Találtál már szexpartnert itt a Goldengate-n? Hogyan találj?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Találtál-e partnert már itt, és ha nem, mit érzel hibának, mi a sikertelenség oka szerinted?

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek!!!!

pasinak: ha találni akarsz valakit. legyen egy normális bemutatkozásod, legyél őszinte dugni akarsz akkor dugni és kész, na persze ne alpári módon jelezd. fórumozzál értelmesen szóljál hozzá az amatőr képekhez, persze ne annyit, hogy "faxa", hanem értelmesen kerek mondat. "nagyon csinos a hölgy,szívesen megismerném" nők felmérik és megítélnek ez alapján, söt könnyebben is reagálnak vissza ha van is hozászolásod és értelmes.
ha nem titokban keressel vállad be az arcod, ha titokban, vagy egyéb okok, akkor egy zorró álarccal is látszanak a szemeid, nők egy része szem fétises, illetve legyen gondozott kézfejed, ha meg van azt sem árt rá csempészni a fotóra, másik nagy női fétis. alakos fotó sem árt, de nem levetkőzve, hanem kulturáltan öltözve (itt nem árt ha oldalról letudod fotózni magad lényeg látsszon a segeden feszülő gatya, de azért ne az érződjön a fotón hogy ez az igazi cél, harmadik női fétis jó seg)... farkadról ne rakj ki képet, max ha pasit keressel, ha akar kér a nő, bár akkor gyanakodj, hogy kép gyűjtögető pasi
bemutatkozásra kitérve még nem árt néha az ön kritikus őszinteség, ezt el is ütheted akár viccelődéssel. "van egy kicsi sör has, na jó nem kicsi, de a bájomat a mosolyom adja, szerencsére nem foghíjas."
ne várjatok áttörést egy sablonos "hello dugni akarok....... ezek a paramétereim...... " adat laptól vagy levéltől sikert.

nőknek: igazán nincs mit tanácsolnom, letolja a bugyit és pasinál megállt az ész.... és.... na jó nem teljesen de majd nem.. minden nő típusnak meg van a maga minden felé kedvelője ahogy a ducinak az ultra szép kigyúrt fiú, ha jelzed, hogy keressel, akkor úgy is írnak és válogathatsz... tudom, hogy idióták a pasik és hiába írod le neki hogy nem öt keresed csak azért is ír és jobb nem írni, mert, akor nem kezd elerősködni, de szerintem akkor is írj neki és max a második levelét válaszolatlan hagyod. "sajna nekik az igen az igen a nem az is igen csak még kéreted magad" elutasítás kezelése is sokat el mond a pasiról, néha pont így derül ki egy pasiról hogy értelmes amit le irt az elutasításra. illetve fordíthatsz a folytatón is az az te keresed meg aki tetszik, de ehhez olvasgasd a fórumot, a képek reakcióit és tuti találsz értelmest akire rá írva jóval nagyobb az esély értelmes normális pasira.

általában ezek a sikeresek trükkjei itt.

Az eddigi hozzászólások

... 406 407 408 409 410 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#2742   2016. 09. 23. péntek 22:40
X Törölt felhasználó (1245022)
Így igaz!
Itt nagyon sokan sírnak, hogy nem valódi a lány, nem valódi a pár. Már korábban is leírtam itt, hogy addig pasik itt a pasik, ameddig el nem jön a tali ideje, mert akkor még a villamos kereke is kidurran, csak, hogy magyarázatot adjon a meg nem jelenésére.
Ez van. Nem vagyunk egyformák, mint ahogyan szerintem az összes pasi sem csak a száját jártatja. Van egy-kettő, aki ezt be is bizonyította, bár azok sosem csak beszéltek, sírtak a fórumon.....
(Ez egy válasz Holdviola3740 üzenetére (2016. 09. 23. péntek 22:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 09. 23. péntek 22:34
Főleg, ha csak szájkaratésok.
Monják, és nem jönnek.
#2741   2016. 09. 23. péntek 22:34
Holdviola3740 Holdviola3740
Főleg, ha csak szájkaratésok.
Monják, és nem jönnek.
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 09. 23. péntek 22:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1245022)
2016. 09. 23. péntek 22:30
Pasik!
Tudtok a nyavalygáson kívül mást is, mint hogy nincsen punci, nincsen "csirkemell", nincsen sikerélmény? Tudnátok, hogy mennyien olvassák csendesen a topikot és az alapján írogatnak. Mondjuk ilyen nyavalygós pasit én sem keresnék és a levelét sem bontanám ki smile
A topikhoz tartózó cím! Igen találtam. Hogy hogyan találd meg? Kitartás, önbizalom pasik!, nem sértődöttség, felnőtt viselkedés és az a jó pár hölgy, ha megfelelsz az elképzeléseinek, bizti randizni is fog veled.
#2740   2016. 09. 23. péntek 22:30
Pasik!
Tudtok a nyavalygáson kívül mást is, mint hogy nincsen punci, nincsen "csirkemell", nincsen sikerélmény? Tudnátok, hogy mennyien olvassák csendesen a topikot és az alapján írogatnak. Mondjuk ilyen nyavalygós pasit én sem keresnék és a levelét sem bontanám ki smile
A topikhoz tartózó cím! Igen találtam. Hogy hogyan találd meg? Kitartás, önbizalom pasik!, nem sértődöttség, felnőtt viselkedés és az a jó pár hölgy, ha megfelelsz az elképzeléseinek, bizti randizni is fog veled.
#2739   2016. 09. 23. péntek 16:30
kiskoko34 kiskoko34
Na, hát pontosan én is így érzem, hogy se csirkemell se sertéscomb nincs itt jelenleg. Kifogyott, hiánycikk, vagy nem is volt.. nyes
Abban amit viszont dako84 írt, van ráció.. sőt nekem is olyan érzésem van, hogy a regisztráltak nagy hányada valójában nem is akar ismerkedni, találkozni, hiszen ha akarna, akkor legalább kibontaná a levelet és elolvasná, aki valami érdekeset ír, arra pedig még reagálna is, de nem... miért? Mert valójában a keresés/találás nem is opció, csak maximum eltölt itt néhány percet vagy csak nézelődik, mert erre izgul vagy arra, ha szépeket írnak neki. Manapság pár képet összeszedni netről nem is olyan nehéz, kreálni egy adatlapot és máris lehet "élvezkedni" a sok "bolondon", akik talál komolyan is keresnek, ezzel elrontva az ő "játékukat" holott nem is tudják, hogy milyen jó játék is ez ha összejön... smile

Azért mindenkinek sok szerencsét... magamnak is többet, mint eddig.. smile
(Ez egy válasz egysportospasi üzenetére (2016. 09. 22. csütörtök 23:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 09. 22. csütörtök 23:35
Igen, a hentes kiteszi a húst, abban nincs semmi különös, még azt is kiírja mi mennyibe kerül. De nem tudom hogy kapcsolódik mindez a szexpartnerekhez? Hiába látok jobbnál jobb nőket bárhol, nem tudom meg általában ki az, aki hajlandó lenne velem szexelni. Ha egy ilyen oldalon kirakja valaki magát és nem kamus, akkor lehet tudni milyen a gondolkodása. Az már más kérdés hogy olyan nő aki itt van és nem kamus elég kevés van szerintem. Mint ha a hentesnél nem lenne se csirkemell, se sertéscomb.
#2738   2016. 09. 22. csütörtök 23:35
egysportospasi egysportospasi
Igen, a hentes kiteszi a húst, abban nincs semmi különös, még azt is kiírja mi mennyibe kerül. De nem tudom hogy kapcsolódik mindez a szexpartnerekhez? Hiába látok jobbnál jobb nőket bárhol, nem tudom meg általában ki az, aki hajlandó lenne velem szexelni. Ha egy ilyen oldalon kirakja valaki magát és nem kamus, akkor lehet tudni milyen a gondolkodása. Az már más kérdés hogy olyan nő aki itt van és nem kamus elég kevés van szerintem. Mint ha a hentesnél nem lenne se csirkemell, se sertéscomb.
(Ez egy válasz mr75 üzenetére (2016. 09. 22. csütörtök 07:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 09. 22. csütörtök 07:16
Valóban!A hentest is fel szoktam hívni hogy meséljen milyen a csirkemell!Órákg hallgatom ahogy dícséri a romlott húst!Sőt szokott képeket is küldeni,igaz erősen photoshoppos,de kép.Lehet sokkal egyszerűbb amikor elmegyünk a piacra,és körülnézünk a választékban.Sőt lehet a csirkemell helyett inkább sertéscombot veszünk!
#2737   2016. 09. 22. csütörtök 07:16
mr75 mr75
Valóban!A hentest is fel szoktam hívni hogy meséljen milyen a csirkemell!Órákg hallgatom ahogy dícséri a romlott húst!Sőt szokott képeket is küldeni,igaz erősen photoshoppos,de kép.Lehet sokkal egyszerűbb amikor elmegyünk a piacra,és körülnézünk a választékban.Sőt lehet a csirkemell helyett inkább sertéscombot veszünk!
(Ez egy válasz egysportospasi üzenetére (2016. 09. 22. csütörtök 00:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 09. 22. csütörtök 00:37
Például diszkrét kapcsolat esetében szerintem működőképesebb lehet az ha minden egyeztetés a virtualitás sűrű homályában történik és a találkozáskor mondjuk már szinte csak a szexre kell koncentrálni, mint ha valaki egy diszkóklubban próbál valakit felszedni.
#2736   2016. 09. 22. csütörtök 00:37
Például diszkrét kapcsolat esetében szerintem működőképesebb lehet az ha minden egyeztetés a virtualitás sűrű homályában történik és a találkozáskor mondjuk már szinte csak a szexre kell koncentrálni, mint ha valaki egy diszkóklubban próbál valakit felszedni.
(Ez egy válasz bali36 üzenetére (2016. 09. 21. szerda 09:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 09. 21. szerda 09:51
Aki a " virtualitás sűrű homálya"-ban keres az az estek 90%-ban a homályban is marad vigyor2 .Mindegy kit, kiket, hol keresel a neten a találkozás már nem a neten történik meg és innét kezdődnek a gondok eplus2
#2735   2016. 09. 21. szerda 09:51
bali36 bali36
Aki a " virtualitás sűrű homálya"-ban keres az az estek 90%-ban a homályban is marad vigyor2 .Mindegy kit, kiket, hol keresel a neten a találkozás már nem a neten történik meg és innét kezdődnek a gondok eplus2
(Ez egy válasz egysportospasi üzenetére (2016. 09. 20. kedd 22:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 09. 20. kedd 22:23
A szórakozóhellyel kapcsolatban csak annyit, hogy természetesen ha egy független férfi keres egy független nőt valamilyen kapcsolatra, akkor ez egy megfelelő módszer lehet. De ha nem független emberek keresnek diszkrét kapcsolatot, vagy éppen párok akarnak ismerkedni, annak nincs ilyen kialakult módja. Erre szerintem alkalmasabb lehetne a virtualitás sűrű homálya.
#2734   2016. 09. 21. szerda 08:59
Gyula196 Gyula196
Egyébként nem érzem magam nagyon sikeres embernek magam ezen a téren de csak egyszer írtak de átveres volt de erről már írtam korábban.
(Ez egy válasz egysportospasi üzenetére (2016. 09. 20. kedd 22:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 09. 20. kedd 22:17
Akkor Te már nagyon sikeresnek tekinthető vagy, ha itt levelet kaptál hogy bejössz valakinek.
#2733   2016. 09. 20. kedd 22:23
A szórakozóhellyel kapcsolatban csak annyit, hogy természetesen ha egy független férfi keres egy független nőt valamilyen kapcsolatra, akkor ez egy megfelelő módszer lehet. De ha nem független emberek keresnek diszkrét kapcsolatot, vagy éppen párok akarnak ismerkedni, annak nincs ilyen kialakult módja. Erre szerintem alkalmasabb lehetne a virtualitás sűrű homálya.
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 09. 19. hétfő 08:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)
2016. 09. 19. hétfő 08:14
Elolvasva az utóbbi hozzászólásokat eszembe jutott egy gondolat, amin már régebb óta gondolkozom.
Magam ugyan nem vagyok tapasztalt társkereső a netes felületen, nem is keresek, bár 1-2x én is próbálkoztam régebben. Természetesen nem én tűntem el, nem én használtam kamu képet, persze oda figyeltem ne élhessenek vissza a képemmel.
Szóval mi van, ha olyan emberek szórakoznak ilyenkor, akik mondjuk impotens férfiak, megcsalt nők, visszautasított emberek, haragszom az egész világra, mert történt valami velem emberek, stb. Nem általánosítani akarok, de biztos vagyok benne, hogy vannak ilyenek. de akár fiatal gyerekek (tinik), akiknek nem jönnek össze a randik, és ezen szórakoznak. Vagy valaki a négy fal közé van zárva valamilyen okból, esetleg antiszociális, tolókocsihoz van kötve. Egy idő után be is kattanhat.
Semeddig nem tart egy álprofilt létrehozni, vagy képet összeszedni hozzá.
Látni mi van itt, aztán a legtöbbeknek az első sem jön össze. nem hiszem el a nagy számok törvénye alapján sem, hogy az esetek nagy százalékában az első randi, találka közben mindig összejön valami. Kifogások vannak egy hangárral, de a valódi okhoz nincs köze. ha készül valaki a talira és ez történik, természetes, hogy csalódott lesz. Ha ugyanazok másodjára is eljátsszák? Akkor mégis mire gondoljon az ember?
Én el tudom hinni, hogy valaki képes mondjuk 100 km-t utazni egy tali miatt, aztán akikkel lebeszélte a célponttól lehet 200 km-re laknak, vagy lehet épp az illető szomszédja. Csak mondjuk beletartozik az elején felsorolt emberek közé.
Az is egy perverzió, akik arra izgulnak, hogy kapják a sok felkérést. Ego növelés a nőnek, vagy maguknak.
Egy szórakozóhelyre is ha lemegy valaki egyedül, esetleg azonos nemű társasággal, a legtöbb esetben azért megy le, mert partnert keres. lehet csak egyszeri alkalomra, vagy éppen később akár hosszabb távra is. Sokkal nagyobb esély van ott találni bárkit is, mint itt, vagy hasonló oldalakon.
Ha itt minden flottul menne, akkor meg volna az az előnye, hogy speciálisan tudsz keresni, mire vágysz, kit keresel, stb. Ez lenne az előnye ennek, hogy csak annak írsz, akit konkrétan keresel. Egy szórakozóhelyen nincs senki hátára írva, na meg a leszólítás sem olyan egyszerű, mint itt.
Sajnos mindent az emberek tesznek tönkre maguk körül.
#2732   2016. 09. 20. kedd 22:17
Akkor Te már nagyon sikeresnek tekinthető vagy, ha itt levelet kaptál hogy bejössz valakinek.
(Ez egy válasz Gyula196 üzenetére (2016. 09. 18. vasárnap 16:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 09. 18. vasárnap 16:26
Sziasztok! Még nem találtam de szerintem nagyon nehéz itt komoly párt házaspárt hölgyet találni mert nagyon sok a kamus és csak szórakozásbol írogatnak. Sajnos volt benne részem levelet kaptam egy pártol hogy a pár hölgy tagjának bejövők és szeretnének találkozni velem képcsere és részemrol is bejött a hölgy, persze telefonon is beszéltünk igaz csak a pasival beszéltem és magánszamrol hivott nem is jelezte a számot. Megbeszéltuk a találkozást én ott ők sajnos nem. Írtam nekik nem válaszoltak, írtam még egyszer hogy miért nem jöttetek és nem válaszoltok azt írták hogy betegek voltak. Most megint a második találkozás szinte ugyanaz megtörtent én ott voltam ők megint nem. Ebből az esetből arra jutottam hogy a pár nem is pár és sorolhatnam mind kamus. Valószínűleg nem találok olyan párt házaspárt aki komolyan gondolja és nem kamus. Megpróbálom készürni hogy valaki valós vagy kamus hogy telefonon ha pasi hiv megmondom hogy a párjával szeretnék beszélni, talán jó megoldás. Persze nem mindenki kamus tisztelet a kivételnek de ők sajnos kevesen vannak. Várom a véleményeket.
#2731   2016. 09. 19. hétfő 10:24
eljen
(Ez egy válasz Gyula196 üzenetére (2016. 09. 19. hétfő 09:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 09. 19. hétfő 09:47
Szia! Igazad van a bizalom ezen az oldalon semmit nem jelent és azt hogy kétszer estem ugyanabba a hibába saját magamnak Köszönhetem. Legalább ebből tanultam!
#2730   2016. 09. 19. hétfő 09:47
Gyula196 Gyula196
Szia! Igazad van a bizalom ezen az oldalon semmit nem jelent és azt hogy kétszer estem ugyanabba a hibába saját magamnak Köszönhetem. Legalább ebből tanultam!
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 09. 18. vasárnap 23:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 09. 18. vasárnap 23:56
Bocsika, de egy ilyen és ehhez hasonló oldalakon mi a bizalom?
Ha jön hozzánk pasi, akkor addig el nem hiszem, hogy jön, ameddig itt nincsen. Lehet mindenkivel bizalmatlan volnék? Meglehet, de legalább nem ér akkora csalódás.
Azért velem a hasonló esetedet csak egyszer tudja valaki eljátszani. Kétszer bizti nem paliznának be ilyenek.
#2729   2016. 09. 19. hétfő 08:14
X Törölt felhasználó (69371)
Elolvasva az utóbbi hozzászólásokat eszembe jutott egy gondolat, amin már régebb óta gondolkozom.
Magam ugyan nem vagyok tapasztalt társkereső a netes felületen, nem is keresek, bár 1-2x én is próbálkoztam régebben. Természetesen nem én tűntem el, nem én használtam kamu képet, persze oda figyeltem ne élhessenek vissza a képemmel.
Szóval mi van, ha olyan emberek szórakoznak ilyenkor, akik mondjuk impotens férfiak, megcsalt nők, visszautasított emberek, haragszom az egész világra, mert történt valami velem emberek, stb. Nem általánosítani akarok, de biztos vagyok benne, hogy vannak ilyenek. de akár fiatal gyerekek (tinik), akiknek nem jönnek össze a randik, és ezen szórakoznak. Vagy valaki a négy fal közé van zárva valamilyen okból, esetleg antiszociális, tolókocsihoz van kötve. Egy idő után be is kattanhat.
Semeddig nem tart egy álprofilt létrehozni, vagy képet összeszedni hozzá.
Látni mi van itt, aztán a legtöbbeknek az első sem jön össze. nem hiszem el a nagy számok törvénye alapján sem, hogy az esetek nagy százalékában az első randi, találka közben mindig összejön valami. Kifogások vannak egy hangárral, de a valódi okhoz nincs köze. ha készül valaki a talira és ez történik, természetes, hogy csalódott lesz. Ha ugyanazok másodjára is eljátsszák? Akkor mégis mire gondoljon az ember?
Én el tudom hinni, hogy valaki képes mondjuk 100 km-t utazni egy tali miatt, aztán akikkel lebeszélte a célponttól lehet 200 km-re laknak, vagy lehet épp az illető szomszédja. Csak mondjuk beletartozik az elején felsorolt emberek közé.
Az is egy perverzió, akik arra izgulnak, hogy kapják a sok felkérést. Ego növelés a nőnek, vagy maguknak.
Egy szórakozóhelyre is ha lemegy valaki egyedül, esetleg azonos nemű társasággal, a legtöbb esetben azért megy le, mert partnert keres. lehet csak egyszeri alkalomra, vagy éppen később akár hosszabb távra is. Sokkal nagyobb esély van ott találni bárkit is, mint itt, vagy hasonló oldalakon.
Ha itt minden flottul menne, akkor meg volna az az előnye, hogy speciálisan tudsz keresni, mire vágysz, kit keresel, stb. Ez lenne az előnye ennek, hogy csak annak írsz, akit konkrétan keresel. Egy szórakozóhelyen nincs senki hátára írva, na meg a leszólítás sem olyan egyszerű, mint itt.
Sajnos mindent az emberek tesznek tönkre maguk körül.
#2728   2016. 09. 18. vasárnap 23:56
Bocsika, de egy ilyen és ehhez hasonló oldalakon mi a bizalom?
Ha jön hozzánk pasi, akkor addig el nem hiszem, hogy jön, ameddig itt nincsen. Lehet mindenkivel bizalmatlan volnék? Meglehet, de legalább nem ér akkora csalódás.
Azért velem a hasonló esetedet csak egyszer tudja valaki eljátszani. Kétszer bizti nem paliznának be ilyenek.
(Ez egy válasz Gyula196 üzenetére (2016. 09. 18. vasárnap 21:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 09. 18. vasárnap 21:22
Szia! Nem azt mondom hogy mindenki kamus de ha te megbeszélsz egy találkozást és nem jön el te mire gondolnál? Pedig csak egy telefon hogy bocsi de nem tudok jönni vagy tárgytalan ennyi, és tudomásul veszem és lezártam. Nincsenek nagy igényeim és elvarasaim a másikkal szemben csak legyen korrekt velem szemben. Ha megtiszteled a másikat a bizalmaddal akkor ezt tőle is elvarod.
#2727   2016. 09. 18. vasárnap 21:22
Gyula196 Gyula196
Szia! Nem azt mondom hogy mindenki kamus de ha te megbeszélsz egy találkozást és nem jön el te mire gondolnál? Pedig csak egy telefon hogy bocsi de nem tudok jönni vagy tárgytalan ennyi, és tudomásul veszem és lezártam. Nincsenek nagy igényeim és elvarasaim a másikkal szemben csak legyen korrekt velem szemben. Ha megtiszteled a másikat a bizalmaddal akkor ezt tőle is elvarod.
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 09. 18. vasárnap 20:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 09. 18. vasárnap 20:45
eljen Igazat tudok adni! Hozzátéve, hogy az jön le az írásából, hogy aki nem talizik vele, az kamus. Sajnálom, hogy ezen a véleményen van, de teljesen igazad van, hogy kissé nagyok az elvárások a lehetetlennel szemben.
#2726   2016. 09. 18. vasárnap 20:48
Gyula196 Gyula196
Szia! Köszi a biztatást de nem azt Kérem hogy ossza meg velem a hálószobájat csak hogy erre számítson sok módon lehet ezt diszkréten rendezni valaki szeretné valaki nem. Miért te Szekszárdi vagy? Egyébként ha korrekt vagy mindent meglehet beszélni a másikkal. Ha a párommal keresnék akkor nem itt lennék! Párom nélkül keresek. A diszkrécióbol ez egyértelműen kiderul.
(Ez egy válasz zenito üzenetére (2016. 09. 18. vasárnap 20:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 09. 18. vasárnap 20:16
Akkor avasd be a feleségedet és könnyen találtok harmadiknak pasit.
Folyton itt szenvedsz,miközben Szekszárdon az ország lakosságának még 1%-a sem él.
Ebből a kevesebb mint 1%-ból kiesnek a gyerekek,az idősek és akik nem akarnak hármasozni vagy nem veled.
Minimális esélyed sincs,mégis ezen lovagolsz. Persze helyed sincsen,haza mégsem viheted a kiszemelteket.
Elvárnád,hogy az általad keresett pár férfi tagja adja kölcsön a feleségét,valamint természetesen a hálószobáját is.
#2725   2016. 09. 18. vasárnap 20:45
eljen Igazat tudok adni! Hozzátéve, hogy az jön le az írásából, hogy aki nem talizik vele, az kamus. Sajnálom, hogy ezen a véleményen van, de teljesen igazad van, hogy kissé nagyok az elvárások a lehetetlennel szemben.
(Ez egy válasz zenito üzenetére (2016. 09. 18. vasárnap 20:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 09. 18. vasárnap 20:16
Folyton itt szenvedsz,miközben Szekszárdon az ország lakosságának még 1%-a sem él.
Ebből a kevesebb mint 1%-ból kiesnek a gyerekek,az idősek és akik nem akarnak hármasozni vagy nem veled.
Minimális esélyed sincs,mégis ezen lovagolsz. Persze helyed sincsen,haza mégsem viheted a kiszemelteket.
Elvárnád,hogy az általad keresett pár férfi tagja adja kölcsön a feleségét,valamint természetesen a hálószobáját is.
#2724   2016. 09. 18. vasárnap 20:16
zenito zenito
#2723   2016. 09. 18. vasárnap 19:48
Gyula196 Gyula196
Szia! Köszi a hozzá szólást de nem vagyok független és diszkrét kapcsolatra keresek párt házaspárt. Nálam a diszkréció és a bizalom nagyon fontos de ha válaszolsz egy párnak te meg bizol bennük hogy valós vagy nem. Lehet hogy a pár nem is pár hanem pasi! A bizalom oda vissza alapon működik ha nem így van akkor kár az egészer.
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 09. 18. vasárnap 19:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (793587)
2016. 09. 18. vasárnap 19:10
Ha egyedül álló pasi vagy és van szabad időd, akkor menj táncolni. Egy rakás kiéhezett nő van ott.
Pároknak nem ajánlott, mert balhé lesz a vége.

... 406 407 408 409 410 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitás ideje: 2013. 01. 10. csütörtök
Üzenetek: 10882db
Utolsó üzenet: tegnap 09:11

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!