Nagyon egyszerű ennek a helyzetnek a megfejtése. Kérek egy képet a pasiról, majd egy képet amelyiken mind a ketten rajta vannak. Többnyire jelentkező pároknál a szóló kép megérkezik, aztán a közös kép már valahogyan elvész az emailek rengetegében....
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 05. 09. hétfő 21:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 05. 09. hétfő 21:25

Törölt felhasználó (69371)

Legalább egymásra találtak, és nem valós párkeresőket fárasztanak.
Itt elég sok ilyen eset lehet.

Legalább egymásra találtak, és nem valós párkeresőket fárasztanak.
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 05. 09. hétfő 14:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 05. 09. hétfő 14:47

Törölt felhasználó (1245022)

Ha két kamu páros ír egymásnak, akkor az azt jelenti, hogy 2 pasi beszélget egymással. Vajon mi is lenne...

Ha két kamu páros ír egymásnak, akkor az azt jelenti, hogy 2 pasi beszélget egymással. Vajon mi is lenne...
(Ez egy válasz szabolcsipar67 üzenetére (2016. 05. 09. hétfő 12:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 05. 09. hétfő 12:30

Az nem jutott még eszedbe,hogy a kamu pár nic-je mögött is 1 szóló ffi van aki így akar képekhez jutni,
vagy kérdezgetni a párokat a szokásaikról
Azért megnéznék egy olyan párbeszédet ahol 2 ilyen kamu páros írogat egyásnak
Azért megnéznék egy olyan párbeszédet ahol 2 ilyen kamu páros írogat egyásnak
Az nem jutott még eszedbe,hogy a kamu pár nic-je mögött is 1 szóló ffi van aki így akar képekhez jutni,
Azért megnéznék egy olyan párbeszédet ahol 2 ilyen kamu páros írogat egyásnak (Ez egy válasz X üzenetére (2016. 05. 09. hétfő 09:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 05. 09. hétfő 09:34
Azért megnéznék egy olyan párbeszédet ahol 2 ilyen kamu páros írogat egyásnak (Ez egy válasz X üzenetére (2016. 05. 09. hétfő 09:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (79958)

Leírtam itt már párszor a véleményemet, ami hónapról-hónapra csak erősödik. Teljesen mindegy, hogy én írok, nekem írnak (minden szökőévben), valami miatt ez soha nem jön össze.
Azt is elmondhatom, hogy általában nem miattam.
Más, nem éppen erre hivatott oldalon sokkal könnyebb az ismerkedés, akár a szex is.
Elhiszem, hogy sok itt a kamus férfi, de szerintem ugyanannyi a kamus pár is. Vagy csak a férjek hírdetnek a feleség tudta nélkül, így ha találkozót akarok megbeszélni, eltűnik.
Lassan 10 éve vagyok itt, de még egy arcra puszi sem származott innen. Pedig nem tartom magam sem ostobának, sem bunkónak, sem pedig csúnyának.
Sőt, kamus sem vagyok.
Én már csak nézelődni, nyálat csorgatni járok ide (egyre ritkábban). Ha valamire vágyom, keresek egy erre alkalmasabb helyet. Ott egy év alatt három hölggyel és egy párral sikerült összegabalyodnom.
Sajnálom, hogy így van, mert tetszik a GG., nagy elvárásaim voltak, amik mára eltűntek.
De erről a T. tagok tehetnek...
Más, nem éppen erre hivatott oldalon sokkal könnyebb az ismerkedés, akár a szex is.
Elhiszem, hogy sok itt a kamus férfi, de szerintem ugyanannyi a kamus pár is. Vagy csak a férjek hírdetnek a feleség tudta nélkül, így ha találkozót akarok megbeszélni, eltűnik.
Lassan 10 éve vagyok itt, de még egy arcra puszi sem származott innen. Pedig nem tartom magam sem ostobának, sem bunkónak, sem pedig csúnyának.
Sőt, kamus sem vagyok.
Én már csak nézelődni, nyálat csorgatni járok ide (egyre ritkábban). Ha valamire vágyom, keresek egy erre alkalmasabb helyet. Ott egy év alatt három hölggyel és egy párral sikerült összegabalyodnom.

Sajnálom, hogy így van, mert tetszik a GG., nagy elvárásaim voltak, amik mára eltűntek.
Leírtam itt már párszor a véleményemet, ami hónapról-hónapra csak erősödik. Teljesen mindegy, hogy én írok, nekem írnak (minden szökőévben), valami miatt ez soha nem jön össze.
Sőt, kamus sem vagyok.
Sőt, kamus sem vagyok.

Nem találtunk.
Nagyon egyet tudok érteni, mert mi is azt tapasztaljuk, hogy lehet találni, csak sokan nem nőttek fel a feladathoz. A kritériumoknak nem felel meg, de azért erősködik a pasi, hogy jönne 500 kilométerről, mert ő a tuti....Ha pedig meg merem írni neki, hogy NEM, akkor minden vagyok csak nem az a lány, akit meg akart dugni még 5 perccel azelőtt.
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 05. 08. vasárnap 18:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 05. 08. vasárnap 18:37

Törölt felhasználó (1350152)

Párként vagyunk fent, de sokáig keresgéltem szóló pasiként is... tehát dupla tapasztalattal rendelkezem. Párként rengeteg jelentkező lenne, de a felhozatal -hát finoman- hagy kívánni valót. Az értetlenség a másik... ha meg van adva x paraméter, és ennek nem felel meg, minek ír? Utana ne csodálkozzon senki, ha nem kap választ se. Elég szigorú hangvételű a bemutatkozó szövegünk (nem véletlen) de sokan végig se olvassák. Szóló pasiként volt néhány jó kalandom, de mióta a feleségem benne van a hármasba, azóta nem keresem máshol ezt a fajta örömet.
Szóval a kérdésre a válasz: -Igen találtam/találtunk már innen partnert.

Igen, találtunk. Bár nem Debreceni, de a közelből....
Párként vagyunk fent, de sokáig keresgéltem szóló pasiként is... tehát dupla tapasztalattal rendelkezem. Párként rengeteg jelentkező lenne, de a felhozatal -hát finoman- hagy kívánni valót. Az értetlenség a másik... ha meg van adva x paraméter, és ennek nem felel meg, minek ír? Utana ne csodálkozzon senki, ha nem kap választ se. Elég szigorú hangvételű a bemutatkozó szövegünk (nem véletlen) de sokan végig se olvassák. Szóló pasiként volt néhány jó kalandom, de mióta a feleségem benne van a hármasba, azóta nem keresem máshol ezt a fajta örömet.

Ha hiszed, ha nem, igaz régen volt, talán igaz sem volt!
A mi, leg es leg első
párunk innen volt & debreceniek!
(Ez egy válasz varga béla üzenetére (2016. 05. 08. vasárnap 15:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 05. 08. vasárnap 15:52

Mindenesetre érdekes.Kíváncsi lennék azok közül akik keresnek,fent vannak,függetlenül a nemtől és hogy párban vannak,mennyien,kiket találtak,mondjuk Debreceniek közül.
Én hosszútávú szexkapcsolatot keresnék,de annak ellenére hogy ez az oldal erre lenne hivatott,esélyesebb szórakozóhelyen...
Én hosszútávú szexkapcsolatot keresnék,de annak ellenére hogy ez az oldal erre lenne hivatott,esélyesebb szórakozóhelyen...
Edig még nem!!
Mindenesetre érdekes.Kíváncsi lennék azok közül akik keresnek,fent vannak,függetlenül a nemtől és hogy párban vannak,mennyien,kiket találtak,mondjuk Debreceniek közül.
Mivel én a melóm miatt mindig hajnalban kelek -korán fekszem le alukálni,nem lehet egyik napról a másikra átállni.Erre sem volt egyszerű.régen én is későn keltem de későn-"hajnalban tettem le a fejem.
(Ez egy válasz canaria üzenetére (2016. 05. 02. hétfő 23:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 05. 02. hétfő 23:00

Mi sem értjük, hogy mi a problémád.
A mindennapi hajtást, stresszt pont az esti szexel vezetjük le.
Javasoljuk, hogy próbáld ki Te is, illetve szedjél vitamint és próbálj meg többet pihenni, mert úgy tűnik, hogy rossz napod volt ma.
A mindennapi hajtást, stresszt pont az esti szexel vezetjük le.
Javasoljuk, hogy próbáld ki Te is, illetve szedjél vitamint és próbálj meg többet pihenni, mert úgy tűnik, hogy rossz napod volt ma.

irkáljatok a fórum témákba, sok hasonló pár inkább rá ír az értelmes hozzá szolokra.
írjatok rá az értelmes hozzá szolokra.
persze vannak a swingeren kívül is olyan szórakozó helyek ahol, heterokat biket és melegeket elfogadják,ott is érdemes ismerkedni.
persze vannak a swingeren kívül is olyan szórakozó helyek ahol, heterokat biket és melegeket elfogadják,ott is érdemes ismerkedni.
irkáljatok a fórum témákba, sok hasonló pár inkább rá ír az értelmes hozzá szolokra.
persze vannak a swingeren kívül is olyan szórakozó helyek ahol, heterokat biket és melegeket elfogadják,ott is érdemes ismerkedni. (Ez egy válasz Tomcsika2 üzenetére (2016. 05. 04. szerda 07:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 05. 04. szerda 07:24
persze vannak a swingeren kívül is olyan szórakozó helyek ahol, heterokat biket és melegeket elfogadják,ott is érdemes ismerkedni. (Ez egy válasz Tomcsika2 üzenetére (2016. 05. 04. szerda 07:24), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!
Szerintetek gázok vagyunk? nem igazán keres minket senki! Vagy túl nagy az elvárásunk? Vagy mi ????
Szerintetek gázok vagyunk? nem igazán keres minket senki! Vagy túl nagy az elvárásunk? Vagy mi ????
Azzal meg egyetértünk,h a pár az,aki "válogathat"mert ők engedik be a pasit,vagy a másik párt az életükbe,természetesen a kiválasztott felé a megfelelő tiszteletet meg kell adni....na persze amikor visszautasitunk valakit,annak is....de ezt neki meg emelt fővel el kell fogadnia....ez egy íratlan etikett...
nem vagytok gázosak, csak nincs a környéketeken senki egyenlőre
(Ez egy válasz Tomcsika2 üzenetére (2016. 05. 04. szerda 07:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 05. 04. szerda 07:24

Sziasztok!
Sziasztok!
Mi elmentünk egy párhoz a nejemmel és beszélgetünk de nem lett belőle semmi sajna igy asztán még keresgélünk !!
Erre semmit