Találtál már szexpartnert itt a Goldengate-n? Hogyan találj?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Találtál-e partnert már itt, és ha nem, mit érzel hibának, mi a sikertelenség oka szerinted?

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek!!!!

pasinak: ha találni akarsz valakit. legyen egy normális bemutatkozásod, legyél őszinte dugni akarsz akkor dugni és kész, na persze ne alpári módon jelezd. fórumozzál értelmesen szóljál hozzá az amatőr képekhez, persze ne annyit, hogy "faxa", hanem értelmesen kerek mondat. "nagyon csinos a hölgy,szívesen megismerném" nők felmérik és megítélnek ez alapján, söt könnyebben is reagálnak vissza ha van is hozászolásod és értelmes.
ha nem titokban keressel vállad be az arcod, ha titokban, vagy egyéb okok, akkor egy zorró álarccal is látszanak a szemeid, nők egy része szem fétises, illetve legyen gondozott kézfejed, ha meg van azt sem árt rá csempészni a fotóra, másik nagy női fétis. alakos fotó sem árt, de nem levetkőzve, hanem kulturáltan öltözve (itt nem árt ha oldalról letudod fotózni magad lényeg látsszon a segeden feszülő gatya, de azért ne az érződjön a fotón hogy ez az igazi cél, harmadik női fétis jó seg)... farkadról ne rakj ki képet, max ha pasit keressel, ha akar kér a nő, bár akkor gyanakodj, hogy kép gyűjtögető pasi
bemutatkozásra kitérve még nem árt néha az ön kritikus őszinteség, ezt el is ütheted akár viccelődéssel. "van egy kicsi sör has, na jó nem kicsi, de a bájomat a mosolyom adja, szerencsére nem foghíjas."
ne várjatok áttörést egy sablonos "hello dugni akarok....... ezek a paramétereim...... " adat laptól vagy levéltől sikert.

nőknek: igazán nincs mit tanácsolnom, letolja a bugyit és pasinál megállt az ész.... és.... na jó nem teljesen de majd nem.. minden nő típusnak meg van a maga minden felé kedvelője ahogy a ducinak az ultra szép kigyúrt fiú, ha jelzed, hogy keressel, akkor úgy is írnak és válogathatsz... tudom, hogy idióták a pasik és hiába írod le neki hogy nem öt keresed csak azért is ír és jobb nem írni, mert, akor nem kezd elerősködni, de szerintem akkor is írj neki és max a második levelét válaszolatlan hagyod. "sajna nekik az igen az igen a nem az is igen csak még kéreted magad" elutasítás kezelése is sokat el mond a pasiról, néha pont így derül ki egy pasiról hogy értelmes amit le irt az elutasításra. illetve fordíthatsz a folytatón is az az te keresed meg aki tetszik, de ehhez olvasgasd a fórumot, a képek reakcióit és tuti találsz értelmest akire rá írva jóval nagyobb az esély értelmes normális pasira.

általában ezek a sikeresek trükkjei itt.

Az eddigi hozzászólások

... 442 443 444 445 446 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#2003   2015. 11. 29. vasárnap 15:36
mr75 mr75
ÖÖÖÖ izé.DE én férfi vagyok nyes nyes nyes nem akarok szülni!!! Az inkább meghagyom a teremtés koronáinak!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 11. 29. vasárnap 15:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1214652)
2015. 11. 29. vasárnap 15:19
Az adatlapotokat olvasva nem is csodálom,pláne a képek utan nyes
#2002   2015. 11. 29. vasárnap 15:31
mr75 mr75
Persze,senki nem mondta azt hogy lehetetlen,hisz a pandamacikat is megmentették.DE...... Ki van írva az adatlapunkra,hogy milyen pasit keresünk.Megadtuk,hogy hány centiig,hány kilóig,hány évesig keresünk pasit.Nem zárt az adatlapunk,nyugodtan el lehet olvasni.De sajnos itt jelenlévő pasik 90% százalékának ez nem megy(vagy szövegértelmezési problémáik vannak de ebbe most ne menjünk bele)Vegyük sorra.Meghatároztuk,hogy max 40 év.Szerinted?Most töröltem egy kapcsolatra jelölést (természetesen levél nélkül mert arra sem veszi a fáradságot) aki 65 éves volt.Meghatároztuk hogy max180cm magas.Persze hogy a 196 centis ír,és ha elutasítod megmagyarázza hogy pedig az milyen jó nekünk.És ha akkor is nemet mondasz megsértődik mint egy fürdőskurva.Bár ez az esetek 70%ra igaz.meghatároztuk,hogy max 85kg.Ha ír a száz kilós és nemet mondasz visszakérdez hogy azért mert dagadt vagyok?Nem nem azért.Azért mert DD vagy (divatosan duzzadt) és sorolhatnám még a dolgokat.Nem egy pasival eljutottunk odáig,hogy mondtuk ok.gyere.És eljött a "randi" napja.Érdekes módon hirtelen pont akkor jött meg a pasinak,vagy ahogy Nati mondta kilyukadt a villamos kereke,vagy mindig történt valami.
Száz szónak is egy a vége.HA akadt is olyan aki szimpatikus volt,kb mindegyikről az derült ki hogy a szája a nemiszerve (szájjalbaszós) .Fél év keresgélés egyeztetés stb után,egy azaz 1 pasival jutottunk el az ágyig.Nagyon jó arány.
Lehet most azt mondod túl igényesek vagyunk.De megtehetjük.Nem prostik vagyunk akinek fizetnek és kötelező ágyba bújni mindenkivel.
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 11. 29. vasárnap 15:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (732009)
2015. 11. 29. vasárnap 15:01
Azért nem reménytelen.Nekünk sikerült már férfit és párt is találni itt.
#2001   2015. 11. 29. vasárnap 15:19
X Törölt felhasználó (1214652)
Az adatlapotokat olvasva nem is csodálom,pláne a képek utan nyes
(Ez egy válasz mr75 üzenetére (2015. 11. 29. vasárnap 14:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 11. 29. vasárnap 14:58
Rájöttem mégsem lehetetlen.Tegnap pasi létemre 15 perc alatt elvettek feleségül szülhettem két gyereket,és féltékenyek lettek rám.Mi ez ha nem lovestory?? nyes nyes Nagy az isten állatkertje!!!Lehet feladjuk a párommal az itteni keresgélést.
#2000   2015. 11. 29. vasárnap 15:01
X Törölt felhasználó (732009)
Azért nem reménytelen.Nekünk sikerült már férfit és párt is találni itt.
#1999   2015. 11. 29. vasárnap 14:58
mr75 mr75
Rájöttem mégsem lehetetlen.Tegnap pasi létemre 15 perc alatt elvettek feleségül szülhettem két gyereket,és féltékenyek lettek rám.Mi ez ha nem lovestory?? nyes nyes Nagy az isten állatkertje!!!Lehet feladjuk a párommal az itteni keresgélést.
#1998   2015. 11. 29. vasárnap 14:24
tucsok26 tucsok26
Szerintem itt reménytelen!
#1997   2015. 11. 29. vasárnap 12:37
X Törölt felhasználó (1214652)
Sziasztok.
Pár napja vagyok csak az oldalon és azt kellett észre vennem hogy előny ha biszex legalább 20cm...
1 hölggyel beszéltem telefonon,ott is biszex fiút keresnek...
Kb mint a magyar használt autó vásárló....kevés km,fiatal és ne kerüljön sokba...
Nagyjából lehetetlen,arról nem is beszélve hogy se a lakhely se a többi adat nem valós szinte sehol.
#1996   2015. 11. 29. vasárnap 11:03
tintapatron tintapatron
Egyedül álló hölgyet reménytelen,szóló normális pasit nehéz,párt pedig még nehezebb smile
Nő kivételével mind volt,a leghosszabb ideig tartó házibarát 7évig tartott.Párral 1-2évig jártunk össze,de innen az oldalról,vagy bármelyikről szinte lehetetlen.
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 11. 29. vasárnap 05:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1041852)
2015. 11. 29. vasárnap 05:39
Igen elsősorban mi is fiút kerestünk nem, sajnos nem könnyebb... De azért sok sikert smile
#1995   2015. 11. 29. vasárnap 10:42
yume yume
Teljesen igazad van !!
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 11. 18. szerda 11:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (861182)
2015. 11. 18. szerda 11:11
Sziasztok! Szerintem itt nem az oldallal van baj hanem maga ezzel a Magyar társadalommal úgy gondolom, 2párral próbáltam innen találkozni, de nem jöttek el szépen átvertek, lehet azért is félnek ennyire mert kiderül hogy őket nem csak a párjuk dugja hanem más is és akkor már egyből fűt fát mondanak rá. Meg itt mindenkinek 18+ cm-s farka van nagyon kevés ember az aki bevallja hogy nem nincs neki, jó pár férfit láttam ki írja 18+ de hol van az....12cm hez közelebb van. Illetve még az is szép dolog hogy a párok nagy farkú férfiakat keresnek csak nagy részt. Több nővel is beszélgettem már mindegyik azt mondta az átlagos jobb,kényelmesebb. de a gg párosok nagy része nagy farkú férfit keresnek, ezek szerint ők is meghazudtolják magukat? vagy nem értem.... Azt sem hogy találkozót minek beszélnek le ha úgyse jönnek el, félnek felvállalni magukat. Hosszú ideje keresek de még én sem találtam de szerintem nem is fogok, jobban járok ha csak olvasgatni meg fórumozni járok fel.
#1994   2015. 11. 29. vasárnap 05:39
X Törölt felhasználó (1041852)
Igen elsősorban mi is fiút kerestünk nem, sajnos nem könnyebb... De azért sok sikert smile
(Ez egy válasz Nyulas üzenetére (2015. 11. 28. szombat 20:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 11. 28. szombat 20:42
Sziasztok! Megnéztelek titeket, nekem spec. tetszett amit láttam. smile mi most kezdtük a keresést, bár mi fiút keresünk, az talán könnyebb. .. smile kíváncsi leszek nekünk mi lesz a tapasztalat!
#1993   2015. 11. 28. szombat 22:04
mr75 mr75
Szegénykéim nyes
(Ez egy válasz Nyulas üzenetére (2015. 11. 28. szombat 20:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 11. 28. szombat 20:42
Sziasztok! Megnéztelek titeket, nekem spec. tetszett amit láttam. smile mi most kezdtük a keresést, bár mi fiút keresünk, az talán könnyebb. .. smile kíváncsi leszek nekünk mi lesz a tapasztalat!
#1992   2015. 11. 28. szombat 20:59
X Törölt felhasználó (1101822)
Csak mert itt nagyon sokan arra élvezkednek, hogy egyszer majd találnak...Addig nagy a szája, míg nem konretizálódik a dolog.Mikor viszont ott a lehetőség, az a bizonyos helyzet, akkor "Jaj bocsika, de defektet kapott a villamos a mivel épp a randira mentem volna hozzátok, vagy éppen szervízve kellett vinnem, az autót.....Mi ez ha nem más mint a hazugság? Szexpartnert nem fog itt találni senki, ha nem sülyed le a sok matyizó szintjére!
(Ez egy válasz mr75 üzenetére (2015. 11. 28. szombat 17:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 11. 28. szombat 17:11
hogyan?Kerüld a sok szájjalbaszóst.Fel vannak háborodva a "férfiak" hogy nem találnak partnert.Így mint a pár férfi tagja nem is csodálom.Az esetek 90 % ában kamuzós emberkék vannak itt.A maradék 10%?Vagy nem olvas adatlapot,vagy a jó Isten mentsen meg tőlük.
#1991   2015. 11. 28. szombat 20:42
Nyulas Nyulas
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 11. 28. szombat 20:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1041852)
2015. 11. 28. szombat 20:22
Kibéreltünk egy fullos lakást, 1 hónapon keresztül 3 társkeresőben folyamatosan kerestünk pasit, párt.
Most biztosan azt hiszitek hogy orgia lett a vége..
Nos.. egyetlen egy embert sem találtunk smile aki kép alapján megfelelő volt max tel. beszélgetés de személyes találkozáshoz SOHA nem jutottunk el és nem miattunk..
Nem gondolom hogy vállalhatatlanok lettünk volna...
Ennyit a társkeresésről ezen , és más oldalon is. Ha valóban akartok valami kis izgis kavarodást swinger klubok... ennyi!
#1990   2015. 11. 28. szombat 20:25
Nyulas Nyulas
Én azt tapasztaltam, hogy az adatlapon csak a képig jutnak el sokan, és onnan egyből az üzenet írás a következő lépés. .. nyes
#1989   2015. 11. 28. szombat 20:22
Kibéreltünk egy fullos lakást, 1 hónapon keresztül 3 társkeresőben folyamatosan kerestünk pasit, párt.
Most biztosan azt hiszitek hogy orgia lett a vége..
Nos.. egyetlen egy embert sem találtunk smile aki kép alapján megfelelő volt max tel. beszélgetés de személyes találkozáshoz SOHA nem jutottunk el és nem miattunk..
Nem gondolom hogy vállalhatatlanok lettünk volna...
Ennyit a társkeresésről ezen , és más oldalon is. Ha valóban akartok valami kis izgis kavarodást swinger klubok... ennyi!
#1988   2015. 11. 28. szombat 18:43
mr75 mr75
ne haragudj hogy személyeskedek de pont erről beszéltem.Ha ilyen helyesírással küldesz valakinek egy levelet akkor szerinted?
(Ez egy válasz Szala26 üzenetére (2015. 11. 28. szombat 17:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 11. 28. szombat 17:41
Hat nekem nem volt edig szerencsem pedig aztan a valos eletben jonek mennek a nok,valami ujjat kerestem itt de hat anyira de anyira furak az emberek h elsem hiszem ... pecs
#1987   2015. 11. 28. szombat 17:41
Szala26 Szala26
Hat nekem nem volt edig szerencsem pedig aztan a valos eletben jonek mennek a nok,valami ujjat kerestem itt de hat anyira de anyira furak az emberek h elsem hiszem ... pecs
#1986   2015. 11. 28. szombat 17:11
mr75 mr75
hogyan?Kerüld a sok szájjalbaszóst.Fel vannak háborodva a "férfiak" hogy nem találnak partnert.Így mint a pár férfi tagja nem is csodálom.Az esetek 90 % ában kamuzós emberkék vannak itt.A maradék 10%?Vagy nem olvas adatlapot,vagy a jó Isten mentsen meg tőlük.
#1985   2015. 11. 28. szombat 13:25
X Törölt felhasználó (732009)
Sziasztok!
Mi béreltünk lakást Pesten amikor találkoztunk a megfelelő partnerrel.Közösen fizettük és pár órára is lehet bérelni nagyon igényeseket.Talán ez is lehet egy megoldás,Nálunk működött.
(Ez egy válasz Nyulas üzenetére (2015. 11. 26. csütörtök 11:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 11. 26. csütörtök 11:50
Sziasztok! Mi régóta jelen vagyunk itt, de csak most regisztráltunk, pont a társkeresés miatt. Viszont olyan üzenet cunamit kaptunk, ami szinte kezelhetetlen... Nem vagyunk kamusok, de vmi szűrést ki kell találni, ezért sokan biztos csalódottak lesznek. Tehát ezt a szempontot is figyelembe kell venni! smile
A másik dolog, amiben hátha tudtok segíteni, hogy elsőre nyilván nem szeretnénk ott randizni, ahol lakunk. Máshoz ugyanúgy nem mennénk elsőre. Szóval ha tudtok jó helyet vagy bármilyen tapasztalatot szívesen elfogadunk! smile
#1984   2015. 11. 28. szombat 07:11
Itt ? Sehogyan... elégedjetek meg a nézelődéssel... smile

... 442 443 444 445 446 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitás ideje: 2013. 01. 10. csütörtök
Üzenetek: 10863db
Utolsó üzenet: 2025. 04. 29. kedd

Hírek

2025. 04. 01. kedd 14:49
Miért válaszd a Diszkrét Darabokat? Bemutatkozik a Diszkrét Darabok , Magyarország első olyan weboldala, amely kifejezetten használt fehérneműk adásvételére szolgál. Nálunk diszkrét és biztonságos környezetben találkozhatnak azok, akik egyedi darabokat keresnek, valamint azok, akik ezeket... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!