Ebben nagyon rátapintottál a lényegre! Igaz, így, hogy már 1,5 éve van regisztrációnk csökkent a népszerűségünk, nem kapunk csak heti 4-5 levelet! Ezek kezelhetőek, viszont a sok csalódás miatt már elég kicsi az ingerküszöbünk arra, hogy ki hogyan "szól" hozzánk! Viszont az első hónapokban napi 20 levél sem volt ritka, ami kezelhetetlen! Igaz sok közülük annyi volt, hogy megdugnálak! Egy a lényeg, mindkét oldalon vannak hazudozó, álmodozó, kamus emberek! Talán a többszörös számú pasi miatt van az, hogy a párok sokkal jobban érzik azt, hogy sokszor meg vannak vezetve! Nem hiszem, hogy a pasik napi szinten ennyi levelet írnának, vagy várnának választ! Ezzel nem azt írtuk, hogy nincs igazuk.....!
(Ez egy válasz egysportospasi üzenetére (2018. 07. 10. kedd 17:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 07. 10. kedd 17:53

Igen, csak abba is bele kell gondolni, hogy hasonlóan más szex típusú klubhoz, oldalhoz a férfi és nő érdeklődők aránya akár 100:1 is lehet, ami nagyon kicsi esélyt jelent a pasiknak. Több mint ötöst nyerni a lottón, de napi 20-30 levelet is kaphat egy menőbb nő vagy pár, nyilván nem fognak tudni válaszolgatni ennyire, különösen ha csalódnak egyszer-kétszer. Márpedig látjuk a hozzászólásokból, hogy sokan járnak így.
Igen, csak abba is bele kell gondolni, hogy hasonlóan más szex típusú klubhoz, oldalhoz a férfi és nő érdeklődők aránya akár 100:1 is lehet, ami nagyon kicsi esélyt jelent a pasiknak. Több mint ötöst nyerni a lottón, de napi 20-30 levelet is kaphat egy menőbb nő vagy pár, nyilván nem fognak tudni válaszolgatni ennyire, különösen ha csalódnak egyszer-kétszer. Márpedig látjuk a hozzászólásokból, hogy sokan járnak így.
(Ez egy válasz drody üzenetére (2018. 07. 10. kedd 17:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 07. 10. kedd 17:26

Szerintem mindenkinek igaza van, vagy Így vagy úgy
( AZ ELKÜLDÖTT LEVÉLBEN ÍROK DOLGOKAT MAGAMRÓL ) vissza kanyarodva itt meg mindig az a baj hogyha ír az ember akkor egy választ vár, vagy nem jól gondolom?

Az szép szám. Ez már a keresett, vagy szimpatikusnak minősített pasik névsora? Hogy bővül a lista? Ha valaki jelentkezik elbírálod és felírod a 114. helyre?
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 07. 09. hétfő 23:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 07. 09. hétfő 23:37

Törölt felhasználó (1574052)

Jelen pillanatban nálam 113.
Ki-ki döntse el, hogy ez sok, vagy kevés.
Szerintem mindenkinek igaza van, vagy Így vagy úgy
( AZ ELKÜLDÖTT LEVÉLBEN ÍROK DOLGOKAT MAGAMRÓL ) vissza kanyarodva itt meg mindig az a baj hogyha ír az ember akkor egy választ vár, vagy nem jól gondolom?

Személyesen még jobb....
Jaaaa, ismerős: Nem adsz facebookot, hamis vagy!--Nem adsz vibert, hamis vagy!--Nincsen skype, hamis vagy! Nem adsz telószámot két mondat után, hamis vagy!.....
Jaaaa, ismerős: Nem adsz facebookot, hamis vagy!--Nem adsz vibert, hamis vagy!--Nincsen skype, hamis vagy! Nem adsz telószámot két mondat után, hamis vagy!.....
Ebben majdnem egyetértünk. Annyi a különbség, hogy én is szeretném valami alapján kiválasztani azt, akivel privát elérhetőséget cserélek. Legyen az egy szimpatikus adatlap, értékelhető fotó, vagy egy hatásos üzenet. Te is bizonyára érthetően megfogalmazott, barátságos, személyre szóló bemutatkozó leveleket küldessz- amit én kifelejtettem a felsorolásomból, ezért bocsi!
(Ez egy válasz drody üzenetére (2018. 07. 10. kedd 16:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 07. 10. kedd 16:34

És meg valami írhatok barmit mint ANDERSEN A meséiben (csak szépet és jót ) ezert van SKYPE VIBER STB hogy ott már latható is az ember csak előtte legyen egy válasz is .
És meg valami írhatok barmit mint ANDERSEN A meséiben (csak szépet és jót ) ezert van SKYPE VIBER STB hogy ott már latható is az ember csak előtte legyen egy válasz is .
Ja ÉS latom A szép képeket rólatok ( szép cicis és faszos képek)
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2018. 07. 10. kedd 16:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 07. 10. kedd 16:06

Némi jó tanács: picit (vagy picit többet) csiszolj az adatlapodon, mert momentán semmitmondó, amire csak semmit lehet mondani. Se igent, se nemet. A néhány faszos kép nemhogy nem javítja, de talán még rontja is az esélyeidet. Persze nem baj, ha megvillantod, mert így nincs zsákbamacska, de ne csak a farkaddal próbálj keresni, mert azt az akcióban kell megvillantani. Tedd mellé az Embert is önmagadból. Sok sikert!

Igen lehet hogy igazad van de azért ahogy írtad (faszos kép is egyelőre elég ha oda jut a dolog akkor persze megy az egész alakos kép stb ja persze van oly pár akinek meg ennyi sincs
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2018. 07. 10. kedd 16:06), amit ide kattintva olvashatsz)

Némi jó tanács: picit (vagy picit többet) csiszolj az adatlapodon, mert momentán semmitmondó, amire csak semmit lehet mondani. Se igent, se nemet. A néhány faszos kép nemhogy nem javítja, de talán még rontja is az esélyeidet. Persze nem baj, ha megvillantod, mert így nincs zsákbamacska, de ne csak a farkaddal próbálj keresni, mert azt az akcióban kell megvillantani. Tedd mellé az Embert is önmagadból. Sok sikert!

Szia Nálam nincs faszos kép ahogy te fogalmazol. Írok, nincs válsz, újra kérdezek, akkor jön: ja bocs nem keresek senkit!!!! Pedig amit én szeretnék, sokaknál látom ők is!!! )

(Ez egy válasz drody üzenetére (2018. 07. 10. kedd 15:29), amit ide kattintva olvashatsz)

És megy egy senki nem haragszik meg egy nem válaszon csak írja meg
Leszögezem hogy tisztelet a kivételnék, több levelet is írtam már itt pároknak akik magukat hirdetik hogy férfit keresnek ,egy összejövetel sikerült is na de többi meg választ sem ír a faragatlan( b ) pedig oda is vakarom hogy köszönöm ha lesz válasz (vagy igen vagy nem )ennyi is elég lenne na mindegy nevelés kérdése biztos csak hogy ők már nem gyerekek
na ennyi lenne köszönöm hogy olvasatok

Kamu kamu it senki nem akar semmit
Látjuk, sok mindenben hasonlóan gondolkodunk. A tapasztalataink is ugyanazok. Biztosan van még néhány ilyen pár.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 07. 10. kedd 00:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 07. 10. kedd 00:00
Törölt felhasználó (3493422)

Nekem hosszabb a lista, igaz nem csak a GG-n jelentkezőkről vezetjük. Öt oldalon vagyunk regisztrálva, jókat derülünk, amikor ismerőst fedezünk fel más oldalon. A kép ugyanaz, adatlapon paraméterek, irányultság, (hol bi, hol hetero) már nem egészen. Néha ledermednek, amikor szembesítjük más oldalon lévő "énjükkel". Sokan nem is emlékeznek, hogy máshol, más "karakterrel" már jelentkeztek. Mi komolyan keresünk, (és néha találunk is,) de néha az ilyen próbálkozóknál, mi is komolytalanra és naívra vesszük a figurát. Aztán azt kapja, amit "megérdemel". Nem szép dolog? Persze hogy nem! De ez csak válaszlépés egy rossz, őszintétlen belépőre.
Nekem hosszabb a lista, igaz nem csak a GG-n jelentkezőkről vezetjük. Öt oldalon vagyunk regisztrálva, jókat derülünk, amikor ismerőst fedezünk fel más oldalon. A kép ugyanaz, adatlapon paraméterek, irányultság, (hol bi, hol hetero) már nem egészen. Néha ledermednek, amikor szembesítjük más oldalon lévő "énjükkel". Sokan nem is emlékeznek, hogy máshol, más "karakterrel" már jelentkeztek. Mi komolyan keresünk, (és néha találunk is,) de néha az ilyen próbálkozóknál, mi is komolytalanra és naívra vesszük a figurát. Aztán azt kapja, amit "megérdemel". Nem szép dolog? Persze hogy nem! De ez csak válaszlépés egy rossz, őszintétlen belépőre.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 07. 09. hétfő 23:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 07. 09. hétfő 23:37

Ki-ki döntse el, hogy ez sok, vagy kevés. (Ez egy válasz egysportospasi üzenetére (2018. 07. 09. hétfő 23:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Ki-ki döntse el, hogy ez sok, vagy kevés. (Ez egy válasz egysportospasi üzenetére (2018. 07. 09. hétfő 23:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Gondolod? Mindig vannak "friss jelentkezők" a listára!
(Ez egy válasz egysportospasi üzenetére (2018. 07. 09. hétfő 23:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Az egy rövid névsor lehet ha létezik egyáltalán.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 07. 09. hétfő 23:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 07. 09. hétfő 23:00

Nagyon is kell. Bár én nem nevezném túlzottnak, ahogyan te, mert soha sem lehetünk eléggé elővigyázatosak. Nagyon sokan nem is gondolják (többször más és más néven regizők), hogy milyen könnyen elárulják magukat, mert valóban, aki komolyan szeretne szexpartnert, az bizony oda figyel a részletekre és az ilyenek hamar kiesnek a keresett pasik névsorából
Sokan vagyunk szerintem, akik már egy-két mondat után tudjuk, érezzük, hogy sem az a fajta szikra, érdeklődés, vagy éppen stílus nem felel meg a pasitól, amivel az ágyunkhoz közelebb kerülhetne.

Sokan vagyunk szerintem, akik már egy-két mondat után tudjuk, érezzük, hogy sem az a fajta szikra, érdeklődés, vagy éppen stílus nem felel meg a pasitól, amivel az ágyunkhoz közelebb kerülhetne.
Igen, csak ezt a "másik oldalon" nehezen tudják elfogadni és tudomásul venni. (Persze vannak kivételek, de sajnos ők vannak kevesebben.)
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 07. 09. hétfő 23:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 07. 09. hétfő 23:00

Nagyon is kell. Bár én nem nevezném túlzottnak, ahogyan te, mert soha sem lehetünk eléggé elővigyázatosak. Nagyon sokan nem is gondolják (többször más és más néven regizők), hogy milyen könnyen elárulják magukat, mert valóban, aki komolyan szeretne szexpartnert, az bizony oda figyel a részletekre és az ilyenek hamar kiesnek a keresett pasik névsorából