...Ugyan már fiúk!
Egy nő sokkal inkább észreveszi azt a férfit aki szemtől-szembe jár, létezik, a másik szemébe tud nézni mint aki a felhők közül közelít, mert istenségnek tartja magát. Az ilyen szokott magasról a mélybe hullani.
Amúgy nem arról szól a fórum hogy miért nem talál valaki magának partnert, legyen férfi, nő, pár...hanem hogy találtál-e?
Egy nő sokkal inkább észreveszi azt a férfit aki szemtől-szembe jár, létezik, a másik szemébe tud nézni mint aki a felhők közül közelít, mert istenségnek tartja magát. Az ilyen szokott magasról a mélybe hullani.
Amúgy nem arról szól a fórum hogy miért nem talál valaki magának partnert, legyen férfi, nő, pár...hanem hogy találtál-e?
Volt egy okos férfi, aki azt állította hogy "minden relatív". Lehet hogy Te úgy érzed hogy vannak nők akik védekezésül használják a túl magas mércét, de a dolog megfordítható hogy lehet nem a mérce magas, hanem akik át akarnak jutni felette, azok meg sem közelítik azt.
Ezzel arra szeretnék csak óvatosan rámutatni, hogy a sikertelenség oka nem feltétlen a másik oldal. És azt sem kéne elfelejteni hogy mekkora a kínálat, és ahhoz a kereslet. (Ez egy válasz hubi72 üzenetére (2013. 02. 14. csütörtök 15:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 02. 14. csütörtök 15:29
Ezzel arra szeretnék csak óvatosan rámutatni, hogy a sikertelenség oka nem feltétlen a másik oldal. És azt sem kéne elfelejteni hogy mekkora a kínálat, és ahhoz a kereslet. (Ez egy válasz hubi72 üzenetére (2013. 02. 14. csütörtök 15:29), amit ide kattintva olvashatsz)

Igen! A nők túl magasra állítják a mércét a keresésbe! Mindig ezek a feltételek vannak előtérbe! Nem is próbálnak kicsit lejjebb adni! Csak keresgéljenek tovább!
Igen! A nők túl magasra állítják a mércét a keresésbe! Mindig ezek a feltételek vannak előtérbe! Nem is próbálnak kicsit lejjebb adni! Csak keresgéljenek tovább!
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 02. 14. csütörtök 13:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 02. 14. csütörtök 13:56
Törölt felhasználó (846377)

"Érdekes" alatt mit értünk? Ki van gyúrva? 25 cm farok? Jóképű? Magas státuszú? Pénzes? Menő fiúcska?
Csak, azért soroltam fel ezeket, mert ebben az országban leginkább ezt értékelik.
Csak, azért soroltam fel ezeket, mert ebben az országban leginkább ezt értékelik.
Nos érdekes alatt olyasmit értünk, ami felkelti egy nő figyelmét. Olvasd el figyelmesen a nevezett lapot és te magad döntsd el, hogyha nő lennél és partnert keresnél találnál-e benne számodra izgalmasat.
Oly sokan leírták már itt, hogy mik a tipikus negatívumok, amik egy reglapon előfordulhatnak. Ne ismételgessem már ezeket én is.
Oly sokan leírták már itt, hogy mik a tipikus negatívumok, amik egy reglapon előfordulhatnak. Ne ismételgessem már ezeket én is.
"Érdekes" alatt mit értünk? Ki van gyúrva? 25 cm farok? Jóképű? Magas státuszú? Pénzes? Menő fiúcska?
Talán nincs benned semmi érdekes. Vagy ha van, az a lapodból nem derül ki.
(Ez egy válasz thebadboym1 üzenetére (2013. 02. 13. szerda 15:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 02. 13. szerda 15:39

Én nagyon sok levelet irtam , már de eddig a két hónap alatt tán kettő méltatot arra hogy válaszoljon, hogy bocsi de nem..... Nemtudom mi a baj velem. Nem vagyok kamus, ápolt, igényes 30 éves pasi vagyok aki mindenre kapható és mégse nem találok senkit ezen az oldalon..... Szerintetek mi lehet a gond?
Én nagyon sok levelet irtam , már de eddig a két hónap alatt tán kettő méltatot arra hogy válaszoljon, hogy bocsi de nem..... Nemtudom mi a baj velem. Nem vagyok kamus, ápolt, igényes 30 éves pasi vagyok aki mindenre kapható és mégse nem találok senkit ezen az oldalon..... Szerintetek mi lehet a gond?
Az igaz, turelem kerdese, kicsit szerencsesnek is kell lenni,mert iszonyatosan sok aki csak beszelget es nem meri megvalositani vagyait,a kamusok meg vannak elegen.....kicsit bosszanto mert akik komolyan gondoljak es szeretnek miattuk hatranyba kerulnek,a kamusok rossz hatasa vegett.
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 02. 11. hétfő 09:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 02. 11. hétfő 09:39
Törölt felhasználó (388655)

Találtunk, párt is, bisex pasit is. Az egész türelem kérdése, rengeteg az idióta kamus bolond, lehet hogy csak szerencsénk volt?
Találtunk, párt is, bisex pasit is. Az egész türelem kérdése, rengeteg az idióta kamus bolond, lehet hogy csak szerencsénk volt?
Elég nehéz! :S
Ne légy benne olyan biztos.
tipikus magyar dolog rengeteg szájhős
tisztelet a kevés kivételnek és azoknak akiket 1-2 itt ismertünk meg
tisztelet a kevés kivételnek és azoknak akiket 1-2 itt ismertünk meg
még nem.eddig csak kamuk és a téma iránt érdeklödökkel volt dolgom
Igen! Szerintem is ez a probléma fő oka! A nők többsége nem keres! Én sem találtam még de nem is hiszem hogy itt fogok találni az interneten! Hiába vagyok fent több társkeresőn nincs válasz! Miért van ez? Hol lehet találni egy olyan nőt aki ismerkedni is akar nem csak a neten!
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 02. 08. péntek 19:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 02. 08. péntek 19:28
Törölt felhasználó (33028)

sztem az az alapvető probléma, h jóval több szóló pasi keresne, mint amennyi nő v pár.... így a pasik esélyei jóval kisebbek.
de nekem nem esik nehezemre válaszlevelet írni... még akkor sem, ha nemet írok.
bár azt tegyük hozzá, h egy partnerbejelölés vagy egy "dugnálak!" vagy egy skype cím nem túl sok intelligenciára vall, így valójában megértem azt, aki már nem is válaszol az ilyenekre, mert nagyjából ez jön a legtöbb pasitól...
a friss feltöltésem miatt eddig legalább 30 levelet kaptam, de igen kevés (talán 2-3) az értelmes levél...
bár azt tegyük hozzá, h egy partnerbejelölés vagy egy "dugnálak!" vagy egy skype cím nem túl sok intelligenciára vall, így valójában megértem azt, aki már nem is válaszol az ilyenekre, mert nagyjából ez jön a legtöbb pasitól...
a friss feltöltésem miatt eddig legalább 30 levelet kaptam, de igen kevés (talán 2-3) az értelmes levél...
E témát olvasgatva sokszor elgondolkodtatóba ejt, az a sok hasonló érdeklődéssel rendelkező ember...és mégis oly kevés a siker sztori. Fórumbejegyzések csak egy része az embernek, további ismerkedésre nem ad lehetőséget, de nem is az a szerepe. Privát levelezgetés?...sok felesleges körök, per esélyesnek tűnő felhasználó és nem pótolja a közvetlen folyamatos párbeszédet melynek reakcióiból sok érdekesség leszűrhetőbb ..
Chat..? fórumozók kevesen járnak chatre, ha mégis..vagy akik járnak inkább priviznek. Közös szobákban történő beszélgetéseknél pedig lényegesen több embert ismerhetnének meg s ezáltal találhatnának egymásra hasonló témákban érdeklődők. Adatlap, bemutatkozók,képek, videók....stb. csak morzsa mely lehet félrevezető is.
Chat..? fórumozók kevesen járnak chatre, ha mégis..vagy akik járnak inkább priviznek. Közös szobákban történő beszélgetéseknél pedig lényegesen több embert ismerhetnének meg s ezáltal találhatnának egymásra hasonló témákban érdeklődők. Adatlap, bemutatkozók,képek, videók....stb. csak morzsa mely lehet félrevezető is.
sztem az az alapvető probléma, h jóval több szóló pasi keresne, mint amennyi nő v pár.... így a pasik esélyei jóval kisebbek.
ITTTTT?????? Szóló pasinak esélye sincs, még azt a fáradságot sem teszik meg hogy elolvassák a leveled, olvasatlanul törölve. Bezzeg azt írnád biszex vagy leszbi csaj vagy ragadnak rád.
OK, de legalább az a kettő veszi a fáradságot és elutasít. Képes annyit kinyögni, hogy "nem". Voltaképpen ez a hely inkább párok és leszbikusok találkahelyének tűnik, legalábbis az a benyomásom, hogy a szóló pasik itt valamiért esélytelenek.
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 01. 24. csütörtök 09:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 01. 24. csütörtök 09:36
Törölt felhasználó (849369)

Férfiként az a problémám, - és valószínűleg azon kevés férfi is osztja a véleményemet, akim szintén nem szájkaratésok- hogy a komolyan kereső párok kapnak több tucat általatok leírt tartalmú levelet, és az egy-két valós, normális pasi meg azért marad hoppon állandóan, mert már el sem olvassák a leveleiket, vagy pedig a többiből kiindulva csak legyintenek, hogy ez is pont olyan lesz, mint a többi. És amikor megírok 100 levelet, - nem csak itt, hanem más oldalakon is - de nem jön csak kettőre válasz, és az is elutasító, akkor értelem szerűen nekem is elmegy a kedvem az egésztől. Már nincs kedvem leveleket írni, mert nem látom értelmét. Főleg azok után, hogy akikkel eljutottam addig, hogy beszéljünk telefonon, vagy skypon, vagy füstjeleket küldtünk egymásnak, mindig kiderült, hogy vagy egy idióta pasi szórakozik, vagy a pár csak a gondolattal játszik, de mikor oda kerül a sor, hogy akkor találkozzunk, akkor mindig közbejön valami, és aztán meg eltűnnek. Az olyan párok leveleiről meg nem ejtenék külön szót, akik azzal kezdik, hogy "szija, kűgyé képet és malyd válaszolunk!". Gondolom nem kell magyaráznom, hogy miért...
A megoldás az lehetne, ha nyíltan le lehetne írni azoknak a nevét (felhasználó nevét természetesen), akik ígérgetnek, de még soha senki sem találkozott velük, vagy az ellenkezőjét, ami egyfajta pozitív lista lenne. Persze tudom, hogy sorba jönnének a friss regisztrációk, akik megerősítenék, hogy ez vagy az a pár mennyire rendes és korrekt, nem is beszélve a pasikról...
Nehéz ez a netes partnerkeresés, mert itt ugye mindenki azt mond, amit akar.
A megoldás az lehetne, ha nyíltan le lehetne írni azoknak a nevét (felhasználó nevét természetesen), akik ígérgetnek, de még soha senki sem találkozott velük, vagy az ellenkezőjét, ami egyfajta pozitív lista lenne. Persze tudom, hogy sorba jönnének a friss regisztrációk, akik megerősítenék, hogy ez vagy az a pár mennyire rendes és korrekt, nem is beszélve a pasikról...
Nehéz ez a netes partnerkeresés, mert itt ugye mindenki azt mond, amit akar.
A kérdésedet inkább ITT kellett volna feltenned!
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 02. 07. csütörtök 16:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 02. 07. csütörtök 16:55
Törölt felhasználó (846377)

Ma azon gondolkodtam egésznap, hogy mennyire gáz, ha az ember fia csak prostikkal él nemiéletet.
Szerintetek ez mennyire elítélendő a mai világban?
Ma azon gondolkodtam egésznap, hogy mennyire gáz, ha az ember fia csak prostikkal él nemiéletet.