Találtál már szexpartnert itt a Goldengate-n? Hogyan találj?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Találtál-e partnert már itt, és ha nem, mit érzel hibának, mi a sikertelenség oka szerinted?

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek!!!!

pasinak: ha találni akarsz valakit. legyen egy normális bemutatkozásod, legyél őszinte dugni akarsz akkor dugni és kész, na persze ne alpári módon jelezd. fórumozzál értelmesen szóljál hozzá az amatőr képekhez, persze ne annyit, hogy "faxa", hanem értelmesen kerek mondat. "nagyon csinos a hölgy,szívesen megismerném" nők felmérik és megítélnek ez alapján, söt könnyebben is reagálnak vissza ha van is hozászolásod és értelmes.
ha nem titokban keressel vállad be az arcod, ha titokban, vagy egyéb okok, akkor egy zorró álarccal is látszanak a szemeid, nők egy része szem fétises, illetve legyen gondozott kézfejed, ha meg van azt sem árt rá csempészni a fotóra, másik nagy női fétis. alakos fotó sem árt, de nem levetkőzve, hanem kulturáltan öltözve (itt nem árt ha oldalról letudod fotózni magad lényeg látsszon a segeden feszülő gatya, de azért ne az érződjön a fotón hogy ez az igazi cél, harmadik női fétis jó seg)... farkadról ne rakj ki képet, max ha pasit keressel, ha akar kér a nő, bár akkor gyanakodj, hogy kép gyűjtögető pasi
bemutatkozásra kitérve még nem árt néha az ön kritikus őszinteség, ezt el is ütheted akár viccelődéssel. "van egy kicsi sör has, na jó nem kicsi, de a bájomat a mosolyom adja, szerencsére nem foghíjas."
ne várjatok áttörést egy sablonos "hello dugni akarok....... ezek a paramétereim...... " adat laptól vagy levéltől sikert.

nőknek: igazán nincs mit tanácsolnom, letolja a bugyit és pasinál megállt az ész.... és.... na jó nem teljesen de majd nem.. minden nő típusnak meg van a maga minden felé kedvelője ahogy a ducinak az ultra szép kigyúrt fiú, ha jelzed, hogy keressel, akkor úgy is írnak és válogathatsz... tudom, hogy idióták a pasik és hiába írod le neki hogy nem öt keresed csak azért is ír és jobb nem írni, mert, akor nem kezd elerősködni, de szerintem akkor is írj neki és max a második levelét válaszolatlan hagyod. "sajna nekik az igen az igen a nem az is igen csak még kéreted magad" elutasítás kezelése is sokat el mond a pasiról, néha pont így derül ki egy pasiról hogy értelmes amit le irt az elutasításra. illetve fordíthatsz a folytatón is az az te keresed meg aki tetszik, de ehhez olvasgasd a fórumot, a képek reakcióit és tuti találsz értelmest akire rá írva jóval nagyobb az esély értelmes normális pasira.

általában ezek a sikeresek trükkjei itt.

Az eddigi hozzászólások

... 185 186 187 188 189 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#7143   2020. 09. 11. péntek 17:22
X Törölt felhasználó (4293192)
Az önkritikáról kezdtünk el írogatni. Persze nem lehet mindenkinek tetszeni meg megfelelni. De hogyha a férfiak részéről keressük az önkritikát akkor ők igazán kritikusak magukkal szemben azok után amiket mi is taglaltunk. Épp ezért írtam azt hogy önmagában a férfi aki kellő önkritikával rendelekezik sem vezet sikerhez a partnerkeresést illetően. Csupán azért mert nem mi döntünk. Hanem a kedves hölgyek. Van egy olyan elgondolásom is hogy az önkritika hiánya összefügg az önbizalommal. És mint tudjuk az önbizalom nyerő még akkor is ha kicsit beképzelt az ember. Én egyébként nem vagyok kopasz. Nem célom a siránkozás ha éppen ide írok. A célom az hogy megpróbáljak segíteni a hozzászólásaimmal azoknak akiknek szüksége van rá vagy csak éppen olvasni támad kedve. A férfiak 5x annyi visszautasítást kapnak életük során mint a nők teszem hozzá akkor ha átlagos a külsejük. És csalódni az nem tud vagy nem utasítják vissza aki meg sem próbálja. Én csak bíztatni tudom minden férfi társamat hogy nincs lehetetlen és próbálkozzunk mert annyit szabad főleg ilyen formában. Amit irtam korábban nem azért nevetséges mert éppen nem jön össze egy esti szex vagy egy találka hanem azért nevetséges amit a példában is írtam. Ha a nő ezeket a berögzüléseket nem tudja félretenni, zavarja az a nevetséges vagy inkább szomorú merthogy egyébként minden másban egymást kiegészítik.
(Ez egy válasz EnjoyTheLife üzenetére (2020. 09. 10. csütörtök 22:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 10. csütörtök 22:28
Erről beszélek én is! A kopaszság nagyrészt egyáltalán nem vonzó. "De hát ki nem kopaszodik 40 fölött?" /Woody Allen/. S ezt is Woody mester mondta: Nem, nem hiszek Istenben... Mert ha létezik Isten, akkor miért van szegénység és kopaszodás?
A paróka évezredes találmány (nem véletlenül), s manapság a hajátültetés iparág is virágzik, pedig egyáltalán nem olcsó! (S ez sem véletlen.)
El kell tudni fogadni. Nyilván, tudom, miről beszélek, rengetegen vagyunk ilyenek. Ha ilyennel találkozol, azonnal tovább kell lépni, nem siránkozni, mert azzal nem lesz jobb. Esetleg ilyen helyen, mint ez, kibeszélni, lelket könnyítendő. smile Én is eléggé régóta hullajtom a hajam, mégis voltak nők az életemben. Sokan meg eleve elutasítanak. Ez van. És?
#7142   2020. 09. 11. péntek 13:53
X Törölt felhasználó (3989732)
Aha, értem... wink
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 09. 10. csütörtök 18:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4413692)
2020. 09. 10. csütörtök 18:38
Gratulálok neked,miattad tiltottak le,és volt kapcsolatom és van is.Igen,hogy voltam itt ,de ne keverjük a hozzászólásaimat .Csak arra reagáltam,ami mindig is történik,semmi és osszátok az észt.Eddig csendbe voltam és ettől még azzal ismerkedek akivel akarok vagy szeretnék,de itt igazából még komoly érdeklődésen kívűl más nem volt.Volt fotósorozatunk,videónk de pont azért kértem a töröltetést mert már nem vagyunk együtt a párommal.De azért itt csak a vagdalózás megy azóta is csak néztem a hozzászólásokat,de ez értelmettlen.Egyettlen normális nővel találkoztam az elmúlt időszakban avval se itt,hát ennyi.Vitába nem folyamodok bele,ha van itt komoly nő aki veszi a fáradtságot valamire is azzal talán ismerkednék.
#7141   2020. 09. 11. péntek 04:40
SzofiBobi SzofiBobi
Biztosan van olyan akinek nem, bár fura amikor esetleg fotót sem lát, mégis eltünik. Nem szeretnénk ha azt hinnék általánosítunk, csak tapasztalatot osztunk meg. Pl azt tudtad, hogy a Budapesti férfiak nagy része Miskolc környékén dolgozik, vagy itt laknak a szülei? circling Mert ez a jellemző válasz arra, hogy csak Miskolc környékéről keresünk. confused
(Ez egy válasz EnjoyTheLife üzenetére (2020. 09. 10. csütörtök 22:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 10. csütörtök 22:31
Akkor itt csak az lehet, hogy nem vagytok neki szimpatikusak, csak nem meri bevallani.
A másik, hogy hazudik, mint a vízfolyás, mert nem is független.
Mást nem tudok elképzelni.
#7140   2020. 09. 10. csütörtök 22:33
EnjoyTheLife EnjoyTheLife
Jó, elhiszem, de azt értsd meg, hogy nagyon nehezen. vigyor2
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 09. 10. csütörtök 11:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4389762)
2020. 09. 10. csütörtök 11:07
Nem igazan. Ferfiak kozott is sok ilyen akad. Tobbel is beszelgettem mar, aki valojaban nem is akart valos talalkozot. Ezt hivom szellemi pettingnek. Tudnek mostani regneveket sorolni. De ugye nem szabad, mert aztan megint tiltanak majd... vigyor
#7139   2020. 09. 10. csütörtök 22:31
Akkor itt csak az lehet, hogy nem vagytok neki szimpatikusak, csak nem meri bevallani.
A másik, hogy hazudik, mint a vízfolyás, mert nem is független.
Mást nem tudok elképzelni.
(Ez egy válasz SzofiBobi üzenetére (2020. 09. 10. csütörtök 05:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 10. csütörtök 05:38
Az, hogy itt vannak, irogatnak, aztán amikor valóban találkozni kellene akkor valahogy mindíg közbe jön valami? Esetleg az, hogy azt mondják függetlenek, de csak délelőtt tudnak találkozni, Skype-olni, fotót nem mernek küldeni? Az, hogy addig tart csak az érdeklődés amíg egy puncis fotót kikunyerálnak? Arról már ne is beszéljünk, hogy ami itt 17cm, többlövetű, kitartó, stb, stb, az a valóságban 14(jó esetben) 2perces, ha egyáltalán felál. Nem azt mondjuk, hogy mindenki ilyen, de kB 700 jelentkezőből kB 20randi, 10 szex, 3 olyan amilyennek mondta magát. Lehet velünk van a baj....! Lehet igazad van. Nem tudjuk, mi hölgyeket nem keresünk. Gondolom Te sem levelezgetsz sok férfival, hogy legyen róluk tapasztalatod. Ha igen, akkor bocs.
#7138   2020. 09. 10. csütörtök 22:28
Erről beszélek én is! A kopaszság nagyrészt egyáltalán nem vonzó. "De hát ki nem kopaszodik 40 fölött?" /Woody Allen/. S ezt is Woody mester mondta: Nem, nem hiszek Istenben... Mert ha létezik Isten, akkor miért van szegénység és kopaszodás?
A paróka évezredes találmány (nem véletlenül), s manapság a hajátültetés iparág is virágzik, pedig egyáltalán nem olcsó! (S ez sem véletlen.)
El kell tudni fogadni. Nyilván, tudom, miről beszélek, rengetegen vagyunk ilyenek. Ha ilyennel találkozol, azonnal tovább kell lépni, nem siránkozni, mert azzal nem lesz jobb. Esetleg ilyen helyen, mint ez, kibeszélni, lelket könnyítendő. smile Én is eléggé régóta hullajtom a hajam, mégis voltak nők az életemben. Sokan meg eleve elutasítanak. Ez van. És?
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 09. 09. szerda 22:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4293192)
2020. 09. 09. szerda 22:39
Azért mert leveleztem már olyab hölggyel aki pont a kopaszokat zárta ki a körböl a társkeresés során. Aztán megkérdeztem tőle mi lenne akkor ha minden klappolna és mind belsőleg mind külsőleg leszámitva a kopaszságát szimpatizálna a választottjával. És azt válaszolta hogy egyértelműen akkoris visszautasítaná amiatt mert kopasz. Mondhatni dobja a tökéletes férfit mert van egy ilyen berögződése. És sajnos tényleg előfordul ilyesmi nagyon ritkán de van ilyen. Na de mi van ilyenkor az önkritikával? A férfi részéről?
#7137   2020. 09. 10. csütörtök 20:32
X Törölt felhasználó (4413692)
Írtam üzenetett.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 09. 10. csütörtök 19:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (2317382)
2020. 09. 10. csütörtök 19:19
Mai vicc...Pasi ír,hogy ismerkedjünk...erre mondom a viber gyorsabb.Oké...képcsere de semmi válasz rá tetszik e az ábrázatom...Utána írtam neki,hogy minden szépet,jót kívánok neki csak megírhatta volna ne folytassuk a barátkozást ha nem ilyen nőre vágyik.Válasza hát ő ilyet nem mondott csak nem mindig tud visszaírni...Nem egyszerűbb lett volna az elején ezt leszögezni...Amugy meg alkalmi mindig van.Csak én heti rendszerességre vágynék.
#7136   2020. 09. 10. csütörtök 19:19
X Törölt felhasználó (2317382)
Mai vicc...Pasi ír,hogy ismerkedjünk...erre mondom a viber gyorsabb.Oké...képcsere de semmi válasz rá tetszik e az ábrázatom...Utána írtam neki,hogy minden szépet,jót kívánok neki csak megírhatta volna ne folytassuk a barátkozást ha nem ilyen nőre vágyik.Válasza hát ő ilyet nem mondott csak nem mindig tud visszaírni...Nem egyszerűbb lett volna az elején ezt leszögezni...Amugy meg alkalmi mindig van.Csak én heti rendszerességre vágynék.
#7135   2020. 09. 10. csütörtök 18:38
Gratulálok neked,miattad tiltottak le,és volt kapcsolatom és van is.Igen,hogy voltam itt ,de ne keverjük a hozzászólásaimat .Csak arra reagáltam,ami mindig is történik,semmi és osszátok az észt.Eddig csendbe voltam és ettől még azzal ismerkedek akivel akarok vagy szeretnék,de itt igazából még komoly érdeklődésen kívűl más nem volt.Volt fotósorozatunk,videónk de pont azért kértem a töröltetést mert már nem vagyunk együtt a párommal.De azért itt csak a vagdalózás megy azóta is csak néztem a hozzászólásokat,de ez értelmettlen.Egyettlen normális nővel találkoztam az elmúlt időszakban avval se itt,hát ennyi.Vitába nem folyamodok bele,ha van itt komoly nő aki veszi a fáradtságot valamire is azzal talán ismerkednék.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 09. 10. csütörtök 15:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3989732)
2020. 09. 10. csütörtök 15:06
Három napja regisztráltál, és már tudod, hogy nincs semmi értelme...? Vagy ha máshol, más oldalakon régóta fent vagy, és ez a tapasztalatod, akkor csak azért regisztráltál ide a GG-re és vettél VIP matricát, hogy elmondhasd, hogy semmi értelme itt lenni...?
Gratulálok. nyes
#7134   2020. 09. 10. csütörtök 18:08
zenita zenita
Ohh,volt már itt az úriember,többek közt a 6905-ös hozzászólás is az övé. Biztosan van valami okosság abban,ha hetente új névvel jön ide siránkozni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 09. 10. csütörtök 15:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3989732)
2020. 09. 10. csütörtök 15:06
Három napja regisztráltál, és már tudod, hogy nincs semmi értelme...? Vagy ha máshol, más oldalakon régóta fent vagy, és ez a tapasztalatod, akkor csak azért regisztráltál ide a GG-re és vettél VIP matricát, hogy elmondhasd, hogy semmi értelme itt lenni...?
Gratulálok. nyes
#7133   2020. 09. 10. csütörtök 15:06
X Törölt felhasználó (3989732)
Gratulálok. nyes
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 09. 10. csütörtök 12:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4413692)
2020. 09. 10. csütörtök 12:45
Cáfolnék egy dolgot talán többet is,régóta vagyok ilyen partnerkereső oldalakon,de most azt mondom minden eddigi megkeresés az elmúlt időszakban teljesen felesleges volt.Többszáz levél,tiltás,rossz akarók,fotó kéregetők,szélhálmosok,visszatérő emailozok voltak sokan.De csak egy -két emberrel találkoztunk a párommal vagy nélküle talán nem is itt,nem is így kellene partnert keresni.De pl én még sehol sem találtam normális partnert.És itt a vége sexpartnert semmilyen fórumon nem talláltam,máshol az életben igen,telefon egyeztetés és már mentem is a megbeszélt randira és ott volt sex.Sajnos ez az út maradt a számomra ez biztos a többi olyan mint a kutya vacsorája.Mindenkitől elnézést kérek.
#7132   2020. 09. 10. csütörtök 12:45
Cáfolnék egy dolgot talán többet is,régóta vagyok ilyen partnerkereső oldalakon,de most azt mondom minden eddigi megkeresés az elmúlt időszakban teljesen felesleges volt.Többszáz levél,tiltás,rossz akarók,fotó kéregetők,szélhálmosok,visszatérő emailozok voltak sokan.De csak egy -két emberrel találkoztunk a párommal vagy nélküle talán nem is itt,nem is így kellene partnert keresni.De pl én még sehol sem találtam normális partnert.És itt a vége sexpartnert semmilyen fórumon nem talláltam,máshol az életben igen,telefon egyeztetés és már mentem is a megbeszélt randira és ott volt sex.Sajnos ez az út maradt a számomra ez biztos a többi olyan mint a kutya vacsorája.Mindenkitől elnézést kérek.
(Ez egy válasz SzofiBobi üzenetére (2020. 09. 10. csütörtök 05:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 10. csütörtök 05:44
A nem komolyan keres, és nem molesztál senkit, nem egymást kizáró, sőt. Épp ellenkezőleg, nem zavarja a távolság, nem számít, hogy mi van az adatlapon, de írogat, annak ellenére, hogy ő maga is tudja, hogy nem tudja kivitelezni. Viszont izgatja, hogy ilyen szituációban van. Hogy esetleg valaki igent mond, egy fotóra, ettől kap valami pluszt.
#7131   2020. 09. 10. csütörtök 11:07
X Törölt felhasználó (4389762)
Nem igazan. Ferfiak kozott is sok ilyen akad. Tobbel is beszelgettem mar, aki valojaban nem is akart valos talalkozot. Ezt hivom szellemi pettingnek. Tudnek mostani regneveket sorolni. De ugye nem szabad, mert aztan megint tiltanak majd... vigyor
(Ez egy válasz EnjoyTheLife üzenetére (2020. 09. 09. szerda 21:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 09. szerda 21:40
Azért ez inkább a nőkre jellemző.
#7130   2020. 09. 10. csütörtök 05:44
SzofiBobi SzofiBobi
A nem komolyan keres, és nem molesztál senkit, nem egymást kizáró, sőt. Épp ellenkezőleg, nem zavarja a távolság, nem számít, hogy mi van az adatlapon, de írogat, annak ellenére, hogy ő maga is tudja, hogy nem tudja kivitelezni. Viszont izgatja, hogy ilyen szituációban van. Hogy esetleg valaki igent mond, egy fotóra, ettől kap valami pluszt.
(Ez egy válasz egysportospasi üzenetére (2020. 09. 09. szerda 23:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 09. szerda 23:00
Miért csapna be egy olyan férfi bárkit, aki senkit nem érdekel, mert egyáltalán nem jó parti? Például nem független, nem ér rá, távol van, csak szexet akar, stb. Még öröm is lehet a nőknek, ha egy ilyen férfi nem komolyan keres és nem molesztál senkit.
#7129   2020. 09. 10. csütörtök 05:38
SzofiBobi SzofiBobi
Az, hogy itt vannak, irogatnak, aztán amikor valóban találkozni kellene akkor valahogy mindíg közbe jön valami? Esetleg az, hogy azt mondják függetlenek, de csak délelőtt tudnak találkozni, Skype-olni, fotót nem mernek küldeni? Az, hogy addig tart csak az érdeklődés amíg egy puncis fotót kikunyerálnak? Arról már ne is beszéljünk, hogy ami itt 17cm, többlövetű, kitartó, stb, stb, az a valóságban 14(jó esetben) 2perces, ha egyáltalán felál. Nem azt mondjuk, hogy mindenki ilyen, de kB 700 jelentkezőből kB 20randi, 10 szex, 3 olyan amilyennek mondta magát. Lehet velünk van a baj....! Lehet igazad van. Nem tudjuk, mi hölgyeket nem keresünk. Gondolom Te sem levelezgetsz sok férfival, hogy legyen róluk tapasztalatod. Ha igen, akkor bocs.
(Ez egy válasz EnjoyTheLife üzenetére (2020. 09. 09. szerda 21:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 09. szerda 21:40
#7128   2020. 09. 09. szerda 23:00
egysportospasi egysportospasi
Miért csapna be egy olyan férfi bárkit, aki senkit nem érdekel, mert egyáltalán nem jó parti? Például nem független, nem ér rá, távol van, csak szexet akar, stb. Még öröm is lehet a nőknek, ha egy ilyen férfi nem komolyan keres és nem molesztál senkit.
(Ez egy válasz SzofiBobi üzenetére (2020. 09. 09. szerda 04:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 09. szerda 04:43
Szerintünk pedig aki valóban komolyan szeretne itt ismerkedni, az helyén kezeli a dolgokat. Annak van önkritikája, tudja mit szeretne. A legnagyobb problémát az okozza, hogy az ittlevők nagy százaléka nem valós kereső, hanem unatkozó, álmodozó. Annak pedig mindegy mit ír, hisz az itteni fotókunyeráláson, esetleges beszélgetésen kívűl úgysem lép tovább. Persze ezt ő is tudja, de mivel izgató a gondolat, így itt van. Persze az nem érdekli, hogy ezzel esetleg másokat becsap. Ezzel együtt kell élni.
#7127   2020. 09. 09. szerda 22:39
X Törölt felhasználó (4293192)
Azért mert leveleztem már olyab hölggyel aki pont a kopaszokat zárta ki a körböl a társkeresés során. Aztán megkérdeztem tőle mi lenne akkor ha minden klappolna és mind belsőleg mind külsőleg leszámitva a kopaszságát szimpatizálna a választottjával. És azt válaszolta hogy egyértelműen akkoris visszautasítaná amiatt mert kopasz. Mondhatni dobja a tökéletes férfit mert van egy ilyen berögződése. És sajnos tényleg előfordul ilyesmi nagyon ritkán de van ilyen. Na de mi van ilyenkor az önkritikával? A férfi részéről?
(Ez egy válasz EnjoyTheLife üzenetére (2020. 09. 09. szerda 21:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 09. szerda 21:39
Valaki nem szereti a kopaszokat? (Ezt én is egyre több helyen olvasom amúgy.)
Ez mért lenne nevetséges dolog? Neki nem jön be, pont.
#7126   2020. 09. 09. szerda 21:40
(Ez egy válasz SzofiBobi üzenetére (2020. 09. 09. szerda 04:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 09. szerda 04:43
Szerintünk pedig aki valóban komolyan szeretne itt ismerkedni, az helyén kezeli a dolgokat. Annak van önkritikája, tudja mit szeretne. A legnagyobb problémát az okozza, hogy az ittlevők nagy százaléka nem valós kereső, hanem unatkozó, álmodozó. Annak pedig mindegy mit ír, hisz az itteni fotókunyeráláson, esetleges beszélgetésen kívűl úgysem lép tovább. Persze ezt ő is tudja, de mivel izgató a gondolat, így itt van. Persze az nem érdekli, hogy ezzel esetleg másokat becsap. Ezzel együtt kell élni.
#7125   2020. 09. 09. szerda 21:39
Valaki nem szereti a kopaszokat? (Ezt én is egyre több helyen olvasom amúgy.)
Ez mért lenne nevetséges dolog? Neki nem jön be, pont.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 09. 08. kedd 21:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4293192)
2020. 09. 08. kedd 21:17
Önmagában ez sem vezet sikerhez. Az önkritika. Amennyi csalódást meg rossz tapasztalatot adott férfi társaimnak az oldal azt hiszem pontosan tudja mindenki kit és mit szeretne és ki való hozzá. Sőt sokunk túlzott önkritikával is rendelkezik a folytonos visszautasítások miatt. Pl olyan nevetséges dolgok miatt hogy valaki nem szereti a kopaszokat. Mindenki hangoztatj az önkritikát de igazából nem visz közelebb a sikerhez én úgy vélem.
#7124   2020. 09. 09. szerda 19:17
puby09 puby09
Érdekes dolog állt elő hosszú idő után találtunk 1 személyt. Valoszinü az lehet az oka hogy nem 2 szavas űzikkel írt és nem akart kibujni a válaszok alól, és lehet azt mondani hogy a kinézete pont az ellenkezője a miénknek.

... 185 186 187 188 189 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitás ideje: 2013. 01. 10. csütörtök
Üzenetek: 10863db
Utolsó üzenet: 2025. 04. 29. kedd

Hírek

2025. 04. 01. kedd 14:49
Miért válaszd a Diszkrét Darabokat? Bemutatkozik a Diszkrét Darabok , Magyarország első olyan weboldala, amely kifejezetten használt fehérneműk adásvételére szolgál. Nálunk diszkrét és biztonságos környezetben találkozhatnak azok, akik egyedi darabokat keresnek, valamint azok, akik ezeket... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!