Sziasztok!
Olvasom az itt található fórumokat, vegyes érzelmek vannak bennem, sokan sikereikről írnak, de legtöbben kudarcokról írnak!
Tudom nem vagyok egy macsó, karosszériám megfelel a koromnak.
Régi vágyam egy pár házi barátja lenni, nagyon sok levelet írtam, melyben megfogalmaztam azt, milyen helyzetben vagyok és mit szeretnék. Sajnos 95% válaszra sem méltatott, a fennmaradó 5% már foglalt vagy fotó csere után kiderült nem engem keresnek.
Hozzá teszem csak olyanoknak írtam,akik keresési feltételeinek megfeleltem.
Így én is a többség véleményét osztom személyesen nem ismerek olyat aki talált itt partnert.
Szép napot és sikeres keresgélést!!!
Olvasom az itt található fórumokat, vegyes érzelmek vannak bennem, sokan sikereikről írnak, de legtöbben kudarcokról írnak!
Tudom nem vagyok egy macsó, karosszériám megfelel a koromnak.
Régi vágyam egy pár házi barátja lenni, nagyon sok levelet írtam, melyben megfogalmaztam azt, milyen helyzetben vagyok és mit szeretnék. Sajnos 95% válaszra sem méltatott, a fennmaradó 5% már foglalt vagy fotó csere után kiderült nem engem keresnek.
Hozzá teszem csak olyanoknak írtam,akik keresési feltételeinek megfeleltem.
Így én is a többség véleményét osztom személyesen nem ismerek olyat aki talált itt partnert.
Szép napot és sikeres keresgélést!!!
Több ilyen szexoldalon, szexpartnerkereséssel foglalkozó oldalakon jártam már, de még sosem találtam senkit. Néha úgy tűnik hogy ilyen helyeken nem is nagyon vannak nők, vagy csak nagyon kevesen. Néha lehet látni például chatszobákat, ahol csupa férfiak vannak, várják hogy odatévedjen egy nő esetleg, de erre kicsi az esély. Néha előfordul hogy férfiak próbálják az embert megszólítani, de nő velem ilyen oldalon még talán sosem próbált ismerkedni.
Párként normális pasit is nehéz találni.... Azért az sem egyszerű tegyük hozzá
Mindegy mit írsz ki ugyan úgy irnak a világ végéről is..

Lassan már kezdek sajnálni mindenkit lehet feladok egy hirdetést,hogy szopok nyalok boldog karácsonyt mindenkinek

Lenne kedved ismerkedni??
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 11. 30. hétfő 16:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 11. 30. hétfő 16:35
Törölt felhasználó (1143362)

Ez az elég nehéz!

,,Mi béreltünk lakást Pesten amikor találkoztunk a megfelelő partnerrel.Közösen fizettük és pár órára is lehet bérelni nagyon igényeseket.Talán ez is lehet egy megoldás,Nálunk működött."
Ez szerintem is egy járható út lehet.
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 11. 28. szombat 13:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 11. 28. szombat 13:25
Ez szerintem is egy járható út lehet.

Törölt felhasználó (732009)

Sziasztok!
Mi béreltünk lakást Pesten amikor találkoztunk a megfelelő partnerrel.Közösen fizettük és pár órára is lehet bérelni nagyon igényeseket.Talán ez is lehet egy megoldás,Nálunk működött.
Mi béreltünk lakást Pesten amikor találkoztunk a megfelelő partnerrel.Közösen fizettük és pár órára is lehet bérelni nagyon igényeseket.Talán ez is lehet egy megoldás,Nálunk működött.
Azért az is elárul sokmindent az oldal moderátorairól, hogy az én hozzászólásomban a linket kivették, de agicadraga még mindig az oldalon garázdálkodik...
grat!!!

Azért akadnak csajok is, de higgyétek el nincs könnyebb dolgunk.
Ez az elég nehéz!
(Ez egy válasz betalál üzenetére (2015. 11. 30. hétfő 08:06), amit ide kattintva olvashatsz)

Harc nélkül,nincs háború!! Ne adjátok fel
Kitartás és sok sok idő,de összejön az.
Mi inkább elkezdtünk Swingerbe járni.Ott legalább élőben láthatjuk,ki az,aki bejön és ki az aki nem.Bár csak 2alkalommal voltunk,de legalább sikerrel

Mi inkább elkezdtünk Swingerbe járni.Ott legalább élőben láthatjuk,ki az,aki bejön és ki az aki nem.Bár csak 2alkalommal voltunk,de legalább sikerrel

tudod vanak akik csak szorakoznak gyerefel priviben beszéljunk
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 11. 30. hétfő 10:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 11. 30. hétfő 10:53
Törölt felhasználó (1177122)

Sziasztok! Egy érdekes kérdésem lenne. Miert van az, hogy többen "kapcsolatra" jelölnek, majd hiába írk nekik levelet, elolvassák, de semmire sem reagálnak...?
Sziasztok! Egy érdekes kérdésem lenne. Miert van az, hogy többen "kapcsolatra" jelölnek, majd hiába írk nekik levelet, elolvassák, de semmire sem reagálnak...?
vanak de nehéz megtalálni
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 11. 30. hétfő 07:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 11. 30. hétfő 07:52
Törölt felhasználó (1143362)

Sajnos sok itt a kamus,komolyantalan ember,persze TISZTELT A KIVÉTELNEK !! De hol vannak a kivételek??
Sajnos sok itt a kamus,komolyantalan ember,persze TISZTELT A KIVÉTELNEK !! De hol vannak a kivételek??
ma is kiderült valakiről, hogy kamu. ágicadraga nevű felhasználó az ő képeit haszbálja...
*********************.htm
(Moderálva: Külső linket a fórumba ne tegyél be.)
*********************.htm
(Moderálva: Külső linket a fórumba ne tegyél be.)
Azért nektek csak sikerült ahogy a videón látszik. Legalábbis az "egyik kalandulnk" cím ezt sejteti.
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 11. 29. vasárnap 05:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 11. 29. vasárnap 05:39
Törölt felhasználó (1041852)

Igen elsősorban mi is fiút kerestünk nem, sajnos nem könnyebb... De azért sok sikert

Szia.
Kérdés, hogy ki mihez keres partnert....Mi is csak kamukat találunk, aki....(már említettem) Többsége, csak játszadozik az emberek idejével, idegeivel, de szerintem a levelezgetés és képnézegetés közben magával. Ha mindenki magával van el, akkor nem társat keres, csak egy élvezkedési formát. Sok esetben így van ez, ezért nem jutnak emberek egyről a kettőre... (Ez egy válasz X üzenetére (2015. 11. 29. vasárnap 15:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 11. 29. vasárnap 15:53
Kérdés, hogy ki mihez keres partnert....Mi is csak kamukat találunk, aki....(már említettem) Többsége, csak játszadozik az emberek idejével, idegeivel, de szerintem a levelezgetés és képnézegetés közben magával. Ha mindenki magával van el, akkor nem társat keres, csak egy élvezkedési formát. Sok esetben így van ez, ezért nem jutnak emberek egyről a kettőre... (Ez egy válasz X üzenetére (2015. 11. 29. vasárnap 15:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (732009)

Természetesen igazad van mindenkinek meg vannak az elképzelései és igényei,és ahoz mérten keresi a megfelelő partnerét.Valóban sokan nem olvassák az adatlapokat sajnos ezen nem lehet változtatni,de azért mindenki előbb vagy utóbb megtalálja a megfelelő partnerét remélhetőleg.
Természetesen igazad van mindenkinek meg vannak az elképzelései és igényei,és ahoz mérten keresi a megfelelő partnerét.Valóban sokan nem olvassák az adatlapokat sajnos ezen nem lehet változtatni,de azért mindenki előbb vagy utóbb megtalálja a megfelelő partnerét remélhetőleg.
(Ez egy válasz mr75 üzenetére (2015. 11. 29. vasárnap 15:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 11. 29. vasárnap 15:31

Persze,senki nem mondta azt hogy lehetetlen,hisz a pandamacikat is megmentették.DE...... Ki van írva az adatlapunkra,hogy milyen pasit keresünk.Megadtuk,hogy hány centiig,hány kilóig,hány évesig keresünk pasit.Nem zárt az adatlapunk,nyugodtan el lehet olvasni.De sajnos itt jelenlévő pasik 90% százalékának ez nem megy(vagy szövegértelmezési problémáik vannak de ebbe most ne menjünk bele)Vegyük sorra.Meghatároztuk,hogy max 40 év.Szerinted?Most töröltem egy kapcsolatra jelölést (természetesen levél nélkül mert arra sem veszi a fáradságot) aki 65 éves volt.Meghatároztuk hogy max180cm magas.Persze hogy a 196 centis ír,és ha elutasítod megmagyarázza hogy pedig az milyen jó nekünk.És ha akkor is nemet mondasz megsértődik mint egy fürdőskurva.Bár ez az esetek 70%ra igaz.meghatároztuk,hogy max 85kg.Ha ír a száz kilós és nemet mondasz visszakérdez hogy azért mert dagadt vagyok?Nem nem azért.Azért mert DD vagy (divatosan duzzadt) és sorolhatnám még a dolgokat.Nem egy pasival eljutottunk odáig,hogy mondtuk ok.gyere.És eljött a "randi" napja.Érdekes módon hirtelen pont akkor jött meg a pasinak,vagy ahogy Nati mondta kilyukadt a villamos kereke,vagy mindig történt valami.
Száz szónak is egy a vége.HA akadt is olyan aki szimpatikus volt,kb mindegyikről az derült ki hogy a szája a nemiszerve (szájjalbaszós) .Fél év keresgélés egyeztetés stb után,egy azaz 1 pasival jutottunk el az ágyig.Nagyon jó arány.
Lehet most azt mondod túl igényesek vagyunk.De megtehetjük.Nem prostik vagyunk akinek fizetnek és kötelező ágyba bújni mindenkivel.
Száz szónak is egy a vége.HA akadt is olyan aki szimpatikus volt,kb mindegyikről az derült ki hogy a szája a nemiszerve (szájjalbaszós) .Fél év keresgélés egyeztetés stb után,egy azaz 1 pasival jutottunk el az ágyig.Nagyon jó arány.
Lehet most azt mondod túl igényesek vagyunk.De megtehetjük.Nem prostik vagyunk akinek fizetnek és kötelező ágyba bújni mindenkivel.
Vágom hogy Te olvastad nem a hölgy
(Ez egy válasz mr75 üzenetére (2015. 11. 29. vasárnap 15:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 11. 29. vasárnap 15:36

ÖÖÖÖ izé.DE én férfi vagyok
nem akarok szülni!!! Az inkább meghagyom a teremtés koronáinak!!