Pontosan úgy van ahogy mondod, ez egy érdekes játék
Már azt is érdekes megfigelni, hogy ki hogyan reagál a felajánlásra. Akik belemennek ebbe a játékba, azok megértik, hogy ez nem sértés, hanem egy tiszteletdíj, elvégre beengednek a hálószobájukba (vagy ha kivett lakásban van a találka, akkor is azért az intim szférájukba beengednek). Ez nem kis dolog, ezt csak úgy lehet játszani, ha komolyan vesszük egymás tiszteletben tartását. Hát ez az ami itt ritkán van sajnos. De ha sikerül, annál emlékezetesebb. És gondolj csak bele: valahol mindannyian emberek vagyunk, ugyanúgy kívánjuk a szexet, ugyan miért ne lehetne néhány ilyen élményt megosztani másokkal is. Némi exhibicionizmus kell hozzá persze, de ez végülis sokunkban megvan.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 10. 20. szombat 00:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 10. 20. szombat 00:32

Törölt felhasználó (1574052)

Aki nekünk csak szóba hozta az anyagiakat, az már is az azonnali kapcsolatmegszakításhoz vezetett. Mondhatni a te meglátásod alapján: A játék véget ért!
Érdekes játék lehet egy nem fizetős oldalon pénzt ajánlani a szexért cserébe
Érdekes játék lehet egy nem fizetős oldalon pénzt ajánlani a szexért cserébe

Ez patent! Jól írtad, elegáns.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 10. 21. vasárnap 18:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 10. 21. vasárnap 18:32
Törölt felhasználó (3927962)

Hát tudni kéne kezelni a kultúrált:",nem",-et is....
A "nem" fogadásában tapasztalt vagyok,szívesen adok leckéket!
Ugyanitt stresszoldó masszázs hölgyeknek
A "nem" fogadásában tapasztalt vagyok,szívesen adok leckéket!
Ugyanitt stresszoldó masszázs hölgyeknek

Optimistán szkeptikus voltam eddig itt ebben az ügyben. De optimistább lettem. Itt is igaz, a hölgy választ. Van úgy és lehet, hogy nem te leszel az Ő embere. De ne nyűgösködj, ha nem illik össze a mágnes pólusa. Köszönd meg jó sorsodnak azt amit így is kaptál. Ne adjuk fel urak! Még a végén kihal az emberiség.

Hmmm. Felsejlett elottem egy elvezettel teli harmas kalandom, 2 ffi es en. Nagyon jo volt.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 09. 19. szerda 08:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 09. 19. szerda 08:32

Törölt felhasználó (1292612)

megvan az ellenpélda is!
két hónapnyi szervezés után eljött hozzám tegnap egy szabolcsi pár.
Én már lemondtam róluk, nem gondoltam, hogy merni fog a Hölgy eljönni a férjével.
ugyanis a férj régen(még párja előtt volt már többesben), de 7 éve házasok és a Hölgytag még swingerszűz volt.
TEGNAPIG! :-P
Mondtam a Hölgynek telefonban, megmasszírozom és bármikor megállíthat, mondhat NEM-et, sértődés nékül elfogadom, Megérkeztek a házhoz (emeletes panelben lakom), és a pincén keresztül jöttünk be. A Hölgy arcán nem vágyakozás, hanem mint egy 18 éves szűzkislányon a riadalom volt...
Felértünk a lakásba és 2-3 perces "úvöltő csend"-et megtörve elküldtem zuhanyozni, hogy megmasszírozzam.
Szexi ruciban(fekete átlátszó) jött a hölgy a zuhanyból, pedig azt hittem, magára csavart törcsiben fog jönni
Lefektettem az ágyra, hasra fordulva lesegítettem róla a rucit, bugyit hagyva rajta
megmasszíroztam vállát, hátát, majd erotikus részekre térve már a párját közel intettem.
Fergeteges szex lett belőle
minden gátlás tovaszállt, és óriási orgazmusokat élt át a hölgy, valamint férje és én is!
Örülök, hogy nem csak negatív élményekről lehet beszámolni, mostanság sok idiótával sodort össze levélben, telefonon, személyesen az élet, de tegnap sok mindent kárpótolt a SORS.
Köszönöm neked A és R!
))

két hónapnyi szervezés után eljött hozzám tegnap egy szabolcsi pár.
Én már lemondtam róluk, nem gondoltam, hogy merni fog a Hölgy eljönni a férjével.
ugyanis a férj régen(még párja előtt volt már többesben), de 7 éve házasok és a Hölgytag még swingerszűz volt.
TEGNAPIG! :-P
Mondtam a Hölgynek telefonban, megmasszírozom és bármikor megállíthat, mondhat NEM-et, sértődés nékül elfogadom, Megérkeztek a házhoz (emeletes panelben lakom), és a pincén keresztül jöttünk be. A Hölgy arcán nem vágyakozás, hanem mint egy 18 éves szűzkislányon a riadalom volt...
Felértünk a lakásba és 2-3 perces "úvöltő csend"-et megtörve elküldtem zuhanyozni, hogy megmasszírozzam.
Szexi ruciban(fekete átlátszó) jött a hölgy a zuhanyból, pedig azt hittem, magára csavart törcsiben fog jönni
Lefektettem az ágyra, hasra fordulva lesegítettem róla a rucit, bugyit hagyva rajta
megmasszíroztam vállát, hátát, majd erotikus részekre térve már a párját közel intettem.
Fergeteges szex lett belőle
minden gátlás tovaszállt, és óriási orgazmusokat élt át a hölgy, valamint férje és én is!
Örülök, hogy nem csak negatív élményekről lehet beszámolni, mostanság sok idiótával sodort össze levélben, telefonon, személyesen az élet, de tegnap sok mindent kárpótolt a SORS.
Köszönöm neked A és R!

Pontosan így van, a hölgy választ, és hogy mennyire nehéz illetve lehetetlen választani, azt megtapasztaltuk, amikor a párommal párost keresgéltünk. Elárasztanak az ajánlatokkal, van jó pasi is bőven, de akármilyen is valaki az életben, itt pár kép és pár sor alapján mindenki csak egy a sok közül, egyformán unalmas és jelentéktelen. És akkor felmerül a kérdés hogyan tovább, hol is és kivel is kezdjük az ismerkedést, és aztán néhány kör után egyszerűen belezavarodik és megunja az ember, már azt sem tudtuk ki kicsoda, melyik email, melyik telefon, ki is a kép hozzá... Egy tapasztalatot leszűrtünk, minél jobban néz ki valaki, annál könnyebben találhat partnert, de szellemileg már az átlag vagy az alatti szint a nyerő sajnos...
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 10. 28. vasárnap 00:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 10. 28. vasárnap 00:21
Törölt felhasználó (3587182)

Optimistán szkeptikus voltam eddig itt ebben az ügyben. De optimistább lettem. Itt is igaz, a hölgy választ. Van úgy és lehet, hogy nem te leszel az Ő embere. De ne nyűgösködj, ha nem illik össze a mágnes pólusa. Köszönd meg jó sorsodnak azt amit így is kaptál. Ne adjuk fel urak! Még a végén kihal az emberiség.

A test, a corpus fontos. De ha egy gyönyörű test pallérozatlan elmével és unintelligens személyiséggel párosul, akkor nincs remény. Guba a gubához, suba a subához.
(Ez egy válasz Titkospasi üzenetére (2018. 10. 28. vasárnap 08:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 10. 28. vasárnap 08:10

Pontosan így van, a hölgy választ, és hogy mennyire nehéz illetve lehetetlen választani, azt megtapasztaltuk, amikor a párommal párost keresgéltünk. Elárasztanak az ajánlatokkal, van jó pasi is bőven, de akármilyen is valaki az életben, itt pár kép és pár sor alapján mindenki csak egy a sok közül, egyformán unalmas és jelentéktelen. És akkor felmerül a kérdés hogyan tovább, hol is és kivel is kezdjük az ismerkedést, és aztán néhány kör után egyszerűen belezavarodik és megunja az ember, már azt sem tudtuk ki kicsoda, melyik email, melyik telefon, ki is a kép hozzá... Egy tapasztalatot leszűrtünk, minél jobban néz ki valaki, annál könnyebben találhat partnert, de szellemileg már az átlag vagy az alatti szint a nyerő sajnos...
Én nem teljesen így látom. Még az első feleségemmel kerestünk anno a 90-es években fiú partnert magunknak. Hozzáteszem a mostaninál 1000x nehezebb volt akkor partnert találni mert maga az internet is gyerekcipőben járt még és a hármas szex sem volt ennyire elfogadott, mint mostanság. Több hónapos keresgélés után végül találtunk egy srácot, aki aranyos és kedves volt, jó képű és jó testű mindezt nagy szerszámmal, de olyan sötét volt a lelkem, hogy azt sem tudta szerencsétlen milyen földrészen él, szó szerint fingja sem volt semmiről se. Még beszélgetni sem tudtál vele nagyon semmiről se, max egyedül a gördeszkázásról mert az volt a mániája. Ettől függetlenül remekül elvoltunk vele az ágyban. Kedves volt és mindent úgy csinált, ahogy kértük. Úgyhogy egyáltalán nem volt baj, hogy szellemileg és intellektuálisan nem ért fel hozzánk. Kedves volt és szerény, nem pedig egy beképzelt, agresszív, hazudós bunkó mint akikkel előtte és utána összefutottunk.
Nagyon igaz. A szivembol szoltal
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 10. 29. hétfő 23:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 10. 29. hétfő 23:06

Törölt felhasználó (3587182)

A test, a corpus fontos. De ha egy gyönyörű test pallérozatlan elmével és unintelligens személyiséggel párosul, akkor nincs remény. Guba a gubához, suba a subához.
Mondjuk azt meg kell jegyezzem, ha nem akarsz parlagon heverni sokaig, akkor esetenkent szellemi szint alatt is randizol, pusztan a test hivo szavat kovetve. Igaz ezek inkabb 1x alkalmak tudnak lenni, mert a szex utan mar alig varod, hogy lelepjen a masik. Kicsit fius vagyok ebben tudom, mar mondtak.
Nehezen tudom elképzelni, hogy a Te adottságaiddal
sokáig heversz parlagon.
Viszont a kivétel mindíg erősíti a szabályt. Ösztönösen igyekszem ennek az elvnek mentén nyitott szemmel lenni, de persze lehet az a pillanat ............. (Ez egy válasz X üzenetére (2018. 10. 30. kedd 08:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 10. 30. kedd 08:23

Viszont a kivétel mindíg erősíti a szabályt. Ösztönösen igyekszem ennek az elvnek mentén nyitott szemmel lenni, de persze lehet az a pillanat ............. (Ez egy válasz X üzenetére (2018. 10. 30. kedd 08:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (869472)

Mondjuk azt meg kell jegyezzem, ha nem akarsz parlagon heverni sokaig, akkor esetenkent szellemi szint alatt is randizol, pusztan a test hivo szavat kovetve. Igaz ezek inkabb 1x alkalmak tudnak lenni, mert a szex utan mar alig varod, hogy lelepjen a masik. Kicsit fius vagyok ebben tudom, mar mondtak.
Meg soha.. De ahogy látom itt nem. Is fog osszejonni
Hülyék mindenhol vannak,itt is,akárcsak az életben.Ne add fel

Az biztos hogy nehéz. Mi is sokáig próbáltuk mire megtanultuk hogy képet ne küldjünk. Voltak találkozások amik kudarcba fulladtak és sok olyan volt hogy el sem jött az illető. De nem adtuk fel és évek óta van egy tökéletes házibarátunk akivel a szexen kívül baráti kapcsolat is kialakult.
Sajnos a mind a "kereslet",mind a "kínálat" oldal leszűkült csak egy-két bizonyos igényre,a többin pangás van,vagy csak néhány keresgélő, a szellemi színvonal meg mocskosul lement,ebből megtalálni a megfelelőt nem egyszerű.Kinek nem inge...
Nehéz.Tisztelni kell egymást,egymás igényeit,alkalmazkodni,lejjebb adni ésszerű keretek közt stb...
Ennek ellenére ne adjátok fel,ha nekem sikerült, (még ha nem is pont az amit szeretnék), bárkinek fog.
Sorry,nem okoskodom,csak így látom,ez a véleményem.
Nehéz.Tisztelni kell egymást,egymás igényeit,alkalmazkodni,lejjebb adni ésszerű keretek közt stb...
Ennek ellenére ne adjátok fel,ha nekem sikerült, (még ha nem is pont az amit szeretnék), bárkinek fog.
Sorry,nem okoskodom,csak így látom,ez a véleményem.
1. Ez nem társkereső.
2. Anyagi szolgáltatás, vagy ajánlat nem engedélyezett.
S még csodálkozunk, hogy ennyi idiótából kell megtalálni a megfelelőt.....

Igen. Gondoltam is, hogy irok neki valaszt. Lany mar reg nem vagyok, az anyagi tamogatas jol jon, Pest megye bejarhato tavolsag es mindig is vagytam egy ilyen intelligens ferfi kozelsegere.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 11. 06. kedd 13:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 11. 06. kedd 13:35

1. Ez nem társkereső.

Úgy látom bármelyik fórumszobában válaszolhatsz az "ajánlatára", mert majd mindegyikbe bemásolta
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 11. 06. kedd 14:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 11. 06. kedd 14:11

Igen. Gondoltam is, hogy irok neki valaszt. Lany mar reg nem vagyok, az anyagi tamogatas jol jon, Pest megye bejarhato tavolsag es mindig is vagytam egy ilyen intelligens ferfi kozelsegere.
Biztos nagyon ki van mar ehezve egy csajszira. Felteszem azt a 20-ast amit tole kapok, hogy osszejon neki. Na ki fogad ellene?
Persze ez vicc, mielott sokan maskepp ertenek. (Ez egy válasz X üzenetére (2018. 11. 06. kedd 14:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 11. 06. kedd 14:24

Persze ez vicc, mielott sokan maskepp ertenek. (Ez egy válasz X üzenetére (2018. 11. 06. kedd 14:24), amit ide kattintva olvashatsz)

Úgy látom bármelyik fórumszobában válaszolhatsz az "ajánlatára", mert majd mindegyikbe bemásolta

Látatlanba is merem mondani, hogy NYERTÉL, mert Mesi26 pont ilyen madarakat keres
Persze én értem a viccedet!! (Ez egy válasz X üzenetére (2018. 11. 06. kedd 14:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 11. 06. kedd 14:54

Persze én értem a viccedet!! (Ez egy válasz X üzenetére (2018. 11. 06. kedd 14:54), amit ide kattintva olvashatsz)

Biztos nagyon ki van mar ehezve egy csajszira. Felteszem azt a 20-ast amit tole kapok, hogy osszejon neki. Na ki fogad ellene?
Persze ez vicc, mielott sokan maskepp ertenek.

Persze ez vicc, mielott sokan maskepp ertenek.
Hölgyeim!Kérlek titeket,hogy lássátok meg benne a tenni akaró hitbuzgó szexnagymestert a funkcionális analfabétizmusa és mint mecénás,aaz egyik legősibb mesterséget űző nőnemű erotománok anyagi támogatásának ellenére!