Találtál már szexpartnert itt a Goldengate-n? Hogyan találj?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Találtál-e partnert már itt, és ha nem, mit érzel hibának, mi a sikertelenség oka szerinted?

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek!!!!

pasinak: ha találni akarsz valakit. legyen egy normális bemutatkozásod, legyél őszinte dugni akarsz akkor dugni és kész, na persze ne alpári módon jelezd. fórumozzál értelmesen szóljál hozzá az amatőr képekhez, persze ne annyit, hogy "faxa", hanem értelmesen kerek mondat. "nagyon csinos a hölgy,szívesen megismerném" nők felmérik és megítélnek ez alapján, söt könnyebben is reagálnak vissza ha van is hozászolásod és értelmes.
ha nem titokban keressel vállad be az arcod, ha titokban, vagy egyéb okok, akkor egy zorró álarccal is látszanak a szemeid, nők egy része szem fétises, illetve legyen gondozott kézfejed, ha meg van azt sem árt rá csempészni a fotóra, másik nagy női fétis. alakos fotó sem árt, de nem levetkőzve, hanem kulturáltan öltözve (itt nem árt ha oldalról letudod fotózni magad lényeg látsszon a segeden feszülő gatya, de azért ne az érződjön a fotón hogy ez az igazi cél, harmadik női fétis jó seg)... farkadról ne rakj ki képet, max ha pasit keressel, ha akar kér a nő, bár akkor gyanakodj, hogy kép gyűjtögető pasi
bemutatkozásra kitérve még nem árt néha az ön kritikus őszinteség, ezt el is ütheted akár viccelődéssel. "van egy kicsi sör has, na jó nem kicsi, de a bájomat a mosolyom adja, szerencsére nem foghíjas."
ne várjatok áttörést egy sablonos "hello dugni akarok....... ezek a paramétereim...... " adat laptól vagy levéltől sikert.

nőknek: igazán nincs mit tanácsolnom, letolja a bugyit és pasinál megállt az ész.... és.... na jó nem teljesen de majd nem.. minden nő típusnak meg van a maga minden felé kedvelője ahogy a ducinak az ultra szép kigyúrt fiú, ha jelzed, hogy keressel, akkor úgy is írnak és válogathatsz... tudom, hogy idióták a pasik és hiába írod le neki hogy nem öt keresed csak azért is ír és jobb nem írni, mert, akor nem kezd elerősködni, de szerintem akkor is írj neki és max a második levelét válaszolatlan hagyod. "sajna nekik az igen az igen a nem az is igen csak még kéreted magad" elutasítás kezelése is sokat el mond a pasiról, néha pont így derül ki egy pasiról hogy értelmes amit le irt az elutasításra. illetve fordíthatsz a folytatón is az az te keresed meg aki tetszik, de ehhez olvasgasd a fórumot, a képek reakcióit és tuti találsz értelmest akire rá írva jóval nagyobb az esély értelmes normális pasira.

általában ezek a sikeresek trükkjei itt.

Az eddigi hozzászólások

... 96 97 98 99 100 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#8923   2023. 06. 11. vasárnap 09:11
gáborgábor79 gáborgábor79
Én voltam egy párnál akik itt nyaraltak Gyulán.
Azt mondták hogy kb 20 pasinak írtak akik beleférnek az elképzelésükbe.
Abból kb 6-8mondta 100%-ra hogy ráér és tud jönni.
És a végén én mentem csak.
A többi defektet kapott vagy lerobbant az autója. Sürgös dolog jött közbe(szombat este 8kor! )
Vagy fel sem vette a telefont.
(Ez egy válasz lola_mia üzenetére (2023. 06. 07. szerda 12:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 07. szerda 12:59
Szeretnénk a tegnap esti keresésünk pozitívumait megosztani veletek.
Potens férfiakat kerestünk és a rengeteg jelentkezőből néhányan el is jöttek a megbeszélt időben. Mindannyian jól éreztük magunkat, reméljük ők a következő partira is eljönnek. Nagyon sok megkeresést kaptunk, a legtöbben csupán az érdeklődés szintjéig jutottak, ők azok akik sosem fognak ráérni, vagy hirtelen közbejön valami sürgős dolog. Nekünk az ilyen jellegű kereséseknél az vált be, hogy sokkal több jelentkezővel fixáljuk le a bulit mint ahány partnerre igény van. Jellemzően nyolc-tíz jelentkezőből 1 (egy) fog eljönni. Tisztában vagyunk vele, mindenki másként éli meg a sikereit, kudarcait, de aki feladja annak soha sem fog összejönni semmi.
#8922   2023. 06. 10. szombat 22:18
csakmost31 csakmost31
Minden sikerülhet csak úgy kell hozzá állni. Annó szingli pasiként 3 korrekt párral is sikerült találkozót össze hozni ami szuper élmény volt. Jelenleg diszkréten keresek hölgyet,párt még nem sikerült de nem. Szabad feladni.
#8921   2023. 06. 10. szombat 16:19
X Törölt felhasználó (4655826)
Detto..
Velünk is sokszor előfordul ez..
Sőt sok pár ránk ír,mi válaszolunk,hogy szivesen ismerkedünk,de válasz már nincs.
Akkor minek írnak,nem értjük..
(Ez egy válasz mgakaland üzenetére (2023. 06. 10. szombat 13:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 10. szombat 13:51
Mi párként keresünk beszállót. Ezen a héten 3 srácnak válaszoltam a megkeresésére pozitivan, kérve, hogy küldjön magáról egy teljesen átlagos képet, majd amikor ez megvolt szóba került egy találkozó megszervezése, de úgy tűnik csak a mi oldalunkról, mert az erről szóló emailt már el sem olvassák, valószínűleg megelégednek azzal a tudattal, és arra már kiverhetik, hogy még akár össze is jöhetne valami. Én biztos, hogyha ilyen lehetőséget kapnék, mindent megpróbálnék, hogy a pár kedvében járjak, hisz a legintimebb életükbe engednének be, és igyekeznék megszolgálni a bizalmat. Ezzel szemben itt kb lesz@rják, talán azt várják, hogy könyörögjünk, hogy dugja már meg valaki a nejemet... Érthetetlen
#8920   2023. 06. 10. szombat 13:51
mgakaland mgakaland
Mi párként keresünk beszállót. Ezen a héten 3 srácnak válaszoltam a megkeresésére pozitivan, kérve, hogy küldjön magáról egy teljesen átlagos képet, majd amikor ez megvolt szóba került egy találkozó megszervezése, de úgy tűnik csak a mi oldalunkról, mert az erről szóló emailt már el sem olvassák, valószínűleg megelégednek azzal a tudattal, és arra már kiverhetik, hogy még akár össze is jöhetne valami. Én biztos, hogyha ilyen lehetőséget kapnék, mindent megpróbálnék, hogy a pár kedvében járjak, hisz a legintimebb életükbe engednének be, és igyekeznék megszolgálni a bizalmat. Ezzel szemben itt kb lesz@rják, talán azt várják, hogy könyörögjünk, hogy dugja már meg valaki a nejemet... Érthetetlen
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 06. 10. szombat 02:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4708621)
2023. 06. 10. szombat 02:54
Sziasztok!
Olvasom a beszélgetést és igazából annyit szeretnék hozzá fűzni,hogy igen is akad itt hölgy és pár is akikkel lehetett találkozni de az én esetemben javarészt a "párok" vagy párnak magát kiadó pasik esetében van sok feleslegesen megtett kilométerem!
#8919   2023. 06. 10. szombat 10:11
cul8er2 cul8er2
Sziasztok. Igen, sikerült találni, többször is. Bár nagyon sok kudarc részese is voltam.
#8918   2023. 06. 10. szombat 08:42
bonnie.clide175 bonnie.clide175 VIP
Hát hidd el párként sem egyszerű találni partnert. Pedig sokan azt hiszik. Mondjuk végre sikerült, és a második találkát szervezzük.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 06. 10. szombat 02:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4708621)
2023. 06. 10. szombat 02:54
Sziasztok!
Olvasom a beszélgetést és igazából annyit szeretnék hozzá fűzni,hogy igen is akad itt hölgy és pár is akikkel lehetett találkozni de az én esetemben javarészt a "párok" vagy párnak magát kiadó pasik esetében van sok feleslegesen megtett kilométerem!
#8917   2023. 06. 10. szombat 02:54
X Törölt felhasználó (4708621)
Sziasztok!
#8916   2023. 06. 07. szerda 22:49
Felhőék Felhőék
Szerintem ne legyél biztos abban hogy az a nő tényleg nő volt.., ezek nagyvésze is pasi… hány ilyen ismerkedésünk volt… hogy nő… aztán sosem jött el egy sem a személyes találkára. Eddig egy nőt ismertünk meg őt is egy swinger klubban… ez a biztos szerintem. Itt aki nő jelentkezik azt nagyon óvatosan kell kezelni…
(Ez egy válasz gg_balazs_ üzenetére (2023. 06. 07. szerda 21:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 07. szerda 21:31
Ezt velem nők is el szokták játszani. Illetve párok is... Várok, várok, várok... Sehol semmi... Azóta se egy telefon, se egy üzenet. Mondjuk ezek után nem is válaszolnék nekik.
#8915   2023. 06. 07. szerda 21:31
gg_balazs_ gg_balazs_
Ezt velem nők is el szokták játszani. Illetve párok is... Várok, várok, várok... Sehol semmi... Azóta se egy telefon, se egy üzenet. Mondjuk ezek után nem is válaszolnék nekik.
(Ez egy válasz Felhőék üzenetére (2023. 06. 07. szerda 12:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 07. szerda 12:11
Azok a pasik akik bizalmat kapnak egy személyes találkozóra, és ennek ellenére nem mennek el, azok nem is akarnak élni a lehetőséggel. Egyszerűen nekik ez szórakozás otthon játszanak magukkal azon hogy a pár mit mond el a szexuális életükről, mit akarnak… ő otthon az öt combú asszonnyal el van aztán jót derül ha a pár potyára megy el randi helyszínre… sajnos sokan űzik ezt a játékot.
#8914   2023. 06. 07. szerda 12:59
lola_mia lola_mia
Szeretnénk a tegnap esti keresésünk pozitívumait megosztani veletek.
Potens férfiakat kerestünk és a rengeteg jelentkezőből néhányan el is jöttek a megbeszélt időben. Mindannyian jól éreztük magunkat, reméljük ők a következő partira is eljönnek. Nagyon sok megkeresést kaptunk, a legtöbben csupán az érdeklődés szintjéig jutottak, ők azok akik sosem fognak ráérni, vagy hirtelen közbejön valami sürgős dolog. Nekünk az ilyen jellegű kereséseknél az vált be, hogy sokkal több jelentkezővel fixáljuk le a bulit mint ahány partnerre igény van. Jellemzően nyolc-tíz jelentkezőből 1 (egy) fog eljönni. Tisztában vagyunk vele, mindenki másként éli meg a sikereit, kudarcait, de aki feladja annak soha sem fog összejönni semmi.
#8913   2023. 06. 07. szerda 12:39
pzan pzan
Kellett egy fél perc gondolkodás, hogy rájöjjek mit jelent az öt combú asszony... Nem hallottam még Marok Marcsát így hívni...

Köszi, hogy megmosolyogtattatok. smile
(Ez egy válasz Felhőék üzenetére (2023. 06. 07. szerda 12:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 07. szerda 12:11
Azok a pasik akik bizalmat kapnak egy személyes találkozóra, és ennek ellenére nem mennek el, azok nem is akarnak élni a lehetőséggel. Egyszerűen nekik ez szórakozás otthon játszanak magukkal azon hogy a pár mit mond el a szexuális életükről, mit akarnak… ő otthon az öt combú asszonnyal el van aztán jót derül ha a pár potyára megy el randi helyszínre… sajnos sokan űzik ezt a játékot.
#8912   2023. 06. 07. szerda 12:11
Felhőék Felhőék
(Ez egy válasz pzan üzenetére (2023. 06. 07. szerda 10:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 07. szerda 10:50
Nem is értem egyébként ezeket a hozzászólásokat. Mármint a hozzászólást értem, csak azt nem, hogy hogyan lehetnek olyan pasik, akik miután előzetesen bizalmat kapnak és lehetőséget, egyszerűen nem mennek el a találkozóra...
És ezt nem csak Ti írtátok, de pl. egy pár, akikkel voltam együtt, is mesélt több ilyenről - vagy rendszeresen az utolsó pillanatban lemondott randiról...

Igazából baromi sokat ártanak nekünk, akik tényleg ismerkedni szeretnénk, nem csak nethuszárok vagyunk...
#8911   2023. 06. 07. szerda 10:50
pzan pzan
Nem is értem egyébként ezeket a hozzászólásokat. Mármint a hozzászólást értem, csak azt nem, hogy hogyan lehetnek olyan pasik, akik miután előzetesen bizalmat kapnak és lehetőséget, egyszerűen nem mennek el a találkozóra...
És ezt nem csak Ti írtátok, de pl. egy pár, akikkel voltam együtt, is mesélt több ilyenről - vagy rendszeresen az utolsó pillanatban lemondott randiról...

Igazából baromi sokat ártanak nekünk, akik tényleg ismerkedni szeretnénk, nem csak nethuszárok vagyunk...
(Ez egy válasz bonnie.clide175 üzenetére (2023. 06. 05. hétfő 19:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 05. hétfő 19:39
Hát nekünk is végre jól esett,hogy valaki el is mer jönni. Mind egy kávéra (mert ez ugye sokak szerint idő húzás bee1 ). Mind pedig a valós találkozásra. Meg is lett a jutalma.
#8910   2023. 06. 06. kedd 23:17
karpat57 karpat57
Igen! Igaz nem bővelkedően, de nem is eredménytelenül!
#8909   2023. 06. 05. hétfő 23:28
X Törölt felhasználó (4689346)
Mi is találtunk már innen harmadiknak férfit. Aznap reggel vettük fel a kapcsolatot, pont pestre készültünk, jó volt neki az időpont, megadtuk neki a szálloda címét. Az étteremben beszélgettünk fél órát, aztan felmentünk. De ritka az ilyen, főleg párokkal ismerkedünk azóta, privát bulikon. De jó élmény volt a huszonéves srác is.
#8908   2023. 06. 05. hétfő 21:41
X Törölt felhasználó (4650775)
Találtunk és fogunk is
#8907   2023. 06. 05. hétfő 20:13
30as párocska 30as párocska
Igazából egy személyes találkozón derül ki hogy van e szimpátia, szerintünk ez nem időhúzás . Akinek ez nem tetszik , az ne is jelentkezzen .
(Ez egy válasz bonnie.clide175 üzenetére (2023. 06. 05. hétfő 19:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 05. hétfő 19:39
Hát nekünk is végre jól esett,hogy valaki el is mer jönni. Mind egy kávéra (mert ez ugye sokak szerint idő húzás bee1 ). Mind pedig a valós találkozásra. Meg is lett a jutalma.
#8906   2023. 06. 05. hétfő 19:39
bonnie.clide175 bonnie.clide175 VIP
(Ez egy válasz 30as párocska üzenetére (2023. 06. 05. hétfő 19:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 05. hétfő 19:32
Nem sok pozitív visszajelzést lehet itt olvasni , gratulálunk a sikeres találkához wink
#8905   2023. 06. 05. hétfő 19:32
30as párocska 30as párocska
Nem sok pozitív visszajelzést lehet itt olvasni , gratulálunk a sikeres találkához wink
(Ez egy válasz bonnie.clide175 üzenetére (2023. 06. 05. hétfő 15:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 05. hétfő 15:19
Sziasztok. Nos jöttünk nektek egy kis pozitív tapasztalattal. Sikerült az oldalon partnert találni. El jött meg volt a kávé, beszélgetés és a személyes szimpátia. Ezek után elkezdtük szervezni a találkát a hármashoz . Ez a mai napon sikerrel zárult. Nem robbant le az autó és oda ért az ígért időben. Gyors zuhany és bele is csapatunk a közepébe. Igaz nekünk az első ilyen élmény volt, és még a zavart le kellett küzdeni ,de kellemes tapasztalatokat gyűjtöttünk.
#8904   2023. 06. 05. hétfő 19:08
gg_balazs_ gg_balazs_
Tegnap estére megbeszéltem egy randevút egy idősebb, 40-es hölggyel. Nem jött el. A telefonja kikapcsolva, üzenetre nem reagál. A randi előtt fél órával a telefonban még azt mondta, alig várja, hogy találkozzon velem. Hát erről ennyit. smile

... 96 97 98 99 100 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitás ideje: 2013. 01. 10. csütörtök
Üzenetek: 10863db
Utolsó üzenet: 2025. 04. 29. kedd

Hírek

2025. 04. 01. kedd 14:49
Miért válaszd a Diszkrét Darabokat? Bemutatkozik a Diszkrét Darabok , Magyarország első olyan weboldala, amely kifejezetten használt fehérneműk adásvételére szolgál. Nálunk diszkrét és biztonságos környezetben találkozhatnak azok, akik egyedi darabokat keresnek, valamint azok, akik ezeket... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!