Törölt felhasználó (1150322)

Ahogy mondod nincs annak törvényszerűsége, hogy az illető adott magasság és súly mellett milyen alkatot és kinézetet képvisel.

Ahogy mondod nincs annak törvényszerűsége, hogy az illető adott magasság és súly mellett milyen alkatot és kinézetet képvisel.
(Ez egy válasz pinababa üzenetére (2015. 09. 27. vasárnap 16:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 09. 27. vasárnap 16:01

Szerintem tök fölösleges leírni ,h hány évest keresünk,mert sokszor egy 40 éves sokkal jobban néz ki ,mint egy 30 as!A súllyal kapcsolatban csak annyit,lehet 180 cmes 90 kg-os,ami tegyük fel normális,de nem mindegy,h az a 90 kg izomban vagy zsírban jelentkezik!
Szerintem tök fölösleges leírni ,h hány évest keresünk,mert sokszor egy 40 éves sokkal jobban néz ki ,mint egy 30 as!A súllyal kapcsolatban csak annyit,lehet 180 cmes 90 kg-os,ami tegyük fel normális,de nem mindegy,h az a 90 kg izomban vagy zsírban jelentkezik!
Hát nekem nem sok pozitív élményem van innen.
Azért nem mindenki komolytalan ,de nem biztos ,hogy téged keres.
Nekünk sem válaszol mindenki.
üdv! K&J (Ez egy válasz bluesman üzenetére (2015. 09. 26. szombat 10:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 09. 26. szombat 10:43
Nekünk sem válaszol mindenki.
üdv! K&J (Ez egy válasz bluesman üzenetére (2015. 09. 26. szombat 10:43), amit ide kattintva olvashatsz)

Nem jellemző, hogy a "párok" válaszoljanak, teljesen komolytalan az oldal már egy jó ideje, sajnos.
Nem jellemző, hogy a "párok" válaszoljanak, teljesen komolytalan az oldal már egy jó ideje, sajnos.
Nem vagyunk egyformák. Ez a szép az egészben.
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 09. 22. kedd 01:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 09. 22. kedd 01:04

Törölt felhasználó (1101822)

Te is más nézőpont alapján kersgélsz és én is. Van akinek, mindegy csak punci legyen és van aki megnézi kinek adja magát. Valahogy mégis csak sikerül találni szexpartnert, aki nem a gatyában hordja az eszét. Csak sajnos ez nem a Goldengate sajátossága, mint inkább a tagoké, hogy a szexpartnert nem bizti, hogy keresni kell....
Te is más nézőpont alapján kersgélsz és én is. Van akinek, mindegy csak punci legyen és van aki megnézi kinek adja magát. Valahogy mégis csak sikerül találni szexpartnert, aki nem a gatyában hordja az eszét. Csak sajnos ez nem a Goldengate sajátossága, mint inkább a tagoké, hogy a szexpartnert nem bizti, hogy keresni kell....
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 09. 21. hétfő 23:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 09. 21. hétfő 23:21

Lényeg az összkép, de már leírtuk.

Lényeg az összkép, de már leírtuk.
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 09. 21. hétfő 23:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 09. 21. hétfő 23:08

Szerintem ezek is lényeges dolgok, de hát nem vagyunk egyformák.... Ha szexpartnert keresek, akkor nem egy húst keresek ami a lába között van, hanem egy pasit, aki a megfelelő kritériumoknak megfelel. Persze (+) (-) 5 centi a magasságnál talán nem annyira fontos, de a súly-nál vitatkoznék. Gondolj bele, ha 180centi magasság helyett 175centi és 90kiló helyett 100kiló. Szerintem rögtön egy macis pasi jön ki belőle, nem egy sportos pasi....
Szerintem ezek is lényeges dolgok, de hát nem vagyunk egyformák.... Ha szexpartnert keresek, akkor nem egy húst keresek ami a lába között van, hanem egy pasit, aki a megfelelő kritériumoknak megfelel. Persze (+) (-) 5 centi a magasságnál talán nem annyira fontos, de a súly-nál vitatkoznék. Gondolj bele, ha 180centi magasság helyett 175centi és 90kiló helyett 100kiló. Szerintem rögtön egy macis pasi jön ki belőle, nem egy sportos pasi....
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 09. 21. hétfő 22:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 09. 21. hétfő 22:46

Apró +- eltérésben, mint magasság és súly.
Apró +- eltérésben, mint magasság és súly.
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 09. 21. hétfő 22:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 09. 21. hétfő 22:40

Akkor te miben látod a szexpartnerrel szembeni elvárásaidnak a kibővítését?
Akkor te miben látod a szexpartnerrel szembeni elvárásaidnak a kibővítését?
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 09. 21. hétfő 22:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 09. 21. hétfő 22:30

Kor kérdését adom.

Kor kérdését adom.
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 09. 21. hétfő 22:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 09. 21. hétfő 22:24

Én nem engednék az elképzeléseimből, mert szerintem eldönthetem, hogy kit szeretnék beengedni kettőnk közé az ágyba. Ha 40 évet adok meg, akkor ne írjon 42 éves, mert 40 a maximum. Ha ezt nem érti meg az illető, akkor nincs is miről beszélni a továbbiakban. Lehet attól még nagyon szupi az ágyban, de valamiért van egy beállítási lehetőség az ideál menüben......
Én nem engednék az elképzeléseimből, mert szerintem eldönthetem, hogy kit szeretnék beengedni kettőnk közé az ágyba. Ha 40 évet adok meg, akkor ne írjon 42 éves, mert 40 a maximum. Ha ezt nem érti meg az illető, akkor nincs is miről beszélni a továbbiakban. Lehet attól még nagyon szupi az ágyban, de valamiért van egy beállítási lehetőség az ideál menüben......
Inkább a durvább különbséget.
Senkit se védeve, de szerintem apróbb eltérés még beleférhet, ha nem ragaszkodunk mereven az elképzelésekhez.
(Ez egy válasz Gabriel_Grey üzenetére (2015. 09. 21. hétfő 21:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 09. 21. hétfő 21:38

Na igen, ez egy olyan mélység, amit én sem értek. Nem tudom, miben reménykedik az ilyen ember. Hogy nem veszed észre a különbséget? Vagy ha már ott van, akkor egye fene alapon elmész vele?
Szia Gabriel1981!
Igen. De ugyanez történik itt az oldalon is, csak tali nélkül.
"Csak picit vagyok idősebb 40-nél, mit számit az a +10-15év, az ágyban észre sem veszed!"...na meg hasonlók. Sajnos nem kell senkinek sem bemutatni
(Ez egy válasz Gabriel_Grey üzenetére (2015. 09. 21. hétfő 21:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 09. 21. hétfő 21:38
Igen. De ugyanez történik itt az oldalon is, csak tali nélkül.
"Csak picit vagyok idősebb 40-nél, mit számit az a +10-15év, az ágyban észre sem veszed!"...na meg hasonlók. Sajnos nem kell senkinek sem bemutatni

Na igen, ez egy olyan mélység, amit én sem értek. Nem tudom, miben reménykedik az ilyen ember. Hogy nem veszed észre a különbséget? Vagy ha már ott van, akkor egye fene alapon elmész vele?
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 09. 21. hétfő 12:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 09. 21. hétfő 12:23

Sziasztok! Tegnap taliztam egy sráccal innen és hát mit ne mondjak, nagyon rövid tali volt. Itt a neten küldött egy (nem kigyúrt) normál testalkatú képet magáról. A levelei, üzenetei kellemes benyomást keltettek. Megérkezett a megbeszélt helyre és mit látok....Kiszál egy körülbelül 110kilós kopasz, olyan 45-50 éves pasi a kocsiból és azt mondta, hogy én lennék az, csak szedek valami gyógyszert amitől megnőtt a testsúlyom és kihullott a hajam, de remélem nem okoz gondot....Erre annyit kérdeztem, hogy a gyógyszertől is öregedtél olyan 15 évet?? Erre annyit mondott, hogy kamukkal nem foglalkozik és nem magyarázkodik. Beült az autójába és megsértődve nagy gázt adott és elhajtott. Azóta szerencsére nem írt. Talán ha magára ismer itt

Az lenne a nagy segítség, ha a kereső venné a fáradtságot és elolvasná az adatlapot. Amíg erre nem hajlandóak emberek, addig felesleges plusz beállításokat alkalmazni. Akkor meg keresztbe kattintgatások lennének, mert vannak emberek aki nem értik, hogy csak lány örömére, hiába mondom, hogy csak nekem, azért harmadszor is megkérdezi, hogy enyhe bi nem fér bele?
(Ez egy válasz gorbesrac üzenetére (2015. 09. 21. hétfő 14:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 09. 21. hétfő 14:22

Segítség lenne a keresgélőknek az adatlapok "cenzúrája", hogy ne kelljen annyit bogarászniuk. Keresésnél megadom, hogy "Kit keressen?: férfi", erre ilyen adatlapok is vannak az eredményben: "CSAk Lányt keresünk!!!!! ". Ez persze nem teljesen az oldal hibája, az adatlap tulaját is minősíti.
Segítség lenne a keresgélőknek az adatlapok "cenzúrája", hogy ne kelljen annyit bogarászniuk. Keresésnél megadom, hogy "Kit keressen?: férfi", erre ilyen adatlapok is vannak az eredményben: "CSAk Lányt keresünk!!!!! ". Ez persze nem teljesen az oldal hibája, az adatlap tulaját is minősíti.
Az a baj az itt "hirdető " "hirdetèsre " reagáló sok pasival, hogy azt hiszik, ha egy nő keres , legyen az akár egy pár tagja, akár "szingli " akkor már mindegy neki ki az ,mikor hol .....