Találtál már szexpartnert itt a Goldengate-n? Hogyan találj?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Találtál-e partnert már itt, és ha nem, mit érzel hibának, mi a sikertelenség oka szerinted?

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek!!!!

pasinak: ha találni akarsz valakit. legyen egy normális bemutatkozásod, legyél őszinte dugni akarsz akkor dugni és kész, na persze ne alpári módon jelezd. fórumozzál értelmesen szóljál hozzá az amatőr képekhez, persze ne annyit, hogy "faxa", hanem értelmesen kerek mondat. "nagyon csinos a hölgy,szívesen megismerném" nők felmérik és megítélnek ez alapján, söt könnyebben is reagálnak vissza ha van is hozászolásod és értelmes.
ha nem titokban keressel vállad be az arcod, ha titokban, vagy egyéb okok, akkor egy zorró álarccal is látszanak a szemeid, nők egy része szem fétises, illetve legyen gondozott kézfejed, ha meg van azt sem árt rá csempészni a fotóra, másik nagy női fétis. alakos fotó sem árt, de nem levetkőzve, hanem kulturáltan öltözve (itt nem árt ha oldalról letudod fotózni magad lényeg látsszon a segeden feszülő gatya, de azért ne az érződjön a fotón hogy ez az igazi cél, harmadik női fétis jó seg)... farkadról ne rakj ki képet, max ha pasit keressel, ha akar kér a nő, bár akkor gyanakodj, hogy kép gyűjtögető pasi
bemutatkozásra kitérve még nem árt néha az ön kritikus őszinteség, ezt el is ütheted akár viccelődéssel. "van egy kicsi sör has, na jó nem kicsi, de a bájomat a mosolyom adja, szerencsére nem foghíjas."
ne várjatok áttörést egy sablonos "hello dugni akarok....... ezek a paramétereim...... " adat laptól vagy levéltől sikert.

nőknek: igazán nincs mit tanácsolnom, letolja a bugyit és pasinál megállt az ész.... és.... na jó nem teljesen de majd nem.. minden nő típusnak meg van a maga minden felé kedvelője ahogy a ducinak az ultra szép kigyúrt fiú, ha jelzed, hogy keressel, akkor úgy is írnak és válogathatsz... tudom, hogy idióták a pasik és hiába írod le neki hogy nem öt keresed csak azért is ír és jobb nem írni, mert, akor nem kezd elerősködni, de szerintem akkor is írj neki és max a második levelét válaszolatlan hagyod. "sajna nekik az igen az igen a nem az is igen csak még kéreted magad" elutasítás kezelése is sokat el mond a pasiról, néha pont így derül ki egy pasiról hogy értelmes amit le irt az elutasításra. illetve fordíthatsz a folytatón is az az te keresed meg aki tetszik, de ehhez olvasgasd a fórumot, a képek reakcióit és tuti találsz értelmest akire rá írva jóval nagyobb az esély értelmes normális pasira.

általában ezek a sikeresek trükkjei itt.

Az eddigi hozzászólások

... 257 258 259 260 261 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#5905   2019. 05. 11. szombat 20:27
Caracas79 Caracas79
De tökéletesen megfogalmaztad a dolgok mibenlétét!!Főképp a mondanivalód vége fogott meg!Tényleg vannak olyanok,akiket csupán az ismerkedés izgalma hajtja,és ha meg van az áhított cél,ami konkrétan az önbizalmat erősítő elfogadás és invitálás a pár részéről,akkor dobbant.Erről szól sokaknál valójában a dolog!"Civilként" lehet,hogy nem is mer társalgást sem kezdeményezni,de itt előre megfontolt,felkészült fogalmazás által írásban el tud érni elismerést másoknál,pedig egy szexuálisan kielégült nagybetűs NŐ csókja és orgazmus utáni magához szorító ölelése a legnagyobb kitüntetés!! smile
(Ez egy válasz mgakaland üzenetére (2019. 05. 11. szombat 19:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 11. szombat 19:08
"Értem. Bár mivel a párok nem igazán keresnek, miylen elutasítás esik rosszul a nőnek?" nem fogod elhinni. Az a fajta tuskóság, amit itt sokan űznek. Ugye mi partner kereső párok gyakran megkapjuk, nem írunk vissza, nem válaszolunk, stb. Na most a baj ott kezdődik, ha visszairunk. Mert egyrészt szeretnénk a néhány mondatos bemutatkozónak hazudott infókon kívül mást is tudni, szeretnénk esetleg képet kérni nem csak a farkáról, és esetleg egy találkozót összehozni ismerkedésre. Na ez a korábban nagyon tökös kezdeményező magukat férfinak valló embereket olyan szinten elrémíti, hogy el sem hiszed. Valószínűleg azt hiszik, hogy két odavetett mondatért rögtön szexre hívjuk... Na ez az, amiért a feleségem például hallani sem akar arról, hogy itt mi zajlik, egyszerűen nem érdekli. Nem is olvassa mint ujdonsültnél, mert nem érdekli. Ha valaki átmegy nálam a néhány elég egyszerű szűrőn, őt megmutatom, és ha tetszik, akkor volt már eset, hogy ő hívta fel a srácot, vagy léptek chaten kapcsolatba. Mert persze aztán Ő is kíváncsi kit vesz a lába közé. Nálunk ez működik teljesen jól. De az is előfordul, hogy átmegy a férfi a szűrőn, nejem szimpatikusnak találja, írunk még egyet-kettőt, és amikor kezdene felgyorsulni a dolog, tűnnek el. Vagy fel sem jönnek a ggre megnézni az üzenetet. Én ha valahova betenném az egyik lábam, biztos törekednék a többire is, itt úgy látszik az már kielégülést jelent egyeseknek, hogy kaptak egy esetleg találkozhatnánk.
#5904   2019. 05. 11. szombat 19:08
mgakaland mgakaland
"Értem. Bár mivel a párok nem igazán keresnek, miylen elutasítás esik rosszul a nőnek?" nem fogod elhinni. Az a fajta tuskóság, amit itt sokan űznek. Ugye mi partner kereső párok gyakran megkapjuk, nem írunk vissza, nem válaszolunk, stb. Na most a baj ott kezdődik, ha visszairunk. Mert egyrészt szeretnénk a néhány mondatos bemutatkozónak hazudott infókon kívül mást is tudni, szeretnénk esetleg képet kérni nem csak a farkáról, és esetleg egy találkozót összehozni ismerkedésre. Na ez a korábban nagyon tökös kezdeményező magukat férfinak valló embereket olyan szinten elrémíti, hogy el sem hiszed. Valószínűleg azt hiszik, hogy két odavetett mondatért rögtön szexre hívjuk... Na ez az, amiért a feleségem például hallani sem akar arról, hogy itt mi zajlik, egyszerűen nem érdekli. Nem is olvassa mint ujdonsültnél, mert nem érdekli. Ha valaki átmegy nálam a néhány elég egyszerű szűrőn, őt megmutatom, és ha tetszik, akkor volt már eset, hogy ő hívta fel a srácot, vagy léptek chaten kapcsolatba. Mert persze aztán Ő is kíváncsi kit vesz a lába közé. Nálunk ez működik teljesen jól. De az is előfordul, hogy átmegy a férfi a szűrőn, nejem szimpatikusnak találja, írunk még egyet-kettőt, és amikor kezdene felgyorsulni a dolog, tűnnek el. Vagy fel sem jönnek a ggre megnézni az üzenetet. Én ha valahova betenném az egyik lábam, biztos törekednék a többire is, itt úgy látszik az már kielégülést jelent egyeseknek, hogy kaptak egy esetleg találkozhatnánk.
(Ez egy válasz kiskoko34 üzenetére (2019. 05. 11. szombat 18:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 11. szombat 18:38
Értem. Bár mivel a párok nem igazán keresnek, miylen elutasítás esik rosszul a nőnek? nyes Mármint, általában párok nem írnak rá férfiakra, mert megteszi azt minden jöttment, arra panaszkodnak a párok, hogy annyi levél van, hogy nem tudnak vele mit kezdeni, szóval nem hiszem, hogy sok elutasítás érné őket.
Ezekszerint azok a nők, lányok, akikkel én beszéltem és találkoztam, ők olyan erős nők voltak, hogy bírták a kiképzést. Lehet, hogy akkor a gyengébb nők azok, akikkel nem sikerült a találkozó, és ezért kell melléjük egy erős, irányító férfi, vagyis a nőnek akkor mindegy, hogy kit szerez a párja vagyis azok közül választhat, aki a férfinak megfelelt, még, ha lehet, hogy a férfi már elutasított olyat, akiről úgy érezte, hogy rá veszélyes lehet.. nyes
#5903   2019. 05. 11. szombat 18:38
kiskoko34 kiskoko34
Értem. Bár mivel a párok nem igazán keresnek, miylen elutasítás esik rosszul a nőnek? nyes Mármint, általában párok nem írnak rá férfiakra, mert megteszi azt minden jöttment, arra panaszkodnak a párok, hogy annyi levél van, hogy nem tudnak vele mit kezdeni, szóval nem hiszem, hogy sok elutasítás érné őket.
Ezekszerint azok a nők, lányok, akikkel én beszéltem és találkoztam, ők olyan erős nők voltak, hogy bírták a kiképzést. Lehet, hogy akkor a gyengébb nők azok, akikkel nem sikerült a találkozó, és ezért kell melléjük egy erős, irányító férfi, vagyis a nőnek akkor mindegy, hogy kit szerez a párja vagyis azok közül választhat, aki a férfinak megfelelt, még, ha lehet, hogy a férfi már elutasított olyat, akiről úgy érezte, hogy rá veszélyes lehet.. nyes
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 05. 11. szombat 15:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3989732)
2019. 05. 11. szombat 15:08
...ezért írtam, idézem, hogy "nem mindig". A "nem mindig" nem azt jelenti, hogy "egyáltalán nem". smile

Nálunk pl. pont így van, ahogy leírtam. Akivel beszélgettem itt két másik párral, náluk is: közösen keresnek, de a fórumot a férfi kezeli, mert a nőket sokkal érzékenyebben érinti a tapló beszólás, az elutasítás, azaz úgy ánblokk az összes negatív élmény.
#5902   2019. 05. 11. szombat 17:38
X Törölt felhasználó (4001532)
A legtöbb esetben tuti így van, gondoljunk csak bele amikor harmadiknak egy női beszállót keres egy pár és a nő kezeli a lapot. Abból is az esetek 90%-ban nincs semmi. Marad egy kevés réteg aki el tud vonatkoztatni. Az pedig kevés valljuk be. Itt jön képbe az ego, meg hát ugye a helyét mindenki félti is. És azért azt is tegyük hozzá hogy nem egy rondább illetőért fog otthagyni a pár tagja, hanem nyilván olyanért ki jobban tetszik neki és csinosabb, jóképűbb.
(Ez egy válasz Kíváncsipár18 üzenetére (2019. 05. 11. szombat 14:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 11. szombat 14:39
Szia! Én az asszony vagyok. Örülök,hogy egy doktorral találtam szembe magam. Gondolom te és a párod vagytok maga a tökéletesség. Köszönöm a jó tanácsot, de lehet meglepődnél ha tudnád mennyi nyelv vágyik abba a punciba. Azt külön köszönöm, hogy a tiéd nem.
#5901   2019. 05. 11. szombat 15:08
X Törölt felhasználó (3989732)
...ezért írtam, idézem, hogy "nem mindig". A "nem mindig" nem azt jelenti, hogy "egyáltalán nem". smile

Nálunk pl. pont így van, ahogy leírtam. Akivel beszélgettem itt két másik párral, náluk is: közösen keresnek, de a fórumot a férfi kezeli, mert a nőket sokkal érzékenyebben érinti a tapló beszólás, az elutasítás, azaz úgy ánblokk az összes negatív élmény.
(Ez egy válasz kiskoko34 üzenetére (2019. 05. 11. szombat 15:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 11. szombat 15:02
Ezt azért nem gondolom, hogy így lenne, mert az én tapasztalatom más. Eddig, amikor nővel beszéltem a legtöbb esetben volt találka és szex is, amikor férfival, akkor sosem lett semmi. Szerintem egy nő is el tudja dönteni, hogy kivel érdemes beszélni és kivel nem, ahhoz nem kell egy irányító fél, ha megbízik a párjában annyira, hogy ki fogja tudni választani azt, akit "magába enged". A színfalak mögött viszont ki tudja, lehet hogy pont a férfi mondja, hogy "őt ne", mert "megijed" a "konkurenciától", holott nyilván nincs konkurencia, ha mindenki tudja a saját helyét a dologban. Aki megijed, annak pedig nem érdemes ilyen oldalon fent lenni és csak álmodozni.
#5900   2019. 05. 11. szombat 15:02
kiskoko34 kiskoko34
Ezt azért nem gondolom, hogy így lenne, mert az én tapasztalatom más. Eddig, amikor nővel beszéltem a legtöbb esetben volt találka és szex is, amikor férfival, akkor sosem lett semmi. Szerintem egy nő is el tudja dönteni, hogy kivel érdemes beszélni és kivel nem, ahhoz nem kell egy irányító fél, ha megbízik a párjában annyira, hogy ki fogja tudni választani azt, akit "magába enged". A színfalak mögött viszont ki tudja, lehet hogy pont a férfi mondja, hogy "őt ne", mert "megijed" a "konkurenciától", holott nyilván nincs konkurencia, ha mindenki tudja a saját helyét a dologban. Aki megijed, annak pedig nem érdemes ilyen oldalon fent lenni és csak álmodozni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 05. 11. szombat 09:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3989732)
2019. 05. 11. szombat 09:01
"Valószínű, hogy azért akarja a férfi a kezébe venni az irányítást, hogy nehogy a hölgy tag olyan úriembert válasszon, akire aztán bármi miatt is féltékeny lehet a férfi,"

...nem mindig. Olyan is van szép számmal, ahol a hölgytag nehezebben kezeli az internetes fórumokon dívó stílust, a konfliktusokat stb., hamarabb megy el a kedve az egésztől, így inkább szürke eminenciásként ott áll a párja háta mögött, és onnan figyeli az eseményeket.
Páros bulinál viszont normál esetben a végső szót úgyis a nő mondja ki, hiszen ő fog egy idegent magába engedni. Én hiába fórumozom szét magam, levelezek, taktikázok meg ilyenek, hiába állítom oda a potenciális beugrót a párom elé, hogy "na asszony, ő jó lesz", ha a párom ránéz és esetleg elhányja magát. smile Akkor ott nincs közös szex. smile
#5899   2019. 05. 11. szombat 14:39
Kíváncsipár18 Kíváncsipár18
Szia! Én az asszony vagyok. Örülök,hogy egy doktorral találtam szembe magam. Gondolom te és a párod vagytok maga a tökéletesség. Köszönöm a jó tanácsot, de lehet meglepődnél ha tudnád mennyi nyelv vágyik abba a punciba. Azt külön köszönöm, hogy a tiéd nem.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 05. 11. szombat 10:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4012082)
2019. 05. 11. szombat 10:11
megnéztem az asszonyt, neki írok! nagyon csinoska alakod van, ha szabadna 1 tanáccsal szolgálnom, hagyd el a műszálas cuccokat, ha természetes anyagú cuccokba pakolod magad, azok a csúf pattanások, kiütések, serpenyősek mind elmúlnának a feneked és a pinád környékéről! könnyebben találnál nyelvet magadba, mert tényleg remek az "alap"
#5898   2019. 05. 11. szombat 10:11
X Törölt felhasználó (4012082)
megnéztem az asszonyt, neki írok! nagyon csinoska alakod van, ha szabadna 1 tanáccsal szolgálnom, hagyd el a műszálas cuccokat, ha természetes anyagú cuccokba pakolod magad, azok a csúf pattanások, kiütések, serpenyősek mind elmúlnának a feneked és a pinád környékéről! könnyebben találnál nyelvet magadba, mert tényleg remek az "alap"
(Ez egy válasz Kíváncsipár18 üzenetére (2019. 05. 07. kedd 22:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 07. kedd 22:27
Nem tudom honnan olvastad, hogy velem (a férival) levelezett, ezt egy szóval sem említettem.
Az adatlapunkon is szerepel, hogy a Hölgy taggal fog levelezni és ez 95 %-ban így is történik.
Ha valami extra kérdésem van, vagy éppen nem ér rá a párom, akkor szoktam belefolyni a társalgásba.
Nyilván nem azt várjuk, hogy rajtam keresztül üzengessen.
Mindig a Nő választ, így teljesen természetes, hogy
köztük zajlik a párbeszéd.
Nyilván mi ezt megbeszéljük.
#5897   2019. 05. 11. szombat 09:01
X Törölt felhasználó (3989732)
"Valószínű, hogy azért akarja a férfi a kezébe venni az irányítást, hogy nehogy a hölgy tag olyan úriembert válasszon, akire aztán bármi miatt is féltékeny lehet a férfi,"

...nem mindig. Olyan is van szép számmal, ahol a hölgytag nehezebben kezeli az internetes fórumokon dívó stílust, a konfliktusokat stb., hamarabb megy el a kedve az egésztől, így inkább szürke eminenciásként ott áll a párja háta mögött, és onnan figyeli az eseményeket.
Páros bulinál viszont normál esetben a végső szót úgyis a nő mondja ki, hiszen ő fog egy idegent magába engedni. Én hiába fórumozom szét magam, levelezek, taktikázok meg ilyenek, hiába állítom oda a potenciális beugrót a párom elé, hogy "na asszony, ő jó lesz", ha a párom ránéz és esetleg elhányja magát. smile Akkor ott nincs közös szex. smile
(Ez egy válasz kiskoko34 üzenetére (2019. 05. 08. szerda 12:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 08. szerda 12:35
Ezt én is írtam igen. Pl elég furcsán veszi ki magát, ha egy (pár) adatlapra az van írva, hogy csábíts el, közben meg a férfi kezeli a lapot.. Valószínű, hogy azért akarja a férfi a kezébe venni az irányítást, hogy nehogy a hölgy tag olyan úriembert válasszon, akire aztán bármi miatt is féltékeny lehet a férfi, viszont aki ennyire nem bízik a párjában, azok soha nem is fognak találkozni senkivel, mert mindenkiben veszélyt lát. Amivel nincs is gond, egészen addig, amíg ezt nem egy ilyen oldalon nagy hanggal "mindenre nyitottnak, lazának" hirdeti magukat.
Rengeteg lapon olvasni azt is, hogy nem sikerült, de még megpróbáljuk stb stb, ilyenkor nyilván felmerül a kérdés, hogy valójában ki miatt is nem sikerült? Vagy mikor az adatlapon látszik hogy kb 3-4-5 éve regisztrált, de még mindig a "teljesen kezdők vagyunk" jellemzi őket.
Nagyon életszerű példa, beszélek egy "párral" (természetesen a férfi taggal), akiknek az adatlapján az van, hogy együtt, de külön is keresünk. Rákérdezek, hogy ha külön is keresnek, akkor a női tag 2 férfival hármasban találkozna-e? Erre a válasz, hogy akkor az 4-es lenne, mert ők párban vannak. Aztán rákérdezek, hogy akkor mit is jelent az adatlapon, hogy "együtt, de akár külön is", az természetesen arra vontakozik, hogy a férfi tag akár egyedül is csatlakozna párhoz, vagy egyedül egy lánnyal/nővel... nyes Meglepő?
#5896   2019. 05. 08. szerda 15:01
mgakaland mgakaland
"Gondolom, most nekünk kellene körbeudvarolnunk, hogy hajlandó legyen megmártani királyi pennáját a párom végletekig kiéhezett vulvájában, ami csak rá vár...
Nem voltak túlzott reményeink, de azért ez siralmas."
Hasonló élményünkről írtam már én is korábban. Egyszerűen az a tapasztalat, hogy mikor kapcsolatba kerülnek velünk, onnan mintha megfordulnának a szerepek, és tényleg nekünk kellene udvarolni. Egyetértek veled, ha valamit szeretnék elérni, akkor valószínűleg többet tennék érte mint néma hallgatásba burkolózni, és várni hogy rám törjön egy nimfomán hölgytaggal rendelkező pár.
(Ez egy válasz Kíváncsipár18 üzenetére (2019. 05. 07. kedd 11:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 07. kedd 11:35
Nem egyszerű dolgok ezek...
Mivel az érkező levelek írói nagyon messze álltak az elképzeléseinktől (kor, magasság, alkat, távolság...), ezért úgy gondoltuk, hogy kézbevesszük a dolgokat és mi írunk a pasiknak. Válogatás után10 levelet küldtünk el, ebből 5-en válaszoltak, hogy érdekelné őket a dolog.
Pár levélváltás után ketten eltűntek, kettőt mi utasítottunk el, mert nem passzoltunk.
Egy pasi ígéretesnek tűnt, kép, elképzelés, habitus alapján. Aztán miután napokra eltűnt, végre megtisztelt minket két sorral és közölte, hogy akkor találkozzunk...
Gondolom, most nekünk kellene körbeudvarolnunk, hogy hajlandó legyen megmártani királyi pennáját a párom végletekig kiéhezett vulvájában, ami csak rá vár...
Nem voltak túlzott reményeink, de azért ez siralmas.
A páromról készült sorozatokat nem gondolnám riasztónak, a levelekre is képesek vagyunk válaszolni (aki megérdemli!!!), mégis úgy néz ki, hogy az egyébként a bemutatkozójukban nagyon "kemény tökű férfiak" az első lehetőségnél behúzzák azt a "keményet".
Ja, aztán idejárnak sírni, hogy a párok nem válaszolnak...
Azt hiszem az "erősebb nem" kifejezésből csak a "nem" az igaz. violent
#5895   2019. 05. 08. szerda 14:35
Rollo Rollo
Itt? Hááát. Vicces kérdés smile Maradjunk abban, hogy a körhinta kutyafüle ahhoz képest ami itt megy. smile
#5894   2019. 05. 08. szerda 13:18
X Törölt felhasználó (4052772)
Nem meglepo. Sot, tobbszor elofordult mar velem is, hogy a ferfi altal kezelt paros lap ismerkedese folyaman a ferfi egyre inkabb csak kettesben gondolkozott. Viszont olyan is volt sajnos, ahol a no lepett vissza a foto kuldes utan. Az okat nem magyarazta meg igazan. Gondolom nem jottem be neki. De ezt nyugodtan leirhatja, siman elfogadom.
Aztan olyan is volt, hogy az egymas szeretoi vagyunk egy fickot es egy hivatasost fedett valojaban. Hat kerem van itt minden....
(Ez egy válasz kiskoko34 üzenetére (2019. 05. 08. szerda 12:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 08. szerda 12:35
Ezt én is írtam igen. Pl elég furcsán veszi ki magát, ha egy (pár) adatlapra az van írva, hogy csábíts el, közben meg a férfi kezeli a lapot.. Valószínű, hogy azért akarja a férfi a kezébe venni az irányítást, hogy nehogy a hölgy tag olyan úriembert válasszon, akire aztán bármi miatt is féltékeny lehet a férfi, viszont aki ennyire nem bízik a párjában, azok soha nem is fognak találkozni senkivel, mert mindenkiben veszélyt lát. Amivel nincs is gond, egészen addig, amíg ezt nem egy ilyen oldalon nagy hanggal "mindenre nyitottnak, lazának" hirdeti magukat.
Rengeteg lapon olvasni azt is, hogy nem sikerült, de még megpróbáljuk stb stb, ilyenkor nyilván felmerül a kérdés, hogy valójában ki miatt is nem sikerült? Vagy mikor az adatlapon látszik hogy kb 3-4-5 éve regisztrált, de még mindig a "teljesen kezdők vagyunk" jellemzi őket.
Nagyon életszerű példa, beszélek egy "párral" (természetesen a férfi taggal), akiknek az adatlapján az van, hogy együtt, de külön is keresünk. Rákérdezek, hogy ha külön is keresnek, akkor a női tag 2 férfival hármasban találkozna-e? Erre a válasz, hogy akkor az 4-es lenne, mert ők párban vannak. Aztán rákérdezek, hogy akkor mit is jelent az adatlapon, hogy "együtt, de akár külön is", az természetesen arra vontakozik, hogy a férfi tag akár egyedül is csatlakozna párhoz, vagy egyedül egy lánnyal/nővel... nyes Meglepő?
#5893   2019. 05. 08. szerda 12:35
kiskoko34 kiskoko34
(Ez egy válasz egysportospasi üzenetére (2019. 05. 07. kedd 19:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 07. kedd 19:21
Igazad van sok mindenben, de azért az egy speciális helyzet, ha az ember a férfival beszél és nem a nővel. Hogy bókoljon így a nőnek? Mások is írták már hogy ha a nővel beszéltek akkor könnyebben ment a többes összehozása is. Annak idején régen amikor ilyen többes iránt érdeklődő párokkal kommunikáltam én is mindig a nővel beszéltem és a nővel találkoztam, csak volt aki bemutatott a férjének és mondta hogy ők mindig együtt csinálják ha lesz szex a dologból. Nekem mindig könnyebb volt ezeket egy nővel megbeszélni és én általában mindig nőkkel társalogtam. Itt a GG-n a fórumon meg néha privátban jutottam el odáig hogy férfiakkal beszélgetek, tekintve hogy nők alig vannak. Én szerettem egyébként hosszabban beszélgetni, mert úgy jól megismertük egymást, meg általában messze élő emberekkel hozott össze a sors és nehéz volt összehozni személyes találkozót, többekkel nem is sikerült, de azért akadt olyan is aki az ország másik végén élt mégis összehoztuk. Előtte egy évig is beszélgettünk, de élmény volt megismerni személyesen is.
#5892   2019. 05. 08. szerda 00:12
kiskoko34 kiskoko34
Nekem a nagyon nyitott, mindenre kapható, bevállalós pároktól és nőktől van tele a hócipőm. Annyira nyitottak (legalábbis a férfi, aki a lapot kezeli) hogy egy értelmes levéltől megriad és köpni-nyelni nem tud, inkább tilt.. nyes
(Ez egy válasz Kíváncsipár18 üzenetére (2019. 05. 07. kedd 11:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 07. kedd 11:35
Nem egyszerű dolgok ezek...
Mivel az érkező levelek írói nagyon messze álltak az elképzeléseinktől (kor, magasság, alkat, távolság...), ezért úgy gondoltuk, hogy kézbevesszük a dolgokat és mi írunk a pasiknak. Válogatás után10 levelet küldtünk el, ebből 5-en válaszoltak, hogy érdekelné őket a dolog.
Pár levélváltás után ketten eltűntek, kettőt mi utasítottunk el, mert nem passzoltunk.
Egy pasi ígéretesnek tűnt, kép, elképzelés, habitus alapján. Aztán miután napokra eltűnt, végre megtisztelt minket két sorral és közölte, hogy akkor találkozzunk...
Gondolom, most nekünk kellene körbeudvarolnunk, hogy hajlandó legyen megmártani királyi pennáját a párom végletekig kiéhezett vulvájában, ami csak rá vár...
Nem voltak túlzott reményeink, de azért ez siralmas.
A páromról készült sorozatokat nem gondolnám riasztónak, a levelekre is képesek vagyunk válaszolni (aki megérdemli!!!), mégis úgy néz ki, hogy az egyébként a bemutatkozójukban nagyon "kemény tökű férfiak" az első lehetőségnél behúzzák azt a "keményet".
Ja, aztán idejárnak sírni, hogy a párok nem válaszolnak...
Azt hiszem az "erősebb nem" kifejezésből csak a "nem" az igaz. violent
#5891   2019. 05. 07. kedd 22:41
egysportospasi egysportospasi
Bocsánat, akkor ezt rosszul értelmeztem.
(Ez egy válasz Kíváncsipár18 üzenetére (2019. 05. 07. kedd 22:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 07. kedd 22:27
Nem tudom honnan olvastad, hogy velem (a férival) levelezett, ezt egy szóval sem említettem.
Az adatlapunkon is szerepel, hogy a Hölgy taggal fog levelezni és ez 95 %-ban így is történik.
Ha valami extra kérdésem van, vagy éppen nem ér rá a párom, akkor szoktam belefolyni a társalgásba.
#5890   2019. 05. 07. kedd 22:27
(Ez egy válasz egysportospasi üzenetére (2019. 05. 07. kedd 19:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 07. kedd 19:21
Igazad van sok mindenben, de azért az egy speciális helyzet, ha az ember a férfival beszél és nem a nővel. Hogy bókoljon így a nőnek? Mások is írták már hogy ha a nővel beszéltek akkor könnyebben ment a többes összehozása is. Annak idején régen amikor ilyen többes iránt érdeklődő párokkal kommunikáltam én is mindig a nővel beszéltem és a nővel találkoztam, csak volt aki bemutatott a férjének és mondta hogy ők mindig együtt csinálják ha lesz szex a dologból. Nekem mindig könnyebb volt ezeket egy nővel megbeszélni és én általában mindig nőkkel társalogtam. Itt a GG-n a fórumon meg néha privátban jutottam el odáig hogy férfiakkal beszélgetek, tekintve hogy nők alig vannak. Én szerettem egyébként hosszabban beszélgetni, mert úgy jól megismertük egymást, meg általában messze élő emberekkel hozott össze a sors és nehéz volt összehozni személyes találkozót, többekkel nem is sikerült, de azért akadt olyan is aki az ország másik végén élt mégis összehoztuk. Előtte egy évig is beszélgettünk, de élmény volt megismerni személyesen is.
#5889   2019. 05. 07. kedd 19:29
Ez egyébként tényleg gond. Én például úgy érzem, hogy több nőt (és lehet párt is) éppen a férfiak viselkedése riaszt el az ilyen oldalaktól, illetve ez veszi el a kedvüket. Talán részben ezért is ilyen rossz a nemek aránya, bár nyilván a nők és a férfiak közötti szexualitáshoz való hozzáállásbeli különbség is szerepet játszhat.
(Ez egy válasz Kíváncsipár18 üzenetére (2019. 05. 07. kedd 16:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 07. kedd 16:40
Igazad van, ez nem csak a férfiakra vonatkozik, hanem a párokra is.
Régebben próbáltunk párt is találni, de az éppen 2x ilyen nehéz. Már persze ha az a pár nem csak egy képeken lihegő pasiból áll...
Az a baj ezzel, hogy a magunkfajta kezdőknek (ez is lehet baj), eléggé elveszi a kedvét az ilyesmi.
Aztán ha jönne egy olyan aki tényleg komolyan gondolná, sokkal nehezebb dolga van, mert érthetően bizalmatlanabbak vagyunk.
De egyelőre nem adjuk fel. pardon1
#5888   2019. 05. 07. kedd 19:21
(Ez egy válasz Kíváncsipár18 üzenetére (2019. 05. 07. kedd 16:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 07. kedd 16:52
Mindenkinek lehet dolga, elfoglaltsága.
De ha mi ezt előre tudtuk, akkor megírtuk, hogy pl. elutazunk pár napra.
Ha hírtelen jön közbe valami, az is érthető, de nem ostoba, már sértő, hülyének néző indokkal mentem ki magam, hogy aztán megint eltűnjek...
Én férfi vagyok és úgy gondolom, ha megakarok kapni egy nőt (akkor is ha az egy pár tagja), akkor tennem kell érte.
Keresnem, pedáloznom, bókolnom stb.
Ha úgy ajánlaná fel a bájait, hogy minden mindegy, én is elmenekülnék.
De ezekszerint ez maradi felfogás.
A találka körülményeit pedig megbeszélni kell.
Ehhez kellene a párbeszéd.
Ez egyébként kb. egyhetes történet.
Tehát nem hetek-hónapok óta levelezünk.
Ha így volna, megérteném, hogy eltűnnek.
#5887   2019. 05. 07. kedd 16:52
Mindenkinek lehet dolga, elfoglaltsága.
De ha mi ezt előre tudtuk, akkor megírtuk, hogy pl. elutazunk pár napra.
Ha hírtelen jön közbe valami, az is érthető, de nem ostoba, már sértő, hülyének néző indokkal mentem ki magam, hogy aztán megint eltűnjek...
Én férfi vagyok és úgy gondolom, ha megakarok kapni egy nőt (akkor is ha az egy pár tagja), akkor tennem kell érte.
Keresnem, pedáloznom, bókolnom stb.
Ha úgy ajánlaná fel a bájait, hogy minden mindegy, én is elmenekülnék.
De ezekszerint ez maradi felfogás.
A találka körülményeit pedig megbeszélni kell.
Ehhez kellene a párbeszéd.
Ez egyébként kb. egyhetes történet.
Tehát nem hetek-hónapok óta levelezünk.
Ha így volna, megérteném, hogy eltűnnek.
(Ez egy válasz egysportospasi üzenetére (2019. 05. 07. kedd 16:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 07. kedd 16:37
Egyébként engem érdekelne így elméletben, hogy ezen a szinten hogyan is kellene folytatódni egy ilyen kapcsolatnak? Tegyük fel minden ígéretes, kép, kor, habitus stb. Nyilván előfordulhat, hogy valakinek elfoglaltsága van, eltűnik 1-2 napra, nincs ideje éppen reagálni, elutazik, stb. Én ha valakivel társalogtam és éppen pár napig nem értem rá akkor általában írtam neki erről, de velem is megesett hogy nem jelentkeztem 1-2 napig, vagy a beszélgető partneremmel is megesett, nem volt ebből gond. Nyilván egy idő után érdemes találkozni, bár én például régen sokszor hosszú ideig társalogtam emberekkel, volt hogy pár feleségével, sőt már olyan is volt hogy egy ideig a férjjel. Én párral csak egyszer találkoztam személyesen, még régen és nem innen, de egy idő után nyilván ez a következő lépés. Nekem volt olyan is hogy messzire kellett utaznom, nem volt könnyű megoldani, türelem kellett hozzá, de megvalósítottuk. Volt nem is egy olyan személyes találkozásom, ami után megszakadt a kapcsolat, tehát itt sajnos sok-sok lépés vezet a célig és bárhol vége lehet a dolognak. Szóval hogyan kellene folytatódni egy ilyen szituációnak? Lépjen elő a férfi konkrét javaslattal a találkozóra vonatkozóan? Ez mindig a férfi dolga?
#5886   2019. 05. 07. kedd 16:40
Igazad van, ez nem csak a férfiakra vonatkozik, hanem a párokra is.
Régebben próbáltunk párt is találni, de az éppen 2x ilyen nehéz. Már persze ha az a pár nem csak egy képeken lihegő pasiból áll...
Az a baj ezzel, hogy a magunkfajta kezdőknek (ez is lehet baj), eléggé elveszi a kedvét az ilyesmi.
Aztán ha jönne egy olyan aki tényleg komolyan gondolná, sokkal nehezebb dolga van, mert érthetően bizalmatlanabbak vagyunk.
De egyelőre nem adjuk fel. pardon1
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 05. 07. kedd 16:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (848234)
2019. 05. 07. kedd 16:00
Tényleg vicc kategória, amit irtál. Én ezért is vallom azt, hogy mindegy, hogy férfiról, nőről vagy párról van szó. Alapvetően a fejekben és valószínű, hogy a neveltetésben keresendő a probléma.

... 257 258 259 260 261 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitás ideje: 2013. 01. 10. csütörtök
Üzenetek: 11065db
Utolsó üzenet: 2025. 07. 18. péntek

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!