Én voltam egy párnál akik itt nyaraltak Gyulán.
Azt mondták hogy kb 20 pasinak írtak akik beleférnek az elképzelésükbe.
Abból kb 6-8mondta 100%-ra hogy ráér és tud jönni.
És a végén én mentem csak.
A többi defektet kapott vagy lerobbant az autója. Sürgös dolog jött közbe(szombat este 8kor! )
Vagy fel sem vette a telefont. (Ez egy válasz lola_mia üzenetére (2023. 06. 07. szerda 12:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 07. szerda 12:59
Azt mondták hogy kb 20 pasinak írtak akik beleférnek az elképzelésükbe.
Abból kb 6-8mondta 100%-ra hogy ráér és tud jönni.
És a végén én mentem csak.
A többi defektet kapott vagy lerobbant az autója. Sürgös dolog jött közbe(szombat este 8kor! )
Vagy fel sem vette a telefont. (Ez egy válasz lola_mia üzenetére (2023. 06. 07. szerda 12:59), amit ide kattintva olvashatsz)

Szeretnénk a tegnap esti keresésünk pozitívumait megosztani veletek.
Potens férfiakat kerestünk és a rengeteg jelentkezőből néhányan el is jöttek a megbeszélt időben. Mindannyian jól éreztük magunkat, reméljük ők a következő partira is eljönnek. Nagyon sok megkeresést kaptunk, a legtöbben csupán az érdeklődés szintjéig jutottak, ők azok akik sosem fognak ráérni, vagy hirtelen közbejön valami sürgős dolog. Nekünk az ilyen jellegű kereséseknél az vált be, hogy sokkal több jelentkezővel fixáljuk le a bulit mint ahány partnerre igény van. Jellemzően nyolc-tíz jelentkezőből 1 (egy) fog eljönni. Tisztában vagyunk vele, mindenki másként éli meg a sikereit, kudarcait, de aki feladja annak soha sem fog összejönni semmi.
Potens férfiakat kerestünk és a rengeteg jelentkezőből néhányan el is jöttek a megbeszélt időben. Mindannyian jól éreztük magunkat, reméljük ők a következő partira is eljönnek. Nagyon sok megkeresést kaptunk, a legtöbben csupán az érdeklődés szintjéig jutottak, ők azok akik sosem fognak ráérni, vagy hirtelen közbejön valami sürgős dolog. Nekünk az ilyen jellegű kereséseknél az vált be, hogy sokkal több jelentkezővel fixáljuk le a bulit mint ahány partnerre igény van. Jellemzően nyolc-tíz jelentkezőből 1 (egy) fog eljönni. Tisztában vagyunk vele, mindenki másként éli meg a sikereit, kudarcait, de aki feladja annak soha sem fog összejönni semmi.
Minden sikerülhet csak úgy kell hozzá állni. Annó szingli pasiként 3 korrekt párral is sikerült találkozót össze hozni ami szuper élmény volt. Jelenleg diszkréten keresek hölgyet,párt még nem sikerült de nem. Szabad feladni.
Detto..
Velünk is sokszor előfordul ez..
Sőt sok pár ránk ír,mi válaszolunk,hogy szivesen ismerkedünk,de válasz már nincs.
Akkor minek írnak,nem értjük.. (Ez egy válasz mgakaland üzenetére (2023. 06. 10. szombat 13:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 10. szombat 13:51
Velünk is sokszor előfordul ez..
Sőt sok pár ránk ír,mi válaszolunk,hogy szivesen ismerkedünk,de válasz már nincs.
Akkor minek írnak,nem értjük.. (Ez egy válasz mgakaland üzenetére (2023. 06. 10. szombat 13:51), amit ide kattintva olvashatsz)

Mi párként keresünk beszállót. Ezen a héten 3 srácnak válaszoltam a megkeresésére pozitivan, kérve, hogy küldjön magáról egy teljesen átlagos képet, majd amikor ez megvolt szóba került egy találkozó megszervezése, de úgy tűnik csak a mi oldalunkról, mert az erről szóló emailt már el sem olvassák, valószínűleg megelégednek azzal a tudattal, és arra már kiverhetik, hogy még akár össze is jöhetne valami. Én biztos, hogyha ilyen lehetőséget kapnék, mindent megpróbálnék, hogy a pár kedvében járjak, hisz a legintimebb életükbe engednének be, és igyekeznék megszolgálni a bizalmat. Ezzel szemben itt kb lesz@rják, talán azt várják, hogy könyörögjünk, hogy dugja már meg valaki a nejemet... Érthetetlen
Mi párként keresünk beszállót. Ezen a héten 3 srácnak válaszoltam a megkeresésére pozitivan, kérve, hogy küldjön magáról egy teljesen átlagos képet, majd amikor ez megvolt szóba került egy találkozó megszervezése, de úgy tűnik csak a mi oldalunkról, mert az erről szóló emailt már el sem olvassák, valószínűleg megelégednek azzal a tudattal, és arra már kiverhetik, hogy még akár össze is jöhetne valami. Én biztos, hogyha ilyen lehetőséget kapnék, mindent megpróbálnék, hogy a pár kedvében járjak, hisz a legintimebb életükbe engednének be, és igyekeznék megszolgálni a bizalmat. Ezzel szemben itt kb lesz@rják, talán azt várják, hogy könyörögjünk, hogy dugja már meg valaki a nejemet... Érthetetlen
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 06. 10. szombat 02:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 10. szombat 02:54
Törölt felhasználó (4708621)

Sziasztok!
Olvasom a beszélgetést és igazából annyit szeretnék hozzá fűzni,hogy igen is akad itt hölgy és pár is akikkel lehetett találkozni de az én esetemben javarészt a "párok" vagy párnak magát kiadó pasik esetében van sok feleslegesen megtett kilométerem!
Olvasom a beszélgetést és igazából annyit szeretnék hozzá fűzni,hogy igen is akad itt hölgy és pár is akikkel lehetett találkozni de az én esetemben javarészt a "párok" vagy párnak magát kiadó pasik esetében van sok feleslegesen megtett kilométerem!
Sziasztok. Igen, sikerült találni, többször is. Bár nagyon sok kudarc részese is voltam.
Hát hidd el párként sem egyszerű találni partnert. Pedig sokan azt hiszik. Mondjuk végre sikerült, és a második találkát szervezzük.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 06. 10. szombat 02:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 10. szombat 02:54
Törölt felhasználó (4708621)

Sziasztok!
Sziasztok!
Szerintem ne legyél biztos abban hogy az a nő tényleg nő volt.., ezek nagyvésze is pasi… hány ilyen ismerkedésünk volt… hogy nő… aztán sosem jött el egy sem a személyes találkára. Eddig egy nőt ismertünk meg őt is egy swinger klubban… ez a biztos szerintem. Itt aki nő jelentkezik azt nagyon óvatosan kell kezelni…
(Ez egy válasz gg_balazs_ üzenetére (2023. 06. 07. szerda 21:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 07. szerda 21:31

Ezt velem nők is el szokták játszani. Illetve párok is... Várok, várok, várok... Sehol semmi... Azóta se egy telefon, se egy üzenet. Mondjuk ezek után nem is válaszolnék nekik.
Ezt velem nők is el szokták játszani. Illetve párok is... Várok, várok, várok... Sehol semmi... Azóta se egy telefon, se egy üzenet. Mondjuk ezek után nem is válaszolnék nekik.
(Ez egy válasz Felhőék üzenetére (2023. 06. 07. szerda 12:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 07. szerda 12:11

Azok a pasik akik bizalmat kapnak egy személyes találkozóra, és ennek ellenére nem mennek el, azok nem is akarnak élni a lehetőséggel. Egyszerűen nekik ez szórakozás otthon játszanak magukkal azon hogy a pár mit mond el a szexuális életükről, mit akarnak… ő otthon az öt combú asszonnyal el van aztán jót derül ha a pár potyára megy el randi helyszínre… sajnos sokan űzik ezt a játékot.
Szeretnénk a tegnap esti keresésünk pozitívumait megosztani veletek.
Kellett egy fél perc gondolkodás, hogy rájöjjek mit jelent az öt combú asszony... Nem hallottam még Marok Marcsát így hívni...
Köszi, hogy megmosolyogtattatok.
(Ez egy válasz Felhőék üzenetére (2023. 06. 07. szerda 12:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 07. szerda 12:11
Köszi, hogy megmosolyogtattatok.

Azok a pasik akik bizalmat kapnak egy személyes találkozóra, és ennek ellenére nem mennek el, azok nem is akarnak élni a lehetőséggel. Egyszerűen nekik ez szórakozás otthon játszanak magukkal azon hogy a pár mit mond el a szexuális életükről, mit akarnak… ő otthon az öt combú asszonnyal el van aztán jót derül ha a pár potyára megy el randi helyszínre… sajnos sokan űzik ezt a játékot.
(Ez egy válasz pzan üzenetére (2023. 06. 07. szerda 10:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 07. szerda 10:50

Nem is értem egyébként ezeket a hozzászólásokat. Mármint a hozzászólást értem, csak azt nem, hogy hogyan lehetnek olyan pasik, akik miután előzetesen bizalmat kapnak és lehetőséget, egyszerűen nem mennek el a találkozóra...
És ezt nem csak Ti írtátok, de pl. egy pár, akikkel voltam együtt, is mesélt több ilyenről - vagy rendszeresen az utolsó pillanatban lemondott randiról...
Igazából baromi sokat ártanak nekünk, akik tényleg ismerkedni szeretnénk, nem csak nethuszárok vagyunk...
És ezt nem csak Ti írtátok, de pl. egy pár, akikkel voltam együtt, is mesélt több ilyenről - vagy rendszeresen az utolsó pillanatban lemondott randiról...
Igazából baromi sokat ártanak nekünk, akik tényleg ismerkedni szeretnénk, nem csak nethuszárok vagyunk...
Nem is értem egyébként ezeket a hozzászólásokat. Mármint a hozzászólást értem, csak azt nem, hogy hogyan lehetnek olyan pasik, akik miután előzetesen bizalmat kapnak és lehetőséget, egyszerűen nem mennek el a találkozóra...
Igazából baromi sokat ártanak nekünk, akik tényleg ismerkedni szeretnénk, nem csak nethuszárok vagyunk... (Ez egy válasz bonnie.clide175 üzenetére (2023. 06. 05. hétfő 19:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 05. hétfő 19:39
Igazából baromi sokat ártanak nekünk, akik tényleg ismerkedni szeretnénk, nem csak nethuszárok vagyunk... (Ez egy válasz bonnie.clide175 üzenetére (2023. 06. 05. hétfő 19:39), amit ide kattintva olvashatsz)

Hát nekünk is végre jól esett,hogy valaki el is mer jönni. Mind egy kávéra (mert ez ugye sokak szerint idő húzás
). Mind pedig a valós találkozásra. Meg is lett a jutalma.

Igen! Igaz nem bővelkedően, de nem is eredménytelenül!
Mi is találtunk már innen harmadiknak férfit. Aznap reggel vettük fel a kapcsolatot, pont pestre készültünk, jó volt neki az időpont, megadtuk neki a szálloda címét. Az étteremben beszélgettünk fél órát, aztan felmentünk. De ritka az ilyen, főleg párokkal ismerkedünk azóta, privát bulikon. De jó élmény volt a huszonéves srác is.
Találtunk és fogunk is
Igazából egy személyes találkozón derül ki hogy van e szimpátia, szerintünk ez nem időhúzás . Akinek ez nem tetszik , az ne is jelentkezzen .
(Ez egy válasz bonnie.clide175 üzenetére (2023. 06. 05. hétfő 19:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 05. hétfő 19:39

Hát nekünk is végre jól esett,hogy valaki el is mer jönni. Mind egy kávéra (mert ez ugye sokak szerint idő húzás

(Ez egy válasz 30as párocska üzenetére (2023. 06. 05. hétfő 19:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 05. hétfő 19:32

Nem sok pozitív visszajelzést lehet itt olvasni , gratulálunk a sikeres találkához

Nem sok pozitív visszajelzést lehet itt olvasni , gratulálunk a sikeres találkához
(Ez egy válasz bonnie.clide175 üzenetére (2023. 06. 05. hétfő 15:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 05. hétfő 15:19

Sziasztok. Nos jöttünk nektek egy kis pozitív tapasztalattal. Sikerült az oldalon partnert találni. El jött meg volt a kávé, beszélgetés és a személyes szimpátia. Ezek után elkezdtük szervezni a találkát a hármashoz . Ez a mai napon sikerrel zárult. Nem robbant le az autó és oda ért az ígért időben. Gyors zuhany és bele is csapatunk a közepébe. Igaz nekünk az első ilyen élmény volt, és még a zavart le kellett küzdeni ,de kellemes tapasztalatokat gyűjtöttünk.
Tegnap estére megbeszéltem egy randevút egy idősebb, 40-es hölggyel. Nem jött el. A telefonja kikapcsolva, üzenetre nem reagál. A randi előtt fél órával a telefonban még azt mondta, alig várja, hogy találkozzon velem. Hát erről ennyit.