Találtál már szexpartnert itt a Goldengate-n? Hogyan találj?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Találtál-e partnert már itt, és ha nem, mit érzel hibának, mi a sikertelenség oka szerinted?

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek!!!!

pasinak: ha találni akarsz valakit. legyen egy normális bemutatkozásod, legyél őszinte dugni akarsz akkor dugni és kész, na persze ne alpári módon jelezd. fórumozzál értelmesen szóljál hozzá az amatőr képekhez, persze ne annyit, hogy "faxa", hanem értelmesen kerek mondat. "nagyon csinos a hölgy,szívesen megismerném" nők felmérik és megítélnek ez alapján, söt könnyebben is reagálnak vissza ha van is hozászolásod és értelmes.
ha nem titokban keressel vállad be az arcod, ha titokban, vagy egyéb okok, akkor egy zorró álarccal is látszanak a szemeid, nők egy része szem fétises, illetve legyen gondozott kézfejed, ha meg van azt sem árt rá csempészni a fotóra, másik nagy női fétis. alakos fotó sem árt, de nem levetkőzve, hanem kulturáltan öltözve (itt nem árt ha oldalról letudod fotózni magad lényeg látsszon a segeden feszülő gatya, de azért ne az érződjön a fotón hogy ez az igazi cél, harmadik női fétis jó seg)... farkadról ne rakj ki képet, max ha pasit keressel, ha akar kér a nő, bár akkor gyanakodj, hogy kép gyűjtögető pasi
bemutatkozásra kitérve még nem árt néha az ön kritikus őszinteség, ezt el is ütheted akár viccelődéssel. "van egy kicsi sör has, na jó nem kicsi, de a bájomat a mosolyom adja, szerencsére nem foghíjas."
ne várjatok áttörést egy sablonos "hello dugni akarok....... ezek a paramétereim...... " adat laptól vagy levéltől sikert.

nőknek: igazán nincs mit tanácsolnom, letolja a bugyit és pasinál megállt az ész.... és.... na jó nem teljesen de majd nem.. minden nő típusnak meg van a maga minden felé kedvelője ahogy a ducinak az ultra szép kigyúrt fiú, ha jelzed, hogy keressel, akkor úgy is írnak és válogathatsz... tudom, hogy idióták a pasik és hiába írod le neki hogy nem öt keresed csak azért is ír és jobb nem írni, mert, akor nem kezd elerősködni, de szerintem akkor is írj neki és max a második levelét válaszolatlan hagyod. "sajna nekik az igen az igen a nem az is igen csak még kéreted magad" elutasítás kezelése is sokat el mond a pasiról, néha pont így derül ki egy pasiról hogy értelmes amit le irt az elutasításra. illetve fordíthatsz a folytatón is az az te keresed meg aki tetszik, de ehhez olvasgasd a fórumot, a képek reakcióit és tuti találsz értelmest akire rá írva jóval nagyobb az esély értelmes normális pasira.

általában ezek a sikeresek trükkjei itt.

Az eddigi hozzászólások

... 92 93 94 95 96 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#9081   2023. 07. 20. csütörtök 17:06
bonnie.clide175 bonnie.clide175 VIP
De mondok még jobbat, szimpatikus úriember. Elköszön,hogy majd folytatjuk az ismerkedést. Egy hétre eltűnik vagy másfél. Ezután egyszer beköszönt. Utána újabb másfél hét múlva egy üzenet. Köszönés nélkül. :" Sziasztok, lenne kedvetek kefélni egyet hétvégén?" Most erre érdemben mit lehet reagálni? Még egy kávé sem volt ,hogy élőben milyen a kémia vagy valami.
(Ez egy válasz A_Felszemu_Hatlovetu üzenetére (2023. 07. 20. csütörtök 15:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 20. csütörtök 15:46
Nyilván nem érdekes, ezt a részét sem vitatom. Azt sem, hogy kb a 90%-a ilyen, na de ha jól számolok, akkor még mindig ott van az a 10% smile Szerintem, amikor az ember keres, akkor bizony kell annyi kompromisszumot hozni, amennyi még belefér a saját standardjai szerint. Nem mindenkivel és nem minden áron kell ismerkedni, de az elképzelés ritkán találkozik a való élettel, illetve, lehet, hogy olyat utasítasz vissza, akivel esetleg még jól is érezhetted volna magad. Az, hogy milyen képet rak ki... hát, az hadd legyen az ő dolga, senkinek semmi köze ahhoz, hogy milyen képpel van jelen. Majd az illető levonja a konzekvenciákat, hogy mennyire tud hódítani egy álló dákós képpel - bízd rájuk ezt, felnőttek smile
#9080   2023. 07. 20. csütörtök 16:34
Igen igazad van marad 10% , abból a 70-80% párkapcsolat mellett keres (többnyire titokban). Persze tudjuk ez is az ő dolguk mert felnőttek. Igen, csak hát így nehéz egyeztetni időpontot. Aztán a maradék 20-30% -ból ismételten kb a 90% nem jelenik meg a találkán,vagy hirtelen közbe jön valami. Lehet matekolni. Az meg hogy kinek milyen képe van kint vagy milyennel keres az is az ő dolga igen, mondjuk nem biztos hogy ide kellett volna az irónia vagy szarkazmus.illetve nagy átlagban ők azok kik nem találnak évek óta partnert valami okból kifolyólag... Hát gondolom ha egy szórakozó helyen is szexet szeretne akkor elő veszi a cerkát és lóbálja ... smile
(Ez egy válasz A_Felszemu_Hatlovetu üzenetére (2023. 07. 20. csütörtök 15:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 20. csütörtök 15:46
Nyilván nem érdekes, ezt a részét sem vitatom. Azt sem, hogy kb a 90%-a ilyen, na de ha jól számolok, akkor még mindig ott van az a 10% smile Szerintem, amikor az ember keres, akkor bizony kell annyi kompromisszumot hozni, amennyi még belefér a saját standardjai szerint. Nem mindenkivel és nem minden áron kell ismerkedni, de az elképzelés ritkán találkozik a való élettel, illetve, lehet, hogy olyat utasítasz vissza, akivel esetleg még jól is érezhetted volna magad. Az, hogy milyen képet rak ki... hát, az hadd legyen az ő dolga, senkinek semmi köze ahhoz, hogy milyen képpel van jelen. Majd az illető levonja a konzekvenciákat, hogy mennyire tud hódítani egy álló dákós képpel - bízd rájuk ezt, felnőttek smile
#9079   2023. 07. 20. csütörtök 15:46
A_Felszemu_Hatlovetu A_Felszemu_Hatlovetu
(Ez egy válasz bonnie.clide175 üzenetére (2023. 07. 20. csütörtök 11:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 20. csütörtök 11:43
Csak egy kérdés. Szerinted egy olyan adatlap mennyire lehet érdekes egy pár számára ahol a bemutatkozó szöveg:"szia. Sziasztok. Ismerkedjünk, egyszer élünk, húsz darab pont, párokkal ismerkednék, stb stb stb. Jobb esetben van egy kép egy álló farokról. De ha nem hiszed keress rá a társkereső férfi adatlapokra. Meg fogsz lepődni.
#9078   2023. 07. 20. csütörtök 15:42
Nem volt kirohanás a részemről, csak kérdeztem, és nem azokat a párokat, akik keresnek. Az, hogy nincs olyan, aki nem válaszol nektek, vagy el sem olvassa, az a felhozatalt minősíti. Ezek szerint itt ez a felhozatal, és ebből kell válogatni, vagy nem válogatni. Valamint másik opció, hogy máshol is keres az ember. Egyébként meg sajnálom, hogyha ezek rossz élmények, megértem, és azért sok sikert a kereséshez.
(Ez egy válasz mgakaland üzenetére (2023. 07. 20. csütörtök 10:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 20. csütörtök 10:36
Nem értem a kirohanásodat. Én több alkalommal küldtem már megkeresést adatlap alapján szimpatikusnak tűnő partnerjelölteknek. Persze van aki itt hirdeti magát az adatlapján, aztán a leveleinket el sem olvassa, és persze olyan is van, aki válaszra sem méltat. Én azért kezdem unni ezt a rendszeres egymásra mutogatást a beszállni kivánó pasik és párok közt témában. Azt tudom, hogy bár mi aktivan kerestünk az elmúlt 6 hétben, mert épp rajtunk volt a kalandozási vágy, sajnos nem sikerült semmit összehozni, igy lassan megint visszavonulunk, mert nem fogunk azért könyörögni sem, hogy végre jöjjön már valaki. Már olyat is próbáltunk, aki aznapra keresett partnert, mondván ilyet még nem csináltunk, hát érdekes módon kiderült, nem ér rá. Akkor mi a fenének írogat be a megfelelő fórumba? Nekünk sajna megint kezd elmenni a kedvünk az egésztől.
#9077   2023. 07. 20. csütörtök 15:39
Ahogy írtam, akinek nem inge, ne vegye magára smile Gondolom, vannak párok, akik keresnek és felveszik a kapcsolatot, nem is nekik szólt a kérdés. Ha tévednék, akkor elnézést, de néhány pár kommentjéből az jön le, amit leírtam.
(Ez egy válasz Delightpar üzenetére (2023. 07. 20. csütörtök 10:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 20. csütörtök 10:11
Csatlakozom veszpremxxx hez. Miből gondolod hogy nem írunk annak aki reglap alapján megfelel???
#9076   2023. 07. 20. csütörtök 15:39
puby09 puby09
:az etötte lévö meg 2 regisztrációval rendelkezett.
(Ez egy válasz Kezdoparos84 üzenetére (2023. 07. 20. csütörtök 14:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 20. csütörtök 14:46
"Sok " partnert találtunk eddig , párokat , pasikat viszont az egyedülállóan nők szinte unikornis kategória.. a legtöbb kamu felhasználó akik képeket próbálnak gyűjteni csak ( nem értettük soha ebben mi a jó)
Mi alapból kamunak tartjuk már azokat a felhasználókat is akik 1 képet sem tudnak feltenni , vagy ismerkedésnél nem megoldható egy skype , whatsapp, viber beszélgetés
#9075   2023. 07. 20. csütörtök 15:36
puby09 puby09
Egyet értünk veled,kivétel a ,,vagy" utáni felsorolással. Miért? Azért mrt nem biztos hogy az otthoni vagy a munkahelyi légkör lehetövé teszi ezek használatát. Pl: az utolso jelentkezö nagyon akarta a skype-ot írtuk hogy nem talált(család miatt),de talizunk (mi mentünk volna Ö felé) mikor jó neki? Na azota (07.11) se hire se hamva a pasasnak. Többször volt fent az oldalon de nem erölteti a választ. az ütötte lévö meg 2 regisztrációval rendelkezett.
(Ez egy válasz Kezdoparos84 üzenetére (2023. 07. 20. csütörtök 14:46), amit ide kattintva olvashatsz)
"Sok " partnert találtunk eddig , párokat , pasikat viszont az egyedülállóan nők szinte unikornis kategória.. a legtöbb kamu felhasználó akik képeket próbálnak gyűjteni csak ( nem értettük soha ebben mi a jó)
Mi alapból kamunak tartjuk már azokat a felhasználókat is akik 1 képet sem tudnak feltenni , vagy ismerkedésnél nem megoldható egy skype , whatsapp, viber beszélgetés
#9074   2023. 07. 20. csütörtök 14:54
Moto80 Moto80
Teljes mértékben egyetértek veled,veletek… worship
#9073   2023. 07. 20. csütörtök 14:46
Kezdoparos84 Kezdoparos84
#9072   2023. 07. 20. csütörtök 14:39
Felhőék Felhőék
Persze egy lehetőség az oldal az ismerkedésre, azért van. De mindenkinek van egy előszűrő, mivel nem mindenkivel nem minden áron akar ismerkedni. Aki ezen ezen az előszűrő nem megy át…, hát ilyen az élet, próbálkozzon máshol és ne reklamáljon. Senki sem fog szánalomból bárkit bevenni harmadiknak.
(Ez egy válasz Moto80 üzenetére (2023. 07. 20. csütörtök 11:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 20. csütörtök 11:57
Sziasztok

Visszafelé is igaz írtam több párnak is levelet úgy,hogy megfeleltem a pár adatlapja szerint pár fotóm is van fent de csak ennyi volt a válasz…..
Nem téged keresünk vigyor2
Pedig egy lehetőség lenne ez az oldal is az ismerkedésre crazya
#9071   2023. 07. 20. csütörtök 12:51
bambuszliget bambuszliget
Miért Veszpremxxx-nek írtál?
Amúgy többek köztl nekünk is írtál. Szavad nem lehetne, mert kaptál egy kulturált választ, hogy nem téged keresünk.
S nem, nem feleltél meg. Mi hetero férfit kerestünk, te meg az adatlapod szerint biszex férfiakat is keresel.
Nem szoktunk fotót kérni, de ami a tiedéből látszik, az nem volt szimpatikus.
... stb ...
(Ez egy válasz Moto80 üzenetére (2023. 07. 20. csütörtök 11:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok

Visszafelé is igaz írtam több párnak is levelet úgy,hogy megfeleltem a pár adatlapja szerint pár fotóm is van fent de csak ennyi volt a válasz…..
#9070   2023. 07. 20. csütörtök 12:21
veszpremxxx veszpremxxx
Hát, nem tudjuk miért a mi kommentünkre írtál, mert teljesen más a tartalom. De ha már....
Szerintem ez egyszerű. Válaszoltak és ennyi.....
Sziasztok

#9069   2023. 07. 20. csütörtök 11:57
Moto80 Moto80
Sziasztok

(Ez egy válasz veszpremxxx üzenetére (2023. 07. 20. csütörtök 10:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 20. csütörtök 10:43
Hát igen. Jó példa, ha valaki egy sziával köszön sziasztok helyett egy párnak. Ebből már lehet tudni, meg sem nézte az illető kinek ír. vigyor3 vigyor3
#9068   2023. 07. 20. csütörtök 11:43
Csak egy kérdés. Szerinted egy olyan adatlap mennyire lehet érdekes egy pár számára ahol a bemutatkozó szöveg:"szia. Sziasztok. Ismerkedjünk, egyszer élünk, húsz darab pont, párokkal ismerkednék, stb stb stb. Jobb esetben van egy kép egy álló farokról. De ha nem hiszed keress rá a társkereső férfi adatlapokra. Meg fogsz lepődni.
(Ez egy válasz A_Felszemu_Hatlovetu üzenetére (2023. 07. 20. csütörtök 09:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 20. csütörtök 09:39
Egy kérdés azokhoz a párokhoz, akik rengeteg üzenetet kapnak olyanoktól, akiknek nincs kitöltve az adatlapja, vagy gyanús, hogy a jelentkező nem olvasta el az adatlapot: nem lenne egyszerűbb, ha maguk a párok is nekiesnének társkereső kereső funkciójának és aki szimpatikus, azzal felveszitek a kapcsolatot? Szerintem nem feltétlenül evidencia, hogy a párok csak várják a jelentkezőket és ítéletet mondanak, főleg, ha konkrét elképzelés van. Akinek nem inge, ne vegye magára, de furcsa volt azt olvasni, hogy azon van a kiakadás, hogy milyenek a jelentkezők, és nem felelnek meg az elvárásoknak, de az nem nagyon jött át néhány pár kommentjéből, hogy ők mit tesznek a sikeres ismerkedésért - várni az elképzelt fehér herceget és hőbörögni, ha nem jön, persze nagyon könnyű.
#9067   2023. 07. 20. csütörtök 10:43
veszpremxxx veszpremxxx
Hát igen. Jó példa, ha valaki egy sziával köszön sziasztok helyett egy párnak. Ebből már lehet tudni, meg sem nézte az illető kinek ír. vigyor3 vigyor3
#9066   2023. 07. 20. csütörtök 10:36
mgakaland mgakaland
Nem értem a kirohanásodat. Én több alkalommal küldtem már megkeresést adatlap alapján szimpatikusnak tűnő partnerjelölteknek. Persze van aki itt hirdeti magát az adatlapján, aztán a leveleinket el sem olvassa, és persze olyan is van, aki válaszra sem méltat. Én azért kezdem unni ezt a rendszeres egymásra mutogatást a beszállni kivánó pasik és párok közt témában. Azt tudom, hogy bár mi aktivan kerestünk az elmúlt 6 hétben, mert épp rajtunk volt a kalandozási vágy, sajnos nem sikerült semmit összehozni, igy lassan megint visszavonulunk, mert nem fogunk azért könyörögni sem, hogy végre jöjjön már valaki. Már olyat is próbáltunk, aki aznapra keresett partnert, mondván ilyet még nem csináltunk, hát érdekes módon kiderült, nem ér rá. Akkor mi a fenének írogat be a megfelelő fórumba? Nekünk sajna megint kezd elmenni a kedvünk az egésztől.
(Ez egy válasz A_Felszemu_Hatlovetu üzenetére (2023. 07. 20. csütörtök 09:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Egy kérdés azokhoz a párokhoz, akik rengeteg üzenetet kapnak olyanoktól, akiknek nincs kitöltve az adatlapja, vagy gyanús, hogy a jelentkező nem olvasta el az adatlapot: nem lenne egyszerűbb, ha maguk a párok is nekiesnének társkereső kereső funkciójának és aki szimpatikus, azzal felveszitek a kapcsolatot? Szerintem nem feltétlenül evidencia, hogy a párok csak várják a jelentkezőket és ítéletet mondanak, főleg, ha konkrét elképzelés van. Akinek nem inge, ne vegye magára, de furcsa volt azt olvasni, hogy azon van a kiakadás, hogy milyenek a jelentkezők, és nem felelnek meg az elvárásoknak, de az nem nagyon jött át néhány pár kommentjéből, hogy ők mit tesznek a sikeres ismerkedésért - várni az elképzelt fehér herceget és hőbörögni, ha nem jön, persze nagyon könnyű.
#9065   2023. 07. 20. csütörtök 10:30
pzan pzan
Vagy hogyan ne találj?

Nem is tudom, mi a frusztrálóbb, amikor egy pár nem válaszol, vagy amikor heti több olyan bejövő üzenetre kattintok örömteli kíváncsisággal, amelyről kiderül, hogy egy - az adatlapja szerint általában hetero - pasi írta, akinek teszik a farkam, szívesen leszopna, érezné ahogy elélvezek...

Megnéztem, rengeteg bi és homo pasi is van a társkeresőn, miért nem őket keresik, keresitek - ha olvassa érintett?
#9064   2023. 07. 20. csütörtök 10:20
pzan pzan
Rám már több pár is rám írt, volt amelyikből kávézás lett csak, de volt amiből sokkal több is...
#9063   2023. 07. 20. csütörtök 10:11
Delightpar Delightpar
Csatlakozom veszpremxxx hez. Miből gondolod hogy nem írunk annak aki reglap alapján megfelel???
#9062   2023. 07. 20. csütörtök 09:50
veszpremxxx veszpremxxx
Miért gondolod azt, hogy nem veszik fel a kapcsolatot?

... 92 93 94 95 96 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitás ideje: 2013. 01. 10. csütörtök
Üzenetek: 10941db
Utolsó üzenet: 2025. 06. 01. vasárnap

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!