Találtál már szexpartnert itt a Goldengate-n? Hogyan találj?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Találtál-e partnert már itt, és ha nem, mit érzel hibának, mi a sikertelenség oka szerinted?

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek!!!!

pasinak: ha találni akarsz valakit. legyen egy normális bemutatkozásod, legyél őszinte dugni akarsz akkor dugni és kész, na persze ne alpári módon jelezd. fórumozzál értelmesen szóljál hozzá az amatőr képekhez, persze ne annyit, hogy "faxa", hanem értelmesen kerek mondat. "nagyon csinos a hölgy,szívesen megismerném" nők felmérik és megítélnek ez alapján, söt könnyebben is reagálnak vissza ha van is hozászolásod és értelmes.
ha nem titokban keressel vállad be az arcod, ha titokban, vagy egyéb okok, akkor egy zorró álarccal is látszanak a szemeid, nők egy része szem fétises, illetve legyen gondozott kézfejed, ha meg van azt sem árt rá csempészni a fotóra, másik nagy női fétis. alakos fotó sem árt, de nem levetkőzve, hanem kulturáltan öltözve (itt nem árt ha oldalról letudod fotózni magad lényeg látsszon a segeden feszülő gatya, de azért ne az érződjön a fotón hogy ez az igazi cél, harmadik női fétis jó seg)... farkadról ne rakj ki képet, max ha pasit keressel, ha akar kér a nő, bár akkor gyanakodj, hogy kép gyűjtögető pasi
bemutatkozásra kitérve még nem árt néha az ön kritikus őszinteség, ezt el is ütheted akár viccelődéssel. "van egy kicsi sör has, na jó nem kicsi, de a bájomat a mosolyom adja, szerencsére nem foghíjas."
ne várjatok áttörést egy sablonos "hello dugni akarok....... ezek a paramétereim...... " adat laptól vagy levéltől sikert.

nőknek: igazán nincs mit tanácsolnom, letolja a bugyit és pasinál megállt az ész.... és.... na jó nem teljesen de majd nem.. minden nő típusnak meg van a maga minden felé kedvelője ahogy a ducinak az ultra szép kigyúrt fiú, ha jelzed, hogy keressel, akkor úgy is írnak és válogathatsz... tudom, hogy idióták a pasik és hiába írod le neki hogy nem öt keresed csak azért is ír és jobb nem írni, mert, akor nem kezd elerősködni, de szerintem akkor is írj neki és max a második levelét válaszolatlan hagyod. "sajna nekik az igen az igen a nem az is igen csak még kéreted magad" elutasítás kezelése is sokat el mond a pasiról, néha pont így derül ki egy pasiról hogy értelmes amit le irt az elutasításra. illetve fordíthatsz a folytatón is az az te keresed meg aki tetszik, de ehhez olvasgasd a fórumot, a képek reakcióit és tuti találsz értelmest akire rá írva jóval nagyobb az esély értelmes normális pasira.

általában ezek a sikeresek trükkjei itt.

Az eddigi hozzászólások

... 441 442 443 444 445 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#2023   2015. 12. 08. kedd 05:49
sony1963 sony1963
Sziasztok!
Olvasom az itt található fórumokat, vegyes érzelmek vannak bennem, sokan sikereikről írnak, de legtöbben kudarcokról írnak!
Tudom nem vagyok egy macsó, karosszériám megfelel a koromnak.
Régi vágyam egy pár házi barátja lenni, nagyon sok levelet írtam, melyben megfogalmaztam azt, milyen helyzetben vagyok és mit szeretnék. Sajnos 95% válaszra sem méltatott, a fennmaradó 5% már foglalt vagy fotó csere után kiderült nem engem keresnek.
Hozzá teszem csak olyanoknak írtam,akik keresési feltételeinek megfeleltem.
Így én is a többség véleményét osztom személyesen nem ismerek olyat aki talált itt partnert.
Szép napot és sikeres keresgélést!!!
#2022   2015. 12. 08. kedd 00:02
egysportospasi egysportospasi
Több ilyen szexoldalon, szexpartnerkereséssel foglalkozó oldalakon jártam már, de még sosem találtam senkit. Néha úgy tűnik hogy ilyen helyeken nem is nagyon vannak nők, vagy csak nagyon kevesen. Néha lehet látni például chatszobákat, ahol csupa férfiak vannak, várják hogy odatévedjen egy nő esetleg, de erre kicsi az esély. Néha előfordul hogy férfiak próbálják az embert megszólítani, de nő velem ilyen oldalon még talán sosem próbált ismerkedni.
#2021   2015. 12. 07. hétfő 21:06
X Törölt felhasználó (861182)
Párként normális pasit is nehéz találni.... Azért az sem egyszerű tegyük hozzá nyes Mindegy mit írsz ki ugyan úgy irnak a világ végéről is..
#2020   2015. 12. 02. szerda 21:31
robertosanni robertosanni
Lassan már kezdek sajnálni mindenkit lehet feladok egy hirdetést,hogy szopok nyalok boldog karácsonyt mindenkinek nyes
#2019   2015. 12. 02. szerda 19:43
X Törölt felhasználó (1143362)
Lenne kedved ismerkedni??
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 11. 30. hétfő 16:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1143362)
2015. 11. 30. hétfő 16:35
Ez az elég nehéz! wave
#2018   2015. 12. 02. szerda 17:38
X Törölt felhasználó (1150322)
,,Mi béreltünk lakást Pesten amikor találkoztunk a megfelelő partnerrel.Közösen fizettük és pár órára is lehet bérelni nagyon igényeseket.Talán ez is lehet egy megoldás,Nálunk működött."
Ez szerintem is egy járható út lehet. smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 11. 28. szombat 13:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (732009)
2015. 11. 28. szombat 13:25
Sziasztok!
Mi béreltünk lakást Pesten amikor találkoztunk a megfelelő partnerrel.Közösen fizettük és pár órára is lehet bérelni nagyon igényeseket.Talán ez is lehet egy megoldás,Nálunk működött.
#2017   2015. 12. 01. kedd 20:42
X Törölt felhasználó (1104572)
Azért az is elárul sokmindent az oldal moderátorairól, hogy az én hozzászólásomban a linket kivették, de agicadraga még mindig az oldalon garázdálkodik... nyes grat!!!
#2016   2015. 11. 30. hétfő 18:09
X Törölt felhasználó (890770)
Azért akadnak csajok is, de higgyétek el nincs könnyebb dolgunk.
#2015   2015. 11. 30. hétfő 16:35
Ez az elég nehéz! wave
(Ez egy válasz betalál üzenetére (2015. 11. 30. hétfő 08:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 11. 30. hétfő 08:06
vanak de nehéz megtalálni
#2014   2015. 11. 30. hétfő 11:26
tintapatron tintapatron
Harc nélkül,nincs háború!! Ne adjátok fel smile Kitartás és sok sok idő,de összejön az.
Mi inkább elkezdtünk Swingerbe járni.Ott legalább élőben láthatjuk,ki az,aki bejön és ki az aki nem.Bár csak 2alkalommal voltunk,de legalább sikerrel smile
#2013   2015. 11. 30. hétfő 11:06
bizsutom bizsutom
nyes inkább örülj neki, mert így több csaj marad nekünk, heteroknak nyes nyes
#2012   2015. 11. 30. hétfő 10:58
betalál betalál
tudod vanak akik csak szorakoznak gyerefel priviben beszéljunk
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 11. 30. hétfő 10:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1177122)
2015. 11. 30. hétfő 10:53
Sziasztok! Egy érdekes kérdésem lenne. Miert van az, hogy többen "kapcsolatra" jelölnek, majd hiába írk nekik levelet, elolvassák, de semmire sem reagálnak...?
#2011   2015. 11. 30. hétfő 10:53
X Törölt felhasználó (1177122)
Sziasztok! Egy érdekes kérdésem lenne. Miert van az, hogy többen "kapcsolatra" jelölnek, majd hiába írk nekik levelet, elolvassák, de semmire sem reagálnak...?
#2010   2015. 11. 30. hétfő 08:06
betalál betalál
vanak de nehéz megtalálni
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 11. 30. hétfő 07:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1143362)
2015. 11. 30. hétfő 07:52
Sajnos sok itt a kamus,komolyantalan ember,persze TISZTELT A KIVÉTELNEK !! De hol vannak a kivételek??
#2009   2015. 11. 30. hétfő 07:52
Sajnos sok itt a kamus,komolyantalan ember,persze TISZTELT A KIVÉTELNEK !! De hol vannak a kivételek??
#2008   2015. 11. 29. vasárnap 22:57
ma is kiderült valakiről, hogy kamu. ágicadraga nevű felhasználó az ő képeit haszbálja...
*********************.htm

(Moderálva: Külső linket a fórumba ne tegyél be.)
#2007   2015. 11. 29. vasárnap 16:31
Azért nektek csak sikerült ahogy a videón látszik. Legalábbis az "egyik kalandulnk" cím ezt sejteti.
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 11. 29. vasárnap 05:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1041852)
2015. 11. 29. vasárnap 05:39
Igen elsősorban mi is fiút kerestünk nem, sajnos nem könnyebb... De azért sok sikert smile
#2006   2015. 11. 29. vasárnap 16:18
X Törölt felhasználó (1101822)
Szia.
Kérdés, hogy ki mihez keres partnert....Mi is csak kamukat találunk, aki....(már említettem) Többsége, csak játszadozik az emberek idejével, idegeivel, de szerintem a levelezgetés és képnézegetés közben magával. Ha mindenki magával van el, akkor nem társat keres, csak egy élvezkedési formát. Sok esetben így van ez, ezért nem jutnak emberek egyről a kettőre...
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 11. 29. vasárnap 15:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (732009)
2015. 11. 29. vasárnap 15:53
Természetesen igazad van mindenkinek meg vannak az elképzelései és igényei,és ahoz mérten keresi a megfelelő partnerét.Valóban sokan nem olvassák az adatlapokat sajnos ezen nem lehet változtatni,de azért mindenki előbb vagy utóbb megtalálja a megfelelő partnerét remélhetőleg.
#2005   2015. 11. 29. vasárnap 15:53
X Törölt felhasználó (732009)
Természetesen igazad van mindenkinek meg vannak az elképzelései és igényei,és ahoz mérten keresi a megfelelő partnerét.Valóban sokan nem olvassák az adatlapokat sajnos ezen nem lehet változtatni,de azért mindenki előbb vagy utóbb megtalálja a megfelelő partnerét remélhetőleg.
(Ez egy válasz mr75 üzenetére (2015. 11. 29. vasárnap 15:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 11. 29. vasárnap 15:31
Persze,senki nem mondta azt hogy lehetetlen,hisz a pandamacikat is megmentették.DE...... Ki van írva az adatlapunkra,hogy milyen pasit keresünk.Megadtuk,hogy hány centiig,hány kilóig,hány évesig keresünk pasit.Nem zárt az adatlapunk,nyugodtan el lehet olvasni.De sajnos itt jelenlévő pasik 90% százalékának ez nem megy(vagy szövegértelmezési problémáik vannak de ebbe most ne menjünk bele)Vegyük sorra.Meghatároztuk,hogy max 40 év.Szerinted?Most töröltem egy kapcsolatra jelölést (természetesen levél nélkül mert arra sem veszi a fáradságot) aki 65 éves volt.Meghatároztuk hogy max180cm magas.Persze hogy a 196 centis ír,és ha elutasítod megmagyarázza hogy pedig az milyen jó nekünk.És ha akkor is nemet mondasz megsértődik mint egy fürdőskurva.Bár ez az esetek 70%ra igaz.meghatároztuk,hogy max 85kg.Ha ír a száz kilós és nemet mondasz visszakérdez hogy azért mert dagadt vagyok?Nem nem azért.Azért mert DD vagy (divatosan duzzadt) és sorolhatnám még a dolgokat.Nem egy pasival eljutottunk odáig,hogy mondtuk ok.gyere.És eljött a "randi" napja.Érdekes módon hirtelen pont akkor jött meg a pasinak,vagy ahogy Nati mondta kilyukadt a villamos kereke,vagy mindig történt valami.
Száz szónak is egy a vége.HA akadt is olyan aki szimpatikus volt,kb mindegyikről az derült ki hogy a szája a nemiszerve (szájjalbaszós) .Fél év keresgélés egyeztetés stb után,egy azaz 1 pasival jutottunk el az ágyig.Nagyon jó arány.
Lehet most azt mondod túl igényesek vagyunk.De megtehetjük.Nem prostik vagyunk akinek fizetnek és kötelező ágyba bújni mindenkivel.
#2004   2015. 11. 29. vasárnap 15:51
X Törölt felhasználó (1214652)
Vágom hogy Te olvastad nem a hölgy wink
(Ez egy válasz mr75 üzenetére (2015. 11. 29. vasárnap 15:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 11. 29. vasárnap 15:36
ÖÖÖÖ izé.DE én férfi vagyok nyes nyes nyes nem akarok szülni!!! Az inkább meghagyom a teremtés koronáinak!!

... 441 442 443 444 445 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitás ideje: 2013. 01. 10. csütörtök
Üzenetek: 10863db
Utolsó üzenet: 2025. 04. 29. kedd

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!