Találtál már szexpartnert itt a Goldengate-n? Hogyan találj?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Találtál-e partnert már itt, és ha nem, mit érzel hibának, mi a sikertelenség oka szerinted?

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek!!!!

pasinak: ha találni akarsz valakit. legyen egy normális bemutatkozásod, legyél őszinte dugni akarsz akkor dugni és kész, na persze ne alpári módon jelezd. fórumozzál értelmesen szóljál hozzá az amatőr képekhez, persze ne annyit, hogy "faxa", hanem értelmesen kerek mondat. "nagyon csinos a hölgy,szívesen megismerném" nők felmérik és megítélnek ez alapján, söt könnyebben is reagálnak vissza ha van is hozászolásod és értelmes.
ha nem titokban keressel vállad be az arcod, ha titokban, vagy egyéb okok, akkor egy zorró álarccal is látszanak a szemeid, nők egy része szem fétises, illetve legyen gondozott kézfejed, ha meg van azt sem árt rá csempészni a fotóra, másik nagy női fétis. alakos fotó sem árt, de nem levetkőzve, hanem kulturáltan öltözve (itt nem árt ha oldalról letudod fotózni magad lényeg látsszon a segeden feszülő gatya, de azért ne az érződjön a fotón hogy ez az igazi cél, harmadik női fétis jó seg)... farkadról ne rakj ki képet, max ha pasit keressel, ha akar kér a nő, bár akkor gyanakodj, hogy kép gyűjtögető pasi
bemutatkozásra kitérve még nem árt néha az ön kritikus őszinteség, ezt el is ütheted akár viccelődéssel. "van egy kicsi sör has, na jó nem kicsi, de a bájomat a mosolyom adja, szerencsére nem foghíjas."
ne várjatok áttörést egy sablonos "hello dugni akarok....... ezek a paramétereim...... " adat laptól vagy levéltől sikert.

nőknek: igazán nincs mit tanácsolnom, letolja a bugyit és pasinál megállt az ész.... és.... na jó nem teljesen de majd nem.. minden nő típusnak meg van a maga minden felé kedvelője ahogy a ducinak az ultra szép kigyúrt fiú, ha jelzed, hogy keressel, akkor úgy is írnak és válogathatsz... tudom, hogy idióták a pasik és hiába írod le neki hogy nem öt keresed csak azért is ír és jobb nem írni, mert, akor nem kezd elerősködni, de szerintem akkor is írj neki és max a második levelét válaszolatlan hagyod. "sajna nekik az igen az igen a nem az is igen csak még kéreted magad" elutasítás kezelése is sokat el mond a pasiról, néha pont így derül ki egy pasiról hogy értelmes amit le irt az elutasításra. illetve fordíthatsz a folytatón is az az te keresed meg aki tetszik, de ehhez olvasgasd a fórumot, a képek reakcióit és tuti találsz értelmest akire rá írva jóval nagyobb az esély értelmes normális pasira.

általában ezek a sikeresek trükkjei itt.

Az eddigi hozzászólások

... 441 442 443 444 445 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#2206   2016. 02. 13. szombat 00:09
Holdviola3740 Holdviola3740
Nem is lettetek tiltva!
Csak sajnos mi párt csak barátságra, közös programokra tudunk elképzelni!
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 02. 12. péntek 15:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1118742)
2016. 02. 12. péntek 15:48
Aki viszont menne veletek azt le is tiltjátok...
#2205   2016. 02. 12. péntek 19:02
Janitdi Janitdi
Még sajna nem..de előre majd csak össze jön wink
#2204   2016. 02. 12. péntek 15:48
X Törölt felhasználó (1118742)
Aki viszont menne veletek azt le is tiltjátok...
(Ez egy válasz Holdviola3740 üzenetére (2016. 02. 12. péntek 08:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 02. 12. péntek 08:40
Sajnos tény, hogy nem egyszerű. Mi pasit keresünk Fejér megyében. Bár az adatlapon fel van tüntetve, mégsem veszik figyelembe! Nagyon határozatlanok a keresők!!! Pl volt olyan aki írt hogy találkozna velünk. Ma délután jó nekünk. Neki persze nem volt jó! Akkor legyen másnap... Azt még nem tudja. Azóta nem is jelentkezett...
5 Dunaújvárosi pasinak és 2 városi párnak írtunk, akivel egyezik az elképzeléseink. Természetesen 3 pasi írt vissza. Volt aki 1 hónap múlva! Abból senkivel nem tudtunk időpontot egyeztetni... Persze volt aki nem is mert találkozni sem!!!
Nincs nagy elvárás, a tempót is meg lehet beszélni velünk. Nem követelünk!
Na és persze itt vannak a magamutogató faszverők, akiknek az is elég, ha valaki megnézi őket!
Na meg persze azok az emberek, akikkel megbeszélünk egy találkozót, és arra sem méltatnak, hogy aznap írjanak, hogy más dolguk akadt, ne várjunk őket.
Írtunk egy fórumba, hogy éjszakai fürdőbe keresünk valakit. Ketten írtak, abból egyiksem jött el.
Egyesek szeretnek wellnessezni, ha hívjuk akkor alkudozással kezdik...
Egy szónak is egy a vége... Az itt hirdető pasik 80%uk határozatlan faszverő, akinek elég, ha más párjának a képére kiveri!
Javasolnék egy ilyen állatkert felállítását ahol ezek az elemek üvegfal mögött verhetik látogatók előtt!
Veszélyes vadak! Állatot etetni meg bár tilos! mf3
#2203   2016. 02. 12. péntek 11:13
Sajnos ez van...
#2202   2016. 02. 12. péntek 08:40
Sajnos tény, hogy nem egyszerű. Mi pasit keresünk Fejér megyében. Bár az adatlapon fel van tüntetve, mégsem veszik figyelembe! Nagyon határozatlanok a keresők!!! Pl volt olyan aki írt hogy találkozna velünk. Ma délután jó nekünk. Neki persze nem volt jó! Akkor legyen másnap... Azt még nem tudja. Azóta nem is jelentkezett...
5 Dunaújvárosi pasinak és 2 városi párnak írtunk, akivel egyezik az elképzeléseink. Természetesen 3 pasi írt vissza. Volt aki 1 hónap múlva! Abból senkivel nem tudtunk időpontot egyeztetni... Persze volt aki nem is mert találkozni sem!!!
Nincs nagy elvárás, a tempót is meg lehet beszélni velünk. Nem követelünk!
Na és persze itt vannak a magamutogató faszverők, akiknek az is elég, ha valaki megnézi őket!
Na meg persze azok az emberek, akikkel megbeszélünk egy találkozót, és arra sem méltatnak, hogy aznap írjanak, hogy más dolguk akadt, ne várjunk őket.
Írtunk egy fórumba, hogy éjszakai fürdőbe keresünk valakit. Ketten írtak, abból egyiksem jött el.
Egyesek szeretnek wellnessezni, ha hívjuk akkor alkudozással kezdik...
Egy szónak is egy a vége... Az itt hirdető pasik 80%uk határozatlan faszverő, akinek elég, ha más párjának a képére kiveri!
Javasolnék egy ilyen állatkert felállítását ahol ezek az elemek üvegfal mögött verhetik látogatók előtt!
Veszélyes vadak! Állatot etetni meg bár tilos! mf3
#2201   2016. 02. 06. szombat 10:30
X Törölt felhasználó (1177122)
Teljesen egyet értek Veled! Nálam is hasonló. Nulla adatlappal vagy válaszra sem méltatják az embert, vagy olyan elvárásaik vannak, hogy kb adj ki minden infót magadról, közben azt sem tudod, hogy egyáltalán ki-mi, vagy inkább milyen a másik... De tény, 90% nőt keres, a maradék 9% párokat, és marad az 1%, aki pasit.
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 01. 27. szerda 08:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1033912)
2016. 01. 27. szerda 08:05
Még válaszra sem méltatják az embert! :( Ha meg mégis, akkor a legalpáribb stílusban. Pedig mindig választékosan és udvariasan próbálok írni. Természetesen nem adok ki minden adatot magamról már az első levélben, de azért furcsa hogy sokan szinte teljesen üres adatlappal és nulla bemutatkozással milyen válogatós. Kicsit elveszi az ember kedvét az egésztől, de még próbálkozom egy darabig.
#2200   2016. 01. 31. vasárnap 22:05
regiuj regiuj
Nekem több is volt, innen, szóló csajok, párok. Nagy türelem kell hozzá!!!
(Ez egy válasz fefe41 üzenetére (2016. 01. 29. péntek 09:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 01. 29. péntek 09:57
Na most a következőkben olyan szoló pasi írjon akinek itt összejött valami. Mert mit lehet olvasni a pozitív megjegyzésekben. Azt hogy MI megtaláltuk nekünk összejött. Azok a Mi emberkék írják már meg hogy százalékos arányban mennyi a szoló pasi akit választottak? Mert a párok 90 %-a párt vagy szoló nőt keres. Úgy könnyű beírni hogy találtunk.
#2199   2016. 01. 29. péntek 09:57
fefe41 fefe41
Na most a következőkben olyan szoló pasi írjon akinek itt összejött valami. Mert mit lehet olvasni a pozitív megjegyzésekben. Azt hogy MI megtaláltuk nekünk összejött. Azok a Mi emberkék írják már meg hogy százalékos arányban mennyi a szoló pasi akit választottak? Mert a párok 90 %-a párt vagy szoló nőt keres. Úgy könnyű beírni hogy találtunk.
#2198   2016. 01. 27. szerda 20:20
X Törölt felhasználó (1251802)
Úgy néz ki, hogy mi megtaláltuk azokat, akiket kerestünk, és a hét végén élesben is létrejön a találka.
#2197   2016. 01. 27. szerda 09:41
papi71 papi71
Korrekt! Nekem is üres most, de volt ez másként is. Hosszú lenne leírni, nem szeretnék untatni vele senkit. Teljesen egyetértünk!
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 01. 24. vasárnap 12:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1187562)
2016. 01. 24. vasárnap 12:28
Nyitópár! Maximálisan egyetértünk azzal, amit megfogalmaztál. A férj a szűrő, védi élete párját, gyermekei anyját, Ha egy ismeretlen 3. ezt az ismerkedés során nem képes elfogadni, az alkalmatlan és érdemtelen arra, hogy egy egymást szerető pár magához engedje. Ráadásul az ilyen tuti, hogy csak egy potya puncit keres smile Nálunk rossz helyen. Ennek ellenére volt kellemes élményben részünk. Nehezen, de találni megbízható diszkrét partnert nem egy estére is
#2196   2016. 01. 27. szerda 08:05
X Törölt felhasználó (1033912)
Még válaszra sem méltatják az embert! :( Ha meg mégis, akkor a legalpáribb stílusban. Pedig mindig választékosan és udvariasan próbálok írni. Természetesen nem adok ki minden adatot magamról már az első levélben, de azért furcsa hogy sokan szinte teljesen üres adatlappal és nulla bemutatkozással milyen válogatós. Kicsit elveszi az ember kedvét az egésztől, de még próbálkozom egy darabig.
#2195   2016. 01. 24. vasárnap 17:44
X Törölt felhasználó (1268112)
Még nem találtam,de keresgélek... vigyor2
#2194   2016. 01. 24. vasárnap 12:28
X Törölt felhasználó (1187562)
Nyitópár! Maximálisan egyetértünk azzal, amit megfogalmaztál. A férj a szűrő, védi élete párját, gyermekei anyját, Ha egy ismeretlen 3. ezt az ismerkedés során nem képes elfogadni, az alkalmatlan és érdemtelen arra, hogy egy egymást szerető pár magához engedje. Ráadásul az ilyen tuti, hogy csak egy potya puncit keres smile Nálunk rossz helyen. Ennek ellenére volt kellemes élményben részünk. Nehezen, de találni megbízható diszkrét partnert nem egy estére is
(Ez egy válasz nyitopar üzenetére (2016. 01. 11. hétfő 10:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 01. 11. hétfő 10:15
Tintapatron jól fogta meg a kérdést!

Tudjátok, Ti szóló pasik, mi nem eldönteni akarjuk, hogy a kedvesünk kivel feküdjön, vagy feküdhet le, hanem szűrni a jelentkezőket.

Tudjátok, mi párok ismerjük egymást, ezzel együtt egymás igényét is, valamint a harmadikat nekünk is el kell tudnunk fogadni......Ugyanis, mg Ti haza mentek az aktus után, mi reggel, és az azt követő reggeleken is egymás szemébe kell, hogy nézzünk, míg Ti keresitek a következő hármas lehetőségét valahol máshol.....Aki ezt nem érti meg, az nem is alkalmas arra, hogy partner legyen egy párnál....

Egyszerű: Fordítsuk meg a kérdést. Ha harmadiknak egy hölgyet vennénk be, a párom biztosan tudná, hogy a 120 kg-os Aranka néni a maga kis 68 évével és esetleg gumicsizmájával biztos nem meredeztetné meg a zászlót......Ha perverz lennék, és azt mondanám neki, hogy "bocs, én erre gerjedek", hát nem biztos, hogy meg akarná nézni ahogy nyelvelem Aranka néni kis pináját!

Értsük már meg, hogy a hármas az társas játék, az nem Te meg a az Én kedvesem, hanem mind hárman kell, hogy szimpatikusak legyünk egymásnak, különben ez nem tud egészségesen működni.....A párnak biztosan nem.

Javaslat! Valóban keresetek egy Nőt magatoknak, és próbáljátok akkor végig gondolni, hogy Ti bevennétek-e valakit, és ha igen, annak lenne-e valamilyen feltétele RÉSZETEKRŐL!

Könnyű ám felháborodva harmadiknak lenni, de véleményem szerint aki ezt nem érti, az nem is látja a hármas lényegét, az ilyen mindössze csak beférne néha valami rés szorításába....

Pasiként én is válaszoltam jelentkezőknek, és hamar felmértem annak lehetőségét, hogy megérti-e ami van elvárásunk ebben a helyzetben, vagy sem....

HA NEM ÉRTETTE, AKKOR ITT MOST MIRŐL IS VITATKOZUNK, VAGYIS VITATKOZTOK!!!!! ?????
#2193   2016. 01. 24. vasárnap 00:08
X Törölt felhasználó (1174492)
Hát, neten nem volt sok sikerem még nekem se, képcsere után még egy két levél megy, aztán eltűnnek, nem veszik fel telefont, erőltetni meg nem akarom, nem vagyok én zaklató vigyor2
#2192   2016. 01. 22. péntek 11:32
X Törölt felhasználó (901347)
Nem lehetetlen.Nekünk sikerült.Bár nagyon nehéz megtalálni a megfelelő partnert.
Ma este izgalmas hármas elé nézünk smile De szívesen bővítenénk ezt a triót egy kedves házaspárral.
#2191   2016. 01. 22. péntek 10:04
X Törölt felhasználó (917776)
Szia. Még nem.
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 12. 16. szerda 17:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1234772)
2015. 12. 16. szerda 17:49
Talált már itt valaki társat?
#2190   2016. 01. 21. csütörtök 12:03
X Törölt felhasználó (1265882)
Tapasztalatból írom,mert sok hasonló oldalon voltam már.Lehet találni partnert de nem könnyű.Túlsúlyban vannak a férfiak és a link cinkes emberek is sajnos.Kitartás kell és szerencse mint az élet sok más területén is...
#2189   2016. 01. 21. csütörtök 11:40
egysportospasi egysportospasi
Alapvetően igazat adok Neked. Én például férfiként nem nagyon írok pároknak, sőt igazából senkinek nem, mert másik hasonló oldalon azt tapasztaltam, hogy nem nagyon működik a dolog. Gyakorlatilag választ sem kap az ember, illetve egészen hosszú idő eltelhet úgy, hogy senki nem érdeklődik egy férfi iránt ilyen oldalakon. Egyébként soha nem csináltam problémát belőle ha nem kaptam választ, vagy elutasítottak, tudomásul vettem. Sőt, nekem sem felel meg bárki és egyébként az is igaz, hogy ha férfiakkal kell beszélgetnem ilyen dolgokról azt kevésbé szívesen teszem mint ha nőkkel.
(Ez egy válasz Nyulas üzenetére (2016. 01. 11. hétfő 02:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 01. 11. hétfő 02:02
Persze, hogy alig vannak nők, mikor a párként keresőknél is a férfi ír, a nőnek nem szabad választani, csak akkor, ha a férfinek tetszik a jelentkező. Nem is értem, apu válogatja a pasikat?! Hogy neki melyik pasi tetszik??? Hahaha... smile )) Többen kérdezték tőlem is, hogy most kivel leveleznek, nálunk csak én írok. Sztem sok pasi passzol, ha másik pasival kell leveleznie.
#2188   2016. 01. 18. hétfő 21:56
Franciakulcs Franciakulcs
1. Végy egy mély levegőt ! 2. Rágd át magad a "milenneesetleg" kamukon ! Ezek után SOK SZERENCSÉT BARÁTOM ! eljen
#2187   2016. 01. 14. csütörtök 12:57
X Törölt felhasználó (1260262)
Nem, de más netes oldalon sem. Élőben igen. vigyor2 végre

... 441 442 443 444 445 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitás ideje: 2013. 01. 10. csütörtök
Üzenetek: 11046db
Utolsó üzenet: ma 17:28

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!