Persze, hogy alig vannak nők, mikor a párként keresőknél is a férfi ír, a nőnek nem szabad választani, csak akkor, ha a férfinek tetszik a jelentkező. Nem is értem, apu válogatja a pasikat?! Hogy neki melyik pasi tetszik??? Hahaha...
)) Többen kérdezték tőlem is, hogy most kivel leveleznek, nálunk csak én írok. Sztem sok pasi passzol, ha másik pasival kell leveleznie.
(Ez egy válasz egysportospasi üzenetére (2016. 01. 08. péntek 19:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 01. 08. péntek 19:01

Maximálisan egyetértek azzal, hogy a szexpartnerkereső oldalakon nem nagyon lehet szexpartnert találni, mert nem nagyon vannak nők. Akkor már érdemesebb egy női oldalra menni, ott is több az esély. Néztem párszor például a chatet, a masztis szobában szerintem még nem láttam nőt. De hasonló a helyzet más szobákban, a fórumokon, stb.
Az még jobb mintha beterveztek egy napra es nem megy el... sajnos mar tobbszor jartam igy ...
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 01. 10. vasárnap 20:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 01. 10. vasárnap 20:42
Törölt felhasználó (1251802)

Szerintem jól csináljátok!
A mi keresgélésünk is úgy zajlik, hogy férjként én szelektálok elsőnek. Ez bizony így van jól, mert olyan levelek is érkeznek, melyeket jobb, ha nem lát egy nő. Ismerem a feleségem ízlését, meg amúgy is megbeszéljük előre azt, hogy miféle partnert keresünk, mi az elvárása és vágya, és ha találok megfelelőnek látszó jelentkezőt, akkor már a levélváltás előtt megmutatom a feleségemnek azt, amit látni a levélíróból. Ha neki is szimpatikus amit mutatok, akkor annak válaszolok, pár levélváltással igyekszünk megismerni. Meglepő, de többen is vannak, akik már az első válaszlevél után megijednek és kámforrá válnak.
A mi keresgélésünk is úgy zajlik, hogy férjként én szelektálok elsőnek. Ez bizony így van jól, mert olyan levelek is érkeznek, melyeket jobb, ha nem lát egy nő. Ismerem a feleségem ízlését, meg amúgy is megbeszéljük előre azt, hogy miféle partnert keresünk, mi az elvárása és vágya, és ha találok megfelelőnek látszó jelentkezőt, akkor már a levélváltás előtt megmutatom a feleségemnek azt, amit látni a levélíróból. Ha neki is szimpatikus amit mutatok, akkor annak válaszolok, pár levélváltással igyekszünk megismerni. Meglepő, de többen is vannak, akik már az első válaszlevél után megijednek és kámforrá válnak.
Szerintem jól csináljátok!
A mi keresgélésünk is úgy zajlik, hogy férjként én szelektálok elsőnek. Ez bizony így van jól, mert olyan levelek is érkeznek, melyeket jobb, ha nem lát egy nő. Ismerem a feleségem ízlését, meg amúgy is megbeszéljük előre azt, hogy miféle partnert keresünk, mi az elvárása és vágya, és ha találok megfelelőnek látszó jelentkezőt, akkor már a levélváltás előtt megmutatom a feleségemnek azt, amit látni a levélíróból. Ha neki is szimpatikus amit mutatok, akkor annak válaszolok, pár levélváltással igyekszünk megismerni. Meglepő, de többen is vannak, akik már az első válaszlevél után megijednek és kámforrá válnak. (Ez egy válasz X üzenetére (2016. 01. 10. vasárnap 16:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 01. 10. vasárnap 16:49
A mi keresgélésünk is úgy zajlik, hogy férjként én szelektálok elsőnek. Ez bizony így van jól, mert olyan levelek is érkeznek, melyeket jobb, ha nem lát egy nő. Ismerem a feleségem ízlését, meg amúgy is megbeszéljük előre azt, hogy miféle partnert keresünk, mi az elvárása és vágya, és ha találok megfelelőnek látszó jelentkezőt, akkor már a levélváltás előtt megmutatom a feleségemnek azt, amit látni a levélíróból. Ha neki is szimpatikus amit mutatok, akkor annak válaszolok, pár levélváltással igyekszünk megismerni. Meglepő, de többen is vannak, akik már az első válaszlevél után megijednek és kámforrá válnak. (Ez egy válasz X üzenetére (2016. 01. 10. vasárnap 16:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (30995)

Szerinted megmutatok neki olyan levelet aminek már magában a tárgya maga a gyönyör kapuja?Pl feleséged baszás?Nagyon ritka az amikor normális levelet kapunk.Valaki vagy csak a control c control v gombokat ismeri, vagy olyan levél jön amitől engem is a hányás kerülhet.Szóval ezért szelektálok először én.Másrészt ismerem az ízlés.Nem fogok 150 kg 38 cm-es emberkét mutogatni neki amikor tudom hogy semmi esélye nála.
Nőknek sokkal könnyebb, ez tény.
(Ez egy válasz Sheila üzenetére (2016. 01. 09. szombat 10:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 01. 09. szombat 10:45

Sziaszok.Lehet találni, nekem többször is sikerült, igaz nem lett rendszeres belöle
Szerinted megmutatok neki olyan levelet aminek már magában a tárgya maga a gyönyör kapuja?Pl feleséged baszás?Nagyon ritka az amikor normális levelet kapunk.Valaki vagy csak a control c control v gombokat ismeri, vagy olyan levél jön amitől engem is a hányás kerülhet.Szóval ezért szelektálok először én.Másrészt ismerem az ízlés.Nem fogok 150 kg 38 cm-es emberkét mutogatni neki amikor tudom hogy semmi esélye nála.
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 01. 10. vasárnap 14:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 01. 10. vasárnap 14:31
Törölt felhasználó (1104572)

Nekem úgy tűnik, hogy aki férfiként keres a párjának, akkor ő akarja eldönteni azt, hogy a párja kivel létesíthet kapcsolatot. Megmondja a partnerének, hogy Ő mondjuk talált 3 embert, és azok közül válasszon. De mi van, ha a párod mások közül szeretné, hogy te válassz. Hiszen így is megvétózhatod azokat, akik neked nem szimpatikusak és megtalálhatjátok, akik mindkettőtöknek szimpatikus, nem? Hiszen nem fog kész tények elé állítani, hanem meg fogja veled beszélni, de mégis meg van adva neki a lehetőség, hogy ő válassza ki, hogy kik esélyesek.
Nekem úgy tűnik, hogy aki férfiként keres a párjának, akkor ő akarja eldönteni azt, hogy a párja kivel létesíthet kapcsolatot. Megmondja a partnerének, hogy Ő mondjuk talált 3 embert, és azok közül válasszon. De mi van, ha a párod mások közül szeretné, hogy te válassz. Hiszen így is megvétózhatod azokat, akik neked nem szimpatikusak és megtalálhatjátok, akik mindkettőtöknek szimpatikus, nem? Hiszen nem fog kész tények elé állítani, hanem meg fogja veled beszélni, de mégis meg van adva neki a lehetőség, hogy ő válassza ki, hogy kik esélyesek.
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 12. 25. péntek 23:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 12. 25. péntek 23:08

Miért is furcsa?A párunkról beszélünk nem egy idegen magáról.Ha fogalmad sincs róla hogy mi az amit a párod keres egy "húsdarabban" (mert ugye nem érzelmekről beszélünk) az már régen rossz.Gondolom neked is van/volt párod és beszélgettél vele hogy mi az amit szeret benned és kit/mit tart szexuálisan vonzónak valakiben.
És csatlakozván sok előttem szólóhoz,ha nem tartanánk előrostát nem hogy a hármast menne el a kedvük,lehet kolostorba vonulnak a hölgyek.
És csatlakozván sok előttem szólóhoz,ha nem tartanánk előrostát nem hogy a hármast menne el a kedvük,lehet kolostorba vonulnak a hölgyek.
Szép
(Ez egy válasz Sheila üzenetére (2016. 01. 09. szombat 10:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 01. 09. szombat 10:45

Sziaszok.Lehet találni, nekem többször is sikerült, igaz nem lett rendszeres belöle
Kinek is magyarázkodom?
Fölösleges. Főleg nem értelmezni nem tudó, adatlap nélküli embereknek.
2-3 hétre megyek haza, nem 2-3 hetente. Pffff.... Imádom az ilyen " majd én mostan megmondom neki a tutit vazzeg" embereket.
))) Jó, hogy pont te írtad " jó lenne ha nem gondolnád, hogy az itt olvasók hülyék " dumát.
Már már azt hittem azt is j-vel írod. Mi ez a moderálás???? Hol a demokrácia???

2-3 hétre megyek haza, nem 2-3 hetente. Pffff.... Imádom az ilyen " majd én mostan megmondom neki a tutit vazzeg" embereket.

Maximálisan egyetértek azzal, hogy a szexpartnerkereső oldalakon nem nagyon lehet szexpartnert találni, mert nem nagyon vannak nők. Akkor már érdemesebb egy női oldalra menni, ott is több az esély. Néztem párszor például a chatet, a masztis szobában szerintem még nem láttam nőt. De hasonló a helyzet más szobákban, a fórumokon, stb.
(Ez egy válasz Jani3535 üzenetére (2016. 01. 05. kedd 07:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 01. 05. kedd 07:41

Hello. Hát én már jó pár éve itt vagyok. De innen még partnert nem találtam.
Nem vagyok egyépként csúnya pasi, bunkó, perverz stb stb. Ez álltalában a kifejezetten szexpartnerkereső oldalak hátránya, hogy pont ezeken az oldalakon nem találni partnert.
A GG. Pedig már csak a párokról szól. Pár keres párt. És az új divat, pároknál apa is cumizni akar.
Nagy itt a húspiac, a párok megtehetik, hogy válogatnak, de ez nagyban fel viszi az önértékelésüket is.
Pedig..... Csak a tükröt mehfelelő célra kellene használni.
Én a sima társkeresőket preferálom mint egyedül kereső pasi. Igaz ott a hölgyek nagy része csak a flört miatt van fent, szexelni már csak a nagyon elhanyagolt anyukák hajlandóak. Na de azok viszik a pálmát.
Egy határozott, kicsit szemtelen adatlappal, jó humorral, határozottsággal a siker garantált. Én már régen nem élnék, ha az összes feleség kipakolna otthon.
Tényleg semmi nagyképűség de ha csak az elmult 5 évet számolom egy kissebb lakodalmat meg tudnék tölteni a hölgyekkel akiket megismertem a nem szexpartner kereső oldalakról. A szexpartner kereső oldalakról megismert lányokkal pedig max egy pici alagsori irodát.
De mielőtt megkérdezed, akkor miért vagy itt? Hát egyszerű a válasz, amiért te is, te kis naív.
Imádom a képeket és a videókat amit feltöltenek az emberek. Mert az amatőröknél nincs izgatóbb!
Sok sikert mindenkinek!

A GG. Pedig már csak a párokról szól. Pár keres párt. És az új divat, pároknál apa is cumizni akar.
Nagy itt a húspiac, a párok megtehetik, hogy válogatnak, de ez nagyban fel viszi az önértékelésüket is.

Pedig..... Csak a tükröt mehfelelő célra kellene használni.
Én a sima társkeresőket preferálom mint egyedül kereső pasi. Igaz ott a hölgyek nagy része csak a flört miatt van fent, szexelni már csak a nagyon elhanyagolt anyukák hajlandóak. Na de azok viszik a pálmát.
Egy határozott, kicsit szemtelen adatlappal, jó humorral, határozottsággal a siker garantált. Én már régen nem élnék, ha az összes feleség kipakolna otthon.

De mielőtt megkérdezed, akkor miért vagy itt? Hát egyszerű a válasz, amiért te is, te kis naív.

Imádom a képeket és a videókat amit feltöltenek az emberek. Mert az amatőröknél nincs izgatóbb!
Sok sikert mindenkinek!
letre kellene inkabb hozni egy forumot hogy ki csalo meg ki meri vallalni magat aki el is megy...
Van olyan, hogy felesleges vita? A fórumok nem önjelölt megmondóemberek kinyilatkoztatásairól kell, hogy szóljanak - a mienkről se, mert ebbe a hibába mi is bele "hullunk" néha, kár lenne tagadni - és nem is szelíden, mondhatnánk bársonyosan folydogáló öntetszelgő párbeszédekről, hanem bizony vitákról, akár..., főleg, ha azok értelmes tartalommal telnek, és kerülik a személyeskedő hangnemet - megjegyezem, sokszor pont az ezen hangnemű kioktatások nem kerülnek törlésre, a maró gúny, a fröcsögő cinizmus, az ócskán lekezelő attitűd - lásd greatom - maradhat, ez így egyszerűbb, és konfliktus mentesebb - legalább is a "törlő emberek szempontjából", - persze az adminktól is elvárható lenne némi alapintelligencia, és értő olvasás!
A fórumok - bármely internetes platformon - általában a viták talaján zajlanak jól, és érdekfeszítően, csak épp olyan kontrollnak kéne ezeket kordában tartani, mely nem az egyszerűség mentén óvatoskodik, hanem valódi "munkát" raknak bele..., ja, az fárasztó!
Most lehet törölni, vagy tiltani...
(Ez egy válasz Gabriel_Grey üzenetére (2016. 01. 07. csütörtök 14:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 01. 07. csütörtök 14:39
A fórumok - bármely internetes platformon - általában a viták talaján zajlanak jól, és érdekfeszítően, csak épp olyan kontrollnak kéne ezeket kordában tartani, mely nem az egyszerűség mentén óvatoskodik, hanem valódi "munkát" raknak bele..., ja, az fárasztó!

Most lehet törölni, vagy tiltani...

2016-ban sem kérünk itt (sem máshol) felesleges vitatkozást. Köszönjük.

Alacsony színvonal, nevetséges moderálás. Erről az oldalról kiszálltunk.
Hát...Azért nem kellene minden hozzászólást törölni.
Vegyétek még jobban el a keresők,illetve a normális hozzászólók kedvét.
Vagy már ide is elért Országunk első számú emberének a keze és nincs szólás szabadság?
Lehet ezt is türülni!?
Vegyétek még jobban el a keresők,illetve a normális hozzászólók kedvét.
Vagy már ide is elért Országunk első számú emberének a keze és nincs szólás szabadság?
Lehet ezt is türülni!?

Légyszíves akkor az egész kommentjét törölni,mert vitára ad okot. Ha már 2016-ban sem tűritek a vitát.holott nem vita volt,hanem eszmék futtatása.
Köszi
(Ez egy válasz Gabriel_Grey üzenetére (2016. 01. 07. csütörtök 14:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 01. 07. csütörtök 14:39
Köszi

2016-ban sem kérünk itt (sem máshol) felesleges vitatkozást. Köszönjük.

Tényleg törölték
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 01. 07. csütörtök 19:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 01. 07. csütörtök 19:56

Amit még nem értek,hogy a hozzászólásokat törli a kedves admin,de az hogy itt valaki partnert keressen az nem gond!Hisz az nincs leírva a szabályzatban
Amit még nem értek,hogy a hozzászólásokat törli a kedves admin,de az hogy itt valaki partnert keressen az nem gond!Hisz az nincs leírva a szabályzatban
Itten Kérem sajtószakadtság van
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 01. 07. csütörtök 18:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 01. 07. csütörtök 18:53

Törölt felhasználó (1132332)

Vitatkozni senki nem vitatkozik, csak véleményt nyílvánit. (Ha még lehet).
Vitatkozni senki nem vitatkozik, csak véleményt nyílvánit. (Ha még lehet).
Eddig nem találtam partnert. Független, igényes, ápolt, fiatalember vagyok. Pécs mellett lakom. Szeretném megtalálni állandó partnerem, hosszú távon. Pécs környéki hölgy személyében. Idén sikerülni fog??