Sajnos egyre nehezebb és nehezebb. Volt jópár kaland ilyen és ehhez hasonló oldalon, de akkor sem volt egyszerű kiszűrni a sok kamus között a valós, és még találkozni is akaró embert.
Most viszont már tényleg mindenhol csak a magas elvárás van, mivel instán, facebookon stuffolják egymást az emberek, bárki kitesz egy fotót magáról kapja a lájkokat, hozzászólásokat, hogy milyen szép és el is hiszik sokan. stb.. korábban valahogy az emberek önértékelése még a földön járt, nem szállt el. (Ez egy válasz X üzenetére (2021. 11. 25. csütörtök 08:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 11. 25. csütörtök 08:26
Most viszont már tényleg mindenhol csak a magas elvárás van, mivel instán, facebookon stuffolják egymást az emberek, bárki kitesz egy fotót magáról kapja a lájkokat, hozzászólásokat, hogy milyen szép és el is hiszik sokan. stb.. korábban valahogy az emberek önértékelése még a földön járt, nem szállt el. (Ez egy válasz X üzenetére (2021. 11. 25. csütörtök 08:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4632112)

Ez a téma,vagy vita téma már több tíz éves dolog. Sajnos igen a tapasztalatok azt mutatják az elvárások az egekben. Szerintem előbb lehet találni tinderen, Twitteren vagy instagramon valakit szexre sőt még a céges bulik is jobb opciók.
Igen találtunk de nem egyszerü
Ez a téma,vagy vita téma már több tíz éves dolog. Sajnos igen a tapasztalatok azt mutatják az elvárások az egekben. Szerintem előbb lehet találni tinderen, Twitteren vagy instagramon valakit szexre sőt még a céges bulik is jobb opciók.
Igen többször is... Ezúton is köszönöm nekik a nagyszerű élményeket.
nem
Nem nagyon,túl nagyok a elvárások,de talán egyszer jó is volna.
Lehet találni ,de nehéz. Talán a probléma az: sok ember állít magas mércét mit szeretne, aztán van a sok igénytelen.
Na ez nem azt jelenti hogy valaki pufi, mert ápolt és fincsi.A pasik többsége mindenkit megdugna , nekik csak a dugás fontos.Sok párnak írtunk ,de a négy igen nagyon nehéz. Ez a játék egyben türelem játék is , ismerkedés és a megfelelő pillanat kivárása.
Mi pl itt találtunk EGY FIÚT anno. Normális volt , tisztelettudó, türelmes, És ez így volt a randin is . Igat a barátjával érkeztek , mert így beszéltük meg. Figyelmesek voltak , nagyon kedvesek, mindent megtettek hogy a hangulat megfelekő legyen. Meg is kaptak mindent.
Na ez nem azt jelenti hogy valaki pufi, mert ápolt és fincsi.A pasik többsége mindenkit megdugna , nekik csak a dugás fontos.Sok párnak írtunk ,de a négy igen nagyon nehéz. Ez a játék egyben türelem játék is , ismerkedés és a megfelelő pillanat kivárása.
Mi pl itt találtunk EGY FIÚT anno. Normális volt , tisztelettudó, türelmes, És ez így volt a randin is . Igat a barátjával érkeztek , mert így beszéltük meg. Figyelmesek voltak , nagyon kedvesek, mindent megtettek hogy a hangulat megfelekő legyen. Meg is kaptak mindent.
Sajna még nem.Már régóta keresek egy Budapesti bi párt,de sajnos nem jön össze.
Igen,de azért akadnak csjszik is ...és persze egyre több a fiatal pár,csak ők nem nagyon szoktak a közösbe írni,de mindig megtalál normális...
Azt el hiszem pasi dömping van
)))
(Ez egy válasz kalandcsaj üzenetére (2021. 11. 19. péntek 09:01), amit ide kattintva olvashatsz)

Én mindig találok ,és párban is mindig találunk...
Debrecen eléggé vadkelet...
100levélből 70!válasz
☺ (Ez egy válasz MILF-shooter üzenetére (2021. 11. 19. péntek 08:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 11. 19. péntek 08:24
100levélből 70!válasz
☺ (Ez egy válasz MILF-shooter üzenetére (2021. 11. 19. péntek 08:24), amit ide kattintva olvashatsz)

40 levélből 8 válasz már elég jó statisztikának mondható! Sőt!
De hát az Nyugat-Magyarország... próbálj meg egy ilyen statisztikát hozni vadkeleten.
De hát az Nyugat-Magyarország... próbálj meg egy ilyen statisztikát hozni vadkeleten.

Szépnapot lehet de sok kitartás kell.
Szépnapot találni de nagyon nehéz.Sok kitartás kell.
40 levélből 8 válasz már elég jó statisztikának mondható! Sőt!
(Ez egy válasz vesz.pasi üzenetére (2021. 11. 17. szerda 20:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 11. 17. szerda 20:49

Hát nem igazán vagyok toleráns és türelmes. Kb. 40 levél küldés kb 8 válasz 5 találkozás ebből 2 sikeres volt 3-nál én elnézést kértem és távoztam mielőtt bármi alakult volna ,úgyhogy elég rossz a statisztika. Nem tudom megszokni ,hogy válaszra sem méltat úgy ,hogy semmit sem tud rólam
Valamikor régen, igen. Mostanában nem.
Hát nem igazán vagyok toleráns és türelmes. Kb. 40 levél küldés kb 8 válasz 5 találkozás ebből 2 sikeres volt 3-nál én elnézést kértem és távoztam mielőtt bármi alakult volna ,úgyhogy elég rossz a statisztika. Nem tudom megszokni ,hogy válaszra sem méltat úgy ,hogy semmit sem tud rólam
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 11. 10. szerda 17:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 11. 10. szerda 17:01
Törölt felhasználó (4513812)

Kitartás, türelem. intelligencia. Ne sértődj meg az elutasító vagy bunkó embereken. Ennyi!

Igen, 1-szer egy házaspárt. Nehéz volt megtalálni és nehezen jött össze, de megérte. Négy évig tartott a viszonyunk.
igen nekem összejött
Igen,jól olvastad
de csak részben figyeltél,nem értelmeztee
a gg oldalán nem keresünk,belefáradtunk.
de swingerklubban nyitott szemmel ismerkedünk
de ott se egyszerű,pedig oda elvileg párok,nők,pasik dugni mennek.,,mégis nőként nekem kell felszedni a mulya pasikat... (Ez egy válasz Vasdorong üzenetére (2021. 11. 14. vasárnap 21:31), amit ide kattintva olvashatsz)
de csak részben figyeltél,nem értelmeztee
a gg oldalán nem keresünk,belefáradtunk.
de swingerklubban nyitott szemmel ismerkedünk
de ott se egyszerű,pedig oda elvileg párok,nők,pasik dugni mennek.,,mégis nőként nekem kell felszedni a mulya pasikat... (Ez egy válasz Vasdorong üzenetére (2021. 11. 14. vasárnap 21:31), amit ide kattintva olvashatsz)