ÖÖÖÖ izé.DE én férfi vagyok
nem akarok szülni!!! Az inkább meghagyom a teremtés koronáinak!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 11. 29. vasárnap 15:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 11. 29. vasárnap 15:19

Törölt felhasználó (1214652)

Az adatlapotokat olvasva nem is csodálom,pláne a képek utan

Persze,senki nem mondta azt hogy lehetetlen,hisz a pandamacikat is megmentették.DE...... Ki van írva az adatlapunkra,hogy milyen pasit keresünk.Megadtuk,hogy hány centiig,hány kilóig,hány évesig keresünk pasit.Nem zárt az adatlapunk,nyugodtan el lehet olvasni.De sajnos itt jelenlévő pasik 90% százalékának ez nem megy(vagy szövegértelmezési problémáik vannak de ebbe most ne menjünk bele)Vegyük sorra.Meghatároztuk,hogy max 40 év.Szerinted?Most töröltem egy kapcsolatra jelölést (természetesen levél nélkül mert arra sem veszi a fáradságot) aki 65 éves volt.Meghatároztuk hogy max180cm magas.Persze hogy a 196 centis ír,és ha elutasítod megmagyarázza hogy pedig az milyen jó nekünk.És ha akkor is nemet mondasz megsértődik mint egy fürdőskurva.Bár ez az esetek 70%ra igaz.meghatároztuk,hogy max 85kg.Ha ír a száz kilós és nemet mondasz visszakérdez hogy azért mert dagadt vagyok?Nem nem azért.Azért mert DD vagy (divatosan duzzadt) és sorolhatnám még a dolgokat.Nem egy pasival eljutottunk odáig,hogy mondtuk ok.gyere.És eljött a "randi" napja.Érdekes módon hirtelen pont akkor jött meg a pasinak,vagy ahogy Nati mondta kilyukadt a villamos kereke,vagy mindig történt valami.
Száz szónak is egy a vége.HA akadt is olyan aki szimpatikus volt,kb mindegyikről az derült ki hogy a szája a nemiszerve (szájjalbaszós) .Fél év keresgélés egyeztetés stb után,egy azaz 1 pasival jutottunk el az ágyig.Nagyon jó arány.
Lehet most azt mondod túl igényesek vagyunk.De megtehetjük.Nem prostik vagyunk akinek fizetnek és kötelező ágyba bújni mindenkivel. (Ez egy válasz X üzenetére (2015. 11. 29. vasárnap 15:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 11. 29. vasárnap 15:01
Száz szónak is egy a vége.HA akadt is olyan aki szimpatikus volt,kb mindegyikről az derült ki hogy a szája a nemiszerve (szájjalbaszós) .Fél év keresgélés egyeztetés stb után,egy azaz 1 pasival jutottunk el az ágyig.Nagyon jó arány.
Lehet most azt mondod túl igényesek vagyunk.De megtehetjük.Nem prostik vagyunk akinek fizetnek és kötelező ágyba bújni mindenkivel. (Ez egy válasz X üzenetére (2015. 11. 29. vasárnap 15:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (732009)

Azért nem reménytelen.Nekünk sikerült már férfit és párt is találni itt.
Az adatlapotokat olvasva nem is csodálom,pláne a képek utan
(Ez egy válasz mr75 üzenetére (2015. 11. 29. vasárnap 14:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 11. 29. vasárnap 14:58

Rájöttem mégsem lehetetlen.Tegnap pasi létemre 15 perc alatt elvettek feleségül szülhettem két gyereket,és féltékenyek lettek rám.Mi ez ha nem lovestory??
Nagy az isten állatkertje!!!Lehet feladjuk a párommal az itteni keresgélést.

Azért nem reménytelen.Nekünk sikerült már férfit és párt is találni itt.
Rájöttem mégsem lehetetlen.Tegnap pasi létemre 15 perc alatt elvettek feleségül szülhettem két gyereket,és féltékenyek lettek rám.Mi ez ha nem lovestory??
Nagy az isten állatkertje!!!Lehet feladjuk a párommal az itteni keresgélést.

Szerintem itt reménytelen!
Sziasztok.
Pár napja vagyok csak az oldalon és azt kellett észre vennem hogy előny ha biszex legalább 20cm...
1 hölggyel beszéltem telefonon,ott is biszex fiút keresnek...
Kb mint a magyar használt autó vásárló....kevés km,fiatal és ne kerüljön sokba...
Nagyjából lehetetlen,arról nem is beszélve hogy se a lakhely se a többi adat nem valós szinte sehol.
Pár napja vagyok csak az oldalon és azt kellett észre vennem hogy előny ha biszex legalább 20cm...
1 hölggyel beszéltem telefonon,ott is biszex fiút keresnek...
Kb mint a magyar használt autó vásárló....kevés km,fiatal és ne kerüljön sokba...
Nagyjából lehetetlen,arról nem is beszélve hogy se a lakhely se a többi adat nem valós szinte sehol.
Egyedül álló hölgyet reménytelen,szóló normális pasit nehéz,párt pedig még nehezebb
Nő kivételével mind volt,a leghosszabb ideig tartó házibarát 7évig tartott.Párral 1-2évig jártunk össze,de innen az oldalról,vagy bármelyikről szinte lehetetlen. (Ez egy válasz X üzenetére (2015. 11. 29. vasárnap 05:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 11. 29. vasárnap 05:39

Nő kivételével mind volt,a leghosszabb ideig tartó házibarát 7évig tartott.Párral 1-2évig jártunk össze,de innen az oldalról,vagy bármelyikről szinte lehetetlen. (Ez egy válasz X üzenetére (2015. 11. 29. vasárnap 05:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1041852)

Igen elsősorban mi is fiút kerestünk nem, sajnos nem könnyebb... De azért sok sikert

Teljesen igazad van !!
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 11. 18. szerda 11:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 11. 18. szerda 11:11
Törölt felhasználó (861182)

Sziasztok! Szerintem itt nem az oldallal van baj hanem maga ezzel a Magyar társadalommal úgy gondolom, 2párral próbáltam innen találkozni, de nem jöttek el szépen átvertek, lehet azért is félnek ennyire mert kiderül hogy őket nem csak a párjuk dugja hanem más is és akkor már egyből fűt fát mondanak rá. Meg itt mindenkinek 18+ cm-s farka van nagyon kevés ember az aki bevallja hogy nem nincs neki, jó pár férfit láttam ki írja 18+ de hol van az....12cm hez közelebb van. Illetve még az is szép dolog hogy a párok nagy farkú férfiakat keresnek csak nagy részt. Több nővel is beszélgettem már mindegyik azt mondta az átlagos jobb,kényelmesebb. de a gg párosok nagy része nagy farkú férfit keresnek, ezek szerint ők is meghazudtolják magukat? vagy nem értem.... Azt sem hogy találkozót minek beszélnek le ha úgyse jönnek el, félnek felvállalni magukat. Hosszú ideje keresek de még én sem találtam de szerintem nem is fogok, jobban járok ha csak olvasgatni meg fórumozni járok fel.
Igen elsősorban mi is fiút kerestünk nem, sajnos nem könnyebb... De azért sok sikert
(Ez egy válasz Nyulas üzenetére (2015. 11. 28. szombat 20:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 11. 28. szombat 20:42

Sziasztok! Megnéztelek titeket, nekem spec. tetszett amit láttam.
mi most kezdtük a keresést, bár mi fiút keresünk, az talán könnyebb. ..
kíváncsi leszek nekünk mi lesz a tapasztalat!

Szegénykéim
(Ez egy válasz Nyulas üzenetére (2015. 11. 28. szombat 20:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 11. 28. szombat 20:42

Csak mert itt nagyon sokan arra élvezkednek, hogy egyszer majd találnak...Addig nagy a szája, míg nem konretizálódik a dolog.Mikor viszont ott a lehetőség, az a bizonyos helyzet, akkor "Jaj bocsika, de defektet kapott a villamos a mivel épp a randira mentem volna hozzátok, vagy éppen szervízve kellett vinnem, az autót.....Mi ez ha nem más mint a hazugság? Szexpartnert nem fog itt találni senki, ha nem sülyed le a sok matyizó szintjére!
(Ez egy válasz mr75 üzenetére (2015. 11. 28. szombat 17:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 11. 28. szombat 17:11

hogyan?Kerüld a sok szájjalbaszóst.Fel vannak háborodva a "férfiak" hogy nem találnak partnert.Így mint a pár férfi tagja nem is csodálom.Az esetek 90 % ában kamuzós emberkék vannak itt.A maradék 10%?Vagy nem olvas adatlapot,vagy a jó Isten mentsen meg tőlük.
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 11. 28. szombat 20:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 11. 28. szombat 20:22

Törölt felhasználó (1041852)

Kibéreltünk egy fullos lakást, 1 hónapon keresztül 3 társkeresőben folyamatosan kerestünk pasit, párt.
Most biztosan azt hiszitek hogy orgia lett a vége..
Nos.. egyetlen egy embert sem találtunk
aki kép alapján megfelelő volt max tel. beszélgetés de személyes találkozáshoz SOHA nem jutottunk el és nem miattunk..
Nem gondolom hogy vállalhatatlanok lettünk volna...
Ennyit a társkeresésről ezen , és más oldalon is. Ha valóban akartok valami kis izgis kavarodást swinger klubok... ennyi!

Ennyit a társkeresésről ezen , és más oldalon is. Ha valóban akartok valami kis izgis kavarodást swinger klubok... ennyi!
Én azt tapasztaltam, hogy az adatlapon csak a képig jutnak el sokan, és onnan egyből az üzenet írás a következő lépés. ..

Kibéreltünk egy fullos lakást, 1 hónapon keresztül 3 társkeresőben folyamatosan kerestünk pasit, párt.
aki kép alapján megfelelő volt max tel. beszélgetés de személyes találkozáshoz SOHA nem jutottunk el és nem miattunk..

ne haragudj hogy személyeskedek de pont erről beszéltem.Ha ilyen helyesírással küldesz valakinek egy levelet akkor szerinted?
(Ez egy válasz Szala26 üzenetére (2015. 11. 28. szombat 17:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 11. 28. szombat 17:41

Hat nekem nem volt edig szerencsem pedig aztan a valos eletben jonek mennek a nok,valami ujjat kerestem itt de hat anyira de anyira furak az emberek h elsem hiszem ... pecs
Hat nekem nem volt edig szerencsem pedig aztan a valos eletben jonek mennek a nok,valami ujjat kerestem itt de hat anyira de anyira furak az emberek h elsem hiszem ... pecs
hogyan?Kerüld a sok szájjalbaszóst.Fel vannak háborodva a "férfiak" hogy nem találnak partnert.Így mint a pár férfi tagja nem is csodálom.Az esetek 90 % ában kamuzós emberkék vannak itt.A maradék 10%?Vagy nem olvas adatlapot,vagy a jó Isten mentsen meg tőlük.
Sziasztok!
Mi béreltünk lakást Pesten amikor találkoztunk a megfelelő partnerrel.Közösen fizettük és pár órára is lehet bérelni nagyon igényeseket.Talán ez is lehet egy megoldás,Nálunk működött. (Ez egy válasz Nyulas üzenetére (2015. 11. 26. csütörtök 11:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 11. 26. csütörtök 11:50
Mi béreltünk lakást Pesten amikor találkoztunk a megfelelő partnerrel.Közösen fizettük és pár órára is lehet bérelni nagyon igényeseket.Talán ez is lehet egy megoldás,Nálunk működött. (Ez egy válasz Nyulas üzenetére (2015. 11. 26. csütörtök 11:50), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok! Mi régóta jelen vagyunk itt, de csak most regisztráltunk, pont a társkeresés miatt. Viszont olyan üzenet cunamit kaptunk, ami szinte kezelhetetlen... Nem vagyunk kamusok, de vmi szűrést ki kell találni, ezért sokan biztos csalódottak lesznek. Tehát ezt a szempontot is figyelembe kell venni!
A másik dolog, amiben hátha tudtok segíteni, hogy elsőre nyilván nem szeretnénk ott randizni, ahol lakunk. Máshoz ugyanúgy nem mennénk elsőre. Szóval ha tudtok jó helyet vagy bármilyen tapasztalatot szívesen elfogadunk!

A másik dolog, amiben hátha tudtok segíteni, hogy elsőre nyilván nem szeretnénk ott randizni, ahol lakunk. Máshoz ugyanúgy nem mennénk elsőre. Szóval ha tudtok jó helyet vagy bármilyen tapasztalatot szívesen elfogadunk!

Itt ? Sehogyan... elégedjetek meg a nézelődéssel...