Igen, erről is beszéltünk többek közt. Mindenki mindent azonnal akar. Be regisztrál és ha eltelik pár nap és nincs senki sem akkor törli magát, egyszerűen feladja. Az oldalon keresők kb 95%- a így áll hozzá. Rá ír valakire aztán ha akkor nem ér rá a hölgy vagy a pár akkor abban az 1-2 órában akkor biztosan kamus,vagy lelép. Nekünk is volt ilyenhez szerencsénk. Nekünk tíz perc volt a rekord.
(Ez egy válasz Felhőék üzenetére (2023. 07. 08. szombat 22:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 08. szombat 22:31

Hirtelen törölt tag lett… milyen érdekes! Uraim szép álmokat a mesekönyv bezárult
na sajnos pont ezekről az úriemberekről beszéltünk olyan sokat…

Mondjuk ha te ránk írnál a kép nélküli, kitöltetlen adatlapoddal, teljes bizonyossággal figyelmen kívül hagynánk.
Azért van a társkereső adatlap, hogy oda írja le az illető, hogy mit keres és róla mit kell tudni.
Volt pár aki írt nekünk hasonló adatlappal és amikor mondtuk, hogy írjanak már pár sort magukról, meg hogy mit keresnek, az volt rá a válasz, hogy kérdezzünk nyugodtan és válaszolnak.
Bocs, nem akarunk kérdezni. Írja le, hogy ne fussunk fölösleges köröket.
Azért van a társkereső adatlap, hogy oda írja le az illető, hogy mit keres és róla mit kell tudni.
Volt pár aki írt nekünk hasonló adatlappal és amikor mondtuk, hogy írjanak már pár sort magukról, meg hogy mit keresnek, az volt rá a válasz, hogy kérdezzünk nyugodtan és válaszolnak.
Bocs, nem akarunk kérdezni. Írja le, hogy ne fussunk fölösleges köröket.
Találtunk és lenne több lehetőség is. Igaz mi párként kerestünk férfit.
egyetértünk
(Ez egy válasz romeo1 üzenetére (2023. 07. 11. kedd 11:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 11. kedd 11:51

Esetleg tudnátok konkrét helyeket ajánlani a keresés re? Akár privátban is. Köszi
Mondjuk ha te ránk írnál a kép nélküli, kitöltetlen adatlapoddal, teljes bizonyossággal figyelmen kívül hagynánk.
Bocs, nem akarunk kérdezni. Írja le, hogy ne fussunk fölösleges köröket. (Ez egy válasz Jhon_Hunt üzenetére (2023. 07. 11. kedd 10:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 11. kedd 10:06
Bocs, nem akarunk kérdezni. Írja le, hogy ne fussunk fölösleges köröket. (Ez egy válasz Jhon_Hunt üzenetére (2023. 07. 11. kedd 10:06), amit ide kattintva olvashatsz)

Nem érdemes ezt túllihegni. Komoly szándék itt <1%-nál. Telefonszám csere, videóhívás. Bujkálni adatlapok és üzenetek mögé felesleges. Küldj képet és ha szimpi vagy küldök vagy küldünk hozzáállást képviselőktől hányok. Beszari inkorrekt kamus sz.rok. Itt sok ilyen van. Ez egy vicc közösség.
Hát igen kevés a komoly szándék, az pedig még kevesebb aki hosszabb távban gondolkodik. Azzal viszont nem értünk egyet hogy bujkálnak emberek adatlapok mögé. Mi is képet kérünk ,nem szeretnénk kiadni a magán számunkat, azért még egyet pluszban tartani sem ami az oldalnak van. (Igen tudom, jönnek a kifogások hogy lehet tiltani a zaklatókat), ha pedig videó hívás lenne és egy perc múlva lerakják mert valaki nem szimpatikus akkor meg azért menne a sírás,hogy nem akarják megismerni őket stb stb stb. Mi is találtunk, képcsere, kávé, személyes találkozó. Utána már a szexet terveztük. Nem egy atomfizika,csak kell hozzá elhatározás és igenis tenni kell/ ene azért a punciért
(Ez egy válasz Jhon_Hunt üzenetére (2023. 07. 11. kedd 10:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 11. kedd 10:06

Nem érdemes ezt túllihegni. Komoly szándék itt <1%-nál. Telefonszám csere, videóhívás. Bujkálni adatlapok és üzenetek mögé felesleges. Küldj képet és ha szimpi vagy küldök vagy küldünk hozzáállást képviselőktől hányok. Beszari inkorrekt kamus sz.rok. Itt sok ilyen van. Ez egy vicc közösség.
Esetleg tudnátok konkrét helyeket ajánlani a keresés re? Akár privátban is. Köszi
(Ez egy válasz Felhőék üzenetére (2023. 07. 04. kedd 09:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 04. kedd 09:34

Tudom hogy a fórum címében a Goldengate van említve, de javaslom a keresgélésben a “több lábon állást”, van még pár olyan i termetes felület ahol kehet még keresgélni. Bár az is igaz, hogy a helyzet máshol sem jobb. Sajnos mindenhol vannak kamus, hazug figurák, ezt nem lehet kikerülni. De ha az ember mi él több felé próbálkozik nagyobb a lehetőség hogy találjon.
Ilyen veszélyesek a Győr környékiek?
Viccnek szánom, nehogy komolyan vegye bárki.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 07. 11. kedd 07:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 11. kedd 07:59

Törölt felhasználó (4655826)

Szombatra lebeszéltünk egy talit,mondtuk a srácnak utána lehetséges a sex is akár..
Azóta se hallottunk felőle.
Sajnos ez már a sokadik eset volt..
Meg se lepődünk lassan.
Meg se lepődünk lassan.
Szombatra lebeszéltünk egy talit,mondtuk a srácnak utána lehetséges a sex is akár..
Meg se lepődünk lassan. (Ez egy válasz Felhőék üzenetére (2023. 07. 08. szombat 22:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 08. szombat 22:31
Meg se lepődünk lassan. (Ez egy válasz Felhőék üzenetére (2023. 07. 08. szombat 22:31), amit ide kattintva olvashatsz)

Hirtelen törölt tag lett… milyen érdekes! Uraim szép álmokat a mesekönyv bezárult

Csak bízom benne hogy jó volt
(Ez egy válasz berci72 üzenetére (2023. 07. 08. szombat 22:36), amit ide kattintva olvashatsz)

Igen,kb 100 jelentkezőből 2 jött el a találkára.De az jó volt

Majd írd meg mi történt. Kiváncsi vagyok.
Nekem gyanus egy kicsit (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 07. 08. szombat 12:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 08. szombat 12:00
Nekem gyanus egy kicsit (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 07. 08. szombat 12:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4695015)

Én találtam az oldalról egy lovas oktató csajt, írtam már 31 éves, szőke bombázó., Ma van a születésnapja és bulit csap én is megyek meg hívott! Rá vettem ne csak másokat oktasson, ha nem engem is!)) Majd meg látjuk, milyen lesz az este!!
Azért ennél jóval nagyobb problémák vannak az oldalon szerintünk. De öröm lehet veletek a szex, két orgazmus között erről diskurzust folytatni.
(Ez egy válasz csak együtt üzenetére (2023. 07. 08. szombat 13:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 08. szombat 13:58

Drukkolunk, hátha a hölgy elmagyarázza neked az igék és az igekötők egymáshoz való viszonyát is.
Drukkolunk, hátha a hölgy elmagyarázza neked az igék és az igekötők egymáshoz való viszonyát is.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 07. 08. szombat 12:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 08. szombat 12:00
Törölt felhasználó (4695015)

Én találtam az oldalról egy lovas oktató csajt, írtam már 31 éves, szőke bombázó., Ma van a születésnapja és bulit csap én is megyek meg hívott! Rá vettem ne csak másokat oktasson, ha nem engem is!)) Majd meg látjuk, milyen lesz az este!!
Értem az álláspontotokat, de személyes vitában a szerkesztőség nem tud és nem is foglalhat állást. Egy képernyőmentés természetesen bizonyító erejű lehet, azoban sok esetben ismerni kellene az előzményeket is, hiszen egy kiragadott levelezés részlet nem biztos hogy a teljes képet mutatja. Sajnos napi tapasztalat, hogy személyes vitákban úgy akarnak a másik félen bosszút állni, hogy ki akarják tiltatni az oldalról. Ezért a kollégák igyekeznek utánajárni az előzményeknek, mielőtt bárkivel szemben intézkednének.
Tapasztalat, hogy a problémás felhasználók előbb-utóbb úgyis kikerülnek az oldalról. (Ez egy válasz bonnie.clide175 üzenetére (2023. 07. 05. szerda 09:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 05. szerda 09:01
Tapasztalat, hogy a problémás felhasználók előbb-utóbb úgyis kikerülnek az oldalról. (Ez egy válasz bonnie.clide175 üzenetére (2023. 07. 05. szerda 09:01), amit ide kattintva olvashatsz)

Ezzel sem lenne baj,de ha egy videó miatt tudtok igazoló arcképet kérni (mert állítólag látható volt a hölgy arca), akkor simán tudtok kérni egy képernyő képet a privát levelezésről is hogy látható legyen mi a probléma, nyilván mint privát csak ti látjátok. Az illető pedig nyilvános fórumon a tiltás elkerülése miatt persze nem fog úgy viselkedni mint egy levelezésben. Így egy kicsit nesze semmi fogd meg jól. De persze megoldottuk tiltottuk az illetőt.