Milyen oldalak vannak még ezen kívül?
Itt soha! De vannak másik oldalak,hála az istennek..

Sikeres volt, a pár is, és a szóló fiú/lány tali is! : )
nem

Nem lehetetlen, de tény, hogy nem könnyű! Ettől függetlenül nőkkel és párokkal is sikerült tartalmas randit összehozni.
Nekünk is sikerült, fiút és párt is találni az oldalról.
igen
Nem :-(
nem

Törölt felhasználó (929799)

Sziasztok,tegnap életünk egyik legszebb szexuális élménye volt,eljött egy pesti 40 éves biszex fiú hozzánk,és egy nagyon szenvedélyes éjszakát töltöttünk hármasba,kb 4 óra hosszába,egy fél órás pihenővel.Az első igazi fiús biszex élményünk volt,és nagyon jól sikerült,reméljük,átélhetjük még többször is vele......Köszönjük GG !!! Úgyhogy igenis lehet normális partnert találni,még ha tényleg legalább fél évet kell is várni rá !!!!
Sziasztok,tegnap életünk egyik legszebb szexuális élménye volt,eljött egy pesti 40 éves biszex fiú hozzánk,és egy nagyon szenvedélyes éjszakát töltöttünk hármasba,kb 4 óra hosszába,egy fél órás pihenővel.Az első igazi fiús biszex élményünk volt,és nagyon jól sikerült,reméljük,átélhetjük még többször is vele......Köszönjük GG !!! Úgyhogy igenis lehet normális partnert találni,még ha tényleg legalább fél évet kell is várni rá !!!!
Hát szerintem ez az oldal ilyenre nem alkalmas. csak duma van semmi komoly!
nem,szerintem itt csak fotó kéregetők illetve olyanok vannak akik a gép előtt verik ,ez az én tapasztalatom senki ne vegye személyeskedésnek biztos van kivétel
Én találtam már.Nagyon fiatal (kb 21éves) volt,de már férjezett.De a férjecskéje nem volt otthon,neki meg volt egy bontatlan óvszere,amit el akart használni,hát segítettem neki.Életem egyik legizgalmasabb kalandja volt aznap éjszaka

Köszönöm, csak az a probléma, hogy 4 éve itt vagyok ugyanazzal, a címmel, névvel, jelszóval! Amúgy meg nem kértem értesítést semmilyen dologról, így nem tudom milyen e-mailt akarnának küldeni! Címek, telefonszámok, civil nevek vannak az üzeneteim között, ez lenne az adatvédelem? De köszönöm még egyszer a segítséget megpróbálom!! Szép napot!
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 03. 25. szerda 22:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 03. 25. szerda 22:37
Törölt felhasználó (894040)

esetleg...

esetleg...
(Ez egy válasz férfi30 üzenetére (2015. 03. 25. szerda 13:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 03. 25. szerda 13:43

Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni! Évek óta itt vagyok az oldalon, de pár napja valamiért a régi nevemen nem enged belépni a rendszer!! Férfi 30 vagyok, újra regisztráltam, hogy tudjam jelezni a hibát, de sehogyan sem tudom! Rengeteg SZEMÉLYES ADAT van a régi üzeneteim között, de nem tudok hozzáférni!! Megköszönném, ha valaki tudná, mi a teendő, és segítene! Köszönöm!
Én is pontosan így jártam, tiszta ideg vagyok
Nem !
EZT is én írtam!! Nem töröltem magam, és tiltás sem lehet, csak nem engednek belépni! Mi van a személyes adatokkal????
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 02. 14. szombat 11:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 02. 14. szombat 11:19
Törölt felhasználó (816802)

Folytatás: 3; a kedvencem!! Pár keres férfit! Drágám látni akarom ahogy megdugnak!! Válasz: hülye vagy!! Aztán megint! Válasz: nem!! Aztán megint! Válasz na jó de csak miattad!!! Ekkor már a férfiak 90%-a sokkot kap, és már nem akarja, még össze is vesznek
Jó miután a gondolattól, elélvez a feleségében... Képes lennél.....
Vannak akik ezen tovább jutnak! Ismerkednek, telefon stb! De hoppá! Baj van. Ez a Férfi tényleg idejön, és megakarja baszni a feleségem és ha élvezi? Na azért ez már hallatlan, de kitalálok valamit....drágám, nem látod, hogy fekete a cipője?
Keressünk mást!! És ugye sok esetben ez abból is fakad, hogy természetesen az a feleség aki a férjével van itt, persze, hogy megakarja baszatni magát, de akkor már olyan legyen amilyet ő akar, ez sok esetben nem hasonlít a férjére, aki átlagos méretű, nem kigyúrt stb.... Persze, hogy nem működik!! Szerintem ŐK NEM GONDOLJÁK KOMOLYAN!!!!!! Természetesen vannak kivételek, csak sajnos kevés! Lehet, hogy az írásom kicsit elkeseredett, sikertelen ember írásának tűnik, de nem az! Az elmúlt években sok, örömet okozott nekem az oldal, sokakkal találkoztam, és eljutottunk a szexig, amit utólag is köszönök (hol vagytok??) de már nagyon felhígult, ez az egész, és nem arról szól amiről kellene! Azért mindenkinek sok sikert, férfiak, párok, nők, és Süsük

Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni! Évek óta itt vagyok az oldalon, de pár napja valamiért a régi nevemen nem enged belépni a rendszer!! Férfi 30 vagyok, újra regisztráltam, hogy tudjam jelezni a hibát, de sehogyan sem tudom! Rengeteg SZEMÉLYES ADAT van a régi üzeneteim között, de nem tudok hozzáférni!! Megköszönném, ha valaki tudná, mi a teendő, és segítene! Köszönöm!