfolni. Én azt tudom hogy legalább egy tucat levelet írtam és jó ha tizede válaszolt. A többi még csak azt sem írta hogy bocsi de nem téged keresünk.
Erről ennyit.
Erről ennyit.
Kicsit több dolgot fogalmaztam meg , mint az üres reglap , bár igazad van , abban lehet bármi , akár kamu is , de legyen benne valami ,.az lenne a minimum. de vitát ebből nem szeretnék ,. a többi dolog legalább annyira fontos ,amit jeleztem , mint a reglep.
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 03. 13. vasárnap 13:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 03. 13. vasárnap 13:46
Törölt felhasználó (938808)

Ez a sor ( nem csak ) neked irodik; nem csak te szinte kivetel nelkül mindenki az (üres) reglap miatt jajjgat!! ha egy regeny van bele irva + 100 foto oda töltve akkor mar nektek minden SZUPER, na ez egy tuti par !! gondoljatok!!! kerdezem en !! az biztos valos is ??????. Haaaaat peeeerszee !! irtok ilyeneknek 1000-rel külditek a kert fotokat aztan jönne a megbeszelt tali es elkezdödik a siras-jajjgatas na ezek is atvertek , persze mert a (vonal ) masik vegen megsem egy TUTI par volt !!??. CSABA7725 remelem erthetö volt az iras!!. tehat ezutan is küldözgessetek a fototokat meg a leveleteket a kitöltött (reglapokra). !!!

Ez a sor ( nem csak ) neked irodik; nem csak te szinte kivetel nelkül mindenki az (üres) reglap miatt jajjgat!! ha egy regeny van bele irva + 100 foto oda töltve akkor mar nektek minden SZUPER, na ez egy tuti par !! gondoljatok!!! kerdezem en !! az biztos valos is ??????. Haaaaat peeeerszee !! irtok ilyeneknek 1000-rel külditek a kert fotokat aztan jönne a megbeszelt tali es elkezdödik a siras-jajjgatas na ezek is atvertek , persze mert a (vonal ) masik vegen megsem egy TUTI par volt !!??. CSABA7725 remelem erthetö volt az iras!!. tehat ezutan is küldözgessetek a fototokat meg a leveleteket a kitöltött (reglapokra). !!!
(Ez egy válasz elcondor üzenetére (2016. 03. 13. vasárnap 13:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 03. 13. vasárnap 13:12

Rengeteg az üres reg , a kamu és az évek ota itt dekkoló ész osztó , ez mellett kevesen tudnak fogalmazni és kevesen hajlandók normálisan beszélgetni , azt sem tudják mi az ,. a fogalmazások pocsékak az elvárások irreálisak. Alig van épelméjű , nem aberrált , normális ember az oldalon , és az aberrált nekem mást jelent ,. mert én is defektes vagyok
Természetes , hogy itt is emberek vannak és itt sem egyszerű ismerkedni , mint az életben úgy igazán , de , hogy alapvető dolgok nem mennek , nem is értem,. A találkozás a másik , személyesen találkozni az nem megy , ott már minden borul . hihetetlen , akkor minek vannak itt ,kidumnálni a defektjüket, álmodozni. ????

Rengeteg az üres reg , a kamu és az évek ota itt dekkoló ész osztó , ez mellett kevesen tudnak fogalmazni és kevesen hajlandók normálisan beszélgetni , azt sem tudják mi az ,. a fogalmazások pocsékak az elvárások irreálisak. Alig van épelméjű , nem aberrált , normális ember az oldalon , és az aberrált nekem mást jelent ,. mert én is defektes vagyok
Természetes , hogy itt is emberek vannak és itt sem egyszerű ismerkedni , mint az életben úgy igazán , de , hogy alapvető dolgok nem mennek , nem is értem,. A találkozás a másik , személyesen találkozni az nem megy , ott már minden borul . hihetetlen , akkor minek vannak itt ,kidumnálni a defektjüket, álmodozni. ????

Azért az nagyon igaz, hogy valaki/k még a fáradságot sem veszik normàlis levél megírására. És ez nem csak ismerkedésre igaz, hanem szimpla beszélgetős, tetszést kinyilvánító levélre is. Egészen másként áll az ember egy igényes levélhez, persze a pakliban benne van, hogy akkor sem reagálnak. Nekünk 90% ban igénytelen semmit mondó levelet "írtak".
Hát szinte még ismerkedni sem lehet mert még csak a válasz is ritka 20 levél 1 válasz az is nem hát erről ennyi
Máshol volt már olyan hogy pár keresett meg 4 -5 levélváltás is volt küldtek képeket magukról kértek is képet tőlem minden rendben volt addig ameddig találkozni nem akartam velük utána minden probléma lett és el tüntek végleg és még ráadásul ők erőltették a kezdetekben a dolgokat!
Több társkeresőt meg jártam én is az esély???0-0-0-0-0! szerintem!
Máshol volt már olyan hogy pár keresett meg 4 -5 levélváltás is volt küldtek képeket magukról kértek is képet tőlem minden rendben volt addig ameddig találkozni nem akartam velük utána minden probléma lett és el tüntek végleg és még ráadásul ők erőltették a kezdetekben a dolgokat!
Több társkeresőt meg jártam én is az esély???0-0-0-0-0! szerintem!
Őszintén mondom,bár innen is volt már partnerem,de még mindig a badoo a nyerő. Ott heti 3 simán összejön. És az a röhelyes,hogy a sem társkereső jön ritka,vagy pénzes profik vannak.Mondják sokan ismerkedni kell. Nos akkor döntsünk fecserészünk unalomból és talán talán ha összejön valami,vagy célirányosan témázunk. A tett a lényeg.
lehet találni szóló srácként. nem egyszerü, sokszor lukra futottam, de évente néhény randi, egy két lány és egy két párral szexig is ellehet jutni, itteniekkel. persze ez nem sok de he mellé vesszük a való világot, plusz barátnőt vagy feleséget azzal már ki lehet birni.
el kell menni a megbeszélt randikra, alkalmazkodni kell, és akkor nem lehetetlen.
ez nem huspiac, nem esik egy csaj valakinek az ölébe azonnal ha beregisztrál.
el kell menni a megbeszélt randikra, alkalmazkodni kell, és akkor nem lehetetlen.
ez nem huspiac, nem esik egy csaj valakinek az ölébe azonnal ha beregisztrál.
Sajnos hiába boncolgatjuk a problémákat, miérteket, ez már csak így marad.
Nem mondom, hogy lehetetlen, de hatalmas csoda, ha egyedülálló férfiként sikerül partnert, párt találni.
Teljesen mindegy, hogy én, vagy ő(-k) írja az első megkeresést, ez általában a személyes találkozóig sem jut el.
Elfogadom, hogy pillanatnyi felindultságukban sokan írnak egy levelet és elképzelik, hogy mi lenne ha... , amitől biztos nagyon kellemes perceik kerekednek...
De amikor a harmadik választ írom, hogy lesz-e folytatás, illene reagálni. Legalább annyit: bocs, nem!
Mert persze legfontosabb kritériumuk az intelligencia.
Nem mondom, hogy lehetetlen, de hatalmas csoda, ha egyedülálló férfiként sikerül partnert, párt találni.
Teljesen mindegy, hogy én, vagy ő(-k) írja az első megkeresést, ez általában a személyes találkozóig sem jut el.
Elfogadom, hogy pillanatnyi felindultságukban sokan írnak egy levelet és elképzelik, hogy mi lenne ha... , amitől biztos nagyon kellemes perceik kerekednek...
De amikor a harmadik választ írom, hogy lesz-e folytatás, illene reagálni. Legalább annyit: bocs, nem!
Mert persze legfontosabb kritériumuk az intelligencia.