Ez azért van, mert az itt jelenlévő férfiaknak kb csak az 1%-a, aki ilyen feltételeknek megfelel vagyis próbálják a "nők" és a "párok" redukálni azoknak a férfiaknak a számát, akik ezeknek megfelelnek. Ha valaki megfelel, akkor pedig valamit még kitalálnak, hogy miért nem felel meg mégsem - hogy miért? Mert azon "Nők" és "Párok" mind csak férfiak, akik élvezkedni vannak az oldalon, meg képeket kicsalni másoktól.
Furcsának tartom, hogy a nagyon igényes, ápolt, magas feltételeket állító "nők", "párok" éveken keresztül csak "kezdők" maradnak az oldalon, azaz senkivel nem tudtak kialakítani szexuális kapcsolatot, holott minden második adatlap ilyen, de valahogy egymásra sem találnak rá. (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 16. szerda 11:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 16. szerda 11:02
Furcsának tartom, hogy a nagyon igényes, ápolt, magas feltételeket állító "nők", "párok" éveken keresztül csak "kezdők" maradnak az oldalon, azaz senkivel nem tudtak kialakítani szexuális kapcsolatot, holott minden második adatlap ilyen, de valahogy egymásra sem találnak rá. (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 16. szerda 11:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3899952)

Ebben az egész útmutatóban van némi igazság, de az én tapasztalataim szerint nem így látom. Tisztelet a kivételnek, de sajnos a nők 70%-a itt inkább csak a nagy méretre utaznak meg arra hogy díjnyertes teste legyne a férfinak. Akkor hol az intelligencia amit elvileg keresnek? Értem én hogy a férfiak is illetlenűl törnek rá a hölgyre, na de ha ilyen fel tételek vannak nála akkor mit várunk? Úgy gondolom egy remek estét nem csak hatalmas szerszámmal, és tábla csokival a hasán lehet elérni.
Ebben az egész útmutatóban van némi igazság, de az én tapasztalataim szerint nem így látom. Tisztelet a kivételnek, de sajnos a nők 70%-a itt inkább csak a nagy méretre utaznak meg arra hogy díjnyertes teste legyne a férfinak. Akkor hol az intelligencia amit elvileg keresnek? Értem én hogy a férfiak is illetlenűl törnek rá a hölgyre, na de ha ilyen fel tételek vannak nála akkor mit várunk? Úgy gondolom egy remek estét nem csak hatalmas szerszámmal, és tábla csokival a hasán lehet elérni.
Ha Ők találnak akkor azok is akiket megtaláltak
!
(Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2019. 01. 15. kedd 17:43), amit ide kattintva olvashatsz)

Szerintem itt csak a párok és a szoló nők talalálnak
Mi is mindíg ezzel kezdjük! Akinek nincs adatlapja, vagy ha van de szembetűnő, hogy egyáltalán nem felel meg a mi álltalunk leírtaknak, azt nagyon nem tudjuk komolyan venni!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 15. kedd 09:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 15. kedd 09:42
Törölt felhasználó (3989732)
VIP

Nálam is ez az alap. Az ott találtakból igen sok mindent le lehet szűrni kapásból, és még levelezni sem kell hozzá.
Nálam is ez az alap. Az ott találtakból igen sok mindent le lehet szűrni kapásból, és még levelezni sem kell hozzá.
(Ez egy válasz egysportospasi üzenetére (2019. 01. 14. hétfő 22:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 14. hétfő 22:06

Én el szoktam olvasni az adatlapokat és úgy gondolom értelmezni is tudom...
Én el szoktam olvasni az adatlapokat és úgy gondolom értelmezni is tudom...
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 14. hétfő 14:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 14. hétfő 14:19
Törölt felhasználó (866441)

Szia!
Adatlapot itt szinte senki nem olvas,ide a többség csak ábrándozni,hazudozni jár!
Adatlapot itt szinte senki nem olvas,ide a többség csak ábrándozni,hazudozni jár!
Szia!
Végül is,csak magukat minősítik ezzel. (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 14. hétfő 14:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 14. hétfő 14:55
Végül is,csak magukat minősítik ezzel. (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 14. hétfő 14:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (869472)

Elolvassak ok, csak nem erdekli a tobbseget mi van kiirva. Sajnos....
Elolvassak ok, csak nem erdekli a tobbseget mi van kiirva. Sajnos....
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 14. hétfő 14:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 14. hétfő 14:19
Törölt felhasználó (866441)

Szia!
Szia!
Adatlapot itt szinte senki nem olvas,ide a többség csak ábrándozni,hazudozni jár! (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 14. hétfő 08:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 14. hétfő 08:17
Adatlapot itt szinte senki nem olvas,ide a többség csak ábrándozni,hazudozni jár! (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 14. hétfő 08:17), amit ide kattintva olvashatsz)
VIP

Szerintem próbáld javítani az adatlapod, hogy pl. ne 2019 évesek legyetek. Hátha úgy többen jelentkeznek.
Szerintem próbáld javítani az adatlapod, hogy pl. ne 2019 évesek legyetek. Hátha úgy többen jelentkeznek.
(Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2019. 01. 14. hétfő 06:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 14. hétfő 06:20

Sajnos nekem rossz a tapasztalatom szinte senki mindenki csak irogat de talalkozni senki.
Talán azért mert bisex fiu kevés van főleg aki tényleg bi és szereti a férfi sexet is és akarna időnként csak fiuval sexelni.
Én már szinte feladtam.
Lehet hogy a mi környékünk halott e téren
Talán azért mert bisex fiu kevés van főleg aki tényleg bi és szereti a férfi sexet is és akarna időnként csak fiuval sexelni.
Én már szinte feladtam.
Sajnos nekem rossz a tapasztalatom szinte senki mindenki csak irogat de talalkozni senki.
Én már szinte feladtam.
Én már szinte feladtam.
Szeretek tarsalogni is, ha idom epp engedi es a masik fel is szamomra barmiert is erdekes. Ebbol aztan tovabblepes is lehet akar. Igy fogom fel a dolgokat.
(Ez egy válasz egysportospasi üzenetére (2019. 01. 11. péntek 17:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 11. péntek 17:04

Egyébként attól sem zárkózol el hogy csak úgy társalogjál általad értelmesnek tekintett férfiakkal, esetleg nőkkel, vagy kimondottan csak partnert keresel? Mert néha olvasom itt hogy írják egyesek hogy nem beszélgetni akarnak, hanem teló, meg találka, stb.
Egyébként attól sem zárkózol el hogy csak úgy társalogjál általad értelmesnek tekintett férfiakkal, esetleg nőkkel, vagy kimondottan csak partnert keresel? Mert néha olvasom itt hogy írják egyesek hogy nem beszélgetni akarnak, hanem teló, meg találka, stb.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 11. péntek 12:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 11. péntek 12:31
Törölt felhasználó (869472)

Vannak. Tobb ertelmes embert is volt mar szerencsem itt kifogni, ferfit. Persze van itt sok bolond es egyszeru arc is. A nokrol nem tudok nyilatkozni. Parszor probaltam csak kommunikalni novel kulon. Nem sok sikerrel sajnos.
nálunk foto nincs telo azt ott ött perc alatt többet megtudhatunk egymásrol mint irogatni vagy kép és az is lehet nem is ök vannak rajt
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 11. péntek 13:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 11. péntek 13:31
VIP

Minket most csupa olyan talál meg, akik beszélgetés során egész jó fejek, aztán mindenki elkezd felgyorsulni, hogy fotózzunk már, meg találkozzunk már, meg egyebek. Ez is általános? Mindenki ilyen türelmetlen?
Minket most csupa olyan talál meg, akik beszélgetés során egész jó fejek, aztán mindenki elkezd felgyorsulni, hogy fotózzunk már, meg találkozzunk már, meg egyebek. Ez is általános? Mindenki ilyen türelmetlen?
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 11. péntek 13:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 11. péntek 13:25
Törölt felhasználó (3925392)

igen mi is probálkozunk de nem egyszeru de azért már volt több is de ugyan anyi kamus is van
igen mi is probálkozunk de nem egyszeru de azért már volt több is de ugyan anyi kamus is van
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 11. péntek 13:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 11. péntek 13:20
Törölt felhasználó (823610)

Mi már tapasztaltunk ezt-azt. Sok emberrel beszéltünk, ha meg lett volna a vágy, akkor is az esetek 90%ában egy találkozóig sem jutunk el. Nagyon sok pasi sem válaszol úgy egy levélre, hogy beleférünk a keresett feltételekbe.
Mi belefáradtunk a sok fantáziáló, érdemben tenni képtelen emberbe. Sajnos ez miatt előfordul, hogy nem írunk vissza.
Mi belefáradtunk a sok fantáziáló, érdemben tenni képtelen emberbe. Sajnos ez miatt előfordul, hogy nem írunk vissza.
Mi már tapasztaltunk ezt-azt. Sok emberrel beszéltünk, ha meg lett volna a vágy, akkor is az esetek 90%ában egy találkozóig sem jutunk el. Nagyon sok pasi sem válaszol úgy egy levélre, hogy beleférünk a keresett feltételekbe.
Mi belefáradtunk a sok fantáziáló, érdemben tenni képtelen emberbe. Sajnos ez miatt előfordul, hogy nem írunk vissza. (Ez egy válasz kiskoko34 üzenetére (2019. 01. 11. péntek 11:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 11. péntek 11:12
Mi belefáradtunk a sok fantáziáló, érdemben tenni képtelen emberbe. Sajnos ez miatt előfordul, hogy nem írunk vissza. (Ez egy válasz kiskoko34 üzenetére (2019. 01. 11. péntek 11:12), amit ide kattintva olvashatsz)

Kicsit elbeszélünk egymás mellett. Itt a párok folyamatosan arra panaszkodnak, hogy az értetlen férfiak fűnek-fának írnak, akik nincsenek a keresési feltételekben, meg milyen egyszavas "dugunk" levelekkel jönnek és arra nem válaszolnak.
Én és több más férfitársam pedig azt mondja, hogy nem csak az olyanok nem kapnak levelet, akik ilyen agyalágyultak, de azok sem, akik.
1. megnézik a másik adatlapját
2. értelmezik a másik adatlapját
3. megértik a másik adatlapján leírtakat
4. beleesnek a preferenciákba
5. ki van töltve az adatlapjuk
6. célzottan csak olyannak írnak, akinek 1.2.3.4.-es pont
7. és ráadásul tisztelettudóan, néhány soros levélben érdeklődnek.
Én erről beszélek, és még így sem kap az ember legtöbbször választ.
Én és több más férfitársam pedig azt mondja, hogy nem csak az olyanok nem kapnak levelet, akik ilyen agyalágyultak, de azok sem, akik.
1. megnézik a másik adatlapját
2. értelmezik a másik adatlapját
3. megértik a másik adatlapján leírtakat
4. beleesnek a preferenciákba
5. ki van töltve az adatlapjuk
6. célzottan csak olyannak írnak, akinek 1.2.3.4.-es pont
7. és ráadásul tisztelettudóan, néhány soros levélben érdeklődnek.
Én erről beszélek, és még így sem kap az ember legtöbbször választ.
Vannak. Tobb ertelmes embert is volt mar szerencsem itt kifogni, ferfit. Persze van itt sok bolond es egyszeru arc is. A nokrol nem tudok nyilatkozni. Parszor probaltam csak kommunikalni novel kulon. Nem sok sikerrel sajnos.
(Ez egy válasz egysportospasi üzenetére (2019. 01. 11. péntek 12:06), amit ide kattintva olvashatsz)
...ha van egy kft-m, ami ugyan egy kanyit se termel, akkor attól még felsővezető vagyok, vagy nem...?
(Ez egy válasz egysportospasi üzenetére (2019. 01. 11. péntek 12:06), amit ide kattintva olvashatsz)