Mi itt találtunk a feleségem részére házibarátot, és már lassan négy hónapja hogy rendszeresen találkozunk vele.
Én nem találtam senkit igaz nem is kerestem sokat.Pedig van fennt rólam ezaz
)

naná, h találtam!
nem könnyű, sok zsákutca is van, de azért lehet találni!
nem könnyű, sok zsákutca is van, de azért lehet találni!
Igen,találtunk!nagyon jól sikerült a találkozás!

Nem hittem volna, hogy ennyien reagálni fogtok erre a topicra.

Én találtam
Igazábol a kiváncsiságbol keresgéltem egy bixex pasit és sikerült nagy nehezen találni

Igen találtam..sőt sokkal több mint szexpartner...szinte az első pár napban ,hogy beregisztráltam felvettük egymással a kapcsolatot..már ezért megérte idejönnöm...
Mit akarsz egy ilyen pontatlan adatlappal,kép nélkül,és friss regivel???
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 02. 05. kedd 15:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 02. 05. kedd 15:35
Törölt felhasználó (874050)

Én ma regiztem, de ha tényleg ennyi a kamus...hát! Én se rakok ki képet. Ha szükséges privátban elküldöm. Én swingerezésre keresek párt vagy lányt, vagy olyan párt, akinek a hölgy tagja szereti a gangbanget.
Én ma regiztem, de ha tényleg ennyi a kamus...hát! Én se rakok ki képet. Ha szükséges privátban elküldöm. Én swingerezésre keresek párt vagy lányt, vagy olyan párt, akinek a hölgy tagja szereti a gangbanget.
Igen sok a kamus, de lehet azért találni, pld ha te is raknál fel képet magadról talán könyebb lenne , hiszen ez egy sex partner kereső oldal is egyben, és elég nehéz kép nélkül felkelteni bárki érdeklődését...
(Ez egy válasz bluesman üzenetére (2013. 02. 05. kedd 14:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 02. 05. kedd 14:37

Nagy kamu oldal, valós nő pár nem nagyon akadt a horgomra. Nem fura, hogy minden pár, lány bi nőt keres?

Nagy kamu oldal, valós nő pár nem nagyon akadt a horgomra. Nem fura, hogy minden pár, lány bi nőt keres?

no én nem találtam még. Bár talán nemis vagyok eléggé aktív a keresgélésben.
Én szívesen megnéznélek benneteket !
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 01. 28. hétfő 12:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 01. 28. hétfő 12:53
Törölt felhasználó (764681)

Nem érezzük úgy, hogy egy másik galaxisból érkeztünk.
Ha visszaolvasok akkor bármelyik topicban azt látom, hogy több a fanyalgó.
Nekünk azért sikerült találkozni, mert szerettünk volna találkozni és megadtuk a szimpatikusaknak a kellő esélyt erre. Nem mindenkivel jött össze elsőre, de megvártuk, míg megérett a gyümölcs.
Számunkra sokkal több fejtörést okoznak azok, akikről érezzük, hogy egy alkalom után lekopnának és sosem hallanánk róluk többé. Az ő kiszűrésük nagyobb feladat.
Nekünk azért sikerült találkozni, mert szerettünk volna találkozni és megadtuk a szimpatikusaknak a kellő esélyt erre. Nem mindenkivel jött össze elsőre, de megvártuk, míg megérett a gyümölcs.
Számunkra sokkal több fejtörést okoznak azok, akikről érezzük, hogy egy alkalom után lekopnának és sosem hallanánk róluk többé. Az ő kiszűrésük nagyobb feladat.
Teljesen igazad van...egy nagy nulla
(Ez egy válasz maarimar üzenetére (2013. 02. 03. vasárnap 14:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 02. 03. vasárnap 14:50

ennyi áll nőt és párt rettenet
teljesen elmegy az ember kedve szinte az egésztől
kivétel 1-2 ember de sajna nagyon ritka . . . .
ennyi áll nőt és párt rettenet
Persze, hova kell menni?
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 01. 24. csütörtök 22:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 01. 24. csütörtök 22:42
Törölt felhasználó (872835)

Valaki feljönne hozzám?
Eddig nekem se sikerült találni senkit. Sok levelet irtam... de még válaszra se méltatnak... Pedig ápolt, igényes, inteligens fiatal pasi vagyok hatalmas szexuális vággyal és potenciával

Valika felmegyek hozzad ittmegbeszelhetjuk...jokedvu33@citromail.hu
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 01. 24. csütörtök 22:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 01. 24. csütörtök 22:42
Törölt felhasználó (872835)

Valaki feljönne hozzám?
Nem érezzük úgy, hogy egy másik galaxisból érkeztünk.
Akkor Ti szerencsések vagytok, üdítő folt itt a társkeresőben.
)
Mert visszaolvasva ezt a fórumot sajnos nem ez a jellemző. Sőőt, ez a ritka példa, de legalább van ilyen is. (Ez egy válasz X üzenetére (2013. 01. 28. hétfő 11:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 01. 28. hétfő 11:02

Mert visszaolvasva ezt a fórumot sajnos nem ez a jellemző. Sőőt, ez a ritka példa, de legalább van ilyen is. (Ez egy válasz X üzenetére (2013. 01. 28. hétfő 11:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (764681)

Nekünk messze nem ennyire rosszak a tapasztalataink. Sőt, rengeteg olyan pasi van, aki 3 perc cset után már nyomja a telszámát és mikor felhívjuk, azonnal talizni akar. Ilyennel csek eggyel találkoztunk, de lejött. Rajta kívül is van 4 pali, akik seimán eljöttek. Nem jött össze mindenkivel elsőre a tali, mert volt aki egyszerűen beteg lett és átkérte a rákövetkező hétre. Azt hittük ez is ugrott. De nem. Következő héten már két levelet is írt, mire elolvastuk, és érezhetően kétségbe volt esve, hogy nem válaszoltunk azonnal.
Szóval ennyire nem rossz a helyzet szerintünk.
Szóval ennyire nem rossz a helyzet szerintünk.