Találtál már szexpartnert itt a Goldengate-n? Hogyan találj?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Találtál-e partnert már itt, és ha nem, mit érzel hibának, mi a sikertelenség oka szerinted?

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek!!!!

pasinak: ha találni akarsz valakit. legyen egy normális bemutatkozásod, legyél őszinte dugni akarsz akkor dugni és kész, na persze ne alpári módon jelezd. fórumozzál értelmesen szóljál hozzá az amatőr képekhez, persze ne annyit, hogy "faxa", hanem értelmesen kerek mondat. "nagyon csinos a hölgy,szívesen megismerném" nők felmérik és megítélnek ez alapján, söt könnyebben is reagálnak vissza ha van is hozászolásod és értelmes.
ha nem titokban keressel vállad be az arcod, ha titokban, vagy egyéb okok, akkor egy zorró álarccal is látszanak a szemeid, nők egy része szem fétises, illetve legyen gondozott kézfejed, ha meg van azt sem árt rá csempészni a fotóra, másik nagy női fétis. alakos fotó sem árt, de nem levetkőzve, hanem kulturáltan öltözve (itt nem árt ha oldalról letudod fotózni magad lényeg látsszon a segeden feszülő gatya, de azért ne az érződjön a fotón hogy ez az igazi cél, harmadik női fétis jó seg)... farkadról ne rakj ki képet, max ha pasit keressel, ha akar kér a nő, bár akkor gyanakodj, hogy kép gyűjtögető pasi
bemutatkozásra kitérve még nem árt néha az ön kritikus őszinteség, ezt el is ütheted akár viccelődéssel. "van egy kicsi sör has, na jó nem kicsi, de a bájomat a mosolyom adja, szerencsére nem foghíjas."
ne várjatok áttörést egy sablonos "hello dugni akarok....... ezek a paramétereim...... " adat laptól vagy levéltől sikert.

nőknek: igazán nincs mit tanácsolnom, letolja a bugyit és pasinál megállt az ész.... és.... na jó nem teljesen de majd nem.. minden nő típusnak meg van a maga minden felé kedvelője ahogy a ducinak az ultra szép kigyúrt fiú, ha jelzed, hogy keressel, akkor úgy is írnak és válogathatsz... tudom, hogy idióták a pasik és hiába írod le neki hogy nem öt keresed csak azért is ír és jobb nem írni, mert, akor nem kezd elerősködni, de szerintem akkor is írj neki és max a második levelét válaszolatlan hagyod. "sajna nekik az igen az igen a nem az is igen csak még kéreted magad" elutasítás kezelése is sokat el mond a pasiról, néha pont így derül ki egy pasiról hogy értelmes amit le irt az elutasításra. illetve fordíthatsz a folytatón is az az te keresed meg aki tetszik, de ehhez olvasgasd a fórumot, a képek reakcióit és tuti találsz értelmest akire rá írva jóval nagyobb az esély értelmes normális pasira.

általában ezek a sikeresek trükkjei itt.

Az eddigi hozzászólások

... 176 177 178 179 180 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#7342   2020. 10. 11. vasárnap 08:23
X Törölt felhasználó (3989732)
Nekünk is csak kb. 3-4 db a páromról, ugyanazok, amik itt is fent vannak. Egyikünk sincs oda sem a fotózásért, sem a videózásért. Ráadásul én informatikus vagyok, így tudom, hogy nincs megszerezhetetlen fotó sem telefonról, sem gépről vagy felhőből. smile Szóval ezt a témát mi hanyagoljuk.

A többivel is egyetértek.
(Ez egy válasz SzofiBobi üzenetére (2020. 10. 11. vasárnap 07:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 10. 11. vasárnap 07:30
Nekünk pedig sehol sincs intim fotónk. Egy előző regisztrációnál csináltunk, fel tettük, aztán egy másik oldalon viszont láttuk őket. Ha valaki ragaszkodik ehhez, akkor max bikinis fotót kaphat. Bár ennél is rezeg a léc. Ez sajnos nem az a hely ahol bárkiben is bízni lehet. Arról pedig, hogy telefonszámot, vagy fb profilt megadjunk ne is beszéljünk. Maximum Skype. Ahhoz nem kell semmilyen beazonosítható adat. Sajnos ezzel is hibáztunk egyszer telefonszámot adtunk meg, jött a zaklatás. Mi mindíg tapasztalatunk szerint "szigorítunk". Ha egyszer valamivel átvertek, többet arra igyekszünk nem adni esélyt. Amelyik pasi pedig valóban őszinte, az reklamáljon azoknál, akiknél ezeket a tapasztalatokat szereztük. Az pedig, hogy csak a hölggyel beszélni, ez azoknak számít akik abban reménykednek, hogy egy külön numerát lenyomhatnak. Akik valóban párt keresnek, azoknak nem számít ott van e a férj, vagy nincs!
#7341   2020. 10. 11. vasárnap 07:30
SzofiBobi SzofiBobi
Nekünk pedig sehol sincs intim fotónk. Egy előző regisztrációnál csináltunk, fel tettük, aztán egy másik oldalon viszont láttuk őket. Ha valaki ragaszkodik ehhez, akkor max bikinis fotót kaphat. Bár ennél is rezeg a léc. Ez sajnos nem az a hely ahol bárkiben is bízni lehet. Arról pedig, hogy telefonszámot, vagy fb profilt megadjunk ne is beszéljünk. Maximum Skype. Ahhoz nem kell semmilyen beazonosítható adat. Sajnos ezzel is hibáztunk egyszer telefonszámot adtunk meg, jött a zaklatás. Mi mindíg tapasztalatunk szerint "szigorítunk". Ha egyszer valamivel átvertek, többet arra igyekszünk nem adni esélyt. Amelyik pasi pedig valóban őszinte, az reklamáljon azoknál, akiknél ezeket a tapasztalatokat szereztük. Az pedig, hogy csak a hölggyel beszélni, ez azoknak számít akik abban reménykednek, hogy egy külön numerát lenyomhatnak. Akik valóban párt keresnek, azoknak nem számít ott van e a férj, vagy nincs!
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 10. 10. szombat 18:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3989732)
2020. 10. 10. szombat 18:56
Hát, akkor mi pont ilyen emberek vagyunk. nyes Se rólam, se páromról nincs kép a mobilon. Csak a laptopon.
Az a baj, hogy azt hiszed, mindenki egyforma, mármint pont olyan, mint te, és nem létezik más. Vagy ha létezik, az nyilván hazudik. Mert ha nem úgy csinálja, ahogy te, akkor az kamu, vagy rossz.
#7340   2020. 10. 10. szombat 23:49
Felhőék Felhőék
Tudod az a nagy helyzet a pároknál vagy csak nálunk... nem tudim...hogy a pasinak is szimpatizálni kell az édeshármasra jrlentkezővel. Valahogy aki görcsösen követelte hogy ő s nővel akar beszélni azt hanyagoltuk. Jöjjön el egy személyes pofavizitre és látja a nőt és beszélhet vele. Hiába a párommal lesz az úriember szeretnék beleszólni kit engedek a páromhoz. De mi ezt közösen döntjük el.
(Ez egy válasz kiskoko34 üzenetére (2020. 10. 10. szombat 18:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 10. 10. szombat 18:14
Ahogy SzofiBobi írta, én úgy vagyok vele, hogy nincsenek titkaim, mindent abszolút őszintén elmondok én is és elvárom a partnertől is, hogy elmondjon a találkozás előtt. Illetve minden találkozásnál meg lett egyezve, ha valaki úgy érzi, hogy mégsem oké a dolog, akkor szépen megisszuk az italt és elköszönünk egymástól. És ezzel semmi probléma nincsen. Viszont ez a tapogatózó előre kávé csak arra való, hogy az ember utána meggondolja magát ilyen-olyan indokkal. Egy ember minél többet tud gondolkodni valamin, annál jobban elbizonytalanodik. És olyan is lehet, hogy valakivel kávézol, nem jön be, de lehet más szituációban meg tökre bejönne. Én pl egy kávézgatás közben nem tudom magam elengedni, amit magamon is érzek, ez lehet, hogy azt mutatja, hogy visszahúzódó vagyok vagy valami "red flag" lehet egy párnál. Viszont, amikor ott a helyzet, akkor hamarabb oldódok fel.
De mindenkinek más jön be, én az őszinteségben bízom illetve abban, hogy el tudom dönteni, hogy akivel találkozni fogok azzal nagy valószínűséggel nem lesz kifogásom, hogy ágyban kössünk ki. Éppen ezért, ha valakivel kapcsolatban a beszélgetés során, akár mailen, akár viberen rosszak az érzéseim, sunyít, lapít, valamit elhallgat, mellébeszél, akkor nem jutok el a találkáig inkább.
Hála az égnek, pároknál pedig úgy volt, hogy ha a lánnyal tudtam beszélni, és ő normális, akkor gyanítom, hogy a párja sem egy faszfej vagy bunkó. Az általában már itt az oldalon lerí egy párról, hogy a férfi egy paraszt, mikor az adatlapról már ordít, hogy a féri kezeli és egy fasz, mikor azt látod, hogy nagy betűkkel írja, hogy "CSICSKA FASZVERŐ BUZIK, AZ ANYÁTOK PICSÁJÁT" vagy "CSAK IGÉNYES, ÉRTED, NEM? HÜLYE VAGY?" - hogy ilyen párral biztosan nem akarsz találkozni. nyes
#7339   2020. 10. 10. szombat 18:56
Hát, akkor mi pont ilyen emberek vagyunk. nyes Se rólam, se páromról nincs kép a mobilon. Csak a laptopon.
Az a baj, hogy azt hiszed, mindenki egyforma, mármint pont olyan, mint te, és nem létezik más. Vagy ha létezik, az nyilván hazudik. Mert ha nem úgy csinálja, ahogy te, akkor az kamu, vagy rossz.
(Ez egy válasz kiskoko34 üzenetére (2020. 10. 10. szombat 18:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 10. 10. szombat 18:25
folytatás: Vagy, amikor sehogy nem engedi a férfi tag, hogy kapcsolatba kerülj a párjával, még egy közös Viber-chatet sem indít vagy Hangoutsban vagy akárhogy... vagy csak fej nélküli képet mutat e-mailen, akkor tudod, hogy ott valami nincs rendben. Ha meg egy "lánnyal" beszélek, és ő meg azt mondja, hogy ennyi képem van, nincs több, vagy "holnap küldök másikat", akkor tudod, hogy kamu az egész, mert ma mindenkinek ott lapul a zsebében egy okos telefon és ha akar akkor 1 perc alatt tud csinálni egyet illetve nincs olyan ember, akinek ne lenne olyan album a telefonján, ahol hiányos öltözetben van... még Amerika Kapitány is tudott olyat megosztani, még ha véletlenül is twitteren ugye, ahol a szerszáma látszott. Olyan ember nincs, akinek ne lenne képe.
#7338   2020. 10. 10. szombat 18:25
kiskoko34 kiskoko34
folytatás: Vagy, amikor sehogy nem engedi a férfi tag, hogy kapcsolatba kerülj a párjával, még egy közös Viber-chatet sem indít vagy Hangoutsban vagy akárhogy... vagy csak fej nélküli képet mutat e-mailen, akkor tudod, hogy ott valami nincs rendben. Ha meg egy "lánnyal" beszélek, és ő meg azt mondja, hogy ennyi képem van, nincs több, vagy "holnap küldök másikat", akkor tudod, hogy kamu az egész, mert ma mindenkinek ott lapul a zsebében egy okos telefon és ha akar akkor 1 perc alatt tud csinálni egyet illetve nincs olyan ember, akinek ne lenne olyan album a telefonján, ahol hiányos öltözetben van... még Amerika Kapitány is tudott olyat megosztani, még ha véletlenül is twitteren ugye, ahol a szerszáma látszott. Olyan ember nincs, akinek ne lenne képe.
#7337   2020. 10. 10. szombat 18:14
kiskoko34 kiskoko34
Ahogy SzofiBobi írta, én úgy vagyok vele, hogy nincsenek titkaim, mindent abszolút őszintén elmondok én is és elvárom a partnertől is, hogy elmondjon a találkozás előtt. Illetve minden találkozásnál meg lett egyezve, ha valaki úgy érzi, hogy mégsem oké a dolog, akkor szépen megisszuk az italt és elköszönünk egymástól. És ezzel semmi probléma nincsen. Viszont ez a tapogatózó előre kávé csak arra való, hogy az ember utána meggondolja magát ilyen-olyan indokkal. Egy ember minél többet tud gondolkodni valamin, annál jobban elbizonytalanodik. És olyan is lehet, hogy valakivel kávézol, nem jön be, de lehet más szituációban meg tökre bejönne. Én pl egy kávézgatás közben nem tudom magam elengedni, amit magamon is érzek, ez lehet, hogy azt mutatja, hogy visszahúzódó vagyok vagy valami "red flag" lehet egy párnál. Viszont, amikor ott a helyzet, akkor hamarabb oldódok fel.
De mindenkinek más jön be, én az őszinteségben bízom illetve abban, hogy el tudom dönteni, hogy akivel találkozni fogok azzal nagy valószínűséggel nem lesz kifogásom, hogy ágyban kössünk ki. Éppen ezért, ha valakivel kapcsolatban a beszélgetés során, akár mailen, akár viberen rosszak az érzéseim, sunyít, lapít, valamit elhallgat, mellébeszél, akkor nem jutok el a találkáig inkább.
Hála az égnek, pároknál pedig úgy volt, hogy ha a lánnyal tudtam beszélni, és ő normális, akkor gyanítom, hogy a párja sem egy faszfej vagy bunkó. Az általában már itt az oldalon lerí egy párról, hogy a férfi egy paraszt, mikor az adatlapról már ordít, hogy a féri kezeli és egy fasz, mikor azt látod, hogy nagy betűkkel írja, hogy "CSICSKA FASZVERŐ BUZIK, AZ ANYÁTOK PICSÁJÁT" vagy "CSAK IGÉNYES, ÉRTED, NEM? HÜLYE VAGY?" - hogy ilyen párral biztosan nem akarsz találkozni. nyes
(Ez egy válasz MILF-shooter üzenetére (2020. 10. 10. szombat 07:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 10. 10. szombat 07:50
Hát pedig pontosan erre való a kávézás, hogy még akció előtt kiderüljön olyan, amit esetleg az egyik fél írásban vagy telefonon el tud rejteni vagy titkolni. És ez nem a párokat védi, hanem oda-vissza működő dolog, adott esetben neked is lehet tök bejövős egy lány, de a párja élőben egy kőbunkó, vagy más viselkedési probléma van vele, és nem biztos, hogy szívesen kitárulkoznál mellette.
#7336   2020. 10. 10. szombat 07:50
MILF-shooter MILF-shooter
Hát pedig pontosan erre való a kávézás, hogy még akció előtt kiderüljön olyan, amit esetleg az egyik fél írásban vagy telefonon el tud rejteni vagy titkolni. És ez nem a párokat védi, hanem oda-vissza működő dolog, adott esetben neked is lehet tök bejövős egy lány, de a párja élőben egy kőbunkó, vagy más viselkedési probléma van vele, és nem biztos, hogy szívesen kitárulkoznál mellette.
(Ez egy válasz kiskoko34 üzenetére (2020. 10. 09. péntek 15:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 10. 09. péntek 15:32
Szerintem is így van, mármint hogy a férfi kezeli, ha valós, ha kamu. Mert eddig még olyannal talán egy alkalommal találkoztam, ahol férfival beszéltem és lett is a dologból valami, de amikor lánnyal és valóban lánnyal, akkor sokkal több ízben lett pozitív eredménye az ismerkedésnek.
A másik, hogy én nem preferálom a kávézgatást, meg találkák, aztán majd eldöntjük, hogy oké-e a dolog, ilyen esetben 3-ból 1, ami összejött. Az arra való, hogy magunkat meggyőzzük, hogy miért nem akarunk azzal semmit, aki eljött kávézgatni.

Kb ilyen lehet az utáni beszélgetés:
- Láttad, hogy a füle mennyire elállt a fejétől?
- Igen, fúúú hát az nagyon zavaró volt jajjj.
- Ugye? én is azt néztem, hát én ilyen embertől nem akarok semmit.
- Igazad van, nagyon furcsa volt, habár értelmes volt, nem volt kövér, alkatra, kiállásra is jó volt, de a füle.. hát biztos nem jöhet be az ágyunkba.
#7335   2020. 10. 09. péntek 20:30
SzofiBobi SzofiBobi
Nálunk is leginkább a férj intézi az alapok megbeszélését, tisztázását. Azt mindegy ki írja le, hogy mikor érünk rá, mire keresünk. A kávézó randinak valóban van értelme. Sokminden kiderül egy személyes beszélgetés alkalmával. Ugyanakkor tagadhatatlan, hogy a legjobb hármas élményünk olyas valakivel volt, akivel akkor találkoztunk először. Igaz előtte párszor Skypeon kamerán beszéltünk. Viszont olyan is volt aki 10 évvel korábbi fotót küldött, skypeolni nem akart. Még jó, hogy nem terveztünk vele első randin semmit!
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 10. 09. péntek 08:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 10. 09. péntek 08:09
Ez így van nálunk is; sőt, megismerkedtünk innen egy párral, ahol szintén csak a srác irogat ide, de élőben a hölgy is nagyon szívesen eljött és találkozott velünk. A hölgy és az én párom is azt mondta, hogy ők azért nem kommunikálnak itt, mert sokkal nehezebben viselik el a sok magabiztos, agresszív taplót, aki megtalálja őket. Egy nő sokkal hamarabb bezárkózik és megy el a kedve az egésztől, ha bunkókba fut bele. Kíváncsinak viszont ugyanolyan kíváncsiak, mint a férfiak.
#7334   2020. 10. 09. péntek 16:04
...ja, sokkal jobb, ha már kefélni mész, és ott esel pofára ugyanezen dolog miatt. nyes Vagy gondolod, hogy akkor már nem fog ugyanígy semmit nem akarni az nő? wink
Egyik bi haver mesélte, hogy mindent letárgyaltak a beszállóval, megjött, irány az ágy, a csóka meg ott az ágyban, meztelenül egyszer csak benyúlt a szájába, és kitette a műfogsort. Előtte soha egy szóval se mondta, hogy relatíve fiatal kora ellenére műfogsora van. A párból a srác (aki ezt mesélte) olyan szinten elkezdett röhögni, hogy részéről ott aznapra meg volt lőve bármiféle szex. A lány viszont konkrétan elküldte a picsába az illetőt, mert undorodott a műfogsortól meg a szex előtti kipakolásától.
Érezni az analógiát...? smile
(Ez egy válasz kiskoko34 üzenetére (2020. 10. 09. péntek 15:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 10. 09. péntek 15:32
Szerintem is így van, mármint hogy a férfi kezeli, ha valós, ha kamu. Mert eddig még olyannal talán egy alkalommal találkoztam, ahol férfival beszéltem és lett is a dologból valami, de amikor lánnyal és valóban lánnyal, akkor sokkal több ízben lett pozitív eredménye az ismerkedésnek.
A másik, hogy én nem preferálom a kávézgatást, meg találkák, aztán majd eldöntjük, hogy oké-e a dolog, ilyen esetben 3-ból 1, ami összejött. Az arra való, hogy magunkat meggyőzzük, hogy miért nem akarunk azzal semmit, aki eljött kávézgatni.

- Igazad van, nagyon furcsa volt, habár értelmes volt, nem volt kövér, alkatra, kiállásra is jó volt, de a füle.. hát biztos nem jöhet be az ágyunkba.
#7333   2020. 10. 09. péntek 15:32
kiskoko34 kiskoko34

(Ez egy válasz Felhőék üzenetére (2020. 10. 09. péntek 08:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 10. 09. péntek 08:01
Szerintem a párok nagy részénél mint nálunk is a férfi foglalkozik “HR” dolgokkal. Ezen nem kell megsértődni a tisztelt uraknak, hogy mindíg a férj ír vissza. Mi már eleve intim képet sem küldünk, nem adunk terepet a képgyűjtögetőknek. Mi úgy vagyunk vele majd élőben láthatja ha az első személyes találkozó pozitív volt.
#7332   2020. 10. 09. péntek 10:20
istvan180 istvan180
Eddig még nem, igaz időhiány miatt nem is szoktam magam ajánlgatni. Más oldalakon előfordult már, hogy engem kerestek meg, de még a komolyabb szervezgetés előtt udvariasan visszautasítottam. Ha már a keresésnél tartunk; a GG ugyan nem jelzi, de az említett más oldalak igen, hogy kik nézik meg az adatlapom. Elég kellemetlen, hogy jóformán csak férfiak, holott egyáltalán nem nekik szól. Max. annyi pozitív hozadéka van, hogy ebből sejthető, valós személyek vannak e regisztrálva és nem fizetett chatelők kamunőnek álcázva.
#7331   2020. 10. 09. péntek 08:27
maresz84 maresz84
az a baj hogy keresők 80% kamu maradek 10 ámodozik 10% valós
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 10. 09. péntek 08:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 10. 09. péntek 08:06
Vagy mert van egy bizonyos elvárás, amit alatt pl. az "irsz normálisan" nem üti a szintet. wink
#7330   2020. 10. 09. péntek 08:09
Ez így van nálunk is; sőt, megismerkedtünk innen egy párral, ahol szintén csak a srác irogat ide, de élőben a hölgy is nagyon szívesen eljött és találkozott velünk. A hölgy és az én párom is azt mondta, hogy ők azért nem kommunikálnak itt, mert sokkal nehezebben viselik el a sok magabiztos, agresszív taplót, aki megtalálja őket. Egy nő sokkal hamarabb bezárkózik és megy el a kedve az egésztől, ha bunkókba fut bele. Kíváncsinak viszont ugyanolyan kíváncsiak, mint a férfiak.
(Ez egy válasz Felhőék üzenetére (2020. 10. 09. péntek 08:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 10. 09. péntek 08:01
Szerintem a párok nagy részénél mint nálunk is a férfi foglalkozik “HR” dolgokkal. Ezen nem kell megsértődni a tisztelt uraknak, hogy mindíg a férj ír vissza. Mi már eleve intim képet sem küldünk, nem adunk terepet a képgyűjtögetőknek. Mi úgy vagyunk vele majd élőben láthatja ha az első személyes találkozó pozitív volt.
#7329   2020. 10. 09. péntek 08:06
Vagy mert van egy bizonyos elvárás, amit alatt pl. az "irsz normálisan" nem üti a szintet. wink
(Ez egy válasz MILF-shooter üzenetére (2020. 10. 09. péntek 07:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 10. 09. péntek 07:45
Jó eséllyel ezek nagy része férfi, nem nő vagy pár, aki a "vonal" másik végén van. Ezert tűnik el éles helyzetben, ezért csak a képekig jut el a történet.
#7328   2020. 10. 09. péntek 08:01
Felhőék Felhőék
(Ez egy válasz kiskoko34 üzenetére (2020. 10. 08. csütörtök 14:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 10. 08. csütörtök 14:15
Ott inkább az lehet a "probléma", hogy biszexuális dolgot keresnek. Sokszor vannak olyan férfiak itt az oldalon (gondolom), akik szintén eljátszanak a gondolattal, hogy mi lenne, ha egy biszex párhoz csatlakoznék csak, hogy legyen már valami, aztán nyilván meggondolják magukat.. ez kb olyan, mint a pároknál, hogy belavalók vagyunk mindenre nyitottak, aztán mikor a férfi, aki kezeli a lapot rájön, hogy ha szóló pasit vagy párt találnak, akkor bizony ott az van, hogy a kis barátnőjét a szeme előtt fogja valaki kényeztetni, és akkor elszáll az ichlet, éppen ezért, aztán vált a lapon, hogy inkább csak lányt keresnek, ott meg éppen az ellenkezője áll fenn és ilyenkor van, hogy az iszonyat belevaló, bevállalós, mindenre nyitott pár aztán eltűnik az oldalról, vagy csak fent marad a srác verni a farkát más párok képeire.
Meg, amikor a srác úgy ír az adatlapon, mintha a női tag lenne fent... "nőként szívesen látnám a párom másik lánnyal" nyes , vagy "keresek párom mellé pasit", aztán mikor e-malre terelődik a szó, akkor írja egyből, hogy mutass képet a farkadról, mert a barátnőm ilyet vagy olyat szeret.. nyes és akkor, mégsem a lányé az e-mail cím? Közösen használjuk, de valahogy mindig a férfi válaszol.. nyes
#7327   2020. 10. 09. péntek 07:45
MILF-shooter MILF-shooter
Jó eséllyel ezek nagy része férfi, nem nő vagy pár, aki a "vonal" másik végén van. Ezert tűnik el éles helyzetben, ezért csak a képekig jut el a történet.
(Ez egy válasz maresz84 üzenetére (2020. 10. 08. csütörtök 23:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 10. 08. csütörtök 23:44
Pasiként sem könnyű.....
Irsz normálisan értelmesen,adatlapod van fent kitöltve fotod van nem faszos,utazni tudsz bi dolog is erdekel
És ilyenkor jön:
-ismerkedünk megfoghatod a cicim 20.000.-
-vissza ir teloszám csere majd a találka napján egyeztetnèl sosem veszik fel
-mailom irtok 5-6 mail megdumaljuk szimpi vagyok tali stb...majd csend 3nap mulva irsz válasz bocsi mást keresünk
-napokig beszèlünk majd sosem ir vissza a tali napján
-képet kunyerál utána mégsem engen keress
Van mèg a kedvencem adatlap kitoltve minden keresèsi paraméter stimmel
Irok normális üzit .....majd bocsi nem keresünk senkit
Akkor minek van fent?minek irja le kit keress....
Én rugalmas vagyok gáláns stb .....de innen még semmi nem volt csak csalódás....
#7326   2020. 10. 08. csütörtök 23:44
maresz84 maresz84
Pasiként sem könnyű.....
Irsz normálisan értelmesen,adatlapod van fent kitöltve fotod van nem faszos,utazni tudsz bi dolog is erdekel
És ilyenkor jön:
-ismerkedünk megfoghatod a cicim 20.000.-
-vissza ir teloszám csere majd a találka napján egyeztetnèl sosem veszik fel
-mailom irtok 5-6 mail megdumaljuk szimpi vagyok tali stb...majd csend 3nap mulva irsz válasz bocsi mást keresünk
-napokig beszèlünk majd sosem ir vissza a tali napján
-képet kunyerál utána mégsem engen keress
Van mèg a kedvencem adatlap kitoltve minden keresèsi paraméter stimmel
Irok normális üzit .....majd bocsi nem keresünk senkit
Akkor minek van fent?minek irja le kit keress....
Én rugalmas vagyok gáláns stb .....de innen még semmi nem volt csak csalódás....
#7325   2020. 10. 08. csütörtök 23:32
maresz84 maresz84
Ez igy van!
Vicc az egész sima pasikat is kiszivatják csajok is parok!
(Ez egy válasz kiskoko34 üzenetére (2020. 10. 08. csütörtök 14:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 10. 08. csütörtök 14:15
Ott inkább az lehet a "probléma", hogy biszexuális dolgot keresnek. Sokszor vannak olyan férfiak itt az oldalon (gondolom), akik szintén eljátszanak a gondolattal, hogy mi lenne, ha egy biszex párhoz csatlakoznék csak, hogy legyen már valami, aztán nyilván meggondolják magukat.. ez kb olyan, mint a pároknál, hogy belavalók vagyunk mindenre nyitottak, aztán mikor a férfi, aki kezeli a lapot rájön, hogy ha szóló pasit vagy párt találnak, akkor bizony ott az van, hogy a kis barátnőjét a szeme előtt fogja valaki kényeztetni, és akkor elszáll az ichlet, éppen ezért, aztán vált a lapon, hogy inkább csak lányt keresnek, ott meg éppen az ellenkezője áll fenn és ilyenkor van, hogy az iszonyat belevaló, bevállalós, mindenre nyitott pár aztán eltűnik az oldalról, vagy csak fent marad a srác verni a farkát más párok képeire.
Meg, amikor a srác úgy ír az adatlapon, mintha a női tag lenne fent... "nőként szívesen látnám a párom másik lánnyal" nyes , vagy "keresek párom mellé pasit", aztán mikor e-malre terelődik a szó, akkor írja egyből, hogy mutass képet a farkadról, mert a barátnőm ilyet vagy olyat szeret.. nyes és akkor, mégsem a lányé az e-mail cím? Közösen használjuk, de valahogy mindig a férfi válaszol.. nyes
#7324   2020. 10. 08. csütörtök 18:58
SzofiBobi SzofiBobi
Mi a probléma azzal, ha válogat egy pár? Vagy nő? Vagy pasi, mert gondolom neked sem mindegy kivel fekszel össze. Az, hogy más az elképzelésünk, nem azt jelenti, hogy kamusok vagyunk. Mi pl nem szeretnénk ilyen buliban részt venni, vagy swinger partiba, vagy klubba menni. Viszont egy házbaráttal szívesen eltöltünk pár órát. Nem vagyunk egyformák, a vágyaink sem azok. Ezt kellene tiszteletben tartani. Itt a legnagyobb probléma az arányokkal van. Nagyságrendekkel több férfi hirdető van, mint nő, vagy pár ebből adódóan sokkal kevesebben érnek célba, többen elégedetlenek. Erről nem az oldal tehet. Ez egy esély arra, hogy mindenki megtalálja azt amire vágyik. Akinél magas a mérce, vagy túl korlátozott az idő, stb amit erre fordítani tud annak tudomásul kell vennie, hogy csökkennek az esélyei. Aki pl ráér napközbeni, tud utaznitöbb 100km,vagy tud fogadni bármikor, annak nagyobb az esélye ez természetes.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 10. 08. csütörtök 10:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4264102)
2020. 10. 08. csütörtök 10:02
Lehet siránkozni, meg kamuból farkast kiáltani
De a legnagyobb kamu ti vagytok
Én már Debrecenben több buliban voltam, mindegyiken ott voltak párok és pasik szép számmal
orgia volt
Jah, és mind a GG-ről..
Szóval nem a társkeresővel, hanem az itteni válogatós kamus párokkal van a gond szerintem...
#7323   2020. 10. 08. csütörtök 14:15
kiskoko34 kiskoko34
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 10. 06. kedd 23:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4334122)
2020. 10. 06. kedd 23:13
Sose értettem ennek az okát, egy ilyen vonzó nőt kihagyni nagy hiba.

... 176 177 178 179 180 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitás ideje: 2013. 01. 10. csütörtök
Üzenetek: 10882db
Utolsó üzenet: 2025. 05. 13. kedd

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!