Találtál már szexpartnert itt a Goldengate-n? Hogyan találj?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Találtál-e partnert már itt, és ha nem, mit érzel hibának, mi a sikertelenség oka szerinted?

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek!!!!

pasinak: ha találni akarsz valakit. legyen egy normális bemutatkozásod, legyél őszinte dugni akarsz akkor dugni és kész, na persze ne alpári módon jelezd. fórumozzál értelmesen szóljál hozzá az amatőr képekhez, persze ne annyit, hogy "faxa", hanem értelmesen kerek mondat. "nagyon csinos a hölgy,szívesen megismerném" nők felmérik és megítélnek ez alapján, söt könnyebben is reagálnak vissza ha van is hozászolásod és értelmes.
ha nem titokban keressel vállad be az arcod, ha titokban, vagy egyéb okok, akkor egy zorró álarccal is látszanak a szemeid, nők egy része szem fétises, illetve legyen gondozott kézfejed, ha meg van azt sem árt rá csempészni a fotóra, másik nagy női fétis. alakos fotó sem árt, de nem levetkőzve, hanem kulturáltan öltözve (itt nem árt ha oldalról letudod fotózni magad lényeg látsszon a segeden feszülő gatya, de azért ne az érződjön a fotón hogy ez az igazi cél, harmadik női fétis jó seg)... farkadról ne rakj ki képet, max ha pasit keressel, ha akar kér a nő, bár akkor gyanakodj, hogy kép gyűjtögető pasi
bemutatkozásra kitérve még nem árt néha az ön kritikus őszinteség, ezt el is ütheted akár viccelődéssel. "van egy kicsi sör has, na jó nem kicsi, de a bájomat a mosolyom adja, szerencsére nem foghíjas."
ne várjatok áttörést egy sablonos "hello dugni akarok....... ezek a paramétereim...... " adat laptól vagy levéltől sikert.

nőknek: igazán nincs mit tanácsolnom, letolja a bugyit és pasinál megállt az ész.... és.... na jó nem teljesen de majd nem.. minden nő típusnak meg van a maga minden felé kedvelője ahogy a ducinak az ultra szép kigyúrt fiú, ha jelzed, hogy keressel, akkor úgy is írnak és válogathatsz... tudom, hogy idióták a pasik és hiába írod le neki hogy nem öt keresed csak azért is ír és jobb nem írni, mert, akor nem kezd elerősködni, de szerintem akkor is írj neki és max a második levelét válaszolatlan hagyod. "sajna nekik az igen az igen a nem az is igen csak még kéreted magad" elutasítás kezelése is sokat el mond a pasiról, néha pont így derül ki egy pasiról hogy értelmes amit le irt az elutasításra. illetve fordíthatsz a folytatón is az az te keresed meg aki tetszik, de ehhez olvasgasd a fórumot, a képek reakcióit és tuti találsz értelmest akire rá írva jóval nagyobb az esély értelmes normális pasira.

általában ezek a sikeresek trükkjei itt.

Az eddigi hozzászólások

... 300 301 302 303 304 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#4860   2018. 08. 10. péntek 21:09
janad janad
Ugyan ezt /ezeket tapasztaljuk mi is !!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 08. 09. csütörtök 23:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3003192)
2018. 08. 09. csütörtök 23:05
Sajnos nem...
Mi újfent nem találtunk normális, embert. (most már ne jelentkezzen senki sem!!!!!)
-Leírtuk, hogy mikortól leszünk Berényben, erre olyan szerencsétlen faszcibálók jelentkeznek, akik még a közelben sincsenek, és talán utazni tudnának. Bár soha nem jártak még ott.
- Volt, aki azt akarta, hogy kanyarodjunk el érte uszkve 100 kilométert az autónkkal, mert neki az nincs. Nem elég, hogy lúzer, de még hülyének is nézne másokat...
- Leírtuk, hogy "Beszélgetés, kártyázás, naptejezés, fotózgatás, borozgatás, masszírozás... és a többit még meglátjuk" Erre a barom azt írja, hogy:
"Imádnám használni. Egész napokat is szabaddá tudok tenni időnként"
Ez a hülye még szöveget sem tud értelmezni, fel sem fogja az elvárásokat, és azt hiszi, két szánalmas mondat bármire is elég. Aztán megsértődik a szerencsétlen, és olyan hülyeséggel jön, hogy a Subudubiból kiragadja a Sub-ot, és hogy ebből indult ki.. Kicsit beszűkült és sötét...
- Jött nagyjából kettő használható levél, azzal párbeszédet kezdtünk...volna, ha nem gyávultak volna be, és válnak köddé...

Régebben könnyebb volt rátalálni a megfelelő partnerre. Mi változott meg? Mitől van az, hogy régebben ugyanazokra az elvárásokra tucatnyi alkalmas jelentkező kopogtatott be, manapság meg szinte csak a selejt?
#4859   2018. 08. 10. péntek 19:48
Caracas79 Caracas79
Sziasztok!

Egyedülálló,és valamennyire relatíve intelligens férfiként azt tudom nektek írni,hogy a férfitársadalom egy része értelem terén funkcionális analfabéta,amit csak felerősít a nemi vágy,és emiatt jön létre a viszonylag alacsony szexuális kultúrával rendelkező(vagy inkább nem is rendelkező) egyének által a "fasz feláll,az ész megáll" negatív jelenség.Emellett talán a kétségbeesés is szerepet játszhat,hogy az utóbbi időben egyre több rossz élményeket szereztek mások által.Nekem személyesen nincs gépkocsim,de ugye ott van a két távolsági közlekedési eszköz,illetve helyben a taxi,valamint az embernek van két jó lába is.Eszembe nem jutna magamat szállíttatni,de még a gondolata is szánalomra ad okot!Az ember oldja meg maga!Az más lapra tartozik,hogy ha annyira szimpatikus az illető,hogy a fogadó felet alkotó pár felajánlja a gépkocsival való fuvart,már csak az adott településen belül is,akkor is minimum egy üveg finom rosé,vagy valamilyen más élvezeti cikk formájú ajándékkal illendő honorálni a nemes gesztust!Több oka is lehet annak,hogy már bocsánat,de már szinte csak prolikkal,illetve megremegő lábú létformákkal találkozik az embernek fia/lánya szexuális oldalakon.Az egyik,hogy sokan boldog monogám kapcsolatban vannak valakivel.Vannak,akik boldog poligám kapcsolatban vannak legalább két másik személlyel.Vannak,akik elhagyták az országot(nem is csodálom mondjuk),és vannak azok,akik még nem elég edzettek mentálisan ahhoz,hogy Természetesnek vegyék azt,hogy más férfiember feleségével létesíthetnek szexuális viszont a férj áldásával és aktív és/vagy passzív jelenlétében is.Természetesen az asszonyka véleménye is mérvadó,és nem kis mértékben!!Eme utóbbi kategóriába tartó emberekre ráfér egy alapos karizmatréning,mert a szexuális vágy elmúlása után semmi önbizalmuk sincs,miközben valahol ott rejtőzik benne mélyen egy lepedőakrobata,de totál nem bízik magában,mert kishitű és fél a kudarctól,ami tovább fokozná a depresszióját.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 08. 09. csütörtök 23:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3003192)
2018. 08. 09. csütörtök 23:05
Sajnos nem...
Mi újfent nem találtunk normális, embert. (most már ne jelentkezzen senki sem!!!!!)
-Leírtuk, hogy mikortól leszünk Berényben, erre olyan szerencsétlen faszcibálók jelentkeznek, akik még a közelben sincsenek, és talán utazni tudnának. Bár soha nem jártak még ott.
- Volt, aki azt akarta, hogy kanyarodjunk el érte uszkve 100 kilométert az autónkkal, mert neki az nincs. Nem elég, hogy lúzer, de még hülyének is nézne másokat...
- Leírtuk, hogy "Beszélgetés, kártyázás, naptejezés, fotózgatás, borozgatás, masszírozás... és a többit még meglátjuk" Erre a barom azt írja, hogy:
Ez a hülye még szöveget sem tud értelmezni, fel sem fogja az elvárásokat, és azt hiszi, két szánalmas mondat bármire is elég. Aztán megsértődik a szerencsétlen, és olyan hülyeséggel jön, hogy a Subudubiból kiragadja a Sub-ot, és hogy ebből indult ki.. Kicsit beszűkült és sötét...
- Jött nagyjából kettő használható levél, azzal párbeszédet kezdtünk...volna, ha nem gyávultak volna be, és válnak köddé...

Régebben könnyebb volt rátalálni a megfelelő partnerre. Mi változott meg? Mitől van az, hogy régebben ugyanazokra az elvárásokra tucatnyi alkalmas jelentkező kopogtatott be, manapság meg szinte csak a selejt?
#4858   2018. 08. 10. péntek 01:18
X Törölt felhasználó (1602422)
Azért érdemes végig olvasni az itt kereső elvileg magukat annyira művelt és értelmiségnek vallott párok 80-90%-a sincs tisztában a pontos fogalmakkal és megy a sírás hogy nem találnak. Persze kivételek vannak de kevés nah.
(Ez egy válasz lola_mia üzenetére (2018. 08. 02. csütörtök 19:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 08. 02. csütörtök 19:14
Sziasztok! Nem túl gyakran írok be fórumokba, de ez most kikívánkozik belőlem. Elnézve az adatlapokat, erős gyanú ébredt bennem, hogy az itt regisztráltak 70 %-a (lehet, hogy alul értékeltem) nincs tisztában a testi adottságaival és paramétereivel. Az adatlapokat nézve vagy az önkritika teljes hiánya vagy a tükör elkerülése okozhatja azokat az eltorzult énképeket, amikkel találkozom. Megjegyzem, szerintem nem csak én. Nincsenek tisztában az emberek a vékony, sportos, normál, duci kifejezésekkel. Ebben biztos vagyok. Hogy írhatja le egy nő magáról 160 cm-rel és 62 kg-mal, hogy vékony??? Na és a férfiak. Kérem használjátok az otthoni tükröket. Lehet egy pasi 180 cm-rel és 100 kg-mal sportos, ha tényleg az izom nyomja a súlyt. Az esetek 90%-ában azonban a képet elnézve egy letotyakosodott, elhízott férfit láthatok. Emberek! Szálljon már mindenki magába! Sokkal több lehetőség lenne partnert találni, ha mindenki jó helyre kalibrálná be magát. Minden bántás nélkül. Több partnerrel is találkoztunk már innen. Voltak köztük olyanok, akik teljesen megfeleltek az adatlapjukon megtalálható paramétereknek, de olyan is volt, hogy köszönő viszonyban sem volt egymással a kép és a valóság.
#4857   2018. 08. 09. csütörtök 23:05
X Törölt felhasználó (3003192)
Sajnos nem...

#4856   2018. 08. 07. kedd 13:36
kiskoko34 kiskoko34
Ezzel nagyon egyet tudok érteni.... sajnos.
(Ez egy válasz lola_mia üzenetére (2018. 08. 02. csütörtök 19:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Nem túl gyakran írok be fórumokba, de ez most kikívánkozik belőlem. Elnézve az adatlapokat, erős gyanú ébredt bennem, hogy az itt regisztráltak 70 %-a (lehet, hogy alul értékeltem) nincs tisztában a testi adottságaival és paramétereivel. Az adatlapokat nézve vagy az önkritika teljes hiánya vagy a tükör elkerülése okozhatja azokat az eltorzult énképeket, amikkel találkozom. Megjegyzem, szerintem nem csak én. Nincsenek tisztában az emberek a vékony, sportos, normál, duci kifejezésekkel. Ebben biztos vagyok. Hogy írhatja le egy nő magáról 160 cm-rel és 62 kg-mal, hogy vékony??? Na és a férfiak. Kérem használjátok az otthoni tükröket. Lehet egy pasi 180 cm-rel és 100 kg-mal sportos, ha tényleg az izom nyomja a súlyt. Az esetek 90%-ában azonban a képet elnézve egy letotyakosodott, elhízott férfit láthatok. Emberek! Szálljon már mindenki magába! Sokkal több lehetőség lenne partnert találni, ha mindenki jó helyre kalibrálná be magát. Minden bántás nélkül. Több partnerrel is találkoztunk már innen. Voltak köztük olyanok, akik teljesen megfeleltek az adatlapjukon megtalálható paramétereknek, de olyan is volt, hogy köszönő viszonyban sem volt egymással a kép és a valóság.
#4855   2018. 08. 05. vasárnap 13:37
kéjlavina kéjlavina
Sziasztok .
A lentebb írtak tetsztetősek és érdekes ,de igaz.
Privát beszélgetés lehetséges ?
Üdv:Z.
#4854   2018. 08. 04. szombat 12:24
Caracas79 Caracas79
Szia!Ez sokszor inkább az önbizalom hiány,és az abból fakadó túlkompenzációnak tudható be hazugság általi önbizalom kölcsönzés igénybevételével,mint az alacsony intelligenciaszintnek.Ámbár átfedés az van.
#4853   2018. 08. 02. csütörtök 19:14
lola_mia lola_mia
#4852   2018. 08. 01. szerda 17:56
Caracas79 Caracas79
Szia Nati!Köszönöm néked is a dicséretet!Őszintén megvallva jól esik,hogy hasznosnak találják a hozzászólásaimat,és így mások élete ha csak egy kicsit is,de jobb lesz!Örülök a sikerednek,hogy itt találtál előbb szexjátszótársat,aki a szerelmed lett,és gyermekeid édesapja!Én is azon emberek közé tartozom,akik céltudatosan keresnek erotikus/szexoldalakon partnert,mert ha létrejön egy szexkapcsolat,az a magasabb rendű érzelmek megjelenésével,közös meggyezéssel fokozódhat a szerelemig,ami házasságban vagy "csupán" élettársi kapcsolatban testesülhet meg.Emellett ott van a másik dolog,amiről már szót ejtettél.Konkrétan a szexuális partner vágyainak az ismerete,ami miatt nem éri az embert váratlan meglepetés.Nem fog kialakulni lelki trauma,hiszen a szex meglehetősen komplex,izgalmas és kéjes világát együtt barangolták be,és a továbbiakban együtt fogják meghozni a szexuális életükre kihatással lehető döntéseket.Jó szex és lelki biztonság.Legyen neked is szép napod!!Csóók! smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 07. 31. kedd 21:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1574052)
2018. 07. 31. kedd 21:00
Igen. Azért is kaptam fel a fejem a történetedre.
Dejavu (ha jól írom)...Volt innen szexpartner, aki később a gyermekeim apja és a férjem lett.....
S azért volt jobb, mint a normális kapcsi, mert nem voltak titkos vágyak, titkolózások, mint oly sok (nem bántva senkit!). mai kapcsolatban.
Szeretnék csatlakozni az előttem hozzászólóhoz, hogy én is élvezettel olvasom bármelyik topicban a véleményedet, észrevételedet, mert igazi fórum emberke vagy (pozitívan) Jókat, jókor, értelmesen.
Legyen szép és kellemes estéd. Puszi.
#4851   2018. 07. 31. kedd 21:00
X Törölt felhasználó (1574052)
Igen. Azért is kaptam fel a fejem a történetedre.
Dejavu (ha jól írom)...Volt innen szexpartner, aki később a gyermekeim apja és a férjem lett.....
S azért volt jobb, mint a normális kapcsi, mert nem voltak titkos vágyak, titkolózások, mint oly sok (nem bántva senkit!). mai kapcsolatban.
Szeretnék csatlakozni az előttem hozzászólóhoz, hogy én is élvezettel olvasom bármelyik topicban a véleményedet, észrevételedet, mert igazi fórum emberke vagy (pozitívan) Jókat, jókor, értelmesen.
Legyen szép és kellemes estéd. Puszi.
(Ez egy válasz Caracas79 üzenetére (2018. 07. 31. kedd 20:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 07. 31. kedd 20:24
Szia Nati! Történt már veled is hasonló?Egy rövid szexkapcsolat egy bikával,majd egy másikkal már tartós kapcsolat? smile
#4850   2018. 07. 31. kedd 20:28
Caracas79 Caracas79
Szia!Nagyon szépen köszönöm az elismerést!Azt azért hozzátenném,hogy a párral 2-3 havonta tudunk összehozni egy szexmaratoni hétvégét,mert a hölgy sok más honfitársunkkal egyetemben külhonban dolgozik.Szeretnék egy szexuálisan nyílt hölgyet magán szexuális és romantikus partnernek,akivel azzal a párral,akiről írok,vagy más párokkal együtt egy jó kis szexbaráti társaságot hoznánk létre,és hosszú-hosszú évekig élveznénk a baráti viszony határainak összehangoltan való kiszélesítésének örömeit a magánélet mellett! smile Őszintén szólva a barátosném sikerének örülök!Amúgy valóban megérdemli a boldogságot!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 07. 31. kedd 16:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3258552)
2018. 07. 31. kedd 16:55
Szia!
Ezúton fogadd ószinte elismerésemet. Mindig érdeklődve olvasom a pozitív hangvételű hozzászólásaidat.
Üdvözlettel : Feri
#4849   2018. 07. 31. kedd 20:24
Caracas79 Caracas79
Szia Nati! Történt már veled is hasonló?Egy rövid szexkapcsolat egy bikával,majd egy másikkal már tartós kapcsolat? smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 07. 30. hétfő 18:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 07. 30. hétfő 18:39
De ismerős a történet.....részleteiben más, de köszike, hogy megosztottad másokkal, mindenkivel!
#4848   2018. 07. 31. kedd 17:02
X Törölt felhasználó (3886832)
Befejeztem ezen az oldalon..
#4847   2018. 07. 31. kedd 16:55
X Törölt felhasználó (3258552)
Szia!
Ezúton fogadd ószinte elismerésemet. Mindig érdeklődve olvasom a pozitív hangvételű hozzászólásaidat.
Üdvözlettel : Feri
(Ez egy válasz Caracas79 üzenetére (2018. 07. 30. hétfő 14:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 07. 30. hétfő 14:27
Na de a viszonylag sok negatív tapasztalat mellett tudok pozitív hírekkel is szolgálni.Innen két molett hölggyel volt kellemes (főképp) testi kapcsolatom,és itt találtam párt hármas és cuckold szexre,aminek keretében segítettem "elvenni" az "első bálozó" hölgy "szüzességét". Ráadásképp a második molett hölgy,aki minden téren elhanyagolt feleség volt,és akivel 3 közös élményem volt,itt talált rá a mostani párjára,akivel boldog monogám kapcsolatban élnek.Ezt onnan tudom,hogy a hölggyel plátói kapcsolatban maradtunk.Tehát van remény mindenki számára,de még nagyobb lesz,ha mindenki nyíltan magát adja!Semmit sem kell szégyellni,mert nincs miért szégyenkezni,az ugyanis egy érzelmi öncsonkítás,amire nincs semmi szükség! wink
#4846   2018. 07. 31. kedd 16:29
gyuri 133 gyuri 133
Rajtam nem mulik. Felejtsuk el! De azert, mert meg nem volt senkim, nem vagyok kevesebb, mint a tobbi ember! Ugyanolyan ertekes vagyok, mint barki mas! Egy lany/no nagyon boldog lesz velem, es en is vele! Erre vagyom!
(Ez egy válasz GG Supervisor üzenetére (2018. 07. 31. kedd 09:30), amit ide kattintva olvashatsz)
GG Supervisor VIP Admin
2018. 07. 31. kedd 09:30
Nata044 és gyuri 133! A kettőtök közti marakodásnak már semmi köze a témához... Hálásak lennénk, ha befejeznétek végre ezt a csörtét! Nem szeretnénk emiatt tiltást alkalmazni! Köszönjük!
#4845   2018. 07. 31. kedd 09:30
GG Supervisor GG Supervisor VIP Admin
Nata044 és gyuri 133! A kettőtök közti marakodásnak már semmi köze a témához... Hálásak lennénk, ha befejeznétek végre ezt a csörtét! Nem szeretnénk emiatt tiltást alkalmazni! Köszönjük!
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 07. 30. hétfő 20:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 07. 30. hétfő 20:18
Köszike az építő jellegű kritikát smile
A témához esetleg hozzá tudnál szólni a személyeskedés és a sértődöttség helyett?
Azért én még mindíg nem személyeskedve és sértegetve kívánok neked sok sikert a számodra megfelelő partner megtalálásához.
Szia.
#4844   2018. 07. 30. hétfő 20:59
gyuri 133 gyuri 133
Ez most komolyan jolesett! Koszonom szepen! smile (es nem vagyok sertodott. wink ) Szep estet Neked, Nektek! nyes
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 07. 30. hétfő 20:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 07. 30. hétfő 20:18
A témához esetleg hozzá tudnál szólni a személyeskedés és a sértődöttség helyett?
Azért én még mindíg nem személyeskedve és sértegetve kívánok neked sok sikert a számodra megfelelő partner megtalálásához.
Szia.
#4843   2018. 07. 30. hétfő 20:18
Szia.
(Ez egy válasz gyuri 133 üzenetére (2018. 07. 30. hétfő 19:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 07. 30. hétfő 19:39
Koszi! (Ja! Es nem olyan ontelt, bekepzelt not keresek, amilyen te vagy.)
#4842   2018. 07. 30. hétfő 19:39
gyuri 133 gyuri 133
Koszi! (Ja! Es nem olyan ontelt, bekepzelt not keresek, amilyen te vagy.)
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 07. 30. hétfő 18:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 07. 30. hétfő 18:37
Nem kellett nekem mondanom (írnom) semmit.
Megtetted helyettem smile
Sok sikert a kereséshez!
#4841   2018. 07. 30. hétfő 18:39
De ismerős a történet.....részleteiben más, de köszike, hogy megosztottad másokkal, mindenkivel!
(Ez egy válasz Caracas79 üzenetére (2018. 07. 30. hétfő 14:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 07. 30. hétfő 14:27
Na de a viszonylag sok negatív tapasztalat mellett tudok pozitív hírekkel is szolgálni.Innen két molett hölggyel volt kellemes (főképp) testi kapcsolatom,és itt találtam párt hármas és cuckold szexre,aminek keretében segítettem "elvenni" az "első bálozó" hölgy "szüzességét". Ráadásképp a második molett hölgy,aki minden téren elhanyagolt feleség volt,és akivel 3 közös élményem volt,itt talált rá a mostani párjára,akivel boldog monogám kapcsolatban élnek.Ezt onnan tudom,hogy a hölggyel plátói kapcsolatban maradtunk.Tehát van remény mindenki számára,de még nagyobb lesz,ha mindenki nyíltan magát adja!Semmit sem kell szégyellni,mert nincs miért szégyenkezni,az ugyanis egy érzelmi öncsonkítás,amire nincs semmi szükség! wink

... 300 301 302 303 304 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitás ideje: 2013. 01. 10. csütörtök
Üzenetek: 10880db
Utolsó üzenet: tegnap 14:45

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!