Sziasztok.Sajnos nekem csak negatív tapasztalatom van, írhatok amit csak akarok még csak válaszra sem méltatnak. Ha mégis valaki méltóztat írni akkor öreg vagy hozzám,messze vagy,és a legjobb mennyit fizetsz. Lehet hogy túl magas a mérce vagy itt nyugaton szégyenlősebbek a hölgyek, ha meg vannak lányt vagy párt keres. Hát ez van erre mondjon valaki valami okosat.
Először beszélgettünk,jókat nevetgéltünk,és utána persze jót szeretkeztünk. Meg látogattuk egymást akkor is ha éppen tudtuk hogy aznap nem lesz szex,csak egy jót beszélgetünk,esetleg kirándulunk. Késöb már ezek a dolgok el laposodtak... Találkozás,ruha le.. ágyba bújás..aztán rohanás haza..
(Ez egy válasz gorbesrac üzenetére (2013. 06. 18. kedd 08:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Én szerencsésnek mondhatom magam! Hölgyet és párt is sikerűlt innen megismernem! Azért hozzá kell tennem, volt párszor hogy "lukra" futottam, mert nem jöttek el a megbeszélt találkozóra páran! Sok lehet a kamu reg, és sokan lehetnek azok is, akik az utolsó pillanatban kihátrálnak! Nincs ezzel gond, csak elég lenne egy levél, hogy "bocs, betojtam, meggondoltam magam"
A multkor írt valaki, hogy kíváncsi rám, mi lenne, ha találkoznánk. Találkoztunk egy megbeszélt helyen. Kissé izgatott voltam, de igyekeztem palástolni érzelememet. A Hölgy szimpatikus volt, az Úr azonban úgy éreztem egy kicsit "kakas volt a szemétdombon". Őt nagyon izgatottnak/zavartnak éreztem. Mintha megbánta volna, hogy ilyen helyzetbe hozta a felelségét. A feleség persze végig hallgatott. Ambivalens érzéseim voltak a szituációval kapcsolatban. Meghallgattam a férj "feltételeit", majd abban maradtunk, hogy ők fognak jelentkezni. Jelenkeztek is! Írtak egy levelet, hogy nem rám gondoltak és kértek - óvatosan célozva - hogy a nem az "NEM" és ne zaklassam a válaszuk után őket! Ezt tiszteletben tartva válaszoltam nekik, hogy sok sikert kívánok a további kereséséhez és természetesen nem fogok semmilyen megjegyzést tenni rájuk a továbbiakban a feltöltött képeikre. Azóta többször láttam a Hölgyet kitakart arccal a gg-n. Egy + jelet kattintok mindíg rá, de nem írtam mégy egyszer sem semmit róla. Ennyi! Ilyen helyzet is volt, tapasztalatnak nem bántam meg.
mi találtunk partnert épp ma volt ffi beszálónk és élveztük mindhárman
Nem találtam! A kerekesszékre annyira nem harapnak!

Talán éppen a vágyai azok, amik leláncolják....
(Ez egy válasz Demona üzenetére (2013. 06. 24. hétfő 19:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 06. 24. hétfő 19:45

Inkább próbálom megfejteni ki hogyan vagy miért nem Talált már szexpartnert a Goldegate-n?
Na és mire jutottál?
(Ez egy válasz Demona üzenetére (2013. 06. 24. hétfő 19:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 06. 24. hétfő 19:45

Inkább próbálom megfejteni ki hogyan vagy miért nem Talált már szexpartnert a Goldegate-n?
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 06. 24. hétfő 19:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 06. 24. hétfő 19:00
Törölt felhasználó (846377)

Szóval, amikor éppen nem vagy láncreakcióban valakivel, akkor szabadidődben verseket írsz vagy pusztán rögtönöztél a topikban?

Szóval, amikor éppen nem vagy láncreakcióban valakivel, akkor szabadidődben verseket írsz vagy pusztán rögtönöztél a topikban?

saját szerzemény
Én bírom.. csak a lánc s ki felteszi... is bírjon engem
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 06. 24. hétfő 16:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 06. 24. hétfő 16:55

Én bírom.. csak a lánc s ki felteszi... is bírjon engem

Ez az idézet honnan van?
Te birod az ilyen láncos dolgokat?
Te birod az ilyen láncos dolgokat?
Ez az idézet honnan van?
Te birod az ilyen láncos dolgokat? (Ez egy válasz Demona üzenetére (2013. 06. 23. vasárnap 22:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 06. 23. vasárnap 22:38
Te birod az ilyen láncos dolgokat? (Ez egy válasz Demona üzenetére (2013. 06. 23. vasárnap 22:38), amit ide kattintva olvashatsz)

Rejtve ugyan de pontosan úgy van ahogy írod
Éghez földhöz láncolod s hiszed hogy uralod, miközben nem is sejted,
csábító idomai milyen régen irányítják tetteidet

Rejtve ugyan de pontosan úgy van ahogy írod
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 06. 23. vasárnap 13:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 06. 23. vasárnap 13:40

Ahogyan össze-vissza olvastam, meg, ahogy láttam.
A férfi kiválasztja a nőt, a nő, pedig DÖNT! Vagyis, mindig a nőé az utolsó szó egy kapcsolat létrejöttekor, tök mindegy, hogy csak kufirc vagy bármi más..
A gazda kiválasztja a gyümölcsöt a fán/gyümölcsös ládából, a gyümölcs meg eldönti, hogy ő is akar a gazdához tartozni.
A férfi kiválasztja a nőt, a nő, pedig DÖNT! Vagyis, mindig a nőé az utolsó szó egy kapcsolat létrejöttekor, tök mindegy, hogy csak kufirc vagy bármi más..
A gazda kiválasztja a gyümölcsöt a fán/gyümölcsös ládából, a gyümölcs meg eldönti, hogy ő is akar a gazdához tartozni.
Ahogyan össze-vissza olvastam, meg, ahogy láttam.
Sajnos nem találtam itt senkit még, de még olyat sem aki egy kis erotikus levelezésben, képcserében valóban benne lenne. :(
mi párok,meg néha átengedjük a, legédesebb gyümölcsöt
(Ez egy válasz Zsuzsa üzenetére (2013. 06. 23. vasárnap 06:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 06. 23. vasárnap 06:29

Ezt nagyon jol irtad....sajnos;a férfiak többsége,föleg a neten,azt gondolják,elég csak kiválasztani a ládábol a gyümölcsöt,és eheti is..
Ezt nagyon jol irtad....sajnos;a férfiak többsége,föleg a neten,azt gondolják,elég csak kiválasztani a ládábol a gyümölcsöt,és eheti is..
Semmi gond... lehet még a gyümölcsszedésre..(hódításra) érned kell kicsit, ,csak gyakorold és idővel ráérzel a lényegére.
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 06. 22. szombat 16:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 06. 22. szombat 16:06

Te extra!
Ebből a sok zöldség és gyümölcsből, ami összehordtál nem értek semmit...

Én örülök neki, hogy van mibe belekötnöd.
Pedig teljesen érthető! Még nagyon a sorok közé sem kell nézned!
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 06. 22. szombat 16:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 06. 22. szombat 16:06

Te extra!